Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:40:08
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM
chrysty - da se doma čimprej vse uredi, angelčke sem ti pa po mailu poslala
iiiiii ja hvala za angelčke..sem vidla mail včeri,najprej nisem mogla odpret pol je pa šlo..zelo lep mail je tud doma se bo počasi vrnilo v stare tinice,je bil en tak malo hujši ruker z mojim,pa sej bo počasi,ko se poleže.. ..upam
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:45:49
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: christy tud doma se bo počasi vrnilo v stare tinice,je bil en tak malo hujši ruker z mojim,pa sej bo počasi,ko se poleže.. ..upam
Saj vsepovsod pride do nekih sporov... jaz temu pravim glasna izmenjava mnenj.. se čist strinjam..............si je treba večkrat ušesa spucat,da pol slišiš
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 9:19:10
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya
dobro jutro
RMRM -a ti morda veš, kako je z rezervacijo v Ikeii? Ker kao lahko rezerviraš za tri dni - a si ti že kdaj to koristila ?
nya, glede tega pa pojma nimam. A si na njihovi strani kaj gledala? Poglej še pod family kartico, mogoče so tam kake ugodnosti tud glede rezervacije. Ker vem da glede reklamacij so, ti vrnejo denar tud če nimaš računa itd.....
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 9:35:02
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya
dobro jutro
RMRM -a ti morda veš, kako je z rezervacijo v Ikeii? Ker kao lahko rezerviraš za tri dni - a si ti že kdaj to koristila ?
nya, glede tega pa pojma nimam. A si na njihovi strani kaj gledala? Poglej še pod family kartico, mogoče so tam kake ugodnosti tud glede rezervacije. Ker vem da glede reklamacij so, ti vrnejo denar tud če nimaš računa itd.....
ma sej piše:
Eine Reservierung ist direkt vor Ort im Einrichtungshaus oder telefonisch über unser Contact Center unter 0810/081 081 für maximal 3 Tage möglich. Es können aber nur Artikel reserviert werden, die über die Warenausgabe ausgefolgt werden.
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:09:14
RMRM
nya,na tej strani http://www.ikea.com/at/de/catalog/availability/10099524/klagenfurt?ddkey=IrwStockSearch lahko pogledaš dosegljivost proizvoda za določeno trgovino.Jaz sem gledala za Celovec. Spodaj lahko vneseš email ali tel. št., da te obvestijo kdaj bo proizvod dosegljiv. V kolikor gre za tujino, moraš vnesti še klicno št. za SLO, tko da mislim da tud z rezervacijo ne problema, če si iz druge države.
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 10:14:24
anaj22
ojla mamice
Imam eno vprašanje kako je pri vas z pregledom pri 9 mes., ker Jakove pediatrinje spet ni imava pregled pri 1 letu. A je to vredu in a je to normalno? Po mnenju med. sestre je to , da je bil cepljen v rednih rokih, da se kobaca, da ne gre v vrtec, ne potrebuje prej nobenege pregleda, ker je vse ok. Ne zanima jih ali se je mečava zaprla, kakšen je njegov motorični in psihični razvoj, ali se samostojno usede, kako hitro mu rastejo zobki... Zdej pa ne vem a jaz prevč zahtevam?
Dons ni moj dan tale vreme je za in da sem še bl smotane volje sem dubla