Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:24:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa mi pa spimo po navadi z izjemo danes ko me je sam bog uslišal da sem se lahko jst tud malo ulegla vsak dan točno zjzutraj spi od 10-10:30,popoldan od 14-14:30 ali pa celo do 15 tih Blagor vam za točno spanje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:26:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 bom jutri probala dat sadje dop za malico pa bomo vidl kako bo to šlo a katera ve kolk mleka morjo spit otroci pri 9 mes. joj kok kompliciram, od kar se ne dojiva več Popijejo cca. 180-240- S tem, da eni so na spodnji meji, eni pa na zgornji. Naštimaš za začetek 210 in vidiš kako mu gre pitje. Ko je naši dovolj, glavo obrne stran.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:26:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, grem pošnofat kaj je novega na dipo-tu. Drugače mamo pa mi popoldanske malice: sadje, jugurt, skuta, piškoti v kašici. Pa pije ogromno popoldan.Sploh od kosila naprej. Ker mi ne gremo spat takoj ko poje. Traja ene 2 uri, da rata zaspana. Mi jemo kosilo ko se zbudi,se pravi najprej sadje,gre spat,se zbudi okoli 13h,pa kosilo. Bova midve imele danes namesto jogurta jabolko za malico,al pa jabolko z jogurtom.Juhco je pa fejst rada jedla,samo mogoce bi jo lahko malo bolj zgostila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:27:33
|
|
|
|
Taanikaa
|
da vidim če bo šlo ok pa ignoririte njegovo barvno usklajenost ,ker se mi strašno poti v nogice in mu na dan menjam najmanj 4x štumfe pol pa več sploh ne gledam na barvo ..zjutaj je še barvno usklejen,pol dopoldan še tudi,pol pa nič več
< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 5.3.2009 14:29:44 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:27:40
|
|
|
|
anaj22
|
mislm, da sem našla krivca zakj nam Gh ne gre dol - aptimil
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:28:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 bom jutri probala dat sadje dop za malico pa bomo vidl kako bo to šlo a katera ve kolk mleka morjo spit otroci pri 9 mes. joj kok kompliciram, od kar se ne dojiva več Popijejo cca. 180-240- S tem, da eni so na spodnji meji, eni pa na zgornji. Naštimaš za začetek 210 in vidiš kako mu gre pitje. Ko je naši dovolj, glavo obrne stran. Isto in ni sans da se pozirek spravi dol.Samo da se obraca pri 100-120-a50ml
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:29:25
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa da vidim če bo šlo kok smo fletni
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:30:55
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 bom jutri probala dat sadje dop za malico pa bomo vidl kako bo to šlo a katera ve kolk mleka morjo spit otroci pri 9 mes. joj kok kompliciram, od kar se ne dojiva več Popijejo cca. 180-240- S tem, da eni so na spodnji meji, eni pa na zgornji. Naštimaš za začetek 210 in vidiš kako mu gre pitje. Ko je naši dovolj, glavo obrne stran. Isto in ni sans da se pozirek spravi dol.Samo da se obraca pri 100-120-a50ml Jaka pa pospravi 220ml dopoldne vačsih manj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:31:48
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 mislm, da sem našla krivca zakj nam Gh ne gre dol - aptimil poskusi tko,dej mu am 210 zjutraj pol pa 5 ur nič,boš videla da ti nebo lačen,po am niso tko hitro lačni .če ti bo lačen,bo itak nakazal..mi smo pa skoz pili 180ml am pol sem mu pa pred kakim tednom šele začela dajat am 210ml zdej sem pa itak ukinila am
< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 5.3.2009 14:32:35 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:31:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa da vidim če bo šlo ok pa ignoririte njegovo barvno usklajenost ,ker se mi strašno poti v nogice in mu na dan menjam najmanj 4x štumfe pol pa več sploh ne gledam na barvo ..zjutaj je še barvno usklejen,pol dopoldan še tudi,pol pa nič več za barve se pa ne sekiraj. Naša je velikokrat na pol fantek na pol punčka.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:34:20
|
|
|
|
Taanikaa
|
ja pa da o menjavi slinčkov nebi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:36:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa da vidim če bo šlo kok smo fletni Kolk je srckan ,Meri ima prav takse zabice,a mi niso vsec,ker niso tolk raztegljive
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:36:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa ja pa da o menjavi slinčkov nebi Meri jih ima samo pri jedi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:39:12
|
|
|
|
anaj22
|
moj razbojnik se je zbudu tko da vas zapuščam
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:40:49
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa ja pa da o menjavi slinčkov nebi Meri jih ima samo pri jedi. blagor vam..mi imamo pri jedi take plastične slinčke z zavihkom da se hrana noter ujame,čez dan pa uh,jih kr nekaj porabim,sploh ker so iz blaga so koj mokri,pa zdej ta naval zobkov..uuu...imam samo ene par plastificiranih,te pa imam po večini če kam gremo za več ur..ravno zadnjič sem bila v nabavi za slinčke sem jih spet eno goro nabavila ..žabice tele ko ima gor ima dvojne pa so fino elastične..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:42:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, če naša je popoldan skutko s sadjem, spije zvečer samo še 160 ml mleka. Zakaj? Ker je skuta ful nasitna in bi Sara lahko zdržala po njej več kot 4 ure. Sam mi se hranimo na 3 ure, včasih na 3,5. In če bi zvečer čakala , da bo obrok po skuti po 4 urah, imamo zamik hranjenja, posledično tudi spanja. Popoldan je fajn dat kakšno lahko hrano, da je hitro prebavljiva. Naša dostkrat še po jogurtu ven bruhne po 2 urah. Ker jogurt je tud težek za popoldansko hrano pri tako malih otrocih. In ideja z jabolkom in piškotom je dobra, ker jabolko ima v sebi večinoma vodo in bo tamala hitro lačna, zato pa bo zvečer več pojedla.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:43:37
|
|
|
|
Taanikaa
|
sam res didli,men tud po jogurtu velikokrat bruhne,tko čez kako uro-dve,pa malo bruhne ne veliko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:45:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa sam res didli,men tud po jogurtu velikokrat bruhne,tko čez kako uro-dve,pa malo bruhne ne veliko Dišijo tiste cunje pol, ne?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:46:15
|
|
|
|
Taanikaa
|
ja sam meni se pa sploh ne gre da mi zvečer veliko poje pred spanjem,ker sem ugotovila da mi bolje spi odkar manj je zvečer.mu dam malo manj zvečer kot kosila..pa tud pol se gremo kopat in pol šele spšat da se malo poleže ta hrana..nevem so le tko majhni želodčki in tko na ful ko sem ga hranila zvečer v smislu bo pa fajn spal,to sploh ne drži,vrjetn mu je bilo pretežko v želodčku pa se je ravno zato zbujal...jst sem količinsko zmanjšala in je razlika.
< Sporočilo je popravil Taanikaa -- 5.3.2009 14:48:13 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:47:34
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa sam res didli,men tud po jogurtu velikokrat bruhne,tko čez kako uro-dve,pa malo bruhne ne veliko Dišijo tiste cunje pol, ne? tako omamno ..vrjela al ne,cela pol smrdim po tem jogurtu,skutici...pol pa komi čakam tuš zvečer
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:51:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa ja sam meni se pa sploh ne gre da mi zvečer veliko poje pred spanjem,ker sem ugotovila da mi bolje spi odkar manj je zvečer.mu dam malo manj zvečer kot kosila..pa tud pol se gremo kopat in pol šele spšat da se malo poleže ta hrana..nevem so le tko majhni želodčki in tko na ful ko sem ga hranila zvečer v smislu bo pa fajn spal,to sploh ne drži,vrjetn mu je bilo pretežko v želodčku pa se je ravno zato zbujal...jst sem količinsko zmanjšala in je razlika. Seveda, želodec tišči, kot nas. No, pri nas gre itak spat eno uro po hranjenju, tak da se vsaj malo poleže. Itak pa to ne drži, da mora it otrok sit spat. Ker spanc je bolš kot žganc. Že od nekdaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:52:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, če naša je popoldan skutko s sadjem, spije zvečer samo še 160 ml mleka. Zakaj? Ker je skuta ful nasitna in bi Sara lahko zdržala po njej več kot 4 ure. Sam mi se hranimo na 3 ure, včasih na 3,5. In če bi zvečer čakala , da bo obrok po skuti po 4 urah, imamo zamik hranjenja, posledično tudi spanja. Popoldan je fajn dat kakšno lahko hrano, da je hitro prebavljiva. Naša dostkrat še po jogurtu ven bruhne po 2 urah. Ker jogurt je tud težek za popoldansko hrano pri tako malih otrocih. In ideja z jabolkom in piškotom je dobra, ker jabolko ima v sebi večinoma vodo in bo tamala hitro lačna, zato pa bo zvečer več pojedla. Ves da je mogoce v jogurtu problem,za njeno vecerno nejescost.Ga pospravi tudi xx 200ml.Bo dobila danes jabolko in bom vidla kako bo z vecerjo in mlekom.Zbruhala mi pa ni se nikol nic.
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 5.3.2009 14:54:09 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:52:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa sam res didli,men tud po jogurtu velikokrat bruhne,tko čez kako uro-dve,pa malo bruhne ne veliko Dišijo tiste cunje pol, ne? tako omamno ..vrjela al ne,cela pol smrdim po tem jogurtu,skutici...pol pa komi čakam tuš zvečer Pa sem jamrala, kako smrdi materino mleko izbruhano in že predelano. Ampak to pa je res en smrad od skut in jogurtov. Rabiš plinsko masko.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:53:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, če naša je popoldan skutko s sadjem, spije zvečer samo še 160 ml mleka. Zakaj? Ker je skuta ful nasitna in bi Sara lahko zdržala po njej več kot 4 ure. Sam mi se hranimo na 3 ure, včasih na 3,5. In če bi zvečer čakala , da bo obrok po skuti po 4 urah, imamo zamik hranjenja, posledično tudi spanja. Popoldan je fajn dat kakšno lahko hrano, da je hitro prebavljiva. Naša dostkrat še po jogurtu ven bruhne po 2 urah. Ker jogurt je tud težek za popoldansko hrano pri tako malih otrocih. In ideja z jabolkom in piškotom je dobra, ker jabolko ima v sebi večinoma vodo in bo tamala hitro lačna, zato pa bo zvečer več pojedla. Ves da je mogoce v jogurtu problm A pri vas?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 14:53:15
|
|
|
|
Taanikaa
|
jp je res ja...zdej pa grem počasi prštimat malemu za jest
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?