Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 6.3.2009 12:37:53
|
|
|
|
Aja1
|
Kdaj se dobimo v zoo?
|
RE: November 2006 - 4. del 6.3.2009 12:47:31
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Mi gremo tudi danes v šoping - v Lj. kje naj kupim kakšne (lepe, dobre, poceni ) spodnje majčke za Nejo? Nima še nobene. Zdaj ji oblečem kadar ima hlačke kar bodi (odpet) . Treba nabavit ene par majčk. Jaz sem ji zadnjič kupila v Beti po 2,02 eur (brez rokavov), pa enkrat sem dve s kratkimi rokavi v Emporiumu. Drugače pa poglej v Supernovi v C&A.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 6.3.2009 12:48:30
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Kdaj se dobimo v zoo? Konec meseca?
|
|
RE: November 2006 - 4. del 6.3.2009 12:49:38
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: marella1 IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Mi gremo tudi danes v šoping - v Lj. kje naj kupim kakšne (lepe, dobre, poceni ) spodnje majčke za Nejo? Nima še nobene. Zdaj ji oblečem kadar ima hlačke kar bodi (odpet) . Treba nabavit ene par majčk. Jaz sem ji zadnjič kupila v Beti po 2,02 eur (brez rokavov), pa enkrat sem dve s kratkimi rokavi v Emporiumu. Drugače pa poglej v Supernovi v C&A. Hvala, bom šla pogledat. Kupila ji bom pa kar brez rokavov.
|
RE: November 2006 - 4. del 6.3.2009 12:55:13
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Mama viv a si se že pomirila? Uf, ja ja... Ne moreš verjet, mi je pušlc poslal. Sem dobila dostavo na šiht Me je čist presenetil, res... Skori me je kap. Ampak je očitno ugotovil, da je bilo res čist za brezveze. Jah, ne morš da ga ne bi imel rad
|
|
RE: November 2006 - 4. del 6.3.2009 12:56:48
|
|
|
|
viv_
|
Aja, še dimenzije naše manekenke: Zarja: 90 cm, 12 kg, nogica 22 Mirna: 120 cm, 23 kg, nogica 31
|
|
RE: November 2006 - 4. del 6.3.2009 13:38:03
|
|
|
|
urška76
|
Jest sem majčke v Zu-Ja kupila v Domžalah so po 3,30, samo so mi je res ok kvaliteta, ker vidim kake so Mihove. Tiste iz H&M so čist sprane, pa razvlečene. Iz Zuje jih pa neki še za Špelo šparam (take, ki niso čist fantovske). Sam je problem, k tok mejhnih nimamo. Miha je bil ornk dec proti naši pikici. Drgač pa Aja1 res poglej v C&A. Al pa kak E'Lecreck bi jih znal tud met. Uf Viv kok so pa kej sodelavke fovš, k maš pušlc? Drgač pa lepo za takega možička, ki ve kdaj ga "posračka" A bi se za zoo raj aprila zmenile? Mi mamo tale marc že poln. Ima moj r.d, pa Miha ima rd. In za Miha imamo 29.marca fešto za otroke, pa en dan mormo še za babice in dedke rezervirat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 6.3.2009 19:26:30
|
|
|
|
max81
|
mama viv...a ti delaš u lj in si slučajno, kje blizu rutarja????????? bi mela eno biggggg prošjnoooooo
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 6.3.2009 19:34:47
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 mama viv...a ti delaš u lj in si slučajno, kje blizu rutarja????????? Ja, delam v LJ, ampak sem za Bežigradom, nisem lih blizu rutarja. Dej povej kaj je, mogoče se pa da kej zrihtat...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 6.3.2009 20:00:23
|
|
|
|
Aja1
|
Mi smo doma. Sem našla majčke v Leclercu po malo čez 2 evra na komad. Kar lušne. Vzela sem številko 3, pa je kar malo prevelika (predolga). Se bodomogoče malo skrčile. V CA so imeli pa samo št. 92 in od 104 naprej. So bile lepe in poceni (dve majčki, dvoje hlačke 4,5 eur), ampak se mi je zdela št. 92 malo majhna (zdaj vidim, da bi ji bila ravno prav). Pa za popotnico za jutrišnji izlet sva šla malo v nabavo. Saj veste....kot v osnovni šoli - ma da je poln ruzak hrane
|
RE: November 2006 - 4. del 7.3.2009 8:51:37
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR IZVIRNO SPOROČILO: max81 mama viv...a ti delaš u lj in si slučajno, kje blizu rutarja????????? Ja, delam v LJ, ampak sem za Bežigradom, nisem lih blizu rutarja. Dej povej kaj je, mogoče se pa da kej zrihtat... jutro...evo zdejle pa šibam na pošto, pa otroče ven pelat, dokler je lepo vreme...pol kuhat, pa prat, mamo že poln koš..pa cel kup dela viv hvala, je moj reku, da bo kr dones po šihtu se zapelov u lj, ker sem učer 2 stolčha rezervirala
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 8.3.2009 7:11:50
|
|
|
|
urška76
|
Jutro! Punce en lep dan žena vam želim. Za vsako eno . Naj vas vaše družinice peljejo na kak lep sprehod po sončku. Grem se crkljat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 8.3.2009 21:33:37
|
|
|
|
Aja1
|
Tudi od mene za vse Mi smo se včeraj imeli v Opatiji super. Sicer sva zapravila (oz. še bova, ko nama pripeljejo) veliko denarja, ampak bomo pa dobro spali . Naročila sva namreč nove jogije, merino/kašmir odejo (dvojno) in dva povštra. Zraven sva dobila pa še dve zelo vredni nagradi. Neja je bila v varstvu pridna, pridelala nobenega paketka . Danes nasprotno - ne vem če je 3x lulala na wc . Tako, da sem jo ce dan preoblačila. Sem mogla dat še zdaj prat en stroj, da bo imela dovolj zaloge za par dni. Zdaj pa grem spat. Se grem k Neji stisnt...tastarga itak ni - je v službi. Nočko.
|
RE: November 2006 - 4. del 9.3.2009 8:07:50
|
|
|
|
viv_
|
Jutro! vse naj naj za dan žena še za nazaj! Vikend je bil super!!! Uspeli smo nekej narest na bajti in sosed ni znorel Danes pa moj sam razbija. Pa praznovali smo rojstni dan od mojega očija. V nedeljo smo šli pa v Preddvor okrog jezera, popoldne pa malo na kolesa. Mirna se je naučila vozit brez koleščkov Zarja pa ni točno vedela, kaj naj počne s kolesom... Nekako ni znala obrnit pedalov. Bo že...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 9.3.2009 8:42:02
|
|
|
|
max81
|
dobro jutro...spet dež še od mene z zamudo za vas en velik šopek danes popoldan mam pa zobarja, mi more dat nazaj plombo k mi je že kmal k sem bila noseča z N ven padla ,sem zgodna a ne?? pol pa še jutr frej, pol pa akcija učer je bla N u varstvu pri tašči, jest sem mela pa gnezditven sindrom ..pred službo.......ven ni blo za it, ker je tako pihalo, da je bilo groza nč zdej pa šibam kofe spit do konca pol pa počas juhco skuhat, pa prštimat se da letimo, če so bo kej tresl, sem to je jest k se tresem na stolu
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 9.3.2009 19:41:17
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Max, si preživela? Bo polna luna? Naša je bila danes takoooooo tečna , da sem že misla, da jo bom po riti. Lulala je itak samo v hlače (torej imam pet paketkov za oprat )...ups, lažem, zvečer je lulala v wc in enkrat popoldan na travo. Začelo se je takoj, ko sem prišla domov. Ona se ne bi oblekla za ven, potem bi imela žabice oblečene povrh dolgih hlač,... Se je metala po tleh, ko sem ji hotla pomagat, da se prav obleče. Midva sva jo ignorirala. Potem sem ji pa rekla, če želi rdečo piko (namsto štampiljke) in je rekla ja . Mi je kar živc poču... Tako majhna, pa že zna.... Ko smo končno prišli ven se je v roku dveh minut polulala (preden smo ši ven sem jo vprašala, če gre lulat) in tulila, ker je nisem hotela nest domov, da bi jo preolekla. Je stala 5 minut polulana sredi igrišča in tulila. Uffff, napren dan.
|
RE: November 2006 - 4. del 9.3.2009 20:11:40
|
|
|
|
max81
|
Max, si preživela? ja preživela, mi je dal inekcijo, samo mi je zdejle popustila in me kr en mal boli, sem že lekadol vzela ja pomoje, da bo res luna na vidiku, naše dva sta bla tud tko zoprna, sva šli z mami v trgovino, pa sta se drla, da sploh nič nisva mogli nakupit, še tisto kar sva hoteli, nama je ušlo iz glave, ker se ni dalo sploh razmišljat
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 9.3.2009 20:20:28
|
|
|
|
Aja1
|
Upam res, da je to samo vpliv lune, ki bo kmalu minil. Za znort.
|
RE: November 2006 - 4. del 10.3.2009 7:24:15
|
|
|
|
Luni
|
Dobro jutro! Ja, ja, res je močan vpliv lune. Naše tamale sploh ne morem zjutraj prepričat, da se preobleče. Ampak, da vam povem, da je bila včeraj pri zobozdravniku pa So šli na kontrolo: oči je peljal Maško in Mativa. Matic je itak velik fant, priden, lepi zobki Maša je pa tako presenetila, drugače tako samosvoja, včeraj pri zobozdravniku se je pa vsedla na stol, odprla usta, zobozdravnica ji je vse zobke preštela, enega celo s fluorom premazala. Je bila naša punca tako važna: je celi dve štampiljki na rokico dobila, pa še prstanček za po vrhu!!! Oči je rekel (je namreč iz foha, zobotehnik, mu to še toliko več pomeni ), da je bil kot pav v ordinaciji! Bravo, Maša Nejc veselo smuča na Rogli-šola v naravi! Upam, da je vse v redu in se zdrav in vesel v petek vrne domov! Jaz grem pa danes na stomatološko, slikat za ortopan, če imam primerno čeljust za implantat
|
RE: November 2006 - 4. del 10.3.2009 8:04:06
|
|
|
|
max81
|
jutro...a sam mi2 z Luni strašiva tuki gor.......evo pri nas je jutranji ritual, mami pa vmes hitro na rr, pa pogledat novičke, pol pa počakamo, da se še mal otopli, danes bo zgleda lepo vreme, je skoraj brez oblačka , tako, da mormo danes izkoristit, ker je moj zadnji dan pred službo..sicer je moj spet na šiht, ampak bomo že.....
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 10.3.2009 17:44:32
|
|
|
|
Nogavica
|
Ojla, punce! Spet se bolj malo čveka, se vidi, da so lepši dnevi. Saj je bil že skrajni čas. Sem pa prav malo huda na sosede - sva šli z Živo ven, da se še malo zdivja in naigra pred večerom, pa sva prej kot v eni uri popokali in šli not, ker so začeli kuriti neko sranje in se je tako kadilo in smrdelo, da nama ni druga preostalo, kot da pospraviva vse in greva. So me prav oči pekle. Stanovanje pa tudi zdaj celo smrdi, bom morala menda vse cunje takoj oprat.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 10.3.2009 17:45:19
|
|
|
|
Nogavica
|
max81, srečno jutri! Upam, da ti ne bo prehudo.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 10.3.2009 20:06:03
|
|
|
|
Aja1
|
Bravo Maša . Naša bi lahko prišla na inštrukcije. Max, srečno jutri. Nogavica- kako si ti? Kako pa ostale nosečke? Zdaj je prva na vrsti Krfjolca? Naša je bila danes še kar sitna . Za malekost sicer manj, kot včeraj. Upam res, da je to samo vpliv lune, ker sicer bo kar edinka, ker še enega takega vražička....
|
RE: November 2006 - 4. del 10.3.2009 20:27:41
|
|
|
|
max81
|
babe hvala vam naša je bla dane spet obupna ...pa zdej mamo fazo ne ne bom
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 10.3.2009 20:28:17
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Nogavica- kako si ti? Nonstop lačna. Se mi zdi, da skozi nekaj meljem. Zdaj sem ravno pojedla pol litra gobove juhe iz vrečke. Dobro, da si nisem naredila cel liter, ker bi ga menda komot zmazala. V petek imam prvi pregled in mislim, da si bom kar izmislila, ko me bodo vprašali za kile pred zanositvijo, ker mi je nerodno povedat, koliko sem se zredila v teh 2 mesecih.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?