|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
4.3.2009 23:53:54   
Tina 28
No pa lahko noč

Didlina...jutri moraš še kaj za danes napisat...
Kleo...upam za dober spanec
RMRM...da ne boš preveč zahtevna na randiju...ne bo potem hotel na naslednjegauser posted image
Slovenka...prej sem pozabla povedat...alpa sem ti enkrat že...da tvoja mala res gleda navihano kot en škratek. Upaj, da ne bo takih lumparij poskušala kot Jernej od AS..pogled ma že takuser posted image

Lunca...in ostale...bojevita pozdravlja nazajuser posted image ...pa res je danes dež...tolk smo te dni čvekale

...pardon...pri nas je zapadlo že 7 cm snega....ueeee...dost ga mamuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
5.3.2009 0:08:14   
Anonimen
...se je zbudila in popila 120ml,HB,saj na to sem cakala.Ce grem v posteljo in ravn skoraj zaspim,in alarm...to mi je kar mal za znoretuser posted image .

Tina,imas prav,Sofija bo tko zlo nabrita..super,se veselim zate Slovenkauser posted image .Bojevito pozdrav in naj se le se kdaj oglasiuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2377
5.3.2009 7:41:52   
Taanikaa
Jutro...ste nakloftale vidim spetuser posted image ..grem nazaj brat,zaenkrat sem vidla samo do da ima mala Izabela nov zobekuser posted image

Aja,pa vauuuuuu nov nick imamuser posted image user posted image ..(zdej bi si pa že lahko nehala zmišljevat a ne?!user posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
5.3.2009 7:47:31   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Didlinaa-moje sožalje.

Sofija---res je lubana mala navihanka.

Tina-pridna si s pomivanjem in dezinfekcijo. Tudi pri nas smo še včeraj nadaljevali s pranjem pliškotov v stroju, lego kocke sem kar v pomivalcu oprala,....

Otroška govorica--Lovru velikokrat rečem Lovlo, pančat, papat, rokica, nogica,....Da bi pa v stilu greva na sprehodka in podobno ne.

OTROŠKE MALICE_ Lovro ima zelo rad kruh  in mu ga večkrat dam tudi čez dan.  Nad raznimi kašicami ni najbolj navdušen (sadne kašice in podobno). Tako ima večkrat za malico kruh, kakšen košček sira, sam gloda mehko hruško, banano,......da ne govorim, kakšno je po tleh, kakšen je on in kakšna sem zraven jazuser posted image user posted image .

Saša--hitro se pozdravite!

Pa ne ztamerit za vse spuščene komentarje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
5.3.2009 7:48:26   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa

Jutro...ste nakloftale vidim spetuser posted image ..grem nazaj brat,zaenkrat sem vidla samo do da ima mala Izabela nov zobekuser posted image

Aja,pa vauuuuuu nov nick imamuser posted image user posted image ..(zdej bi si pa že lahko nehala zmišljevat a ne?!user posted image user posted image )

Dobro jutro izgubljena dušauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
5.3.2009 10:00:20   
Taanikaa
ojla AS..
Samsa nič zajtrka danesuser posted image
mene pa daje tok hud glavobol da je joj..malega sem dala spat,kuham mu kosilo,sladko zelje+pire. Vreme imamo pa tako zimsko čist,grozno je,šele v soboto baje bi naj bilo bolje,že cel teden nismo šli nič venuser posted image ...če ima katera kake veze naj kej sončka zrihta.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
5.3.2009 10:19:14   
Anonimen
Jutrouser posted image

Mi smo celo noc spali,se vidi da je ob polnoci jedlauser posted image user posted image .
Imamo dez,vreme za nikamor.Je tudi tamala malo bolj nervozna.

Tanc,boga glava.Malo se vlezi in daj si kak mrzel obkladek na celouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AS,jaz tudi Meri dam kruh,ga se kar rada gloda,se raje plasmos piskot.Sircek,hruska,jabolko...to samo po rokah valja,poje nicuser posted image .
Pa Lovlu daj enega lupcka od meneuser posted image .

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2382
5.3.2009 10:44:55   
Taanikaa
trenutno sem kot indijanec z obkladkom na glavi...ojej...
moj mali sploh ne je surovega sadja,je pa v nedeljo prvič pogruntal kaj naj z žemljico v rokah dela..sem mu pokazal kako jo nese v usta in pol je glodal to žemljico ful dolgo,je bil na koncu cela četrtinka žemljice kolkr jo je dobil kr mokra in obglodanauser posted image ..tko da zdej mu dajem žemljico za glodat bom pa še poskusila s kakim krhljem jabke...mali mi ni hotels pat zdej ga pa držim budnega do 11 ko imava kosilo ga bom pol dala,upam da bom te sreče da bi mi spal 2 uri da se še jst lahko vležem..sicer pa danes s sedeplazejen ni še nič,je bolj aktualno zabijanje glave v kavčuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
5.3.2009 10:46:07   
Taanikaa
kleo a si vidla kak mamo mi okusnega daljinca?user posted image ..njamiuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
5.3.2009 10:52:34   
Anonimen

trenutno sem kot indijanec z obkladkom na glavi...ojej...
moj mali sploh ne je surovega sadja,je pa v nedeljo prvič pogruntal kaj naj z žemljico v rokah dela..sem mu pokazal kako jo nese v usta in pol je glodal to žemljico ful dolgo,je bil na koncu cela četrtinka žemljice kolkr jo je dobil kr mokra in obglodanauser posted image ..tko da zdej mu dajem žemljico za glodat bom pa še poskusila s kakim krhljem jabke...mali mi ni hotels pat zdej ga pa držim budnega do 11 ko imava kosilo ga bom pol dala,upam da bom te sreče da bi mi spal 2 uri da se še jst lahko vležem..sicer pa danes s sedeplazejen ni še nič,je bolj aktualno zabijanje glave v kavčuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako ne mara surovega sadja,kaj niti zmiksano ne?Kako mu pa potem dajes?
user posted image user posted image za glodanje zemljice.
Sem vidla sliko ze prej,saj si jo ze pokazala.Lustkana ja,se je zlo jezno zagrizeluser posted image user posted image .

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2385
5.3.2009 11:00:44   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Jutrouser posted image

Mi smo celo noc spali,se vidi da je ob polnoci jedlauser posted image user posted image .
Imamo dez,vreme za nikamor.Je tudi tamala malo bolj nervozna.
Mi imamo tudi tako vremeuser posted image , če Lovra odnesem kam drugam po hiši se začne smejat in ko greva nazaj v dnevno začne vreščat, jokat, brcat,....
Tanc,boga glava.Malo se vlezi in daj si kak mrzel obkladek na celouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AS,jaz tudi Meri dam kruh,ga se kar rada gloda,se raje plasmos piskot.Sircek,hruska,jabolko...to samo po rokah valja,poje nicuser posted image .Jaz imam tudi občutek, da nič ne poje. Ampak nekaj dobi vase. Sem videla, koliko korenčka je zbruhal. To tistega, ki sem mu ga kuhanega narezala na koleščke in jih je sam glodal. Meni se je zdelo, da je bilo to samo igranje, ampak zbruhal je pa kar nekaj koščkov.
Nasploh ima raje koščke hrane, kot kašice, razen kakašne juhe, krompir--celo tega kuhanega sam nosi v usta-čeprav se meni zdi, da bolj kot on jedo oblčačila, stolček, miza, tla, moja oblačila, mah vse v okolici vsaj metra in pol,....user posted image user posted image
Pa Lovlu daj enega lupcka od meneuser posted image .Hvala, sem dalauser posted image

Taanika---da glavobol hitro mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
5.3.2009 11:01:34   
aleksandra silvija
user posted image user posted image user posted image Daljinci pa zgleda so zakonuser posted image

Nč, moram dalje kuhat.

Neposredna povezava do sporočila: 2387
5.3.2009 11:11:29   
Taanikaa
je že malo bolje z glavo,se mi zdi..no s tamalim sma pojedla kosilo,sem ga dala spat pa še rogovili v posteljici...a slikico sem že pokazala?..sej nevem več katero kje pokažemuser posted image ..hm..kako naj ti opišem kako zgleda njegovo zabijanje glev v kavč-sedi na tleh,na puzlih,naslonjen na kavč,inse zaletava v kavč tko naprej nazaj in seveda ga odbije on pa še boljuser posted image user posted image ..kaj vse bo še pogruntal no...sadje mu naredim kašice pa si pripravim tko za 2-3 dni vnaprej,mu skuham jabolke,hruške,dodam višnje razkošćičene+kaki albert keksi noter,vglavnem prekuhano sadje,nič urovega,niti naribanega mi noče jest...nevem v čem je poanta no...

Neposredna povezava do sporočila: 2388
5.3.2009 11:19:47   
Anonimen

je že malo bolje z glavo,se mi zdi..no s tamalim sma pojedla kosilo,sem ga dala spat pa še rogovili v posteljici...a slikico sem že pokazala?..sej nevem več katero kje pokažemuser posted image ..hm..kako naj ti opišem kako zgleda njegovo zabijanje glev v kavč-sedi na tleh,na puzlih,naslonjen na kavč,inse zaletava v kavč tko naprej nazaj in seveda ga odbije on pa še boljuser posted image user posted image ..kaj vse bo še pogruntal no...sadje mu naredim kašice pa si pripravim tko za 2-3 dni vnaprej,mu skuham jabolke,hruške,dodam višnje razkošćičene+kaki albert keksi noter,vglavnem prekuhano sadje,nič urovega,niti naribanega mi noče jest...nevem v čem je poanta no...

sem prebrala,+kaki,albert keksi...pa premisljujem,kako zdaj kaki kuhasuser posted image
Ali si prebrala recept,bucka-malo pokuhana+banana...banano sploh ze je?
Moja ima zdajle,kivi,banano in nav.jogurt.

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2389
5.3.2009 11:26:03   
Taanikaa
ja kleo jst kr po domače neki klofrtam hehe
bučke mi ne je,nima rad,na banano smo pa alergični,ni pa ful bruha po banani..pa sej te kašice dobi večinoma za zajtrk in je dostkrat različno,kak albert keks dam noter da se še bolj zgosti pa zmiksma in je...popoldne dobi pa kak jogurt,skutke,take stvari..joj še kr ne spiuser posted image

ja mi smo ukinili obrok ob 5 zjutraj pred kakim tednom,tko da prvič je šele ob 7 zajtrk,potem imamo zgodnje kosilo ob 11 (zato kr mi je lažje če grema ven al pa če jo kam mahnema mi je lažje jogurt al skutke s sabo nest),pol ob 15 je jogurt ,skutke,ob 18:15 večerja..spimo že nekje ob 18:45

< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 5.3.2009 11:27:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
5.3.2009 11:26:49   
Anonimen
Jutro. Mi smo se zdej uspavali na rokah 20 minut.user posted image Kera sitnoba danes.

Tanika, dobrodošla nazaj.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2391
5.3.2009 11:29:17   
Taanikaa
ojla didli..naš še kr ne spi,sem ga našla čisto na koncu posteljiceuser posted image ..ima akrobacije zgledauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
5.3.2009 11:37:00   
Anonimen
sMoja se tudi nekaj trudi s spanjemuser posted image ,in vse je pojedlauser posted image user posted image user posted image .No saj dopoldan ponavadi vedno,itak dobi najprej mleko,ga malo spije,potem vmes en piskotek,okoli 11h je pa res ze lacna.
Za kosilo ji bom skuhala gresovo juho s korenjem,me prav zanima kako ji bo vsec.
Oj,Didlinaauser posted image

Alea,user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek.To,da ga nisi opazila mi je se kako znano.Pri nas je 2zobka moz opazil pred manouser posted image (in jaz sem ves cas z njo),tako,da ji zdaj vsak dan tipamuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
5.3.2009 11:47:40   
Anonimen
No, naša kar lepo spi zdej. Se je obrnila na trebuh in spi kot top.user posted image

Tanika, akrobacije pri nas zgledajo tako, da tak brca, da se postelja popelje skor 1 meter od stene.user posted image Čeprav je zabremzana. Da ne govorim, ko se pomuva počez in ne more dobit pol noge ven iz ograjice.user posted image

Kleo, po mojem bo jedla juhico.user posted image Pa super za spanje.user posted image Mi smo spali kar vsi skupaj. Je nekaj jokala ponoči, ker ji je obračanje zglajzalo, pol je pa kar vmes spala naprej pri nama.

Jaz pa vsak dan tipam in raziskujem njeno zobovje.Sem čist navdušena mamica nad njenimi zgodnjimi zobki.user posted image user posted image user posted image user posted image Men nobeden ne uide.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2394
5.3.2009 11:49:24   
Anonimen
Tanika, pol mate vi tud 4 obroke na dan?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2395
5.3.2009 11:55:06   
babysolza

Ja, počasi bi se že lohka odločla, kaj boš. user posted image user posted image  Ta tvoj mali pa ni več mali, uau pravi fant je že! user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
5.3.2009 11:57:59   
babysolza
Nč, grem Sabinči dat spat. Se oglasim še kej, čawči! user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
5.3.2009 12:28:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Tanika, pol mate vi tud 4 obroke na dan?

Mi jih imamo 5-6,odvisno kdaj vstane.
-mleko
-sadje
-zelenjava
-sadni jogurt
-mlecna kasa,riz,kosmici,kasa,ali ze pripravljeno kupljeno
-prej je imela se mleko,zdaj navadni jogurt
vmes kak piskot,kruh,cokoladouser posted image ,palcke,jabolko-samo bolj lize in cuza,krof-tko malo,ce ga midve s Tali jeva...take zadevice.
Zraven popije sigurno 2 flaski soka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2398
5.3.2009 13:02:06   
lonapo
Mi smo pa končno zdravi, Nejc je bil danes na kontroli in je zdravnica rekla, da gre lahko b ponedeljek v vrtecuser posted image user posted image .

Taanika- vzemi en aspirin migran, bo takoj boljš.

Glede zanimanja za tehniko: jst sem se od majhnega zanimala in se še sedaj, ni lepšega če moram kaj popravit, sestavit...v glavnem uživam pri tem-pr nas doma pa pr vsej žlahti sem jaz mojster za vse.

Grem žiga uspavat pa pridem nazaj.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
5.3.2009 13:11:58   
lunca14
user posted image vsem en lep dan,pa čeprav je zunaj turobno za pop..............

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?