Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Tina, so takšni in drugačni - eni bodo odvetniki, ki bodo služili sto tisoče evrov letno, drugi pa pač ne. Jaz sem imela eno študentko na diplomi, za katero me res skrbi, kaj bo z njo. Se mi zdi, da se pri nas da z veliko vztrajnosti daleč prileziti, tudi če nisi ravno zelo inteligenten. Žalostno. Ampak odločajo potem delodajalci. Čeprav bolj prav bi bilo, da bi jo mi ustavili, ne? Točno o tem sem prej hotla nekaj napisat, pa sem si premislila. Poznam kar nekaj ljudi, ki so naredili mag. pri Jambreku in prišli na tako visoke položaje, da te kap. Na prejšnem del. mestu pa niso bli sposobni enga dopisa napisat. Se večkrat prašam, al res niso bli sposobni, al jim ni blo treba, pa so se mal šlepal. V glavnem ni mi jasno. Bom se jaz nekaj povedala,ceprav ne bi smela.Moj moz-dec ,je tu naredil fax za dipl.gradbenega ing.,je imel seveda tudi ang.Ker se je nikol ni ucil,vse prejsnje sole v bivsi jugi so bile bolj tako-kg.kave ,no v glavnem,nima pojma o ang.ima narejeno,mislim da z 7 ali 8....in kako mu je to uspelo,raje ne govorim...ni placal,podkupil ali s profesorco spal...pac,znal se je izmazat . ja ti inženirji so bili včasih popularni v Jugi, si šel tja za en teden, pa si imel kar faks narejen. ampak kila kave, ta je pa dobra. Ne,saj fax je delal v Nemciji,problem je bila le angl.,ker je nikol ni imel.Kako naj potem na faxu od nule zacne
|