|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
6.3.2009 12:37:53   
Aja1
Kdaj se dobimo v zoo?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 251
6.3.2009 12:47:31   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Mi gremo tudi danes v šoping - v Lj. kje naj kupim kakšne (lepe, dobre, poceni user posted image ) spodnje majčke za Nejo? Nima še nobene. Zdaj ji oblečem kadar ima hlačke kar bodi (odpet) user posted image .  Treba nabavit ene par majčk.

Jaz sem ji zadnjič kupila v Beti po 2,02 eur (brez rokavov), pa enkrat sem dve s kratkimi rokavi v Emporiumu. Drugače pa poglej v Supernovi v C&A.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 252
6.3.2009 12:48:30   
marella1

Kdaj se dobimo v zoo?

Konec meseca?

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 253
6.3.2009 12:49:38   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Mi gremo tudi danes v šoping - v Lj. kje naj kupim kakšne (lepe, dobre, poceni user posted image ) spodnje majčke za Nejo? Nima še nobene. Zdaj ji oblečem kadar ima hlačke kar bodi (odpet) user posted image .  Treba nabavit ene par majčk.

Jaz sem ji zadnjič kupila v Beti po 2,02 eur (brez rokavov), pa enkrat sem dve s kratkimi rokavi v Emporiumu. Drugače pa poglej v Supernovi v C&A.

Hvala, bom šla pogledat. Kupila ji bom pa kar brez rokavov.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 254
6.3.2009 12:55:13   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: urška76
Mama viv a si se že pomirila?

Uf, ja ja... Ne moreš verjet, mi je pušlc poslal. Sem dobila dostavo na šiht user posted image  Me je čist presenetil, res... Skori me je kap. Ampak je očitno ugotovil, da je bilo res čist za brezveze. Jah, ne morš da ga ne bi imel rad user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 255
6.3.2009 12:56:48   
viv_
Aja, še dimenzije naše manekenke:

Zarja: 90 cm, 12 kg, nogica 22
Mirna: 120 cm, 23 kg, nogica 31

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 256
6.3.2009 13:38:03   
urška76
Jest sem majčke v Zu-Ja kupila v Domžalah so po 3,30, samo so mi je res ok kvaliteta, ker vidim kake so Mihove. Tiste iz H&M so čist sprane, pa razvlečene. Iz Zuje jih pa neki še za Špelo šparam (take, ki niso čist fantovske). Sam je problem, k tok mejhnih nimamo. Miha je bil ornk dec proti naši pikici. user posted image  Drgač pa Aja1 res poglej v C&A. Al pa kak E'Lecreck bi jih znal tud met.
Uf Viv kok so pa kej sodelavke fovš, k maš pušlc? user posted image  Drgač pa lepo za takega možička, ki ve kdaj ga "posračka" user posted image
A bi se za zoo raj aprila zmenile? Mi mamo tale marc že poln. Ima moj user posted image  r.d, pa Miha ima rd. In za Miha imamo 29.marca fešto za otroke, pa en dan mormo še za babice in dedke rezervirat.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 257
6.3.2009 19:26:30   
max81
mama viv...a ti delaš u lj in si slučajno, kje blizu rutarja?????????

bi mela eno biggggg prošjnoooooouser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 258
6.3.2009 19:34:47   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Ja, delam v LJ, ampak sem za Bežigradom, nisem lih blizu rutarja. Dej povej kaj je, mogoče se pa da kej zrihtat...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 259
6.3.2009 20:00:23   
Aja1
Mi smo doma.

Sem našla majčke v Leclercu po malo čez 2 evra na komad. Kar lušne. Vzela sem številko 3, pa je kar malo prevelika (predolga). Se bodomogoče malo skrčile. V  CA so imeli pa samo št. 92 in od 104 naprej. So bile lepe in poceni (dve majčki, dvoje hlačke 4,5 eur), ampak se mi je zdela št. 92 malo majhna (zdaj vidim, da bi ji bila ravno prav).

Pa za popotnico za jutrišnji izlet sva šla malo v nabavo. Saj veste....kot v osnovni šoli - ma da je poln ruzak hrane user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 260
7.3.2009 8:51:37   
max81

IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

IZVIRNO SPOROČILO: max81

Ja, delam v LJ, ampak sem za Bežigradom, nisem lih blizu rutarja. Dej povej kaj je, mogoče se pa da kej zrihtat...

jutro...evo zdejle pa šibam na pošto, pa otroče ven pelat, dokler je lepo vreme...pol kuhat, pa prat, mamo že poln koš..pa cel kup delauser posted image user posted image

viv hvala, je moj reku, da bo kr dones po šihtu se zapelov u lj, ker sem učer 2 stolčha rezervirala

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 261
8.3.2009 7:11:50   
urška76
Jutro!
Punce en lep dan žena vam želim. Za vsako eno user posted image . Naj vas vaše družinice peljejo na kak lep sprehod po sončku.
Grem se crkljat. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 262
8.3.2009 21:33:37   
Aja1
Tudi od mene za vse user posted image

Mi smo se včeraj imeli v Opatiji super. Sicer sva zapravila (oz. še bova, ko nama pripeljejo) veliko denarja, ampak bomo pa dobro spali user posted image . Naročila sva namreč nove jogije, merino/kašmir odejo (dvojno) in dva povštra. Zraven sva dobila pa še dve zelo vredni nagradi. user posted image
Neja je bila v varstvu pridna, pridelala nobenega paketka user posted image . Danes nasprotno - ne vem če je 3x lulala  na wc user posted image . Tako, da sem jo ce dan preoblačila. Sem mogla dat še zdaj prat en stroj, da bo imela dovolj zaloge za par dni.

Zdaj pa grem spat. Se grem k Neji stisnt...tastarga itak ni - je v službi.

Nočko.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 263
9.3.2009 8:07:50   
viv_
Jutro!

vse naj naj za dan žena še za nazaj! user posted image

Vikend je bil super!!! Uspeli smo nekej narest na bajti in sosed ni znorel user posted image  Danes pa moj sam razbija. Pa praznovali smo rojstni dan od mojega očija. V nedeljo smo šli pa v Preddvor okrog jezera, popoldne pa malo na kolesa. Mirna se je naučila vozit brez koleščkov user posted image user posted image  Zarja pa ni točno vedela, kaj naj počne s kolesom... Nekako ni znala obrnit pedalov. Bo že...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 264
9.3.2009 8:42:02   
max81
dobro jutro...spet dežuser posted image user posted image user posted image user posted image

še od mene z zamudo za vas en velik šopekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes popoldan mam pa zobarja, mi more dat nazaj plombo k mi je že kmal k sem bila noseča z N ven padlauser posted image ,sem zgodna a ne??user posted image
pol pa še jutr frej, pol pa akcijauser posted image

učer je bla N u varstvu pri tašči, jest sem mela pa gnezditven sindrom user posted image user posted image user posted image ..pred službo.......ven ni blo za it, ker je tako pihalo, da je bilo groza

nč zdej pa šibam kofe spit do konca pol pa počas juhco skuhat, pa prštimat se da letimo, če so bo kej tresl, sem to je jest k se tresem na stoluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 265
9.3.2009 19:41:17   
Aja1
Čer. Max, si preživela?

Bo polna luna? Naša je bila danes takoooooo tečna user posted image user posted image user posted image , da sem že misla, da jo bom po riti. Lulala je itak samo v hlače (torej imam pet paketkov za oprat user posted image )...ups, lažem, zvečer je lulala v wc in enkrat popoldan na travo. Začelo se je takoj, ko sem prišla domov. Ona se ne bi oblekla za ven, potem bi imela žabice oblečene povrh dolgih hlač,... Se je metala po tleh, ko sem ji hotla pomagat, da se prav obleče. Midva sva jo ignorirala. Potem sem ji pa rekla, če želi rdečo piko (namsto štampiljke) in je rekla ja user posted image . Mi je kar živc poču... Tako majhna, pa že zna....user posted image  Ko smo končno prišli ven se je v roku dveh minut polulala (preden smo ši ven sem jo vprašala, če gre lulat) in tulila, ker je nisem hotela nest domov, da bi jo preolekla. Je stala 5 minut polulana sredi igrišča in tulila. Uffff, napren dan. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 266
9.3.2009 20:11:40   
max81
Max, si preživela?

ja preživela, mi je dal inekcijo, samo mi je zdejle popustila in me kr en mal boli, sem že lekadol vzela

ja pomoje, da bo res luna na vidiku, naše dva sta bla tud tko zoprna, sva šli z mami v trgovino, pa sta se drla, da sploh nič nisva mogli nakupit, še tisto kar sva hoteli, nama je ušlo iz glave, ker se ni dalo sploh razmišljatuser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 267
9.3.2009 20:20:28   
Aja1
Upam res, da je to samo vpliv lune, ki bo kmalu minil. Za znort. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 268
10.3.2009 7:24:15   
Luni
Dobro jutro! Ja, ja, res je močan vpliv lune. Naše tamale sploh ne morem zjutraj prepričat, da se preobleče. Ampak, da vam povem, da je bila včeraj pri zobozdravniku pa user posted image  So šli na kontrolo: oči je peljal Maško in Mativa. Matic je itak velik fant, priden, lepi zobki user posted image user posted image user posted image  Maša je pa tako presenetila, drugače tako samosvoja, včeraj pri zobozdravniku se je pa vsedla na stol, odprla usta, zobozdravnica ji je vse zobke preštela, enega celo s fluorom premazala. Je bila naša punca tako važna: je celi dve štampiljki na rokico dobila, pa še prstanček za po vrhu!!! Oči je rekel (je namreč iz foha, zobotehnik, mu to še toliko več pomeni user posted image ), da je bil kot pav v ordinaciji! Bravo, Maša user posted image
Nejc veselo smuča na Rogli-šola v naravi! Upam, da je vse v redu in se zdrav in vesel v petek vrne domov! Jaz grem pa danes na stomatološko, slikat za ortopan, če imam primerno čeljust za implantat user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 269
10.3.2009 8:04:06   
max81
jutro...a sam mi2 z Luni strašiva tuki gor.......evo pri nas je jutranji ritual, mami pa vmes hitro na rr, pa pogledat novičke, pol pa počakamo, da se še mal otopli, danes bo zgleda lepo vreme, je skoraj brez oblačkauser posted image , tako, da mormo danes izkoristit, ker je moj zadnji dan pred službo..sicer je moj spet na šiht, ampak bomo že.....user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 270
10.3.2009 17:44:32   
Nogavica
Ojla, punce!

Spet se bolj malo čveka, se vidi, da so lepši dnevi. user posted image  Saj je bil že skrajni čas.
Sem pa prav malo huda na sosede - sva šli z Živo ven, da se še malo zdivja in naigra pred večerom, pa sva prej kot v eni uri popokali in šli not, ker so začeli kuriti neko sranje in se je tako kadilo in smrdelo, da nama ni druga preostalo, kot da pospraviva vse in greva. user posted image  So me prav oči pekle. Stanovanje pa tudi zdaj celo smrdi, bom morala menda vse cunje takoj oprat. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 271
10.3.2009 17:45:19   
Nogavica
max81, srečno jutri! user posted image  Upam, da ti ne bo prehudo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 272
10.3.2009 20:06:03   
Aja1
Bravo Maša user posted image . Naša bi lahko prišla na inštrukcije.

Max, srečno jutri. user posted image

Nogavica- kako si ti?

Kako pa ostale nosečke? Zdaj je prva na vrsti Krfjolca?

Naša je bila danes še kar sitna user posted image . Za malekost sicer manj, kot včeraj. Upam res, da je to samo vpliv lune, ker sicer bo kar edinka, ker še enega takega vražička....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 273
10.3.2009 20:27:41   
max81
babe hvala vamuser posted image

naša je bla dane spet obupnauser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa zdej mamo fazo ne ne bomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 274
10.3.2009 20:28:17   
Nogavica

Nogavica- kako si ti?

Nonstop lačna. Se mi zdi, da skozi nekaj meljem. Zdaj sem ravno pojedla pol litra gobove juhe iz vrečke. Dobro, da si nisem naredila cel liter, ker bi ga menda komot zmazala.user posted image
V petek imam prvi pregled in mislim, da si bom kar izmislila, ko me bodo vprašali za kile pred zanositvijo, ker mi je nerodno povedat, koliko sem se zredila v teh 2 mesecih.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?