|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
3.3.2009 22:15:59   
Anonimen
gozdarski forum ???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2026
3.3.2009 22:16:25   
lunca14
saša...........nisem nate pozabla,ja bošček je tvoj mali,res zdej ful razsajajo virusi,glej,da se jih izogneš...........pa ne nisem super mami,ampak,sem mami,ki ima rada svoje škorce,saj boš vidla,sploh ni teško,če imaš voljo

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
3.3.2009 22:16:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

čer mamice
sm bolj mal na RR zadnje cajte, ker je tamal ful prehlajen in mamo štalo, zaspi šele okol 1h zjutri, pa vso hrano zavrača, no dons je že mal boljš, čez dan bi pa kar naprej spal al pa se cartu...user posted image  ojej, kaj me še vse čaka...sva bla včeraj pri zdravniku, je ugotovil da ima vneto grlo user posted image  zdravil pa ni predpisu nobenih, je reku da prehlad je treba pač prebolet in da nobena zdravila ne pomagajo, kvečjemu lajšajo...user posted image  mamo vse od materine dušice, do borove soli, do popeglane cotke na prsih, ma svašta, pa ni do dons blo nobenga efekta, revež je hotu jest, pa ni mogu požirat, ker ga je bolel in je joku user posted image  js pa skor zraven...lunca14- občudujem te, da pedenaš tri škorce, no pa tud vse ostale ko mate več otrok...user posted image  jutri mamo pa posvetovalnico, mu bojo kri iz prstka vzel, je reku včer da naj kar pridemo normalno na P, ker cepljen itak ne bo.

lepo se mejte punce, pa se tipkamo user posted image

O Sasa,a vi ste tut bolanckani,pa tko hudo ga grlo boliuser posted image .....jaz bi mu pa dala nekaj proti bolecinam,da ne bo tak revcek.

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
3.3.2009 22:17:09   
aleksandra silvija
Punce, no ne sam punce, ko sem šibala čez strani sem se pošteno narežalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Vidim, da je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
3.3.2009 22:17:34   
bojevita
ah kopalnco bom pa za kašn drug dan pustu, da mi nav dolgčas,,,,,aja punce kle pr nas dežuje, tko da če bo jutr dež, bomo pa loh že dopoldan klepeta
luser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
3.3.2009 22:17:56   
Anonimen
a_s - kako ste vi?

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2031
3.3.2009 22:18:27   
aleksandra silvija
Lunca, hvala ker si vprašala kaj je DIPO-jaz tudi nisem imela pojmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko pa samo tu visim in sem potem čist nerazgledanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2032
3.3.2009 22:19:06   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Punce, no ne sam punce, ko sem šibala čez strani sem se pošteno narežalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Vidim, da je user posted image

...............in,komu si se ti smejalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2033
3.3.2009 22:19:07   
bojevita
dej mal prašte fante, može, ...če kdo ve za kakšno vitlo 2x5 tonuser posted image

(odgovor članu bojevita)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
3.3.2009 22:19:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bojevita

ah kopalnco bom pa za kašn drug dan pustu, da mi nav dolgčas,,,,,aja punce kle pr nas dežuje, tko da če bo jutr dež, bomo pa loh že dopoldan klepeta luser posted image

super - če bodo otroci spali, bo party on tud dopoldne

(odgovor članu bojevita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2035
3.3.2009 22:20:26   
lunca14

dej mal prašte fante, može, ...če kdo ve za kakšno vitlo 2x5 tonuser posted image

.....................za kak traktor pa rabš,kok boš pa sešlajsov,da rabiš tako?

(odgovor članu bojevita)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
3.3.2009 22:20:43   
Tina 28

ah kopalnco bom pa za kašn drug dan pustu, da mi nav dolgčas,,,,,aja punce kle pr nas dežuje, tko da če bo jutr dež, bomo pa loh že dopoldan klepeta
luser posted image

a sem zdaj pa mačka iz žakla spustila...user posted image user posted image ...da mi navšprjatlc prevzeluser posted image ...ne verjetno se boš kaj naučil...če ne drugega...hitrej tipkatuser posted image user posted image user posted image

AS...ste kaj boljš...?

(odgovor članu bojevita)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
3.3.2009 22:20:56   
Anonimen

luser posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojevita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2038
3.3.2009 22:21:10   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: nya

a_s - kako ste vi?

Otroc so nehal bruhatuser posted image user posted image user posted image . Vsi spijouser posted image user posted image user posted image .
Perilo pospravljenouser posted image user posted image user posted image , vse dezinficiranouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
3.3.2009 22:21:19   
Anonimen

moj prav, da ne ve - mi je moral najprej razložit kaj hudiča je to

(odgovor članu bojevita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
3.3.2009 22:21:32   
lunca14

luser posted image

.................uuuuuuuuu,že smajlije lima...............je že našuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojevita)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
3.3.2009 22:21:43   
Tina 28

a zdaj boš pa še kle z vitlami moriluser posted image

(odgovor članu bojevita)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
3.3.2009 22:22:06   
aleksandra silvija
Hvala, res smo boljš!

Neposredna povezava do sporočila: 2043
3.3.2009 22:22:08   
bojevita
a če daš prat malo mešano na 60 nav panike dab se kej zafarbal alpa prevelik rataluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
3.3.2009 22:23:47   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

.....................za kak traktor pa rabš,kok boš pa sešlajsov,da rabiš tako?

Uuuu Lunca se pa spozna...user posted image user posted image user posted image ..

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
3.3.2009 22:24:36   
sasa.vracko
Hvala punce za vzpodbudo!!!! user posted image user posted image  je kr fajn mal spet tle pojamrat, pa se sprostit, sm se pa res nasmejala norooooo, Tina super si se tole spomnla, pa vidim, da če bo dež boste že zjutri čvekal, pa z Lunco se že za biznis menta user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
3.3.2009 22:24:44   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

luser posted image

a sem zdaj pa mačka iz žakla spustila...user posted image user posted image ...da mi navšprjatlc prevzeluser posted image ...ne verjetno se boš kaj naučil...če ne drugega...hitrej tipkatuser posted image user posted image user posted image --Joj, Tina, ko sva se z Lunco 1. menile za kkofe, sem ji pomotoma dla številko od mojegauser posted image . Pa se ona predstavi Lunca tuki....pa kofe...pa tko....na drugi strani pa nek tip---ojoj-----Lunca oprosti, ampak še vedno seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko se spomnemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ---dobro, da si bila user posted image  takratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AS...ste kaj boljš...?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
3.3.2009 22:24:59   
Anonimen

a če daš prat malo mešano na 60 nav panike dab se kej zafarbal alpa prevelik rataluser posted image

obstajajo eni listki, k daš v stroj, da se cunje ne obarvajo - čaki ti poišem link, lahko nabaviš

(odgovor članu bojevita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2048
3.3.2009 22:25:07   
lunca14
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: nya

a_s - kako ste vi?

Otroc so nehal bruhatuser posted image user posted image user posted image . Vsi spijouser posted image user posted image user posted image .
Perilo pospravljenouser posted image user posted image user posted image , vse dezinficiranouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image no lepo,da je vse popedenano,kot na slikciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2049
3.3.2009 22:25:20   
Tina 28

ne...kaj mešano...nč mešano..pust pr mir, če ne veš. Lahko pa daš ta temno, kije v košu...na 40 oplemeniteno!

(odgovor članu bojevita)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?