Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:37:41
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Naša pa kar gode, če jo zaritko mal stiskaš...kot bi jo mal požgačkat hotu. To bo njen fant vesel
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:38:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj gledam...Natalija in Rebeka se dereta. Od kdaj je Na talija blond????
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:39:11
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kaj gledam...Natalija in Rebeka se dereta. Od kdaj je Na talija blond???? Pojma nimam od kdaj, sam se mi zdi, da ji ne paše bit blond
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:41:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM jaz pa grozljivk tud približno ne gledam, sem preveč strahopetna. Sta enkrat otroka pustila vhodna vrata odklenjena, pa nisem upala v hišo, pol sem pa psa sabo v hišo vzela in sva hodili od prostora do prostora ...daj pejt zdejle z mano ven na cik.Nad nami je en vikend,pa ze cel dan neka vrata al polknice skripljejo,prav grozljivo,zdaj je pa se noc.Itak bom psa s seboj vzela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:45:20
|
|
|
|
Tina 28
|
jaz tud ne maram grozljivk. Nama je moj en čas nazaj pritresel hostel...da jec kao fajn . in začel se je res tko zanimiv...študentje na potovanju pač ...sam pol ko je zaspal...se je pa začel...groza od groze. Mi je šlo na jok pa budila sem ga in bla čist preč. Napol z zaprtimi očmi pa sem gledala, ker sem hotla vidit, če mu bo uspel uit. Še zdaj me stisne, ko se spomnim na ta film.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:47:28
|
|
|
|
Tina 28
|
Men se itak zadnje čase ne da gledat niti filmov. Predolgi. Ne smem pa zamudit Zvezde na sodišču alpa razočaranih gospodinj. Ta teden sem sicer zvisela, ker sem ji pozabla dat snemat (mam glih aerobiko takrat)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:54:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo,tut pes ni hotel z mano.Je pa na sreco ravn mami prisla,samo zdejle je sele cvililo...OMG ne vem ce bom sla danes se kej ven . Tina,Hostel je bil men grozn,ampak tale vceraj je se hujsi,pol si lahko mislis .Sem nasim za Hostel rekla,naj gledajo,je bil ata cist prec ,zraven sem jim pa se dodala Hudic v Emely Rose...je bila duplo groza,pa jih drugac tut noben ne gleda.Moz jih ni nikol,ene par sva jih skupaj,zdaj pa spet noce..reva,kaj ces .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:59:58
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lunca,probavam tvojo metodo uspavanja,drz pesti v prvo ti zagotovo ne bo spelo,ampak jutri bo že bolje,čez par dni bo pa carsko,ko bo lepo zaspala,tamali nas sprobavajo do kod lahko gredo in to s pridom uporablajo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 21:03:50
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM jaz pa grozljivk tud približno ne gledam, sem preveč strahopetna. Sta enkrat otroka pustila vhodna vrata odklenjena, pa nisem upala v hišo, pol sem pa psa sabo v hišo vzela in sva hodili od prostora do prostora ...daj pejt zdejle z mano ven na cik.Nad nami je en vikend,pa ze cel dan neka vrata al polknice skripljejo,prav grozljivo,zdaj je pa se noc.Itak bom psa s seboj vzela lahk grem s tabo ven, sam cikala pa ne bom, jaz živim zdravo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 21:05:42
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM jaz pa grozljivk tud približno ne gledam, sem preveč strahopetna. Sta enkrat otroka pustila vhodna vrata odklenjena, pa nisem upala v hišo, pol sem pa psa sabo v hišo vzela in sva hodili od prostora do prostora ...daj pejt zdejle z mano ven na cik.Nad nami je en vikend,pa ze cel dan neka vrata al polknice skripljejo,prav grozljivo,zdaj je pa se noc.Itak bom psa s seboj vzela lahk grem s tabo ven, sam cikala pa ne bom, jaz živim zdravo da te ne bo za besedo prijela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 21:06:01
|
|
|
|
RMRM
|
Sem prejle brala debato, do kdaj starši pustijo 14 letnikom bit zunaj. Tud do 23, 24. ure. Mislm, zdej pa ne vem, al sem jaz za luno al kaj?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 21:07:24
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM jaz pa grozljivk tud približno ne gledam, sem preveč strahopetna. Sta enkrat otroka pustila vhodna vrata odklenjena, pa nisem upala v hišo, pol sem pa psa sabo v hišo vzela in sva hodili od prostora do prostora ...daj pejt zdejle z mano ven na cik.Nad nami je en vikend,pa ze cel dan neka vrata al polknice skripljejo,prav grozljivo,zdaj je pa se noc.Itak bom psa s seboj vzela lahk grem s tabo ven, sam cikala pa ne bom, jaz živim zdravo da te ne bo za besedo prijela a mi ne verjameš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 21:07:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Sem prejle brala debato, do kdaj starši pustijo 14 letnikom bit zunaj. Tud do 23, 24. ure. Mislm, zdej pa ne vem, al sem jaz za luno al kaj? ne nisi - jaz sem bila stara 16 let, pa sm morala bit ob polnoči doma, 17 let ob enih, 18 let ob dveh, pa pol ob treh
< Sporočilo je popravil nya -- 20.3.2009 21:10:11 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 21:11:41
|
|
|
|
RMRM
|
ma sem se kar zamislila. Med tednom hodijo 14 letniki ven, pa do desetih...... Naša tud pomisli ne, da bi šla med tednom ven, še čez dan redko. Je pa danes prvič pri prijateljici, kjer bo prespala. No, pri sestrični koj zraven nas večkrat prespi ali obratno, sam pri prijateljici pa res še ni. Pa me je popoldne poklicala, če gresta lahko do pol osmih ven. Sem prav vesela, da je tolk odkrita. Lahko bi vse na tiho nardila. Mi je prov večer polepšala res. Če bo šla puberteta v to smer, ne bo panike
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 21:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: nya dobila sem zs od: aleksandre silvije, I.dasiy, mtince in babysolze in Tine in Alee
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 21:23:37
|
|
|
|
Tina 28
|
sem pozabla povedat. Jaz sem dala danes Anji za poskusit Postrv. Smo meli pečene in sem ji dala za poskusit in je bla čist navdušena. Pojedla bi jo ful, sam ji rajš preveč nisem dala, da ne bo kake reakcije. Če bo vse OK. Jih uvedem na tedenski jedilnik. Čeprav je tolk dela s temi kostmi...ampak je pa zdravo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 22:01:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Sem prejle brala debato, do kdaj starši pustijo 14 letnikom bit zunaj. Tud do 23, 24. ure. Mislm, zdej pa ne vem, al sem jaz za luno al kaj? Ojoj,norci .Je ravn moz popoldan rekel,da bo tamala do 19h zunaj.Sem rekla,da ni sans.Do 18h,ker potem je ze tema.Je tolk norcev po svetu.... Evo Meri se je prvic ze zbudila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 22:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem pozabla povedat. Jaz sem dala danes Anji za poskusit Postrv. Smo meli pečene in sem ji dala za poskusit in je bla čist navdušena. Pojedla bi jo ful, sam ji rajš preveč nisem dala, da ne bo kake reakcije. Če bo vse OK. Jih uvedem na tedenski jedilnik. Čeprav je tolk dela s temi kostmi...ampak je pa zdravo. Joj, hvala za idejo. Prejšnji teden, ko je bil moj na dopustu, smo jedli čist vsak dan meso. Piščanc, goveje, svinjsko (pazi to!!! )Tamali je ful videt v lice, da se je spet mal zredila. Ta teden pa na zelenjavi. ne, sej ne. Jaz sem hodila ven v disko pri 12 letih. Mal uradno mal pa neuradno. Skoz okno. Pri 14 sem pa itak bla že brez ure. Takoj po valeti. Sam sem bla vedno doma že pred 1 včasih 2.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 22:04:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa dober večer.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 22:10:20
|
|
|
|
Tina 28
|
oj Didli...si pa zgodaj štartala z žuranjem. Priznam...jaz sem tudi okol 15. Ampak me je mami pustila ven, ker smo bili družba z vasi in je bil moj starejši brat zraven. Sicer se jaz danes ne bi...ampak tko je blo. Med tednom pa itak nikamor nismo hodil...je bla šola in tud nobenemu ni na misel prišlo. Sobote pa ja.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 22:15:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno tako. Al soboto al pa petek (to bolj kasneje) No, sej pol smo itak hodil tud med tednom v franci na balanci.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 22:23:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem kaj je z Meri,da tako slabo spi.To je spet nekaj novega.Tali je bla taka,najmanj do tretjega leta...sem se skos bala,da ne bo spet isto,pa evo,ze je ze zacelo .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 22:24:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Točno tako. Al soboto al pa petek (to bolj kasneje) No, sej pol smo itak hodil tud med tednom v franci na balanci. A dej nehi...ko sem je za to zvedla sem bla ze stara mama skos
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 22:28:17
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Točno tako. Al soboto al pa petek (to bolj kasneje) No, sej pol smo itak hodil tud med tednom v franci na balanci. A dej nehi...ko sem je za to zvedla sem bla ze stara mama skos Jaz sem bla enkrat na faksu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 22:29:21
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ne vem kaj je z Meri,da tako slabo spi.To je spet nekaj novega.Tali je bla taka,najmanj do tretjega leta...sem se skos bala,da ne bo spet isto,pa evo,ze je ze zacelo . Mogoče pa rabi bližino...kaj pa vem...upam,da se ne bo vleklo tri leta...in bo izzvenelo tako kot pri nas
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?