|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
4.3.2009 22:19:22   
slovenka
Kleo - ne, saj te ne zeza - ti samo mižika. Tako kot njena mamica user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
4.3.2009 22:20:20   
lunca14
Deklice moje,moja ura se bliža,zato,se bom poslovila user posted image ...................................................................do jutri,lahko nočuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
4.3.2009 22:20:23   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Jutri bom pa z alkoholom očistila še ostale površine...zdaj sem že mal ...olala tralalauser posted image user posted image

Tina, pri nas če rečeš, da si olala tralala - pomeni pijan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
4.3.2009 22:21:31   
Tina 28
 smiselno po poteku bolezni razkuževat...ampak tu je še Nejc, ki jutri pride...do konca bolezni bomo pa ekstra pazil na umivanje in razkuževanje rok.

Man tak čuden občutek, da se mi teli mali hudički povsod režijo...hahaha,....mene pa ni zadelauser posted image . Mal sem že trolasta...zdaj šele vidim, kako se počuti MONKuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
4.3.2009 22:23:09   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Jutri bom pa z alkoholom očistila še ostale površine...zdaj sem že mal ...olala tralalauser posted image user posted image

Tina, pri nas če rečeš, da si olala tralala - pomeni pijan user posted image user posted image user posted image

...mislim,da je tud ona na to mislilauser posted image user posted image user posted image ..............tina,pa nazdravje,pa svojo bojevito pozdrav

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
4.3.2009 22:23:27   
slovenka
Punce, slike rihtam - pa vam še eno štorasto prilepim

user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
4.3.2009 22:24:16   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

...mislim,da je tud ona na to mislilauser posted image user posted image user posted image ..............tina,pa nazdravje,pa svojo bojevito pozdrav

Aja, budalo jaz - seveda, če je z alkoholom razkuževala. Sem res idiotus. user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
4.3.2009 22:27:20   
lunca14

user posted image  

user posted image nežno,mehko,puhasto,za objet in polubčkat.........................tako,kot tvoja fračauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
4.3.2009 22:30:48   
Tina 28
ne...saj z alkoholom še nisem...sem pa mal omotična od vse furije in vonja po čistiluuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
4.3.2009 22:32:02   
slovenka
Lunca, čist tako kot tvoji user posted image

Joj, me nekaj zanima. Moj šef ima pupo in sina - in je rekel, kako se je sin že kot dojenček zanimal za tehnične zadeve - vtičnice, kable ipd. in da pupa, ki je starejša, tega sploh opazila ni. Našo pa tudi to najbolj zanima - vse, kar ima moj - razna orodja... Zadnjič je montiral omarico za v pralnico, sta skupaj delala in ji je nek ročaj vzel iz rok in je bil tak jok. A drugih punčk res ne zanimajo vtičnice in druge tehnične zadeve? Ker če bo naša res tehnik, ji bo mama bolj boring... user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
4.3.2009 22:32:12   
Anonimen
lunca......tako kot tvoja fraca...................craca pri nas tut nekaj drucga pomeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ojoj,mene spet lulat.....nezna,mehka,za po...tako kot tvoja FRACA..........................ojoj,Lunca,jest bom poclauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sofija,je pravi mali vrazicek,ful fackauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2311
4.3.2009 22:35:17   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Sofija,je pravi mali vrazicek,ful fackauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, je res vragec mali - sem zato to sliko dala gor - ker se mi zdi, da prav fajn odraža njen karakter in to, kaka je cele dneve user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
4.3.2009 22:37:33   
Anonimen

Lunca, čist tako kot tvoji user posted image

Joj, me nekaj zanima. Moj šef ima pupo in sina - in je rekel, kako se je sin že kot dojenček zanimal za tehnične zadeve - vtičnice, kable ipd. in da pupa, ki je starejša, tega sploh opazila ni. Našo pa tudi to najbolj zanima - vse, kar ima moj - razna orodja... Zadnjič je montiral omarico za v pralnico, sta skupaj delala in ji je nek ročaj vzel iz rok in je bil tak jok. A drugih punčk res ne zanimajo vtičnice in druge tehnične zadeve? Ker če bo naša res tehnik, ji bo mama bolj boring... user posted image

Ne,se nikol,ampak res nikol nisem slisala,da bi puncke zanimale vticnice,orodja, montaza....ni sans.Moja ze zdaj samo barbike,sminke in cunce gleda.
In se,to da je tvoj skos v orodju in montiranju....to nima prav nobene veze s Sofijinim zanimanjem,prav nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...se kar me lulatuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2313
4.3.2009 22:40:54   
slovenka
No,  okeeeeeeeej, saj razumem. No, če je pa šef tako rekel, kako njihove pupe ni to nikol zanimalo. Kaj zdaj morem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
4.3.2009 22:41:22   
Tina 28
user posted image Naše tud to ne zanima...najbolj je bla navdušena nad ušesnim termomtrom...edina stvar, za katero je jokala, ker sem ji j vzela. Pa seceda daljinci in mobiteli...mogoče bo pa zdravnica.  no...v bitvu jo je zdaj zelo infuzija zanimala...kakor tudi razni kabliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
4.3.2009 22:43:11   
lunca14

lunca......tako kot tvoja fraca...................craca pri nas tut nekaj drucga pomeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ojoj,mene spet lulat.....nezna,mehka,za po...tako kot tvoja FRACA..........................ojoj,Lunca,jest bom poclauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja še dobr ,da maš ti mene,da te nasmejem in da pridno skrbim za tvoj mehuruser posted image user posted image user posted image user posted image ....................ja kaj,čem,takoj,ko sem zagledala slikco,sem se spomnila na ta dva tigerčka,ko sta tako cart..............vem,sem preveč cukrastauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
4.3.2009 22:43:58   
slovenka

user posted image Naše tud to ne zanima...najbolj je bla navdušena nad ušesnim termomtrom...edina stvar, za katero je jokala, ker sem ji j vzela. Pa seceda daljinci in mobiteli...mogoče bo pa zdravnica.  no...v bitvu jo je zdaj zelo infuzija zanimala...kakor tudi razni kabliuser posted image

Uboga, Anja, ja. user posted image Saj za daljince in telefone vem - samo tako sem si zapomnila šefa glede teh vtičnic - da jih njihova hčera še opazila ni, sin pa je samo v njih - naša pa prav tako. Ok, no, potem pa so samo oni tako.

Kleo, si že z wc-ja nazaj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
4.3.2009 22:44:56   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Deklice moje,moja ura se bliža,zato,se bom poslovila  ...................................................................do jutri,lahko noč

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
4.3.2009 22:45:34   
slovenka
Lunca, saj te ne podim - fajn, da te držimo tukaj user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
4.3.2009 22:50:16   
RMRM

Punce, slike rihtam - pa vam še eno štorasto prilepim

user posted image

Kako smo lubkani user posted image user posted image user posted image ( sem si sposodila tvoj izraz za tvojo cukro). Mi je tko luštn ko rečeš, da je lubkana. Sem jaz tud začela govort da je moj cukr lubk lubkan user posted image

Lunca, hvala za pozdrave. Tud mi2 Lunu pošiljava en koš pozdravčkov. Drugače smo pa mi kar ok, edino dva dni čez dan skoraj nič ne spimo, pa zvečer nama tud ni uspelo ob 19.00. Ga ful zobki matrajo. Sem mislila, da sam leva enka spodaj rine ven, pol pa vidim, da ima zgoraj desno dvojko že skor zunaj, se črtica vidi.Bomo zgoraj očitno začeli z dvojko.

Kleo - heloo prjatlca. Ja, res mi kar mal časa zmanjkuje, oz.ko grem enkrat na rr, se ure tko hitro obračajo, pol pa naenkrat panika, da vse opravim.

Tina - super da sta doma. Ti pa zdej res nisem nič fovš glede čiščenja in deznfekciranja.

Vsem ostalim pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kar tako, za lepši večer.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
4.3.2009 22:54:35   
Anonimen
Me ven meceuser posted image

Slovenka,sem tudi jaz mislila,da je Tali bolj fantovski tip,so jo bolj zanimali avtomobili kot puncke,pa je vseeno vse prislo na vrsto.
za tvojo pa mislim,da velik atija gleda,in to je to.Vticnice pa vse otroke zanimajo,samo eni se ne pridejo do njihuser posted image .
Mojo najbolj zanimajo kabli...in kaj mislis da bo po poklicu??user posted image user posted image

Lunca lahko noc,res si zabavnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2321
4.3.2009 22:57:01   
RMRM
Pri nas sta pa danes tavelka2 prvič tamaučka pazila. Sem imela svet staršev, pa se nisem mogla spet opravičit, tko da so bili moji 3 cukri danes prvič sami. Eno uro in pol. Mi je blo kar mal čudno, ampak vse super. Mal je jokcal, pa sta ga kar uspešno animirala. Ko pa sem prišla domov, mi je blo pa tko hecno, ko tamauček ni vedel, al naj začne na ful jokat, al bi se smejal, tko da je blo obojega po malo.user posted image user posted image

Sem bla pa pol kar mal žalostna, ko slišiš, v kakih razmerah eni otroci živijo in s čim se morajo ubadat. Pol šele vidiš, da naše male polne riti nimajo pojma kaj se ponekod dogaja in se po moje sploh ne zavedajo, kaj imajo. Sori, sem grdo napisala, ampak točno tko je,.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
4.3.2009 22:57:45   
slovenka
Joj, RMRM, bom zdaj malo pazla, kaj tu gor pišem - malo manj teh naših haloških izrazov user posted image user posted image user posted image user posted image Samo, lubkan je pa ok user posted image

Pupe, grem zdaj jaz papa user posted image

aja, me še to zanima - kaj ve ste ful proti tem otroškim izrazom - gremo pančkat, gremo papat, daj papa, pa za vroče ajsi ajsi... Ker so meni tako sladki izrazi, pa vem, da eni zagovarjajo samo pravilne izraze, ne pa teh. user posted image Kleo, samo ne se zdaj spet polulat ob mojem vprašanju user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
4.3.2009 23:00:36   
RMRM

Me ven meceuser posted image

Slovenka,sem tudi jaz mislila,da je Tali bolj fantovski tip,so jo bolj zanimali avtomobili kot puncke,pa je vseeno vse prislo na vrsto.
za tvojo pa mislim,da velik atija gleda,in to je to.Vticnice pa vse otroke zanimajo,samo eni se ne pridejo do njihuser posted image .
Mojo najbolj zanimajo kabli...in kaj mislis da bo po poklicu??user posted image user posted image

Lunca lahko noc,res si zabavnauser posted image user posted image user posted image user posted image

mene tud, sam ni kriv RR, pač pa sta oba računalnika polna virusov. Eden je že čist out in delno sesut, mi internet sploh več ne dela, drugi pa fuuuul počasen. Bo treba oba formatirat in na novo naložit, pa sem otrokoma rekla, naj kar žepnino pripravita, da jaz ne dam centa, ker skoz nekaj dol lovdata, pol je pa ful virusov. Sta pa mal gorenjca, pa kar čakata, da se jih mami usmiliuser posted image , al pa da oči pride, k ga vedno okrog obrneta.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
4.3.2009 23:02:03   
Tina 28
user posted image uf...sem zmatrana...res je konec dopusta. Je pa Anja pridna in spi...tud v bolnici je lepo spala. Me je skrbelo kaj bo, če bo mela zvečer kako dretje..bi pol vse oddelek otrok zbudila. Pa je bla uvidevna. Že prejšnji teden je zvečer lepo zaspala...no mogoč se je hotla mal stisnit tu in tam. Zgleda, da bo naših dolgotrajnih večernih travm konec. I love Anjauser posted image user posted image user posted image .

Drgače se mogla pa prav najin kovter oprat. Ker je popoldan šusnila spet vse skoz plenico...hlače...ko sem ji hlače dol dajala, se je po celih nogah razmazalao...sem jo sam hit hop v kopalnico žajfa in v banjo. Tačas pa svo svinjarijo spet sčistla. Ja...pestro bo par dni.res. user posted image   Mam zdaj namen vedno dati tisto enkratno podlogo pod rito, če jo bom kam posedla. Da ne bo spet globinskega čiščenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?