Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kje pa pise,al pa pejt na fb... Posedanje,plazenje...komaj cakamo,pol se pa z nostalgijo spominjamo prejsnjih umirjenih casov . Punce,nikol,ampak res nikol vec ne gledam GROZLJIVK .Sem vceraj eno...Martyrs-mucenik,tko nekak,francoski film.Meni je se danes slabo,nisem vidla hujsega,razen Nezemljani.Samo da se spomnim,mi je slabo,srce...ma grozno res,pa se res bi blo lahko,oz.mogoce tudi je.Groza,groza,ponoci sem mela ves cas pred ocmi,vceraj danes...tist,ki je to posnel,oz.dobil idejo ni glih cist. Nekaj podobnega sem tudi jaz enkrat gledala ( tudi francoski) in jao bože, GROZLJIVO Da nisi isto....ko je imel par punce v kleti,kjer sta jih mucila,pa na koncu so jih slikal....hoteli so izvedet kako je po smrti,saj kot sem jaz razumela.Na zacetku ena pobegne,po 15 ih letih se mascuje,nazadnje dobijo njeno prijateljico in kaj ji naredijo ....je bil ta ne... sam takrat sem rekla, da francoskih grozljivk ne gledam več A res,sem mislila,da so japonske une hude...je bla to moja prva francoska,sem bolj za ameriske filme,pa sem vseen pogledala....mah za bruhat,prok... norci
|