Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:15:59
|
|
|
|
Anonimen
|
gozdarski forum ???
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:16:25
|
|
|
|
lunca14
|
saša...........nisem nate pozabla,ja bošček je tvoj mali,res zdej ful razsajajo virusi,glej,da se jih izogneš...........pa ne nisem super mami,ampak,sem mami,ki ima rada svoje škorce,saj boš vidla,sploh ni teško,če imaš voljo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:16:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko čer mamice sm bolj mal na RR zadnje cajte, ker je tamal ful prehlajen in mamo štalo, zaspi šele okol 1h zjutri, pa vso hrano zavrača, no dons je že mal boljš, čez dan bi pa kar naprej spal al pa se cartu... ojej, kaj me še vse čaka...sva bla včeraj pri zdravniku, je ugotovil da ima vneto grlo zdravil pa ni predpisu nobenih, je reku da prehlad je treba pač prebolet in da nobena zdravila ne pomagajo, kvečjemu lajšajo... mamo vse od materine dušice, do borove soli, do popeglane cotke na prsih, ma svašta, pa ni do dons blo nobenga efekta, revež je hotu jest, pa ni mogu požirat, ker ga je bolel in je joku js pa skor zraven...lunca14- občudujem te, da pedenaš tri škorce, no pa tud vse ostale ko mate več otrok... jutri mamo pa posvetovalnico, mu bojo kri iz prstka vzel, je reku včer da naj kar pridemo normalno na P, ker cepljen itak ne bo. lepo se mejte punce, pa se tipkamo O Sasa,a vi ste tut bolanckani,pa tko hudo ga grlo boli .....jaz bi mu pa dala nekaj proti bolecinam,da ne bo tak revcek.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:17:09
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Punce, no ne sam punce, ko sem šibala čez strani sem se pošteno narežala . Vidim, da je
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:17:34
|
|
|
|
bojevita
|
ah kopalnco bom pa za kašn drug dan pustu, da mi nav dolgčas,,,,,aja punce kle pr nas dežuje, tko da če bo jutr dež, bomo pa loh že dopoldan klepeta l
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:17:56
|
|
|
|
Anonimen
|
a_s - kako ste vi?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:18:27
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lunca, hvala ker si vprašala kaj je DIPO-jaz tudi nisem imela pojma , ko pa samo tu visim in sem potem čist nerazgledana
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:19:06
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Punce, no ne sam punce, ko sem šibala čez strani sem se pošteno narežala . Vidim, da je ...............in,komu si se ti smejala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:19:07
|
|
|
|
bojevita
|
dej mal prašte fante, može, ...če kdo ve za kakšno vitlo 2x5 ton
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:19:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita ah kopalnco bom pa za kašn drug dan pustu, da mi nav dolgčas,,,,,aja punce kle pr nas dežuje, tko da če bo jutr dež, bomo pa loh že dopoldan klepeta l super - če bodo otroci spali, bo party on tud dopoldne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:20:26
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita dej mal prašte fante, može, ...če kdo ve za kakšno vitlo 2x5 ton .....................za kak traktor pa rabš,kok boš pa sešlajsov,da rabiš tako?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:20:43
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita ah kopalnco bom pa za kašn drug dan pustu, da mi nav dolgčas,,,,,aja punce kle pr nas dežuje, tko da če bo jutr dež, bomo pa loh že dopoldan klepeta l a sem zdaj pa mačka iz žakla spustila... ...da mi navšprjatlc prevzel ...ne verjetno se boš kaj naučil...če ne drugega...hitrej tipkat AS...ste kaj boljš...?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:20:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita ah kopalnco bom pa za kašn drug dan pustu, da mi nav dolgčas,,,,,aja punce kle pr nas dežuje, tko da če bo jutr dež, bomo pa loh že dopoldan klepeta l
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:21:10
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya a_s - kako ste vi? Otroc so nehal bruhat . Vsi spijo . Perilo pospravljeno , vse dezinficirano .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:21:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita dej mal prašte fante, može, ...če kdo ve za kakšno vitlo 2x5 ton moj prav, da ne ve - mi je moral najprej razložit kaj hudiča je to
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:21:32
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita ah kopalnco bom pa za kašn drug dan pustu, da mi nav dolgčas,,,,,aja punce kle pr nas dežuje, tko da če bo jutr dež, bomo pa loh že dopoldan klepeta l .................uuuuuuuuu,že smajlije lima...............je že naš
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:21:43
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita dej mal prašte fante, može, ...če kdo ve za kakšno vitlo 2x5 ton a zdaj boš pa še kle z vitlami moril
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:22:06
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Hvala, res smo boljš!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:22:08
|
|
|
|
bojevita
|
a če daš prat malo mešano na 60 nav panike dab se kej zafarbal alpa prevelik ratal
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:23:47
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: bojevita dej mal prašte fante, može, ...če kdo ve za kakšno vitlo 2x5 ton .....................za kak traktor pa rabš,kok boš pa sešlajsov,da rabiš tako? Uuuu Lunca se pa spozna... ..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:24:36
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Hvala punce za vzpodbudo!!!! je kr fajn mal spet tle pojamrat, pa se sprostit, sm se pa res nasmejala norooooo, Tina super si se tole spomnla, pa vidim, da če bo dež boste že zjutri čvekal, pa z Lunco se že za biznis menta
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:24:44
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: bojevita ah kopalnco bom pa za kašn drug dan pustu, da mi nav dolgčas,,,,,aja punce kle pr nas dežuje, tko da če bo jutr dež, bomo pa loh že dopoldan klepeta l a sem zdaj pa mačka iz žakla spustila... ...da mi navšprjatlc prevzel ...ne verjetno se boš kaj naučil...če ne drugega...hitrej tipkat --Joj, Tina, ko sva se z Lunco 1. menile za kkofe, sem ji pomotoma dla številko od mojega . Pa se ona predstavi Lunca tuki....pa kofe...pa tko....na drugi strani pa nek tip---ojoj-----Lunca oprosti, ampak še vedno se , ko se spomnem ---dobro, da si bila takrat AS...ste kaj boljš...?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:24:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita a če daš prat malo mešano na 60 nav panike dab se kej zafarbal alpa prevelik ratal obstajajo eni listki, k daš v stroj, da se cunje ne obarvajo - čaki ti poišem link, lahko nabaviš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:25:07
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: nya a_s - kako ste vi? Otroc so nehal bruhat . Vsi spijo . Perilo pospravljeno , vse dezinficirano . no lepo,da je vse popedenano,kot na slikci
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:25:20
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita a če daš prat malo mešano na 60 nav panike dab se kej zafarbal alpa prevelik ratal ne...kaj mešano...nč mešano..pust pr mir, če ne veš. Lahko pa daš ta temno, kije v košu...na 40 oplemeniteno!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?