aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jutro Mi smo celo noc spali,se vidi da je ob polnoci jedla . Imamo dez,vreme za nikamor.Je tudi tamala malo bolj nervozna. Mi imamo tudi tako vreme , če Lovra odnesem kam drugam po hiši se začne smejat in ko greva nazaj v dnevno začne vreščat, jokat, brcat,.... Tanc,boga glava.Malo se vlezi in daj si kak mrzel obkladek na celo AS,jaz tudi Meri dam kruh,ga se kar rada gloda,se raje plasmos piskot.Sircek,hruska,jabolko...to samo po rokah valja,poje nic .Jaz imam tudi občutek, da nič ne poje. Ampak nekaj dobi vase. Sem videla, koliko korenčka je zbruhal. To tistega, ki sem mu ga kuhanega narezala na koleščke in jih je sam glodal. Meni se je zdelo, da je bilo to samo igranje, ampak zbruhal je pa kar nekaj koščkov. Nasploh ima raje koščke hrane, kot kašice, razen kakašne juhe, krompir--celo tega kuhanega sam nosi v usta-čeprav se meni zdi, da bolj kot on jedo oblčačila, stolček, miza, tla, moja oblačila, mah vse v okolici vsaj metra in pol,.... Pa Lovlu daj enega lupcka od mene .Hvala, sem dala Taanika---da glavobol hitro mine
|