Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 13:35:43
|
|
|
|
anaj22
|
ojla mamice sem neki za nazaj prebrala Luka (saša) super ful si že velik Žan super za puzanje po riti Anja super da si doma in da boš čim hitreje zdrava Izabela čestitke za nov zobek Sofija ti pa itak obvaladaš, pa luštne fotke kleo želim ti da kmalu poštimaš stvari, tko kot si sama želiš RMRM super varstvo Taanikaa upam , da je glavobol že minil pa super nik maš če sem kej pozabila se opravičujem Mi imamo tud zadje dni borbe z hrano, sploh noče nič jest nič mu ni všeč , pa tko lepo je jedu. Upam, da je sam obdobje, ker drugač bo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 13:36:55
|
|
|
|
anaj22
|
oooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa Sem prej pozabla Nejc super, da si bolš in greš v pon. v vrtec
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 13:38:39
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Tanika, pol mate vi tud 4 obroke na dan? daaan...ja mi imamo samo 4 obroke,pa še to,ko ga hranim na 4 ure mi nikol ne žnara,ne nakaže da je lačen,sam jst mu kr dam jest..glavobol se je vrnil,aspirin ne smem mam alergijo nanj,so mi pred leti tko hudo noge otekle grrr ne smem se spomnit,lekadol ne pomaga,nalgesin s bom vzela..mali je pa spal od 11:30 do 13:20 sam bog je tko zrihtal,da sem se lahko tud jst malo ulegla,joj kdaj bo ura 18,ko bo doma...o vremenu pa raje nebi ..mali sietn,jst sitna,ni čudno če pa še ven ne moremo..v sobot gremo v LJ na rojstni dan sestrični od Žana pa bo kr nekaj otrok,me zanima kako bo,če se še kej boji malih otročkov Žan..pa te dve urci bo že...si grem en kofi skuhat,če bo kej pomagalo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 13:40:17
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 oooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa Sem prej pozabla Nejc super, da si bolš in greš v pon. v vrtec ja sej sem vedla da sem neki pozabila..anaj dobr da te mam..se kr podpišem pod tole...grem po kofi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 13:58:51
|
|
|
|
anaj22
|
taanikaa dej mi rzlož tele 4 obroke na dan, ker zgleda, da bomo mogl pr nas tud tole varjanto probat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:04:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 taanikaa dej mi rzlož tele 4 obroke na dan, ker zgleda, da bomo mogl pr nas tud tole varjanto probat Kako imate vi,no ste imeli dokler je se lepo jedel?? Nejc-Lonapo in v ponedeljek vrtec,bos spet prijatelje videl
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:04:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanika,pol pa vzem nalgesin. Men edin to pomaga pri migreni, pa počitek in tema, predvsem pa tišina. Sam te žal ni pri nas, ker mi skoraj nič ne spimo čez dan. Naša je šla že zdej spet spat. Ne vem kaj ji je danes. Sitna do amena. Anaj, pri nas mamo tud sam 4 obroke, kar lep čas. s tem, da mi spimo 12-13 ur ponoči. Zjutraj flaša mleka s kašico, potem kosilo, popoldanska malica in nato flaša spet zvečer. Če se slučajno zbudi prej zjutraj, dobi mleko samo, odspi dalje (nemogoče ure cca do 9-10 zjutraj) in potem mal s zamikom hranjenje. Edin take dneve dobi 5 obrokov. Očitno ji je dovolj, saj teža je v primerjavi z rojstno res lepa, 10 kil. Čez dan pa popije od 3-5 deci čaja.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:05:19
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 taanikaa dej mi rzlož tele 4 obroke na dan, ker zgleda, da bomo mogl pr nas tud tole varjanto probat enostavno sem začela prejšnji teden..skoz smo se zbujali ob 5 in sem mu dajala am pol je bilo matranje da je nazaj zaspal in je spal komaj do 6:20..pol sem ga pa enostavno pustila,se zbuja,malo premetava,nič ne joka in zaspi nazaj do 6:30,pol pa itak mož vstane za v službo se rihtat,midav z Žanom ap tudi,pa mu dam zajtrk kr kašico ki si jo dan prej pripravim za 2-3 dni vnaprej (skuham sadje+albert keksi notri+zmiksam-v posodice in v hladilnik)al pa kak frutolino ali čokolino zdej že z navadnim mlekom za prekuhat..ima prvi obrok šele ob 7 zjutraj,naslednji je ob 11-kosilo,naslednji je ob 15-popoldanski obrok kak jogurt,skutke,...večerja pa pol ob 18:15 kake kašice od milupe od hippa,vglavnem te ki se z vodo delajo,pol sledi kopanje,in ga dam spat..to je to..če bi bil lačen bi jokal...še danes se je zbudil ob 5,malo godel,sem mu dala dudo in je nazaj zaspal,vstali smo 6:40 zjutraj..zgleda da je še malo navada tisto zbujanje ob 5 zjutraj,vbistvu smo am skenslali,čist nenačrtno..
< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 5.3.2009 14:06:00 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:08:56
|
|
|
|
Taanikaa
|
aja spije mi pa čaja nekje od 100ml-200ml več nikoli ne..prej smo imeli dodaten obrok prvi ob 5 zjutraj zdej pa tega ni,takrat je bil am..mi smo čist zadovoljni,spat hodimo lepo ob 18:45 (ko se bo ura prestavila bo verjetno hodil kasneje za kake pol urce,45 minut)k mi tud velik pomen da mam mal mira zvečer..in mi pol spi do 6:30 neki tazga..12 ur,več kot dovolj..
< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 5.3.2009 14:09:21 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:10:44
|
|
|
|
Taanikaa
|
oo didli 10 kil super ..sem vzela nalgesin,kaj pa naj,mira pa teme pa ni in ni in ni in ni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:11:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sej naša se tud včasih premetava, jo pustim in zaspi nazaj. Nikol ne skočim takoj k njej, ker pol to pride v navado.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:14:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa oo didli 10 kil super ..sem vzela nalgesin,kaj pa naj,mira pa teme pa ni in ni in ni in ni No, pri nas pa je trenutno mir, ampak počivat pa ne grem. Me na RR vleče.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:15:15
|
|
|
|
anaj22
|
ko smo jedli lepo je zgledalo takole 6,30 dojenje 9,30 dojenje + spanje 1 uro 12h kosilo (zelenjava, meso) 13h spanje do 14,30 15h sadje 18,30 rižolino, medolino ... po flaški in spanje do jutra sedaj pa zgleda takole 5,30 flša mleka in spanje do 7,30 9,30 flša mleka + spanje 1 uro 13h kosilo pri katerem so ful borbe 13,30 spanje 1 uro 16 malica (bi jedel samo skoto) 18,30 rižolono .... po flaški in spanje zdej pa študiram, da bi mu pri 9. mes ukinila flašo mleka ob 9,30 in mu dala sadje mogoče bo pol bl kosilo jedu. Od kar se ne dojiva več in je dubu nove zobke je hranjenje velik problem.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:15:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim da moja zadost poje,tudi ce kak obrok spusti...le zakaj mora potem se ponoci piti? Didlina a kaj beres DIPO,uno novo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:15:46
|
|
|
|
Taanikaa
|
morem še to povedat,to prakticiram nekje 9 dni in se mi je 3x zbudil še ob 5 zjutraj,drugače pa spi v kosu z do 6:20 al 6:30,se je kr kmalu unesel no...itak če bi jokal,če bi bil lačen bi mu dala jest,pa še prej ko smo se hranili še ob 5 je mož pol šel v dnevno spat jst sem pa malega k sebi vzela in že tko me hrbet boli in sem pol še bolj zlamana vstala tko pa lepo do jutra spi v svoji posteljivi kar mi tooolkoo pomeni res!!!..sem biolj spočita tud sama
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 ko smo jedli lepo je zgledalo takole 6,30 dojenje 9,30 dojenje + spanje 1 uro 12h kosilo (zelenjava, meso) 13h spanje do 14,30 15h sadje 18,30 rižolino, medolino ... po flaški in spanje do jutra sedaj pa zgleda takole 5,30 flša mleka in spanje do 7,30 9,30 flša mleka + spanje 1 uro 13h kosilo pri katerem so ful borbe 13,30 spanje 1 uro 16 malica (bi jedel samo skoto) 18,30 rižolono .... po flaški in spanje zdej pa študiram, da bi mu pri 9. mes ukinila flašo mleka ob 9,30 in mu dala sadje mogoče bo pol bl kosilo jedu. Od kar se ne dojiva več in je dubu nove zobke je hranjenje velik problem. Če imata probleme s hranjenjem na žlico, mu pusti flašo, drugače pa ja, kar sadno kašico mu daj. Moje mnenje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:18:37
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 ko smo jedli lepo je zgledalo takole 6,30 dojenje 9,30 dojenje + spanje 1 uro 12h kosilo (zelenjava, meso) 13h spanje do 14,30 15h sadje 18,30 rižolino, medolino ... po flaški in spanje do jutra sedaj pa zgleda takole 5,30 flša mleka in spanje do 7,30 9,30 flša mleka + spanje 1 uro 13h kosilo pri katerem so ful borbe 13,30 spanje 1 uro 16 malica (bi jedel samo skoto) 18,30 rižolono .... po flaški in spanje zdej pa študiram, da bi mu pri 9. mes ukinila flašo mleka ob 9,30 in mu dala sadje mogoče bo pol bl kosilo jedu. Od kar se ne dojiva več in je dubu nove zobke je hranjenje velik problem. kaj pa če podalšaš čas-da mu daš jesti na 4 ure?..mogoče ti kosila ne je kr še ni lačen..jst mu dam zjutraj sadje ponavadi in mi pol kosilo zmaže kot za šalo,je pa razlika če mu dam čokolino pa tud po preteku 4 ur do kosila ni tko lačen pa jema 20 minut sam kosilo,ko ponavadi mi zmaže v 5 minutah
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Anaj,moja je dopoldan veliko bolj lacna,tako da bi mu jaz dala drugi obrok sadje,popoldan naj pa skuto ce mu bolj pase.Tko imava midve,le bolj zamaknjene ure.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:19:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa morem še to povedat,to prakticiram nekje 9 dni in se mi je 3x zbudil še ob 5 zjutraj,drugače pa spi v kosu z do 6:20 al 6:30,se je kr kmalu unesel no...itak če bi jokal,če bi bil lačen bi mu dala jest,pa še prej ko smo se hranili še ob 5 je mož pol šel v dnevno spat jst sem pa malega k sebi vzela in že tko me hrbet boli in sem pol še bolj zlamana vstala tko pa lepo do jutra spi v svoji posteljivi kar mi tooolkoo pomeni res!!!..sem biolj spočita tud sama Itak. Zato pa jaz visim na RR-ju ponoči. Imam rada tud jaz svoj mir.Paše. Pa še postorim lahko kaj, v miru grem pod tuš, kej preberem (dipo pa te scene ).
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:20:07
|
|
|
|
Taanikaa
|
anaj pa še tole,ko smo jedli am ob 5 zjutaj smo jedli 210ml in sem mu dala pol zajtk šele ob 10 zjutraj-kar 5 ur ni bil lačen vmes..am ful nasiti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:21:37
|
|
|
|
Taanikaa
|
tkole ko pomislim,mi zelo malo jemo,sploh ne jemo veliko pa smo taki veliki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:21:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, grem pošnofat kaj je novega na dipo-tu. Drugače mamo pa mi popoldanske malice: sadje, jugurt, skuta, piškoti v kašici. Pa pije ogromno popoldan.Sploh od kosila naprej. Ker mi ne gremo spat takoj ko poje. Traja ene 2 uri, da rata zaspana.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:23:29
|
|
|
|
Taanikaa
|
mi pa spimo po navadi z izjemo danes ko me je sam bog uslišal da sem se lahko jst tud malo ulegla vsak dan točno zjzutraj spi od 10-10:30,popoldan od 14-14:30 ali pa celo do 15 tih
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:23:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa tkole ko pomislim,mi zelo malo jemo,sploh ne jemo veliko pa smo taki veliki naša je pa požrešnica. Ima trakuljo v sebi očitno. Sploh GH poje ogromno, mleka s kašico po flaši pa 210 ml.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:24:29
|
|
|
|
anaj22
|
bom jutri probala dat sadje dop za malico pa bomo vidl kako bo to šlo a katera ve kolk mleka morjo spit otroci pri 9 mes. joj kok kompliciram, od kar se ne dojiva več
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?