Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.3.2009 21:06:34
|
|
|
|
Aja1
|
Bravo Špela in Zarja! Naša pridelala 2 paketka. Ah, bo že.
|
RE: November 2006 - 4. del 12.3.2009 22:56:54
|
|
|
|
krfjolca
|
Jaz sem pa od včeraj na porodniški, sem pozabila povedat . Sicer sem je že pretežno sita, ampak OK, saj bomo kmalu spet bolj produktivni. Služba gospodinja-mame definitivno ni zame, sem preveč deloholik. Se dobro počutim le, če sem polno zaposlena v službi, da komaj folgam, pa da zraven še zrihtam bajto, moža in mularijo. Narobe svet. Sem šla pa danes samo v mesto do knjižnice, cca pol ure pešaka, pa sem bila čisto out. Trebuh trd ko kamen celo pot nazaj, noge pa zatečene ko slon. Ful zatekam tokrat, pri ANžetu sploh nisem. Nobenih čevljev ne morem več obut, s kilami sem šla pa za 5 kil gor od zadnjega pregleda, pa to verjetno samo na račun vode . Pa vožnja z avtom mi je tudi cela muka. No ja, saj bo kmalu mimo.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.3.2009 7:27:51
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca noge pa zatečene ko slon. Ful zatekam tokrat, pri ANžetu sploh nisem. Nobenih čevljev ne morem več obut, s kilami sem šla pa za 5 kil gor od zadnjega pregleda, pa to verjetno samo na račun vode . O, krfjolca, kaj boste punčko kupili
|
RE: November 2006 - 4. del 13.3.2009 8:17:00
|
|
|
|
viv_
|
Krfjolca, častiš
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.3.2009 11:43:35
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Krfjolca, častiš Zakaj že? Itak da častim, sam povej kdaj pa kje . Luni, ja, naj bi bila punčka, in zdaj imam že toliko luštnih cotk, da bom že res huda, če bi slučajno fantek privekal na svet, čeprav sem v štartu bolj zanj navijala . Se pa danes prav drekasto počutim. Nobene energije nimam. Križ me ful boli, pa zjutraj sem imela kar malo občutka, da bi me lahko eni švoh popadki matrali. Sam pomojem je bolj psiha, da za vsako špikanje mislim, da bo to že to . No ja, glede na prvo izkušnjo, dvomim da bi lahko ta prave popadke kar spregledala .
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.3.2009 12:18:27
|
|
|
|
Luni
|
A ne, Krfjolca, da se punčke bolj zahtevno že v trebuščku nosijo? Moj bi pa dodal: že od spermiča naprej...
|
RE: November 2006 - 4. del 13.3.2009 13:10:36
|
|
|
|
krfjolca
|
Ej, pa moram reči, da ne, Luni . Se mi zdi, da sem imela pri Anžetu več problemov. Takrat me je ful medenica bolela, pa krvavitve sem imela na začetku, pa krče v nogah, pa slabokrvna sem bila, še hemoroide sem fasala. Zdaj pa res samo tole zatekanje - trkam, seveda .
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.3.2009 17:32:44
|
|
|
|
urška76
|
Dan! Moj sine e je zbunil, da noče ven, da je bil že v vrtcu zuni pa se mi ne da kregat. Pa tak sonček je zuni. Sta šla Ž. in Špela sama ven. En paketek sta nesla na pošto. Upam, da bo še odprta, drgač pa jutr ponovimo vajo (itak pred ponedeljkom ne bo paketek na cilju, zdej k ob sobotah poštarji ne raznašajo). Špela je bila danes spet pridna. Je bila brez paketka. Krfjolca če res zatekaš pol ni panike glede kil. Bo šlo po porodu hitro dol. Drgač pa ni luštno verjamem. Saj te čaka čisto še malo. Boš zmogla nič bat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.3.2009 20:37:50
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Kako ste? Petek je! Midve sva bili danes spet pri bioenergetiku, potem sva se dobili pa še z bratom in njegovimi otroki. So full uživali, se nanoreli. Neja je bila v vrtcu pridna (nobenega paketka - kar težko verjamem), popoldan pa pridelala 2 paketka. Ni hotla it lulat dokler ji ni ušlo. Pol sva pa leteli na travico. Jutri gremo pa k tašči in tastu. Moj bo pomagal sekati drva, midve bova pa športali .
|
RE: November 2006 - 4. del 14.3.2009 7:39:40
|
|
|
|
max81
|
dobro jutro...no v službi kr lavfa...čez kšn mesec ali dva bom vsaj za stalno vedla kje sem, tko, da bo vse skup malo lažje......doma stvari kr lavfajo zdejle pa z N šibava k frizerki, pol pa mal ven, ker bo zgleda lepo vreme...ja viv lahko častim, sam povej zakaj, ker sem očitno ornk blont pa ena kofi in kapučinček za vse vas
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 14.3.2009 7:57:32
|
|
|
|
urška76
|
Jutro! Danes je pa tak lep sonček. Zdele bomo pozajtrkoval pol pa šibamo ven. Dons pa ne bo izgovorov. Bomo šli verjetno v Tivoli pa na Rožnik. To upam, da bo naša bejba zmogla brez nošenja Max lepo slišat, da ti ni hudega v službi . Grem pred zajtrkom še mal cunje pospravt (za zajtrk je pa dragi zadolžen ) Uživajte na sončku.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 14.3.2009 13:40:04
|
|
|
|
urška76
|
Ojla! Se vidi, da je sonček, nič ni za prebrat . Mi smo že z Rožnika, pojedli juhico in zdaj malčka veselo drnjohata. Je Miha prej zmanjkalo ko Špele Je pa naša bejba šla celo pot sama. ZA gor sem jo zamotila z rožicami, pa Miha sva iskale, k se je za drevesa skrival, nazaj grede smo pa pesmice peli in je tud šlo. No čisto nakoncu, ko smo že v Tivoli prišli, jo je dal Ž za vrat in jo nesel do avta. Ko se pa zbudita pa pojemo kosilo do konca in spet ven, na sončeka
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 14.3.2009 20:00:17
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Res je bil prekrasen dan. Popoldan smo šli spet k bioenergetiku. Evo, od danes dalje verjamem, da je nekaj na tem. Na meni je pokazal, kako lahko vpliva name. Stal je za mano in nekaj počel z rokami (se me ni dotaknil). Kar naenkrat me je sila vlekla nazaj.... Ne morem verjet, da nisem mogla obstat na mestu. In potem isto za naprej. Kot bi me nekdo držal za jopico in me vlekel.
|
RE: November 2006 - 4. del 14.3.2009 23:01:29
|
|
|
|
viv_
|
Čer! Danes je bil pa taaaaaaaaakooooooooo luškan dan. Smo šli do Miramara. Tam so se nam pa pridružili še eni prijatelji, ki imajo fantka pol leta mlajšega od Zarje. Mulčki so uživali, so se naigrali... "Ta stari" smo se pa naklepetali, pa italijanski kofe smo pili... he he... Obožujem Italijo! Pa pohvala Zarji - cel dan brez pleničke, tudi v avtu, pa še zaspala je... V vrtcu tudi spi brez pleničke Mislim, da smo lulanje sfurali. Edino kakanje je problem. Sicer pove, ampak zahteva plenico... Ma ja, bo že. Zdele se pa trudim neki pisat, pa mi je koncentracija padla... jutri dalje!
|
|
RE: November 2006 - 4. del 15.3.2009 19:19:20
|
|
|
|
urška76
|
Čer! Ste preživele lep dan? Mi smo izkoristil dopoldansko sonce za lušten sprehod in krmljenje račk v Domžalah. POpoldne smo pa tud ujeli suho vreme in smo se igrali na enih novih igralih. Je nek kvazi labirint postavljen, pa smo se z otroki lovili notri. Ne vprašite kdo je bil najbolj zadihan. Mami seveda Zdej pa prav luštno dežuje. Pa mi v bistvu prav paše. Me je glavobol minil. Zdej grem pa bejbotom pomagat jest, pa zobeke umit...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.3.2009 9:06:29
|
|
|
|
max81
|
dan, dan babnce...no včer smo šli že zelo zgodaj na sprehod, še dobro, da smo šli, ker je popoldan začelo deževati , pa vsi smo šli po južn spat in je blo fajn danes smo pa že kr neki časa pokonc, pojedl in pokofetkal smo tud, se bo pa treba počas it že rihtat, da ne bom pozna, morm še škrata mamic odpelat..ja nč mejte se lepo
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.3.2009 12:46:48
|
|
|
|
Zamima
|
Dan... Evo, mi pa rabimo nov avtosedež. Zdaj pa ne vem, a so še kaki vmesni pred 15-36 kg, ker me kar malo skrbi, da mi tamala ne bo ven zlezla, če bo pripasana kot odrasla oseba . Vseeno bi rada da je večji kot ta zdaj ki ga imamo (ferrari) in da se enako tako pripasa med nogami. Ali sploh obstajajo? O cenah na BC spletni strani pa itak NO COMMENT . V aprilu gremo skoraj zagotovo na dopustek jeeej, kak sem vesela!
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.3.2009 12:54:43
|
|
|
|
Aja1
|
Zamima, že v večji sedež jo bi dala? Je ta vaš majhen? Naša ni ravno suha, pa je še komot (tudi v bundi) v Romerju 9-18kg. Niti ne razmišljamo še o nakupu večjega.
|
RE: November 2006 - 4. del 16.3.2009 12:55:34
|
|
|
|
Aja1
|
Večji sedeži nimajo pasov (pripasaš otroka s pasom od avta).
|
RE: November 2006 - 4. del 16.3.2009 12:58:38
|
|
|
|
Zamima
|
Naša ima glavico nad varovalom za glavo od avtosedeža,zato mislim, da je premajhen ,ne zdi se mi varno.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.3.2009 13:14:23
|
|
|
|
Aja1
|
Pojdi v BC in malo probajte druge sedeže (daj Zalo v sedež). Imajo pa tudi tiste sedeže od 9-36kg.
|
RE: November 2006 - 4. del 16.3.2009 13:15:56
|
|
|
|
viv_
|
Dan! Uf, Zamima... pomoje je še mal prekmal... Jaz sem Mirno iz 9-18 prestavila pri 3,5 letih, pa je bila "baba da se reče". Tale naš drobiželjc od Zarje bo v Römerju še neki časa... Na Fb-ju mam nove fotke iz Miramara... mal pejte pošnofat
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.3.2009 14:17:29
|
|
|
|
Zamima
|
hvala babnce, kaj bi jaz brez vas . Ja bom res vseeno pogledala za tistega 9-36.kg
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.3.2009 14:49:45
|
|
|
|
krfjolca
|
Zamima, daj preveri, če se da pasove in naslon za glavo še kaj dvignit. Mi imamo Tobija, pa ima še fuuuul lufta. Vseeno so pa 9-18 ful bolj varni kot tisti od 9-36, kar nasplošno velja za vse "kombinirane" variante. Urška, sem danes prejela paketek, hvala še desetič . Zdaj pa ma, da babnica počaka na toplem, dokler ne spijem vsega čaja . Sem bila v BCju zdajle, sem dobila kar nekaj cunjic za Anžeta za pomlad in poletje. Imajo 50% znižanje na oblačila preteklih sezon, pa še kar precej izbire, vsaj v Kranju. Za dojenčka pa ne smem več kupovat, ker imam cunj že približno za eno dobro jaslično skupino, ne samo za eno bejbo .
|
|
RE: November 2006 - 4. del 16.3.2009 14:59:25
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Zamima, daj preveri, če se da pasove in naslon za glavo še kaj dvignit. Mi imamo Tobija, pa ima še fuuuul lufta. Vseeno so pa 9-18 ful bolj varni kot tisti od 9-36, kar nasplošno velja za vse "kombinirane" variante. Sem hotela napisat isto. Mi smo ravno včeraj do konca dvignili naslon, ker je Živi Tobi tudi bil že malo na knap. Zdaj ima še vedno nekaj prostora po višini in širini pa je kar velika baba.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?