|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
27.7.2009 22:05:27   
Anonimen
Aja1, držim močne pestke za v sredo in mislim nate... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
28.7.2009 0:45:08   
Nogavica
Aja1, kaj je v sredo? Ne mi rečt, da že nuhalna. user posted image  Je že tako daleč? Se mi zdi, kot da si šele včeraj sporočila, da si nosečka.

Tudi jaz stiskam pesti, karkoli že je. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
28.7.2009 8:19:39   
Zamima
da vas malo pozdravim, polne roke dela imamo z novim družinskim članom yorkshairko Lino user posted image , danes sem kar malo slabe volje, ker sem včeraj dobila super nasvet kako jo odvadit lulat in kakat noter, sprva je kazalo dobro, potem pa je moj dragi njegovemu nastavil skledo polno konzerve user posted image in seveda marcina mala je ful požrla ponoči in nardila 3 kupčke v stanovanju in dve lužici user posted image user posted image .

še 8 dni pa pičimo za 10 dni na morje, komaj čakam! user posted image

Nogavica, lepi buši in še lepše dete user posted image user posted image

aja, držim pesti user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
28.7.2009 9:11:36   
Aja1
Hvala punce user posted image . Ja, jutri imam že nuhalno. Me prav zares skrbi, strah me je,.... Kar nekako se ne počutim nosečo (slabo (in podobne težavice) mi je bilo le v času infuzije).... Potem pa pomislim, da se tudi v prvo nisem in je bilo vse ok. Res bi vas prosila, da jutro okoli 15ih držite pesti. user posted image

Nogavica - kakšno tveganje si ti imela zdaj v drugo? Sva približno enako stari, pa da vem malo za primerjavo. Si Živo vzela s sabo? Jaz Neje najbrž ne bom, ker niti ne vem, kaj vse mi bodo povedali, pa še ne vem, če bi zdržala tam pol urce.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
28.7.2009 9:13:08   
Aja1
Zamima - Lina se bo že navadila. Še malo potrpi. Jo boste vzeli s sabo na dopust? Ko je naš Timi prišel k hiši, smo mu na začetku štimali časopis v en kot, da je tam lulal in kakal. Kmalu se je pa navadil tudi zunaj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
28.7.2009 10:35:10   
Zamima
ja, Aja, Lina gre z nami, seveda user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
28.7.2009 12:46:47   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Nogavica - kakšno tveganje si ti imela zdaj v drugo? Sva približno enako stari, pa da vem malo za primerjavo. Si Živo vzela s sabo? Jaz Neje najbrž ne bom, ker niti ne vem, kaj vse mi bodo povedali, pa še ne vem, če bi zdržala tam pol urce.

Jaz pri Živi sploh nisem bila na nuhalni, zdaj pa sem imela tveganje 1:2946.

Žive pa nisva jemala s sabo, ne na NS ne na 3D UZ. Vem, da je ne bi toliko zanimalo, da bi tam sedela pri miru pol ure.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
28.7.2009 12:51:00   
Nogavica
Živa že od začetka prejšnjega tedna čez dan lepo hodi lulat na kahlico. user posted image
Se ni polulala niti enkrat (trkam). Med spanjem ji pa še dam pleničko, ker je večinoma kar polulana. Zdaj bomo še enkrat preizkusili wc školjko, da ne bomo imeli kakih problemov kje na terenu.
Kakat pa noče v kahlico, ampak reče za pleničko. user posted image  Ne vem, kako bomo to rešili. No, bomo že enkrat.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
28.7.2009 14:11:03   
Zamima
Aja1, jaz mislim, da Neja ne bo nič razločila in razumela na UZ, zato raje idita sama pa naj bo to vajin trenutek, pa seveda še enkrat vso srečo user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
29.7.2009 16:01:45   
krfjolca
Mi smo se šli pa danes kopat v Snovik - jaz z mulcema in moja mami. Za pop***dit. Ne pomolim več nosa 10 metrov od bajte, dokler mula ne bo sama odkorakala kam. Poden. Drla se je histerično celo pot tja in nazaj (1 uro), kljub nešteto ustavljanjem, dudi, dojenju, ni da ni. Tam je bila kako urico zmerne volje, če sem jo nosila naokrog, potem je pa spet začela sitnarit. Čisto nič ji ne paše, vem da je lačna, pa noče jest iz kajvemkakšnega razloga. Ko jo končno umirim, požuli dva požirka, pa spet histerija. Doma pa ni problema - ampak samo leže v spalnici. Jao meni, kaj bo na morju, najraje bi kar odpovedala!

Pa tolk sem upala, da bo drugi kaj lažji karakter kot je bil Anže na začetku, pa je Sara še hujša! user posted image

No ja, se vsaj lahko tolažim, ko vidim v kakšnega pridnega cukra je Anže zrasel. Zdaj je ravno ven iz ta hujše trme in je prav luštno z njim kjerkoli.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
29.7.2009 16:30:24   
Zamima
krfjolca, torej je še upanje, da se moje dete spremeni iz user posted imageuser posted imageuser posted image

tebi pa želim, da bi Sara čimprej prestala težko obdobje trme user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
29.7.2009 17:08:38   
krfjolca
Zamima, saj je Anžetko tudi še user posted image  sem pa tja. Sam je pa super, ker se ga skoraj vse da na lep način, z besedami prepričat. Ja, včasih je treba imeti veliiiiiko domišljije user posted image  - tle pa svaka čast mojmu možeku, ker ima fuul potrpljenja. Jaz dostikrat prej živce izgubim, sploh pri malih stvareh, jaz mu naprimer vzamem hrano, če začne trmat, Dejan mu pa začne s kakimi bagri in traktorji in pol vsaj še pol krožnika poje. Pa on ga zna naprimer nafintat, da si sam glavo zmoči in našamponira, pa se še režita zraven, medtem ko pri meni tuli ko zmaj, ko ga polivam z vodo. Ampak takole v družbi, ko smo kje drugje, je pa pravi sladkorček, res. user posted image

Sam jest bi tkooo enega takega dojenčka imela, ki bi vsaj par minut pri miru ležal pa se zamotil s kakimi igračkami. Kjerkoli smo, kar piham od jeze, ko vidim mamice, ki lepo sedijo pri kavici in debatirajo, dete pa v vozičku žuli kako igračko tudi po uro in več, pol pa mal zacmiha, pa mu da mama dudo in celo reče: "ja kaj si pa siten danes" ... Aaaaaargh user posted image  Jaz pa se medtem prestavljam s Saro v naročju z ene na drugo nogo ali pa nabiram kilometre po igrišču, pa švicam zraven v strahu, kdaj mi bo začela zganjat histerijo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
29.7.2009 18:41:16   
Aja1
Evo mene nazaj. Vse je ok. user posted image  Zaenkrat. Tveganje 1:2301. No, dala sem še kri za DHT. Rezultate dobim drug teden. Sicer bo čakanje mučno, ampak....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
29.7.2009 22:14:05   
Nogavica
Super, Aja1! Boš videla, da bo tudi naprej vse o.k.
Spol se je že videl? user posted image

krfjolca, prav strašiš me s tvojimi posti. Upam, da bo tahujše čimprej mimo in boš kmalu lahko malo zadihala. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
30.7.2009 8:17:45   
Aja1
Jutro.

Nogavica, hvala. Spol se je pa videl, ampak še ne bom pisala o tem, ker je preveč poznanih (vohunov) tukaj in ne bi rada še razglašala okrog. Bom povedala po morfologiji, če bo pokazalo enako.

Krfjolca - tudi jaz ti želim, da se stanje čimprej umiri. user posted image  Tudi mene kar strašiš. Uf....Neja je bila podoben karatket Anžetovemu, če bo tudi drug user posted image  tak... ajme meni....user posted image  

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
30.7.2009 21:54:48   
Anonimen
Aja1, super za rezultat pa držim pestke še naprej. user posted image user posted image user posted image

Povejte mi nekaj, do kdaj je že treba oddat vlogo za znižano plačilo vrtca? user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1016
31.7.2009 8:14:20   
Aja1
Hvala. Sem kar na trnih. Nekaj sem brala in se malo pozanimala in pri večini DHT zelo poveča tveganje za DS. Mi je kar malo žal, da sem šla še na odvzem krvi. V torek imam pa še 1x NS pri Pušenjaku. Upam le, da user posted image  ne bo že prevelik, ker je po velikosti zdaj za 13t in 2d, po M pa 5 dni manj.
MucaMaca - vlogo je treba oddati do 15.8.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
31.7.2009 20:42:25   
Aja1
Kje ste? user posted image

Danes sem kuhala pa filane paprike. Njami, njami. Še za jutri so ostale, tako da ne bo treba kuhat. user posted image

Zdaj se pa malo relaksiram. Neja spi, tastar je pa na šihtu. Paše miiiiiir. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
1.8.2009 7:52:59   
Anonimen
Sem klicala včeraj na občino pa so mi rekli, da se odda do najkasneje 15.novembra, če je otrok že v vrtcu. Če se pa na novo vpisuje, potem pa do 15.avgusta.
Meni naj bi drug teden povedali, če mi bodo podaljšali pogodbo. Držite pesti zame. Če mi uspe, vam častim kavičko. user posted image   user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1019
1.8.2009 8:26:34   
Aja1
MucaMaca - ne vem, zakaj sem mislila, da Ana ni v vrtcu. Najbrž da se premalokrat javiš. user posted image Pol je pa res tako, kot so ti povedali.

Pa dobro jutro. Neja se je ravnokar zbudila. Je spala 12 ur. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
1.8.2009 8:27:16   
Aja1
Seveda bomo držale pesti. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
2.8.2009 10:59:57   
Aja1
Mi imamo pa na počitnicah dojenčka. user posted image  Neja je od naših odpeljala na počitnce enega dojenčka (še mojega iz otroških let). To ima(mo) posla. user posted image  Tudi v trgovino je moral v malem vozičku z nama. Da ne govorimo preoblačenju (100x) in hranjenju. Je prav posrečena. user posted image  Sem prav vesela, da se končno tudi sama zaigra user posted image .

Lepo nedeljo vsem. Mi bomo šli k tašči na kosilo, potem grem pa kar z Nejo spat, ker sem nekaj fuč. Ta vročina je kar prehuda.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
2.8.2009 14:30:32   
urška76
Dan!
Mi smo z dopusta. user posted image Prov luštn je blo. Miha in Špela sta bila navdušena nad kamelami (Miha je celo eno pobožal, mamo ovekovečen ta zgodovinski trenutek). Midva sva pa navdušena nad poolbarom. Bi kle tud enga rabila. user posted image Aja fajn za dober rezultat. Pa naj ti ne bo žal da si dala kri. Boš pol toliko bolj pomirjena.
Zamima čestitke za novega čklana.
Mi imamo pa novega doječka. Medtem, ko smo bili na dopustu sta Miha in Špela dobila še enega bratranca. Moramo jutri takoj paketek na pošto nest. No sej v glavnem bodo notri stvari za ta starejšega. user posted image
Otroka mi trenutno počivata, potem pa gremo pogledat kako stojijo stvari na naši hišici. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
2.8.2009 18:55:53   
Zamima
mi gremo pa v sredo končno na dopust za 10 dni,... ravno prej sem poklicala, da je 100% dogovorjeno. user posted image  komaj čakam in najraje bi že danes spakirala in šla dol user posted image , samo moram najprej dobit nakazan še denar. user posted image  Upam, da bo, mora bit.

ta teden je bil zelo težak, zato morata hitro miniti še ta dva dneva, da končno odpujsamo na luštno!

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
2.8.2009 20:00:05   
Aja1
Urška, WB. Lepo, da ste se imeli super. Kje ste pa to bili? Sem spregledala. Slikice?

Zamima - še malo potrpi. Kmalu bo sreda. Jaz bi tudi šla na morje (dopust). Sem že pozabila, da sem že bila... Upam, da nam uspe za par dni še septembra. Avgust bom pa delala kot črnc user posted image . Jih je kar nekaj na dopustu in to za sabo potegne, da vse delo oddelka opravljam sama user posted image . Pa še klime nimam v pisarni. Popoldan je tam kot v kotlu. user posted image  Bo že...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?