|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
20.3.2009 22:33:45   
Anonimen
Tut,jaz.Pa ponoci...danes sem jo k sebi vzela,drugic v 10m,a ni blo nic boljs,zaspala kao,se cez 10min zbudila,pa tko sigurno 3h,je sele okol 6h zaspala,pa pol vstala mal cez sedem.Za cne se pa vedno ze zvecer,kaksno uro zatem ko zaspi...pa tko je bla pridnauser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3951
20.3.2009 22:35:12   
lunca14
user posted image user posted image no lepo da mal čvekate,jaz se vam žal ne morem pridružit,ker se mali vstrajno joka in grem spat,ker nimam volje,da bi ga poslušala,kako se joka,očitno naš tud rabi bližino,lepo nočko vam želim,sebi pa,da bi se vsaj malo naspala.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
20.3.2009 22:37:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image no lepo da mal čvekate,jaz se vam žal ne morem pridružit,ker se mali vstrajno joka in grem spat,ker nimam volje,da bi ga poslušala,kako se joka,očitno naš tud rabi bližino,lepo nočko vam želim,sebi pa,da bi se vsaj malo naspala.

O Lunca,se ena.Dobro spi nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3953
20.3.2009 22:40:58   
Tina 28
ojej...mal nagajajo mulčki mali.

Jaz sem zdaj vedno bolj v dilemi...al naj mali še kuham posebej ali ne. Dejstvo, da mamo radi slano...pač ni primerno zanjo. Po drugi strani pa večino stvari lahko je. Bom še mal kuhala njene kaše...pa bom pol vidla. Bo mogla čez mesec in pol jesti v vrtcu pa ne vem kako bo sama nosila žlico v ustauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
20.3.2009 22:43:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Jaz sem zdaj vedno bolj v dilemi...al naj mali še kuham posebej ali ne. Dejstvo, da mamo radi slano...pač ni primerno zanjo. Po drugi strani pa večino stvari lahko je. Bom še mal kuhala njene kaše...pa bom pol vidla. Bo mogla čez mesec in pol jesti v vrtcu pa ne vem kako bo sama nosila žlico v ustauser posted image

pa daj mal osoli vam vsem zaradi nje. Vi si pa sami dosolite. Ti bo ogromno časa prihranjenega.user posted image Naša včasih poje tud kar slano kot mi, sam potem tud spije ogromno. In ni nič narobe s tem. Sej ni tolk slano, da se ti obraz zakisa.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3955
20.3.2009 22:45:48   
Anonimen
Moja ima se kar vecinoma zelenjavo,v bistvu samo zelenjavo in posebej zanjo.Kaj naj je...danes je bil pasulj,jutri zrezki v gobovi omaki,v nedeljo bomo sli po burek,kosilo za na pot...v pon.bodo ziher zrezki,tko da...kasice se lep casuser posted image .
Me prav zanima kaj kuhajo v jaslih in kako otroci jedo,saj sami se ne znajouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3956
20.3.2009 22:46:36   
Tina 28
jah saj bi manj...sam se mi zdi, da je bolj okusno, če je že med kuhanjem slano. saj naša pol mal naše proba, da ji pika poč.user posted image . Naša pa ne pije nič. Nejc je skoz čaj nažigal..Anja pa nič noče pit. In to cel dan. Ji ponujam po flaškah...kozarcu...naredi požirek in to je to. Mah to me res jezi. Od tegas dojenja zjutraj in zvečer se res ne more dovolj odžejat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
20.3.2009 22:47:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

pa daj mal osoli vam vsem zaradi nje. Vi si pa sami dosolite. Ti bo ogromno časa prihranjenega.user posted image Naša včasih poje tud kar slano kot mi, sam potem tud spije ogromno. In ni nič narobe s tem. Sej ni tolk slano, da se ti obraz zakisa.user posted image

To itak.Se je se mami navadla brez vegete govejo juho kuhat,pa vsi jo jejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3958
20.3.2009 22:47:41   
Tina 28
jedo vse...tisti, ki marajo sevedauser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
20.3.2009 22:49:01   
Anonimen

jah saj bi manj...sam se mi zdi, da je bolj okusno, če je že med kuhanjem slano. saj naša pol mal naše proba, da ji pika poč.user posted image . Naša pa ne pije nič. Nejc je skoz čaj nažigal..Anja pa nič noče pit. In to cel dan. Ji ponujam po flaškah...kozarcu...naredi požirek in to je to. Mah to me res jezi. Od tegas dojenja zjutraj in zvečer se res ne more dovolj odžejat.user posted image

Kot kaze se,ce noce dodatno pit.No moja pa res veliko popije,vsaj to...je bla Tali ista.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3960
20.3.2009 22:52:29   
Tina 28
javerjetno da res...sicer pa je ako hano, ki vsebuje dost vode

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
20.3.2009 22:53:53   
Anonimen
Bo že, enkrat bo moglo bit.user posted image A ste brale temo na čveku v 3 dni od nalepk? Bolje da ne.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3962
20.3.2009 22:55:13   
Anonimen

javerjetno da res...sicer pa je ako hano, ki vsebuje dost vode

Tut moja,pa jo se vseeno zeja...to imata obe po meni,tko da moji sta,kot kazeuser posted image .

Grem jaz spat.Sem sla ze vceraj ob desetih,sem mislila kako sebom naspala,pa se je ze ob pol enajstih zacela sirena...lahko nocuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3963
20.3.2009 22:56:02   
Anonimen

Bo že, enkrat bo moglo bit.user posted image A ste brale temo na čveku v 3 dni od nalepk? Bolje da ne.user posted image user posted image

Kaksnih nalepk.Sem cist ven,dobr da si se ti vrnilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3964
20.3.2009 22:57:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Boš jutr brala, ker greš zdej spat.user posted image Vidim, da ste se kar vse navadile na zgodnje spanje.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3965
20.3.2009 23:05:38   
Tina 28
No, lahko noč Kleo.

Ja, Didlina...glavna tračarka in back. Sem prebrala...žalostno..in to že drugi  v družini. Usoda je res kruta..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
20.3.2009 23:06:27   
Anonimen

Boš jutr brala, ker greš zdej spat.user posted image Vidim, da ste se kar vse navadile na zgodnje spanje.user posted image user posted image

Nc jutr,dobimo obiske.Sem ze,na brzino....ta pa je zmesanka,se igra z zivljenjem.Bi moral en ven stopit pa jo mal skloftatuser posted image .Zdaj pa res grem.Nocko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3967
20.3.2009 23:07:09   
Anonimen

No, lahko noč Kleo.

Ja, Didlina...glavna tračarka in back. Sem prebrala...žalostno..in to že drugi  v družini. Usoda je res kruta..

Tina o cem ti to,po moje nisi prav brala.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3968
20.3.2009 23:09:12   
Anonimen

No, lahko noč Kleo.

Tina o cem ti to,po moje nisi prav brala.

Cavazza family.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3969
20.3.2009 23:57:22   
aleksandra silvija
Čeeer.
Kaže, da sem prepozna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
21.3.2009 8:35:06   
Samsa
user posted image  vsem

Kako ste kaj? Kakšna je bila noč?

Samo za vas: user posted image  in da se okrepčate user posted image

Naj vam tekne user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
21.3.2009 8:39:45   
babysolza
Jutro!

Pridne pridne, ste zvečer spet mal čvekale! user posted image user posted image

Sabinči tud mal štrajka s spanjem zadnje čase, danes se je že okrog 22-ih zbudila in ful jokala, vsa prestrašena. user posted image  Ne vem, al jo more tlačijo al kaj? user posted image user posted image

Žurke - jaz sem začela hodit ven v srednji šoli (15 let), sprva vsak drugi vikend, ker se nisem nikoli ure držala in sem potem imela kazenski vikend doma. user posted image  Sam ni hotla mami nikakor razumet, da če me že kolegica pelje v 30 km oddaljen kraj na žur, je res ne morem ob polnoči al pa 1-ih silit, da me še domov pelje. Smo pač živeli na vasi. user posted image

Evo, Sabinči je oddremala svojo prvo kitico. Kaj bova danes počeli? Ven ziher ne greva, ker naju bi odneslo. user posted image  Kaki predlogi?

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
21.3.2009 9:48:14   
Anonimen
BS, generalno stanovanje spucat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dobro jutro. Spali odlično.user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3973
21.3.2009 9:57:57   
lunca14
Dan,kratko poročilo,spali skoraj nič-lun ,enej in maj spala celo noč do 7 zjutraj,žurat sem začela s 14 letom,nikoli nisem mela policijske ure,pri 15 imela že resnega fanta,prespala tudi pri njem,in spim še sedaj z njim.Kaj bomo delali danes................vsega po malem,dolgčas pa mi ne bouser posted image user posted image ..........mejte se lepo,jutri bo baje lepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image vreme.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
21.3.2009 11:54:02   
Anonimen
Ma zunaj je za **** vreme. Me smo ble zdej 1 urco mal zunaj na vikendu, pa je obupno.user posted image Mislim, da bomo kar noter danes, preveč piha.BRRRr

Lunca, težka noč je za tabo. Pejt mal počivat popoldan....če lahko seveda. Naj ti mož malo pomaga pri otrocih.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?