Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 13:20:50
|
|
|
|
Žiga
|
urška - mi smo v londonu kupili en super avto na daljinca. kdo ga največ vozi - ati! Itak...
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 13:34:43
|
|
|
|
viv_
|
Evo, tegale mamo: http://www.hamleys.com/Lunar_Light_up_car_+_Hamleys_Toys/433961,default,pd.html je pa fora, k v koleščkih in v avtu vse neki barvno utripa, modro, zeleno, rdeče... pa pri sprednjih kolesih se cela os vrti, tako da so lahko postavljeni tudi pokonci (if you know what i mean), pa ko ga prekucneš ima še una koleščka na strehi, skratka vozi se v vse smeri... In pol nas Gaber preganja z avtočkom po stanovanju... Ker daljinc pa nese ful in si nekje nič hudega sluteč ko te napade ta naprava... Možek se pa reži... Kok mal je treba da so otroci srečni!
|
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 19:50:42
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Kaj pa če bi naredile srečanje v zoo????? Ja super ideja... jaz si že tako dolgo želim iti s Kajo... Tak komaj čakam na sonček in lepe dneve... vedno se čez vikend sprašujem..kam bi lahko šli skupaj kot družina..ker ne gremo nikamor..in se z mojim že prav odtujujeva ah bo že... sem zadnjič na slo1 gledala tisto oddajo Namigi za potep in je res toliko lepega po sloveniji..pa vseeno pozabim in nevem kam bi šla.. se strinjam za srečanje, kako soboto. Sem pa vsa brez energije danes.. Kaja je že boljša tako da gre juti v vrtec. Zdaj že spančka-zaspanka pa je mami pa se gre tudi počasi umit in spat.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 19:55:26
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Naša je šla danes ponovno brez pleničke v vrtec. Domov je prišla dvema "paketkoma" in plenico na riti.... Zjutraj bi ji kar še dala plenico, pa ni dovolila. Sem mislila, da je zdaj to njen znak....japajade.... Doma je lahko brez plenice, je začela prosit za lulat. V vrtcu pa . Jutri moram vzgojiteljico povprašat, če je sploh šla kaj na wc (danes je ni bilo več v vrtcu, pomočnice pa tudi ne). In bo padel kakšen čvek?
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 19:57:04
|
|
|
|
Aja1
|
Jaaaaa, srečanje v zoo eno soboto/nedeljo, ko bo sonček .
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 20:16:31
|
|
|
|
majas
|
Evo jaz sem za čvek..še vedno sedim tukaj se mi ne da nič drugo
|
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 20:28:52
|
|
|
|
Aja1
|
Sem malo zajadrala še drugam . Si še tle?
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 20:38:10
|
|
|
|
majas
|
aha sem te čakala
|
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 20:41:07
|
|
|
|
Aja1
|
Vidim, da se je še max pridružila. Katero temo bi imele danes na meniju?
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 20:42:49
|
|
|
|
majas
|
Kam čez vikend na potep jaz bi taaak nekam šla
|
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 20:45:40
|
|
|
|
Aja1
|
Midva bova šla v Opatijo v soboto . Je mami zadela en izlet z avtobusom za 4 osebe v Opatijo. Neja bo šla pa k tašči v varstvo. Za soboto zvečer pa še razmišljava, da bi šla na koncert Magazina. Full bi šla, pa ne vem, kdaj bomo nazaj iz Opatije.
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 20:51:04
|
|
|
|
majas
|
O super...bosta uživala. Jaz bi pa šla na en družinski potep... pa je mojega tako težko prepričati v kaj... in to me takoo jezi
|
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 20:55:14
|
|
|
|
majas
|
Gledam malo... v kransjki gori imaš tudi toliko zanimivega...pa sankanje...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 20:57:19
|
|
|
|
Aja1
|
Ja, Kranjska Gora je res super. V vseh letih časih imaš tam kaj počet. Pa še ena super družinica je tam blizu doma
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 21:04:38
|
|
|
|
majas
|
Ja bi res šla... pa si imaš samo za en dan kaj ogledat ne? sem bila prej na njihovi spletni strani
|
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 21:19:23
|
|
|
|
Aja1
|
Če boste šli v tem času, potem res kakšno sankanje. Spomladi/poleti/jeseni pa kakšen izlet s kolesi. Imajo full lepo urejene kolesarske steze.
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 21:20:44
|
|
|
|
Aja1
|
Se grem pačasi zrihtat za spat. Me je nekaj glava začela bolet. Nočko.
|
RE: November 2006 - 4. del 4.3.2009 21:22:52
|
|
|
|
majas
|
Lepo spančkaj..saj jaz tudi grem počasi.. Lahko noč
|
|
RE: November 2006 - 4. del 5.3.2009 8:06:25
|
|
|
|
viv_
|
Jutro! Mi tudi mal razmišljamo o Kranjski gori v nedeljo. V soboto praznujemo od mojega očija rojstni dan. Ena moja sošolka s faksa v Kranjski uči smučanje, pa bi ji mal Mirno poturila za kakšno urco...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 5.3.2009 9:59:23
|
|
|
|
max81
|
jutro babe..mah se mi učer nč ni dalo...nekam čudne slabe volje se bila..pol se pa še vidla, da je začel sneg padat...pa so se nam skor načrti za danes porušl....sam, je tašča rekla, da posodi avto k majo zimske gume, tko, da danes vseeno šibamo u avstrijo...sicer gre tamal v varstvo, da ne bodo spet rekl, da ga ankol ni, tavelka čmrla gre pa z nama .....jutr pa pol omare nafilat k je moj frej pa bo spet dan 123 naokol babnce kr zmente se za srečanje, samo zgleda, da še en cajt ne bo lepega vremena jest sem že tko sita k skoz neki pada..mi že 4 dni nismo bli nič uzunaj sej nič čudnega da sta tamaledva od
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 5.3.2009 12:16:53
|
|
|
|
urška76
|
Dan! Kok je pa dones težsk dan. Se mi čisto nič ne da. Sem mislila it v trgovino pgledat za kako trenirko zase, pa se mi ni dalo riti premaknit. Bom mogoče jutri mal po Domžalah pogedala. Srečanje v zoo se tud men čist dopade. Še luštno igrišče imajo, za naše razgrajače. Sam, da bo mal lepše vreme na obzorju. Zdej si grem pa neki za jest naštimat (ja tud to si še nisem, še dobr, da sem otroke v vrtec dostavila) Pol pa malo pospravit, pa kej za v lonc prštimat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 5.3.2009 15:07:02
|
|
|
|
krfjolca
|
Jaz sem tudi za srečanje. Sam bo treba pohitet . Upam, da bo kaj lepega vremena v marcu, da se vam lahko še jaz pridružim. Smo mislili danes na izlet v Postojnsko jamo, pa je tole vreme tako moreče, da se nam še vozit ne da. Bomo mogoče šibali v soboto. Zato smo skočili samo do Qlandije po ene spomladanske čevlje za mulota - ima že 27 številko . Urška, daj mi pliz sporoči, ko boš spet kaj naročala iz Nexta, prav?
|
|
RE: November 2006 - 4. del 5.3.2009 15:52:04
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Zato smo skočili samo do Qlandije po ene spomladanske čevlje za mulota - ima že 27 številko . Lana pa 26 (meni je to ful)
|
|
RE: November 2006 - 4. del 5.3.2009 15:53:35
|
|
|
|
Zamima
|
Jaz sem tudi za srečanje v ZOO, samo, da bo moj imel čas, ker ne bi rada sama se vozila. Pa da bi blo lepo vreme! Krfjolca 27???? , si ziher, da ni to neka ultra mala 27 št. Urška, še dobro, da si to napisala, da je težek dan danes, jaz namreč komaj čakam, da grem spat . Čisto nič se mi ne da.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 5.3.2009 15:54:32
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: marella1 IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Zato smo skočili samo do Qlandije po ene spomladanske čevlje za mulota - ima že 27 številko . Lana pa 26 (meni je to ful) omg Zala ima 22 , zgleda da bo imela malo nogo, jaz imam 37, njen ati je imel pa 40
< Sporočilo je popravil Zamima -- 5.3.2009 16:01:57 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?