|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
20.3.2009 20:37:41   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Naša pa kar gode, če jo zaritko mal stiskaš...kot bi jo mal požgačkat hotu. To bo njen fant veseluser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
20.3.2009 20:38:21   
Anonimen
Kaj gledam...Natalija in Rebeka se dereta.user posted image Od kdaj je Na talija blond????

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3927
20.3.2009 20:39:11   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kaj gledam...Natalija in Rebeka se dereta.user posted image Od kdaj je Na talija blond????

Pojma nimam od kdaj, sam se mi zdi, da ji ne paše bit blond

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
20.3.2009 20:41:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

jaz pa grozljivk tud približno ne gledam, sem preveč strahopetna.

Sta enkrat otroka pustila vhodna vrata odklenjena, pa nisem upala v hišo, pol sem pa psa sabo v hišo vzela in sva hodili od prostora do prostora

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...daj pejt zdejle z mano ven na cik.Nad nami je en vikend,pa ze cel dan neka vrata al polknice skripljejo,prav grozljivo,zdaj je pa se noc.Itak bom psa  s seboj vzelauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3929
20.3.2009 20:45:20   
Tina 28
jaz tud ne maram grozljivk. Nama je moj en čas nazaj pritresel hostel...da jec kao fajn . in začel se je res tko zanimiv...študentje na potovanju pač ...sam pol ko je zaspal...se je pa začel...groza od groze. Mi je šlo na jok pa budila sem ga in bla čist preč. Napol z zaprtimi očmi pa sem gledala, ker sem hotla vidit, če mu bo uspel uit. Še zdaj me stisne, ko se spomnim na ta film.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
20.3.2009 20:47:28   
Tina 28
Men se itak zadnje čase ne da gledat niti filmov. Predolgi. Ne smem pa zamudit Zvezde na sodišču alpa razočaranih gospodinj. Ta teden sem sicer zvisela, ker sem ji pozabla dat snemat (mam glih aerobiko takrat)user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
20.3.2009 20:54:38   
Anonimen
Evo,tut pes ni hotel z mano.Je pa na sreco ravn mami prisla,samo zdejle je sele cvililo...OMG ne vem ce bom sla danes se kej venuser posted image .

Tina,Hostel je bil men grozn,ampak tale vceraj je se hujsi,pol si lahko mislisuser posted image user posted image .Sem nasim za Hostel rekla,naj gledajo,je bil ata cist precuser posted image ,zraven sem jim pa se dodala Hudic v Emely Rose...je bila duplo groza,pa jih drugac tut noben ne gleda.Moz jih ni nikol,ene par sva jih skupaj,zdaj pa spet noce..reva,kaj cesuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3932
20.3.2009 20:59:58   
lunca14

Lunca,probavam tvojo metodo uspavanja,drz pestiuser posted image

v prvo ti zagotovo ne bo spelo,ampak jutri bo že bolje,čez par dni bo pa carsko,ko bo lepo zaspala,tamali nas sprobavajo do kod lahko gredo in to s pridom uporablajo

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
20.3.2009 21:03:50   
RMRM

Sta enkrat otroka pustila vhodna vrata odklenjena, pa nisem upala v hišo, pol sem pa psa sabo v hišo vzela in sva hodili od prostora do prostora

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...daj pejt zdejle z mano ven na cik.Nad nami je en vikend,pa ze cel dan neka vrata al polknice skripljejo,prav grozljivo,zdaj je pa se noc.Itak bom psa  s seboj vzelauser posted image

user posted image user posted image  lahk grem s tabo ven, sam cikala pa ne bom, jaz živim zdravo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
20.3.2009 21:05:42   
Tina 28

user posted image user posted image  lahk grem s tabo ven, sam cikala pa ne bom, jaz živim zdravo user posted image user posted image user posted image

da te ne bo za besedo prijelauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
20.3.2009 21:06:01   
RMRM
Sem prejle brala debato, do kdaj starši pustijo 14 letnikom bit zunaj. Tud do 23, 24. ure.  Mislm, zdej pa ne vem, al sem jaz za luno al kaj?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
20.3.2009 21:07:24   
RMRM

da te ne bo za besedo prijelauser posted image

a mi ne verjamešuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
20.3.2009 21:07:56   
Anonimen

Sem prejle brala debato, do kdaj starši pustijo 14 letnikom bit zunaj. Tud do 23, 24. ure.  Mislm, zdej pa ne vem, al sem jaz za luno al kaj?

ne nisi - jaz sem bila stara 16 let, pa sm morala bit ob polnoči doma, 17 let ob enih, 18 let ob dveh, pa pol ob treh

< Sporočilo je popravil nya -- 20.3.2009 21:10:11 >

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3938
20.3.2009 21:11:41   
RMRM
ma sem se kar zamislila. Med tednom hodijo 14 letniki ven, pa do desetih...... Naša tud pomisli ne, da bi šla med tednom ven, še čez dan redko.

Je pa danes prvič pri  prijateljici, kjer bo prespala. No, pri sestrični koj zraven nas večkrat prespi ali obratno, sam pri prijateljici pa res še ni. Pa me je popoldne poklicala, če gresta lahko do pol osmih ven. Sem prav vesela, da je tolk odkrita. Lahko bi vse na tiho nardila. Mi je prov večer polepšala res. Če bo šla puberteta v to smer, ne bo panike user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
20.3.2009 21:14:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: nya

dobila sem zs od: aleksandre silvije, I.dasiy, mtince in babysolze

in  Tine

in Alee

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3940
20.3.2009 21:23:37   
Tina 28
sem pozabla povedat. Jaz sem dala danes Anji za poskusit Postrv. Smo meli pečene in sem ji dala za poskusit in je bla čist navdušena. Pojedla bi jo ful, sam ji rajš preveč nisem dala, da ne bo kake reakcije. Če bo vse OK. Jih uvedem na tedenski jedilnik. Čeprav je tolk dela s temi kostmi...ampak je pa zdravo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
20.3.2009 22:01:29   
Anonimen

Ojoj,norciuser posted image .Je ravn moz popoldan rekel,da bo tamala do 19h zunaj.Sem rekla,da ni sans.Do 18h,ker potem je ze tema.Je tolk norcev po svetu....

Evo Meri se je prvic ze zbudilauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3942
20.3.2009 22:03:40   
Anonimen

sem pozabla povedat. Jaz sem dala danes Anji za poskusit Postrv. Smo meli pečene in sem ji dala za poskusit in je bla čist navdušena. Pojedla bi jo ful, sam ji rajš preveč nisem dala, da ne bo kake reakcije. Če bo vse OK. Jih uvedem na tedenski jedilnik. Čeprav je tolk dela s temi kostmi...ampak je pa zdravo.

Joj, hvala za idejo.user posted image Prejšnji teden, ko je bil moj na dopustu, smo jedli čist vsak dan meso.user posted image Piščanc, goveje,  svinjsko (pazi to!!!user posted image )Tamali je ful videt v lice, da se je spet mal zredila.user posted image Ta teden pa na zelenjavi.user posted image ne, sej ne. user posted image

Jaz sem hodila ven v disko pri 12 letih. Mal uradno mal pa neuradno.user posted image Skoz okno.user posted image Pri 14 sem pa itak bla že brez ure. Takoj po valeti.user posted image Sam sem bla vedno doma že pred 1 včasih 2.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3943
20.3.2009 22:04:25   
Anonimen
Pa dober večer.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3944
20.3.2009 22:10:20   
Tina 28
oj Didli...si pa zgodaj štartala z žuranjem. Priznam...jaz sem tudi okol 15. Ampak me je mami pustila ven, ker smo bili družba z vasi in je bil moj starejši brat zraven. Sicer se jaz danes ne bi...ampak tko je blo. Med tednom pa itak nikamor nismo hodil...je bla šola in tud nobenemu ni na misel prišlo. Sobote pa ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
20.3.2009 22:15:47   
Anonimen
Točno tako. Al soboto al pa petek (to bolj kasneje)user posted image No, sej pol smo itak hodil tud med tednom v franci na balanci.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3946
20.3.2009 22:23:37   
Anonimen
Ne vem kaj je z Meri,da tako slabo spi.To je spet nekaj novega.Tali je bla taka,najmanj do tretjega leta...sem se skos bala,da ne bo spet isto,pa evo,ze je ze zacelouser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3947
20.3.2009 22:24:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Točno tako. Al soboto al pa petek (to bolj kasneje)user posted image No, sej pol smo itak hodil tud med tednom v franci na balanci.user posted image

A dej nehi...ko sem je za to zvedla sem bla ze stara mama skosuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3948
20.3.2009 22:28:17   
Tina 28

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

A dej nehi...ko sem je za to zvedla sem bla ze stara mama skosuser posted image user posted image

Jaz sem bla enkrat na faksu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
20.3.2009 22:29:21   
Tina 28

Ne vem kaj je z Meri,da tako slabo spi.To je spet nekaj novega.Tali je bla taka,najmanj do tretjega leta...sem se skos bala,da ne bo spet isto,pa evo,ze je ze zacelouser posted image .

Mogoče pa rabi bližino...kaj pa vem...upam,da se ne bo vleklo tri leta...in bo izzvenelo tako kot pri nasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?