Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:19:22
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo - ne, saj te ne zeza - ti samo mižika. Tako kot njena mamica
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:20:20
|
|
|
|
lunca14
|
Deklice moje,moja ura se bliža,zato,se bom poslovila ...................................................................do jutri,lahko noč
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:20:23
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jutri bom pa z alkoholom očistila še ostale površine...zdaj sem že mal ...olala tralala Tina, pri nas če rečeš, da si olala tralala - pomeni pijan
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:21:31
|
|
|
|
Tina 28
|
smiselno po poteku bolezni razkuževat...ampak tu je še Nejc, ki jutri pride...do konca bolezni bomo pa ekstra pazil na umivanje in razkuževanje rok. Man tak čuden občutek, da se mi teli mali hudički povsod režijo...hahaha,....mene pa ni zadela . Mal sem že trolasta...zdaj šele vidim, kako se počuti MONK
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:23:09
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jutri bom pa z alkoholom očistila še ostale površine...zdaj sem že mal ...olala tralala Tina, pri nas če rečeš, da si olala tralala - pomeni pijan ...mislim,da je tud ona na to mislila ..............tina,pa nazdravje,pa svojo bojevito pozdrav
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:23:27
|
|
|
|
slovenka
|
Punce, slike rihtam - pa vam še eno štorasto prilepim
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:24:16
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jutri bom pa z alkoholom očistila še ostale površine...zdaj sem že mal ...olala tralala Tina, pri nas če rečeš, da si olala tralala - pomeni pijan ...mislim,da je tud ona na to mislila ..............tina,pa nazdravje,pa svojo bojevito pozdrav Aja, budalo jaz - seveda, če je z alkoholom razkuževala. Sem res idiotus.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:27:20
|
|
|
|
lunca14
|
nežno,mehko,puhasto,za objet in polubčkat.........................tako,kot tvoja frača
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:30:48
|
|
|
|
Tina 28
|
ne...saj z alkoholom še nisem...sem pa mal omotična od vse furije in vonja po čistilu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:32:02
|
|
|
|
slovenka
|
Lunca, čist tako kot tvoji Joj, me nekaj zanima. Moj šef ima pupo in sina - in je rekel, kako se je sin že kot dojenček zanimal za tehnične zadeve - vtičnice, kable ipd. in da pupa, ki je starejša, tega sploh opazila ni. Našo pa tudi to najbolj zanima - vse, kar ima moj - razna orodja... Zadnjič je montiral omarico za v pralnico, sta skupaj delala in ji je nek ročaj vzel iz rok in je bil tak jok. A drugih punčk res ne zanimajo vtičnice in druge tehnične zadeve? Ker če bo naša res tehnik, ji bo mama bolj boring...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:32:12
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca......tako kot tvoja fraca...................craca pri nas tut nekaj drucga pomeni ,ojoj,mene spet lulat.....nezna,mehka,za po...tako kot tvoja FRACA..........................ojoj,Lunca,jest bom pocla Sofija,je pravi mali vrazicek,ful facka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:35:17
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sofija,je pravi mali vrazicek,ful facka Kleo, je res vragec mali - sem zato to sliko dala gor - ker se mi zdi, da prav fajn odraža njen karakter in to, kaka je cele dneve
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:37:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Lunca, čist tako kot tvoji Joj, me nekaj zanima. Moj šef ima pupo in sina - in je rekel, kako se je sin že kot dojenček zanimal za tehnične zadeve - vtičnice, kable ipd. in da pupa, ki je starejša, tega sploh opazila ni. Našo pa tudi to najbolj zanima - vse, kar ima moj - razna orodja... Zadnjič je montiral omarico za v pralnico, sta skupaj delala in ji je nek ročaj vzel iz rok in je bil tak jok. A drugih punčk res ne zanimajo vtičnice in druge tehnične zadeve? Ker če bo naša res tehnik, ji bo mama bolj boring... Ne,se nikol,ampak res nikol nisem slisala,da bi puncke zanimale vticnice,orodja, montaza....ni sans.Moja ze zdaj samo barbike,sminke in cunce gleda. In se,to da je tvoj skos v orodju in montiranju....to nima prav nobene veze s Sofijinim zanimanjem,prav nobene ...se kar me lulat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:40:54
|
|
|
|
slovenka
|
No, okeeeeeeeej, saj razumem. No, če je pa šef tako rekel, kako njihove pupe ni to nikol zanimalo. Kaj zdaj morem.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:41:22
|
|
|
|
Tina 28
|
Naše tud to ne zanima...najbolj je bla navdušena nad ušesnim termomtrom...edina stvar, za katero je jokala, ker sem ji j vzela. Pa seceda daljinci in mobiteli...mogoče bo pa zdravnica. no...v bitvu jo je zdaj zelo infuzija zanimala...kakor tudi razni kabli
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:43:11
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 lunca......tako kot tvoja fraca...................craca pri nas tut nekaj drucga pomeni ,ojoj,mene spet lulat.....nezna,mehka,za po...tako kot tvoja FRACA..........................ojoj,Lunca,jest bom pocla Sofija,je pravi mali vrazicek,ful facka Ja še dobr ,da maš ti mene,da te nasmejem in da pridno skrbim za tvoj mehur ....................ja kaj,čem,takoj,ko sem zagledala slikco,sem se spomnila na ta dva tigerčka,ko sta tako cart..............vem,sem preveč cukrasta
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:43:58
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Naše tud to ne zanima...najbolj je bla navdušena nad ušesnim termomtrom...edina stvar, za katero je jokala, ker sem ji j vzela. Pa seceda daljinci in mobiteli...mogoče bo pa zdravnica. no...v bitvu jo je zdaj zelo infuzija zanimala...kakor tudi razni kabli Uboga, Anja, ja. Saj za daljince in telefone vem - samo tako sem si zapomnila šefa glede teh vtičnic - da jih njihova hčera še opazila ni, sin pa je samo v njih - naša pa prav tako. Ok, no, potem pa so samo oni tako. Kleo, si že z wc-ja nazaj?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:44:56
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Deklice moje,moja ura se bliža,zato,se bom poslovila ...................................................................do jutri,lahko noč
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:45:34
|
|
|
|
slovenka
|
Lunca, saj te ne podim - fajn, da te držimo tukaj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:50:16
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Punce, slike rihtam - pa vam še eno štorasto prilepim Kako smo lubkani ( sem si sposodila tvoj izraz za tvojo cukro). Mi je tko luštn ko rečeš, da je lubkana. Sem jaz tud začela govort da je moj cukr lubk lubkan Lunca, hvala za pozdrave. Tud mi2 Lunu pošiljava en koš pozdravčkov. Drugače smo pa mi kar ok, edino dva dni čez dan skoraj nič ne spimo, pa zvečer nama tud ni uspelo ob 19.00. Ga ful zobki matrajo. Sem mislila, da sam leva enka spodaj rine ven, pol pa vidim, da ima zgoraj desno dvojko že skor zunaj, se črtica vidi.Bomo zgoraj očitno začeli z dvojko. Kleo - heloo prjatlca. Ja, res mi kar mal časa zmanjkuje, oz.ko grem enkrat na rr, se ure tko hitro obračajo, pol pa naenkrat panika, da vse opravim. Tina - super da sta doma. Ti pa zdej res nisem nič fovš glede čiščenja in deznfekciranja. Vsem ostalim pa pošiljam , kar tako, za lepši večer.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:54:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Me ven mece Slovenka,sem tudi jaz mislila,da je Tali bolj fantovski tip,so jo bolj zanimali avtomobili kot puncke,pa je vseeno vse prislo na vrsto. za tvojo pa mislim,da velik atija gleda,in to je to.Vticnice pa vse otroke zanimajo,samo eni se ne pridejo do njih . Mojo najbolj zanimajo kabli...in kaj mislis da bo po poklicu?? Lunca lahko noc,res si zabavna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:57:01
|
|
|
|
RMRM
|
Pri nas sta pa danes tavelka2 prvič tamaučka pazila. Sem imela svet staršev, pa se nisem mogla spet opravičit, tko da so bili moji 3 cukri danes prvič sami. Eno uro in pol. Mi je blo kar mal čudno, ampak vse super. Mal je jokcal, pa sta ga kar uspešno animirala. Ko pa sem prišla domov, mi je blo pa tko hecno, ko tamauček ni vedel, al naj začne na ful jokat, al bi se smejal, tko da je blo obojega po malo. Sem bla pa pol kar mal žalostna, ko slišiš, v kakih razmerah eni otroci živijo in s čim se morajo ubadat. Pol šele vidiš, da naše male polne riti nimajo pojma kaj se ponekod dogaja in se po moje sploh ne zavedajo, kaj imajo. Sori, sem grdo napisala, ampak točno tko je,.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 22:57:45
|
|
|
|
slovenka
|
Joj, RMRM, bom zdaj malo pazla, kaj tu gor pišem - malo manj teh naših haloških izrazov Samo, lubkan je pa ok Pupe, grem zdaj jaz papa aja, me še to zanima - kaj ve ste ful proti tem otroškim izrazom - gremo pančkat, gremo papat, daj papa, pa za vroče ajsi ajsi... Ker so meni tako sladki izrazi, pa vem, da eni zagovarjajo samo pravilne izraze, ne pa teh. Kleo, samo ne se zdaj spet polulat ob mojem vprašanju
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 23:00:36
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Me ven mece Slovenka,sem tudi jaz mislila,da je Tali bolj fantovski tip,so jo bolj zanimali avtomobili kot puncke,pa je vseeno vse prislo na vrsto. za tvojo pa mislim,da velik atija gleda,in to je to.Vticnice pa vse otroke zanimajo,samo eni se ne pridejo do njih . Mojo najbolj zanimajo kabli...in kaj mislis da bo po poklicu?? Lunca lahko noc,res si zabavna mene tud, sam ni kriv RR, pač pa sta oba računalnika polna virusov. Eden je že čist out in delno sesut, mi internet sploh več ne dela, drugi pa fuuuul počasen. Bo treba oba formatirat in na novo naložit, pa sem otrokoma rekla, naj kar žepnino pripravita, da jaz ne dam centa, ker skoz nekaj dol lovdata, pol je pa ful virusov. Sta pa mal gorenjca, pa kar čakata, da se jih mami usmili , al pa da oči pride, k ga vedno okrog obrneta.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 23:02:03
|
|
|
|
Tina 28
|
uf...sem zmatrana...res je konec dopusta. Je pa Anja pridna in spi...tud v bolnici je lepo spala. Me je skrbelo kaj bo, če bo mela zvečer kako dretje..bi pol vse oddelek otrok zbudila. Pa je bla uvidevna. Že prejšnji teden je zvečer lepo zaspala...no mogoč se je hotla mal stisnit tu in tam. Zgleda, da bo naših dolgotrajnih večernih travm konec. I love Anja . Drgače se mogla pa prav najin kovter oprat. Ker je popoldan šusnila spet vse skoz plenico...hlače...ko sem ji hlače dol dajala, se je po celih nogah razmazalao...sem jo sam hit hop v kopalnico žajfa in v banjo. Tačas pa svo svinjarijo spet sčistla. Ja...pestro bo par dni.res. Mam zdaj namen vedno dati tisto enkratno podlogo pod rito, če jo bom kam posedla. Da ne bo spet globinskega čiščenja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?