|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
5.3.2009 17:09:43   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

Lana pa 26 (meni je to ful)

Ja, za punco je pa res kar veliko user posted image . Sam, si tudi ti precej visoka, pa je še razumljivo :)

Zamima, tudi Adidasove superge ima Anže 26, pa ne bodo več dolgo.

Jutri pa šibava v Ikeo. Sva mislila z Anžetom, pa bova verjetno bolje opravila, če ga pustiva v varstvu. Mi ni do tega, da bi se pregovarjala in kregala z njim sredi trgovine, sploh ker imam kar nekaj stvari za kupit. Za kolo pa verjetno ne bomo gledali - smo šli prejle v Hervisa, pa se ni hotel niti gor usest, tako da je brezveze zapravljati za nekaj, kar niti ne bo hotel.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 226
5.3.2009 20:06:28   
Aja1
Dober večer.
Danes smo dobili v ruzak pa samo en paketek polulanih oblačil  user posted image . Se je polulala ravno med kosilom. Ja, je pozabila na stranišče, ker je tako dobro jedla. Hrana pomembnejša. user posted image Ni kaj, naš otrok zeloooo rad je.user posted image

Uf, naša ima tudi 22 številko. 23,5 ima samo najkice. So ji kar komat, 22 so bile pa tesne. Sicer pa še vse 22.

Koliko cm pa merijo vaši mulčki v višino? Jaz sem našo pred dnevi merila in recimo namerila tam nekje 90 cm.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 227
5.3.2009 20:37:00   
Zamima
Aja1, kako je z vašo trmo?

Jaz sem zdaj skoraj znorela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tole uspavanje, tako ne gre več dalje! Dam jo v posteljo pa se dere kot, da bi ji ne vem kaj delala,... potem pa seveda, ker sem pri mojih, išče potuho pri mojih, ki se seveda z njo pol ful ubadata user posted image user posted image user posted image , mislim tako to ne gre več dalje user posted image user posted image user posted image

ko je treba spat je treba spat! user posted image user posted image user posted image , ne vem kak naj to dosežem, v tem tednu je vredu spala 2 noči! Ostalo pa samo tuljenje do nezavesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 228
5.3.2009 20:48:13   
Aja1
Ojoj Zamima. Res škoda, da se tvojedva vmešavata v to in ji dajeta potuho. Probaj se z njima zmenit, da jo ignorirata pri tem izbruhu togote. Ne vem... Jaz okoli 18.30 Neji rečem, da naj si obleče pižamico, da gre spat. In brez problemov gre v sobo, jaz ji dam lupčka, povem, da jo imam rada in da se grem samo še umit in pridem k njej spat (spi pri nama - njena posteljica ob najini). Potem pa zaspi. Ima občasne izpade, ampak na srečo redko.

Glede trme je pa zdaj odkar imamo sistem nagrajevanja s štampiljkami veliko boljše. To ji je v takooooo veliko motvacijo.... Veliko ji pomeni, ko ji dam štampiljko za pridnost. Tudi manj izsiljevanja je.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 229
5.3.2009 20:52:05   
Zamima
ja, mojadva pravita, da tak mali otrok še ne zna izsiljevat user posted image user posted image user posted image   (saj veš, da si samo svoje mislim) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 230
5.3.2009 20:55:44   
Aja1
Verjamem pa, da ti je težko težit njima, ker ti verjetno večkrat pomagata pri Zali. Ne vem, kaj bi naredila. Probaj se lepo zmenit, da jo en dan pač pustita in boste videli rezultat.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 231
5.3.2009 21:20:51   
Zamima
tako rada bi že šla nekam delat, pa ni in ni služb, kako naj zdaj dobim šiht, ko povsod odpuščajo??? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 232
5.3.2009 21:24:51   
Aja1
Zamima, verjamem, da je težko. Ampak nekaj se bo že našlo. Vso srečo. user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa počasi kar spat. Moj že eno uro smrči na sedežni. user posted image
Nočko.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 233
5.3.2009 23:18:02   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Zato smo skočili samo do Qlandije po ene spomladanske čevlje za mulota - ima že 27 številko user posted image .

o madona, zdej sem se pa že ustrašla, da ma sam naša mala tko mjhno nogo..pri nas tudi nikamor ne rasteuser posted image

user posted image

omg

Zala ima 22 user posted image , zgleda da bo imela malo nogo, jaz imam 37, njen ati je imel pa 40 user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 234
5.3.2009 23:25:05   
max81
ojla ..kako je pa tole men zdejle ratal skopirat pa vmes neki napisatuser posted image user posted image

ja mi smo šele pred uro in pol dam pršli..pa ne okol govort, da nas nav kdo na socijalno prjavuuser posted image .......smo bili v ikei...kupl nujne stvari, da jih bo mela mami doma k bosta male2 v varstvu..kupili en tepih za v otroško sobo, mizico in 2 stolčka, ene tegle za pred bajto..pa še par stvari...jutrp pa v nabavo po plenice in vse ostalo.....drugače greva zdejle tisto mizico sestavt..pa morm si nardit jedilnik za dva dni, da ne bomo vsak dan kuhal...no da vsaj mojmu ne bo treba kuhat k jih bo on merkov

nč babnce lahko noč

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 235
6.3.2009 8:04:35   
viv_
Jutro...

Uf, čevlji... Zarja ima tudi številko 21-22. Ful majhno! Mirna ima 10 številk večjo nogo user posted image

Sicer pa, dnevi so za znoret. Še tastar me je razpizdil in sem šla včerej protestno ob 21h spat in dons ga ne pokličem! Majke mi! Se bom res potrudila in ne bom dvignila telefona!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 236
6.3.2009 8:11:31   
Nogavica
Jutro!

Naša ima št. noge 24, ima sicer ene škorenjčke 25, ampak so ji malo veliki.
Sva jo pa zadnjič merila in je velika 94-95cm, težka pa malo manj kot 17kg. Se je ful potegnila po morju in me prav veseli, da ni več taka bunkica, prav postavna je zdaj. user posted image  Sama sebi pravi, da je makenka user posted image .
Mi je pa včeraj prvič sama od sebe rekla, da me ima rada. user posted image  Končno sem dočakala!

Jaz sem bila včeraj prvič v življenju na masaži. user posted image  
Živa je pa tačas hodila po UŠC-ju in se navduševala nad fotografijami Leona Štuklja. user posted image  user posted image  Je čisto nora nanj od sobote, ko je v parku videla njegov kipec. Včeraj si je domov prinesla celo zloženko, posvečeno njemu v spomin, in je zraven nje večerjal jogurt. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 237
6.3.2009 8:13:47   
Luni
Jutro še od mene!
Naša Maška ima številko 23. Odvisno od. št. čevljev, tudi 24.

Viv, veš kaj je rekla včeraj ena gospa na Trenjih?: da imajo možakarjo 10x večji center za seks, kot ženske user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 238
6.3.2009 10:29:19   
max81
jutro...mater babe se spomnete 1 mesec nazaj k sem letala od zobarja do zobarja..k mi je sestra rekla, k sem hodila k njim, da nisem sploh pri njih registrirana in da me bo vzela samo če plačam...kaj nj naredim, ker tole no bom kr tko požrla...danes po več k enem mesecu končno dobim novo kartico in zraven je priložen list, kdo je tvoj osebni zd, pa ginekolog, pa zobar...in kaj piše na njem..ime in priimek tiste dohtarce, k me ni hotla vzetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tok sem jezna na tole zdravstvo in mi je kr bad da pašem vanjuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 239
6.3.2009 10:38:59   
Žiga
Saj piše, od kdaj je tvoja zobarca, a ne?

Da ni mogoče ona tebi kasirala in hkrati od zavarovalnice vlekla denar? A račune ti je dajala?
Bi jo bilo za potipat...

LP
Ž.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 240
6.3.2009 11:02:36   
Zamima
Nogavica, sem se nasmejala zdaj temu z Živo in L. Štukljem   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 241
6.3.2009 11:03:01   
Zamima
aja, naša je zdaj visoka tam 90-91 cm user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 242
6.3.2009 11:45:19   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Ja, za punco je pa res kar veliko user posted image . Sam, si tudi ti precej visoka, pa je še razumljivo :)

Ja sem tudi jaz Big foot imam številko 41, možek pa 44, ma ni čudno. Moram jo pa danes zmeriti koliko je velika, težka je pa okrog 14 kg user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 243
6.3.2009 11:47:14   
Zamima
teža? slabih 11 kg, suha je ko štrigla user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 244
6.3.2009 11:50:08   
Aja1
Naša ima tudi tam nekje 13,5-14 kg.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 245
6.3.2009 11:50:19   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Aja1, kako je z vašo trmo?

Jaz sem zdaj skoraj znorela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tole uspavanje, tako ne gre več dalje! Dam jo v posteljo pa se dere kot, da bi ji ne vem kaj delala,... potem pa seveda, ker sem pri mojih, išče potuho pri mojih, ki se seveda z njo pol ful ubadata user posted image user posted image user posted image , mislim tako to ne gre več dalje user posted image user posted image user posted image

ko je treba spat je treba spat! user posted image user posted image user posted image , ne vem kak naj to dosežem, v tem tednu je vredu spala 2 noči! Ostalo pa samo tuljenje do nezavesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zamima: nam se je to zgodilo prvič in sem bila kar wtf. Ja pri nas je to, glede na to da smo še pri tašči in tastu ter posledično spimo vsi v eni sobi, hoče k nama v veliko posteljo spati  user posted image . Ne vem se tolažim, da bo bolje, ko bo imela svojo sobo in ta veliko posteljo (ker je ona že velika punca in ne more spati v mali postelji, to je Lanina razlaga). Pa vem kako je to s potuho. Pri nas se babi še nekako drži, deda pa ni šans. Mah bo že user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 246
6.3.2009 12:25:52   
Luni
Joj, ko vas takole berem: tudi naša je trmasta kot mali bikec user posted image . Pred novim letom je bilo za pop*. Dokler se nisem jaz v roke vzela! Prej sem rekla, nato kričala, nato popustila. Zdaj: rečem, rečem, nato jo zamotim s kakšno njej ljubo rečjo. In pozabi. Pri nas je bolj kot spanje, problematično preoblačenje. Ne in ne! Ona se ne bi preoblekla. Zadeve se lotim tako, da rečem: Pridi, Lili (njena punčka, ali kaj drugega: Miško, Tana, zajček.... user posted image ) se greve problečt. In stvar deluje. Isto za spat: Maša, mami gre Miškota dat spat. Prideš z nama?
Vse se more nanašati na nekoga, nekaj drugega. In res deluje. Jaz sem bolj pri stvari, bolj umirjena, nehala sem kričat (kar me je psihično čisto zdelvalo, ker je kar vrelo v meni), tamala je pa zadovoljna in opažam, da je tudi ona veliko bolj umirjena!
Človek kar malo pozabi: pri prvem je bilo to normalno, pri drugem tudi še kar, zdaj sem pa zaradi preobremenjenosti želela, da je vse TAKOJ! Pa ne gre. Otrok želi igre. In to je zanj igra. Tako da, ja, mi zdaj dobro vozimo. Zvečer pa tudi ne kompliciram. Če reče, da bi rada v dnevni zaspala: prav pa v dnevni, jo pa prenesem in spi do jutra. Se ne splača preveč obremenjevati s tem, še prehitro zrastejo (verjemte, moj tavelik sine je že v 12-em, pa kot bi ga včeraj iz Postojne prinesla user posted image )
Ja, pa še nekaj: črne in zelene pike tudi pri nas dobro delujejo!
Veliki smo 92 cm, težki 14 kg: oreng dekle user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 247
6.3.2009 12:32:25   
urška76
Dan!
Madonca mate velike otroke user posted image  user posted image  Naša je velika tam okol 87-88, težka je pa dobrih 13 kg. Nogo ma pa 23 (no skibucke je imela 24).
Mama viv a si se že pomirila? Sej ne bo nč bolš, če ga navš poklicala. Teli naši možički itak čez noč pozabijo, da so ga kaj polomili user posted image . No midva morva vsako stvar pred spanjem dorečt, k če se pred spanjem skregava, pol jest ne morem spat. Sva se tud ob treh ponoč že pogovarjala, da sva zgladila nesoglasja. user posted image
Dons sem mela pa letanja po pisarnah. Sem bila na davčni zarad prepisa (odlog plačila davka na darilo je blo treba zrihtat), pa pol z potrjeno pogodbo do notarja. Zdej bodo to oni naprej na zemljiško nesli, v ponedeljek grem pa po potrdilo, da ga na nesemo na upravno enoto, da končno dopolnimo vlogo za gradbeno. Ej še dobr, da večino stvari projektant rihta za naju.
Po birokraciji sem se pa v šoping spustila. Sem šla za Špelo mal spodnjih majčk kupit (zdej bo treba počasi v vrtcu pustit mal več perila, če bomo čist na gatke prešaltal), pa kupila sem si dva spodnja dela trenirk. Zdej rabim samo še superge in lahko začnem lavfat. user posted image
Zdej pa ne vem, če nebi šla kar na kak sprehod, k se je zuni tak lep sonček naredil.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 248
6.3.2009 12:33:48   
Aja1
Kar nekaj orng babnc imamo na novembru user posted image . Naša takoooooo rada je. user posted image  Je včeraj vzgojiteljica na govorilnih rekla, da Neja ogromno poje, da jo je prav lušno gledat. Ko reče, da naj pospravijo igrače in da bo zajtrk/kosilo, je naša najbolj pridna pri pospravljanju in prva sedi za mizo in menda kar cepeta, ko čaka hrano. user posted image  Tudi doma je podobno.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 249
6.3.2009 12:36:56   
Aja1
Mi gremo tudi danes v šoping - v Lj. kje naj kupim kakšne (lepe, dobre, poceni user posted image ) spodnje majčke za Nejo? Nima še nobene. Zdaj ji oblečem kadar ima hlačke kar bodi (odpet) user posted image .  Treba nabavit ene par majčk.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?