Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:54:42
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 men je pa avno ena rdeča trenirka obarvala bel rob pri črni trenirki. Pa še kak flekec je pustila...od takrat se bojim rdečino prat skupaj z ostalim. Je pa to za poskusit Ja, glih za take bele robe na črnih ali rdečih cunjah je fino.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:55:13
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: bojevita nč zej morm pa res jet kam pa kam,al bo tole tole al tole jaz bi tole varjanto verjetno bo šel spat v miru
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:56:42
|
|
|
|
Tina 28
|
vsem, ki stese spravle spat...lahko nočko...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 22:59:14
|
|
|
|
Tina 28
|
a ste vse ušle?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 23:00:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se nisem sla,sem hotla nekaj na TV gledat,zdaj ne najdem.....sem samo na hitro reklamo vidla,pa nimam sporeda ...bo treba spat. Tina,tvoj je pa faca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 23:02:52
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 a ste vse ušle? Sem šla na DIPO pogledat....se mi ne da brat tistih litanij
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 23:04:08
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Tina, so že kaj rekli, kdaj bo šla Anja domov?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 23:04:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 a ste vse ušle? Sem šla na DIPO pogledat....se mi ne da brat tistih litanij Kterih,ker nekaj je kar prav prebrat.....od Ronje si moras pa res cas vzet,ker samo njene poste lahko cel vecer beres
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 23:04:54
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 a ste vse ušle? Sem šla na DIPO pogledat....se mi ne da brat tistih litanij jazsem zdaj tud malo...najbolj mi je bla všeč tema..a sem jaz smešna...bi jo dala moji bojeviti za prebrat, pa je ni več...pa verjetno se mu ne bi dalo brat, ker se še men ne da
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 23:07:09
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Tina, so že kaj rekli, kdaj bo šla Anja domov? ne nič...ji pa zdaj niso dali nove flaše, ko je ta iztekla. Apetita še kar nima...samo pri kosilu je odpirala usta...v bistvu se samdojiva. drisko je mela pa sam zjutraj...pa bruhala je tudi sam zjutraj. Ampak saj nima nič za bruhat in kakat...tko, da ne vem, če to pomeni izboljšanje. Po mojem, ko bo jedla. Alpa ne...ne vem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 23:09:00
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 a ste vse ušle? Sem šla na DIPO pogledat....se mi ne da brat tistih litanij Kterih,ker nekaj je kar prav prebrat.....od Ronje si moras pa res cas vzet,ker samo njene poste lahko cel vecer beres saj ponavadi ful dobro napiše. Samje res pridna, da se ji da tko na široko pisat...kot en psiholog. Jaz še to kar napišem, na hitro skup zbrcam iz glave...sicer pa to že veste . Pa Gina se mi zdi taka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 23:10:05
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Jaz se nisem sla,sem hotla nekaj na TV gledat,zdaj ne najdem.....sem samo na hitro reklamo vidla,pa nimam sporeda ...bo treba spat. Tina,tvoj je pa faca škoda, da tega sam ne vid...bi koj boljš spal
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 23:11:58
|
|
|
|
Tina 28
|
Nič...Kleo je zdaj na DIPO ušla.ASse je poslovila..meni pa skoz bolj tolče v glavi. Grem spat!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 23:13:40
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Tina, so že kaj rekli, kdaj bo šla Anja domov? ne nič...ji pa zdaj niso dali nove flaše, ko je ta iztekla. Apetita še kar nima...samo pri kosilu je odpirala usta...v bistvu se samdojiva. drisko je mela pa sam zjutraj...pa bruhala je tudi sam zjutraj. Ampak saj nima nič za bruhat in kakat...tko, da ne vem, če to pomeni izboljšanje. Po mojem, ko bo jedla. Alpa ne...ne vem Čeprav ima prazen želodček, bi jo lahko sililo na bruhanje in potem bi se zvijala in jokala. Tako da izgleda res bolje. Držim pesti, da bo začela lepo jesti. Lovro ima tudi danes mlečno pavzo . Je pa HB bruhal samo zvečer, ponoči in zjutraj. Pa že tako je bil danes čisto drug.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 23:14:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 a ste vse ušle? Sem šla na DIPO pogledat....se mi ne da brat tistih litanij Kterih,ker nekaj je kar prav prebrat.....od Ronje si moras pa res cas vzet,ker samo njene poste lahko cel vecer beres saj ponavadi ful dobro napiše. Samje res pridna, da se ji da tko na široko pisat...kot en psiholog. Jaz še to kar napišem, na hitro skup zbrcam iz glave...sicer pa to že veste . Pa Gina se mi zdi taka Gino jaz zlo rada berem,pa tut Ronjo vcasih,samo res predolge romane pise,me prav oci zacnejo bolet. Saj bo jutri dez,bo Bojevita se za nazaj lahko prebral
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 23:14:45
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Nič...Kleo je zdaj na DIPO ušla.ASse je poslovila..meni pa skoz bolj tolče v glavi. Grem spat! Poslovim se že, grem pa ne Tina, naspi se!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 23:16:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Nič...Kleo je zdaj na DIPO ušla.ASse je poslovila..meni pa skoz bolj tolče v glavi. Grem spat! Ne ne,sem bila malo na imenih..........grem tut jaz spat....nocko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 23:18:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Nič...Kleo je zdaj na DIPO ušla.ASse je poslovila..meni pa skoz bolj tolče v glavi. Grem spat! Poslovim se že, grem pa ne Tina, naspi se! Tko je pri men vsak vecer
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 3.3.2009 23:19:26
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Nič...Kleo je zdaj na DIPO ušla.ASse je poslovila..meni pa skoz bolj tolče v glavi. Grem spat! Poslovim se že, grem pa ne Tina, naspi se! Tko je pri men vsak vecer
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 7:23:16
|
|
|
|
Samsa
|
sem se včeraj ustrašila, ko je christy zagrozila, da bo interpol poslala sem že skuhala, prav tako Naj vam tekne Kolikor sem prebrala, je najbolj popularen stavek ( trenutno) : se strinjam z vsem ..... ok ( po liniji najmanjšega odpora) SE STRINJAM Z VSEM NAPISANIM.... Zdaj grem pa nazaj brat ( ste pridno klofale )
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 7:45:41
|
|
|
|
Samsa
|
Vsem, ki rabite , vam jih pošiljam nešteto
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:01:17
|
|
|
|
Taanikaa
|
jutro...uuu vam je dogajal včeri,pa bojeviti sploh no zdej veste,je treba kr mal grozit,če je kaka izgubljena dušica in se koj prkaže
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:18:36
|
|
|
|
lunca14
|
Dobro jutro in dobrodošla nazaj samsa,smo te pogrešale,no še dobro,da te je cristy našla.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:20:52
|
|
|
|
lunca14
|
vsem ki danes praznujete,vse najboljše
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 4.3.2009 8:33:11
|
|
|
|
RMRM
|
Dan! Kolk ste ble/bili luštne/i včeraj. Sem se toooooolk nasmejala . Tina28 - za Anjo, da se čimprej pozdravi. Pa še za vse ostale bolančkane,AS, saša.vračko Samsa - helooooooooooooooooooo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?