Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:25:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita a če daš prat malo mešano na 60 nav panike dab se kej zafarbal alpa prevelik ratal Zarad mene das lohk tut na 90°c
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:27:06
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: bojevita dej mal prašte fante, može, ...če kdo ve za kakšno vitlo 2x5 ton .....................za kak traktor pa rabš,kok boš pa sešlajsov,da rabiš tako? Uuuu Lunca se pa spozna... .. Valda,jaz obvladam,vse ,sva kučanska posla,šraufarijo,tišlarijo,mesarijo,ni,da ni,pediatrijo..............sam vpraš,kaj te zanima
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:27:27
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: nya a_s - kako ste vi? Otroc so nehal bruhat . Vsi spijo . Perilo pospravljeno , vse dezinficirano . no lepo,da je vse popedenano,kot na slikci Joj, Lunca, rožic pa ni----meni vse p.o.c.r.k.a.j.o. od žeje, preveč vode, prepiha, vroćine, mraza, kaj jaz vem. Še kaktusi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: bojevita ah kopalnco bom pa za kašn drug dan pustu, da mi nav dolgčas,,,,,aja punce kle pr nas dežuje, tko da če bo jutr dež, bomo pa loh že dopoldan klepeta l a sem zdaj pa mačka iz žakla spustila... ...da mi navšprjatlc prevzel ...ne verjetno se boš kaj naučil...če ne drugega...hitrej tipkat --Joj, Tina, ko sva se z Lunco 1. menile za kkofe, sem ji pomotoma dla številko od mojega . Pa se ona predstavi Lunca tuki....pa kofe...pa tko....na drugi strani pa nek tip---ojoj-----Lunca oprosti, ampak še vedno se , ko se spomnem ---dobro, da si bila takrat AS...ste kaj boljš...? Taka si ja,kaj se zdaj opravicujes.....men pa slike prek tvojga posiljas,da sem mislila kak manjak se je zdaj name spravil
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:28:41
|
|
|
|
bojevita
|
nč zej morm pa res jet
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:28:45
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: bojevita a če daš prat malo mešano na 60 nav panike dab se kej zafarbal alpa prevelik ratal Zarad mene das lohk tut na 90°c Kleo...ne zezaj se...če ne boš vidla!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:30:02
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: bojevita ah kopalnco bom pa za kašn drug dan pustu, da mi nav dolgčas,,,,,aja punce kle pr nas dežuje, tko da če bo jutr dež, bomo pa loh že dopoldan klepeta l a sem zdaj pa mačka iz žakla spustila... ...da mi navšprjatlc prevzel ...ne verjetno se boš kaj naučil...če ne drugega...hitrej tipkat --Joj, Tina, ko sva se z Lunco 1. menile za kkofe, sem ji pomotoma dla številko od mojega . Pa se ona predstavi Lunca tuki....pa kofe...pa tko....na drugi strani pa nek tip---ojoj-----Lunca oprosti, ampak še vedno se , ko se spomnem ---dobro, da si bila takrat AS...ste kaj boljš...? Taka si ja,kaj se zdaj opravicujes.....men pa slike prek tvojga posiljas,da sem mislila kak manjak se je zdaj name spravil sorči, veš za mail običajno sploh ne gledam s katerega pošiljam....zdaj že bolj Že izgleda, kot da ga hočem prodat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:30:57
|
|
|
|
lunca14
|
aleksandra,ja se spomnim,nič mu ni blo jasno,si je mislil,ženska,je čist za luno...............ampak,čak,mal,kaj misliš,s tem še dobro,da sem bla noseča,kaj bi blo pa v nasprotnem primeru ...............a bi me
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:31:13
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita nč zej morm pa res jet no, pa lahko noč...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:34:06
|
|
|
|
bojevita
|
tudi tebi mami nočko in tamali papa mwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:34:14
|
|
|
|
lunca14
|
bojevita................lepo spi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:36:36
|
|
|
|
lunca14
|
deklice,jaz grem tud spat,moj se je zbudu in hoče jest..........no pa še ena za konec dneva.... ..........lahko noč in pridno čvekajte naprej
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:37:27
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 aleksandra,ja se spomnim,nič mu ni blo jasno,si je mislil,ženska,je čist za luno...............ampak,čak,mal,kaj misliš,s tem še dobro,da sem bla noseča,kaj bi blo pa v nasprotnem primeru ...............a bi me Uf, mislim da ni tolk napadalen . Ker itak ima dost prilike na terenu . Sploh pa lahko vsak, stvar je v glavi kaj pravzaprav hočeš.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:38:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita nč zej morm pa res jet kam pa kam,al bo tole tole al tole
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:38:38
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko noč - jst tud grem, danes spet zamujam - 43 minut
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:45:16
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya http://www.acchiappacolore.it/img/pdlacchiappascuro.jpg evo - tole nabaviš, pol pa lahko tud na 90 pereš - res pomaga no...tole si bo pa mami zapomnila...mam nekaj rdečih kosov, ki čakaja na črnino, da ne naredijo roza flekcev
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:46:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: nya http://www.acchiappacolore.it/img/pdlacchiappascuro.jpg evo - tole nabaviš, pol pa lahko tud na 90 pereš - res pomaga no...tole si bo pa mami zapomnila...mam nekaj rdečih kosov, ki čakaja na črnino, da ne naredijo roza flekcev jaz perem skupaj tud svetle in temne zadeve, pa če je kaj novega, dam dva listka, drgač pa enga - pa se mi ni še nkol nč pobarvalo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:47:38
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 aleksandra,ja se spomnim,nič mu ni blo jasno,si je mislil,ženska,je čist za luno...............ampak,čak,mal,kaj misliš,s tem še dobro,da sem bla noseča,kaj bi blo pa v nasprotnem primeru ...............a bi me Uf, mislim da ni tolk napadalen . Ker itak ima dost prilike na terenu . Sploh pa lahko vsak, stvar je v glavi kaj pravzaprav hočeš. al,nisem mislila,da bi me on...............ampak,da bi me ti na .................a,na terenu so dobre
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:51:06
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 aleksandra,ja se spomnim,nič mu ni blo jasno,si je mislil,ženska,je čist za luno...............ampak,čak,mal,kaj misliš,s tem še dobro,da sem bla noseča,kaj bi blo pa v nasprotnem primeru ...............a bi me Uf, mislim da ni tolk napadalen . Ker itak ima dost prilike na terenu . Sploh pa lahko vsak, stvar je v glavi kaj pravzaprav hočeš. al,nisem mislila,da bi me on...............ampak,da bi me ti na .................a,na terenu so dobre Ne hodim zraven, nimam pojma Nya, trakci so res fajni, jaz jih uporabljam pri novih zadevah.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:52:32
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: bojevita nč zej morm pa res jet kam pa kam,al bo tole tole al tole jaz bi tole varjanto
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:52:41
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya lahko noč - jst tud grem, danes spet zamujam - 43 minut Nočko, jaz moram do 23. 30 počakat še na Jernejev sladkor. Upasm, da bo potem vse o.k. in bomo šli spat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:53:23
|
|
|
|
Tina 28
|
men je pa avno ena rdeča trenirka obarvala bel rob pri črni trenirki. Pa še kak flekec je pustila...od takrat se bojim rdečino prat skupaj z ostalim. Je pa to za poskusit
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:53:37
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: bojevita nč zej morm pa res jet kam pa kam,al bo tole tole al tole jaz bi tole varjanto jaz tudi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?