|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
5.3.2009 13:35:43   
anaj22
ojla mamice

sem neki za nazaj prebrala

Luka (saša) super ful si že velik user posted image user posted image
Žan super za puzanje po riti user posted image user posted image
Anja super da si doma user posted image user posted image  in da boš čim hitreje zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Izabela čestitke za nov zobek user posted image user posted image
Sofija ti pa itak obvaladaš, pa luštne fotke user posted image user posted image

kleo user posted image user posted image user posted image user posted image  želim ti da kmalu poštimaš stvari, tko kot si sama želiš
RMRM super varstvouser posted image user posted image
Taanikaa upam , da je glavobol že minil pa super nik maš user posted image
če sem kej pozabila se opravičujem user posted image

Mi imamo tud zadje dni borbe z hrano, sploh noče nič jest nič mu ni všeč user posted image , pa tko lepo je jedu. Upam, da je sam obdobje, ker drugač bo user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
5.3.2009 13:36:55   
anaj22
oooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa

Sem prej pozabla

Nejc super, da si bolš in greš v pon. v vrtec

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
5.3.2009 13:38:39   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Tanika, pol mate vi tud 4 obroke na dan?

daaan...ja mi imamo samo 4 obroke,pa še to,ko ga hranim na 4 ure mi nikol ne žnara,ne nakaže da je lačen,sam jst mu kr dam jest..glavobol se je vrnil,aspirin ne smem mam alergijo nanj,so mi pred leti tko hudo noge otekle grrr ne smem se spomnit,lekadol ne pomaga,nalgesin s bom vzela..mali je pa spal od 11:30 do 13:20 sam bog je tko zrihtal,da sem se lahko tud jst malo ulegla,joj kdaj bo ura 18,ko bo user posted image  doma...o vremenu pa raje nebiuser posted image ..mali sietn,jst sitna,ni čudno če pa še ven ne moremo..v sobot gremo v LJ na rojstni dan sestrični od Žana pa bo kr nekaj otrok,me zanima kako bo,če se še kej boji malih otročkov Žan..pa te dve urci bo že...si grem en kofi skuhat,če bo kej pomagalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
5.3.2009 13:40:17   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

oooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa

Sem prej pozabla

Nejc super, da si bolš in greš v pon. v vrtec

ja sej sem vedla da sem neki pozabila..anaj dobr da te mam..se kr podpišem pod tole...grem po kofi

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
5.3.2009 13:58:51   
anaj22
taanikaa dej mi rzlož tele 4 obroke na dan, ker zgleda, da bomo mogl pr nas tud tole varjanto probatuser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
5.3.2009 14:04:00   
Anonimen

taanikaa dej mi rzlož tele 4 obroke na dan, ker zgleda, da bomo mogl pr nas tud tole varjanto probatuser posted image

Kako imate vi,no ste imeli dokler je se lepo jedel??

Nejc-Lonapouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in v ponedeljek vrtec,bos spet prijatelje videluser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2406
5.3.2009 14:04:20   
Anonimen
Tanika,pol pa vzem nalgesin. Men edin to pomaga pri migreni, pa počitek in tema, predvsem pa tišina. Sam te žal ni pri nas, ker mi skoraj nič ne spimo čez dan.user posted image

Naša je šla že zdej spet spat. Ne vem kaj ji je danes. Sitna do amena.user posted image

Anaj, pri nas mamo tud sam 4 obroke, kar lep čas. s tem, da mi spimo 12-13 ur ponoči.  Zjutraj flaša mleka s kašico, potem kosilo, popoldanska malica in nato flaša spet zvečer. Če se slučajno zbudi prej zjutraj, dobi mleko samo, odspi dalje (nemogoče ure cca do 9-10 zjutraj) in potem mal s zamikom hranjenje. Edin take dneve dobi 5 obrokov. Očitno ji je dovolj, saj teža je v primerjavi z rojstno res lepa, 10 kil.user posted image Čez dan pa popije od 3-5 deci čaja.

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2407
5.3.2009 14:05:19   
Taanikaa

enostavno sem začela prejšnji teden..skoz smo se zbujali ob 5 in sem mu dajala am pol je bilo matranje da je nazaj zaspal in je spal komaj do 6:20..pol sem ga pa enostavno pustila,se zbuja,malo premetava,nič ne joka in zaspi nazaj do 6:30,pol pa itak mož vstane za v službo se rihtat,midav z Žanom ap tudi,pa mu dam zajtrk kr kašico ki si jo dan prej pripravim za 2-3 dni vnaprej (skuham sadje+albert keksi notri+zmiksam-v posodice in v hladilnik)al pa kak frutolino ali čokolino zdej že z navadnim mlekom za prekuhat..ima prvi obrok šele ob 7 zjutraj,naslednji je ob 11-kosilo,naslednji je ob 15-popoldanski obrok kak jogurt,skutke,...večerja pa pol ob 18:15 kake kašice od milupe od hippa,vglavnem te ki se z vodo delajo,pol sledi kopanje,in ga dam spat..to je to..če bi bil lačen bi jokal...še danes se je zbudil ob 5,malo godel,sem mu  dala dudo in je nazaj zaspal,vstali smo 6:40 zjutraj..zgleda da je še malo navada tisto zbujanje ob 5 zjutraj,vbistvu smo am skenslali,čist nenačrtno..

< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 5.3.2009 14:06:00 >

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
5.3.2009 14:08:56   
Taanikaa
aja spije mi pa čaja nekje od 100ml-200ml več nikoli ne..prej smo imeli dodaten obrok prvi ob 5 zjutraj zdej pa tega ni,takrat je bil am..mi smo čist zadovoljni,spat hodimo lepo ob 18:45 (ko se bo ura prestavila bo verjetno hodil kasneje za kake pol urce,45 minut)k mi tud velik pomen da mam mal mira zvečer..in mi pol spi do 6:30 neki tazga..12 ur,več kot dovolj..user posted image

< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 5.3.2009 14:09:21 >

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
5.3.2009 14:10:44   
Taanikaa
oo didli 10 kil superuser posted image ..sem vzela nalgesin,kaj pa naj,mira pa teme pa ni in ni in ni in niuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
5.3.2009 14:11:30   
Anonimen
Ja, sej naša se tud včasih premetava, jo pustim in zaspi nazaj. Nikol ne skočim takoj k njej, ker pol to pride v navado.user posted image  

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2411
5.3.2009 14:14:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa

oo didli 10 kil superuser posted image ..sem vzela nalgesin,kaj pa naj,mira pa teme pa ni in ni in ni in niuser posted image

No, pri nas pa je trenutno mir, ampak počivat pa ne grem.user posted image Me na RR vleče.user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2412
5.3.2009 14:15:15   
anaj22
ko smo jedli lepo je zgledalo takole
6,30 dojenje
9,30 dojenje + spanje 1 uro
12h kosilo (zelenjava, meso)
13h spanje do 14,30
15h sadje
18,30 rižolino, medolino ... po flaški in spanje do jutra

sedaj pa zgleda takole
5,30 flša mleka in spanje do 7,30
9,30 flša mleka + spanje 1 uro
13h kosilo pri katerem so ful borbe
13,30 spanje 1 uro
16 malica (bi jedel samo skoto)
18,30 rižolono .... po flaški in spanje

zdej pa študiram, da bi mu pri 9. mes ukinila flašo mleka ob 9,30 in mu dala sadje mogoče bo pol bl kosilo jedu. Od kar se ne dojiva več in je dubu nove zobke je hranjenje velik problem.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
5.3.2009 14:15:29   
Anonimen
Vidim da moja zadost poje,tudi ce kak obrok spusti...le zakaj mora potem se ponoci piti?
Didlina a kaj beres DIPO,uno novouser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
5.3.2009 14:15:46   
Taanikaa
morem še to povedat,to prakticiram nekje 9 dni in se mi je 3x zbudil še ob 5 zjutraj,drugače pa spi v kosu z do 6:20 al  6:30,se je kr kmalu unesel no...itak če bi jokal,če bi bil lačen bi mu dala jest,pa še prej ko smo se hranili še ob 5 je mož pol šel v dnevno spat jst sem pa malega k sebi vzela in že tko me hrbet boli in sem pol še bolj zlamana vstala tko pa lepo do jutra spi v svoji posteljivi kar mi tooolkoo pomeni res!!!..sem biolj spočita tud sama

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
5.3.2009 14:17:34   
Anonimen

6,30 dojenje
13h spanje do 14,30
15h sadje

sedaj pa zgleda takole
13,30 spanje 1 uro

zdej pa študiram, da bi mu pri 9. mes ukinila flašo mleka ob 9,30 in mu dala sadje mogoče bo pol bl kosilo jedu. Od kar se ne dojiva več in je dubu nove zobke je hranjenje velik problem.

Če imata probleme s hranjenjem na žlico, mu pusti flašo, drugače pa ja, kar sadno kašico mu daj.user posted image Moje mnenje.

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2416
5.3.2009 14:18:37   
Taanikaa

6,30 dojenje
13h spanje do 14,30
15h sadje

sedaj pa zgleda takole
13,30 spanje 1 uro

kaj pa če podalšaš čas-da mu daš jesti na 4 ure?..mogoče ti kosila ne je kr še ni lačen..jst mu dam zjutraj sadje ponavadi in mi pol kosilo zmaže kot za šalo,je pa razlika če mu dam čokolino pa tud po preteku 4 ur do kosila ni tko lačen pa jema 20 minut sam kosilo,ko ponavadi mi zmaže v 5 minutah

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
5.3.2009 14:19:11   
Anonimen
Anaj,moja je dopoldan veliko bolj lacna,tako da bi mu jaz dala drugi obrok sadje,popoldan naj pa skuto ce mu bolj pase.Tko imava midve,le bolj zamaknjene ure.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2418
5.3.2009 14:19:26   
Anonimen

morem še to povedat,to prakticiram nekje 9 dni in se mi je 3x zbudil še ob 5 zjutraj,drugače pa spi v kosu z do 6:20 al  6:30,se je kr kmalu unesel no...itak če bi jokal,če bi bil lačen bi mu dala jest,pa še prej ko smo se hranili še ob 5 je mož pol šel v dnevno spat jst sem pa malega k sebi vzela in že tko me hrbet boli in sem pol še bolj zlamana vstala tko pa lepo do jutra spi v svoji posteljivi kar mi tooolkoo pomeni res!!!..sem biolj spočita tud sama

Itak. user posted image Zato pa jaz visim na RR-ju ponoči.user posted image   user posted image Imam rada tud jaz svoj mir.Paše. Pa še postorim lahko kaj, v miru grem pod tuš, kej preberem (dipo pa te sceneuser posted image ).

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
5.3.2009 14:20:07   
Taanikaa
anaj pa še tole,ko smo jedli am ob 5 zjutaj smo jedli 210ml in sem mu dala pol zajtk šele ob 10 zjutraj-kar 5 ur ni bil lačen vmes..am ful nasiti

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
5.3.2009 14:21:37   
Taanikaa
tkole ko pomislim,mi zelo malo jemo,sploh ne jemo veliko pa smo taki velikiuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
5.3.2009 14:21:43   
Anonimen
Kleo, grem pošnofat kaj je novega na dipo-tu.user posted image

Drugače mamo pa mi popoldanske malice: sadje, jugurt, skuta, piškoti v kašici. Pa pije ogromno popoldan.Sploh od kosila naprej. Ker mi ne gremo spat takoj ko poje. Traja ene 2 uri, da rata zaspana.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2422
5.3.2009 14:23:29   
Taanikaa
mi pa spimo po navadi z izjemo danes ko me je sam bog uslišal da sem se lahko jst tud malo ulegla vsak dan točno zjzutraj spi od 10-10:30,popoldan od 14-14:30 ali pa celo do 15 tih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
5.3.2009 14:23:40   
Anonimen

tkole ko pomislim,mi zelo malo jemo,sploh ne jemo veliko pa smo taki velikiuser posted image

user posted image naša je pa požrešnica. Ima trakuljo v sebi očitno.user posted image Sploh GH poje ogromno, mleka s kašico po flaši pa 210 ml.

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
5.3.2009 14:24:29   
anaj22
bom jutri probala dat sadje dop za malico pa bomo vidl kako bo to šlo
a katera ve kolk mleka morjo spit otroci pri 9 mes.
joj kok kompliciram, od kar se ne dojiva več  user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?