Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:07:39
|
|
|
|
Tina 28
|
Ojla....mal sem prepozno gor hodila, pa ste ušle vedno. Kleo...upam, da tvoja ne bo preveč bolna. Sem se že ustrašla, da smo na kakšnem delčku še rota ssabo nosil in ga bo pobasala Meri. Pa vidim, da je prehlad...tko, da očitno smo dobro razkužen. Ti jo kar maži mal po podplatkih...malo...pa če nima vročine kar ven (čeprav je zdaj premveč veter se mi zdi)...alpa fajn zrači. Grozljivke boš pa verjetno še gledala Didlina...no kje si bla..a sem mela prav pa jaz bi tud vedla,kaj se je zgodil s cavazzo Nya...se strinjam za seznam Lunca...dober vic si še k nam prešvercala pa vsem ostalim, ki ste pridno čvekale...hej hoj...prazna glava za nazaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:08:08
|
|
|
|
Anonimen
|
kje,al tut uspavas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:10:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej hej bejeb, jaz sem tud tule. Aja, pa poštimala sem vse za sedež - sem dans dobila 3 maile, da je že na poti.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:12:42
|
|
|
|
Tina 28
|
vidim, da vaši mali tud uveljavaljajo svoje pravice pred spanjem. Anja je čist podrla ritem spanja. V vozičku, kjer je ponavad zaspala...noče več ležat...se vedno ven potegne in gleda dalje....in jo pol dol tlačim...zadnjič je pa nisem...je pa kar sede zaspala...kar naenkrat je zaprla očke. In pol gre pač spat kasneje in je popoldan ne upam dat spat, ker bi pozno zaspala. Je revca sicer zmatrana ampak je danes že pred sedmo spala. Moram nekaj pogruntat. Keer če jo popoldan pob normalni uri hočem dat spat...pa na žalost vstane v posteljici in jo pol sam merkam ko policaj in nazaj polagam...me skrbi, da bi čez padla. Kleo ...pa ne da je uspelo. Kakšen način si ubrala?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:17:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Tina.Ni se uspelo,sem jo samo 1x nazaj polegla pa 2x dala dudo....pa je bla tisina in jaz vsa happy jo grem gledat...tema,itak da ze tko nc ne vidim,sem glavo cist do nje spustila...no,tamala se mi je pa rezala .Samo na zalost je bil kmal jok...zdaj cakam ce bo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:19:24
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Hej hej bejeb, jaz sem tud tule. Aja, pa poštimala sem vse za sedež - sem dans dobila 3 maile, da je že na poti.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:21:22
|
|
|
|
Tina 28
|
Nya...sem poslala podatke...pravi so v drugem zs...v prvem sem se mal zmotila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:23:09
|
|
|
|
Tina 28
|
a maš sistem špartanci....a moje štruce z dekco še nis probala ...sicer to po normah ni prav...pomaga pa . No, nam se je k sreči uneslo...spimo zvečer
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:26:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya dobila sem zs od: aleksandre silvije, I.dasiy, mtince in babysolze in Tine
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:27:08
|
|
|
|
RMRM
|
Čer! Nya - se čist strinjam glede seznama. Pa za sedež, samo da je le eden in ne trije . Za vse ki nočejo spat ali so bolani . Pri nas je zaenkrat še ful priden, se zvečer samo pomojčkava, pol ga pa položim v postlo in spi do jutra. Upam da tako ostane.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:27:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Meri spi,pa kako hecno...na kolenih
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:27:58
|
|
|
|
Tina 28
|
Drugače pa...kako se preživele tole polovico pomladnega dne. Jaz sem bla cel dan utrujena in zaspana...me je dopoldan tko prevetril, da je blo joj. In pol sem računala na moega popoldan...pa je ušel šravbat...itak semga vsa zadovoljna pričakala . zdaj je šel na karate in pol na zapit enga dojčka od kolega...tko, da je srtah pred kreganjem izpuhtel ...se k sreči ne bova mogla. Me je pa prej med dojenjem zmanjalo, kar se mi že dolgo ni zgodilo. Jeeeej ...spomladanksa utrujenost je tu...sam še pomlad čakamo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:28:34
|
|
|
|
alea01
|
ojla mamičke Ena zgubljena duša se javlja Kako ste? Kaj naj komentiram? Preveč je vsega . Obljubim, da bom bolj pridna in bolj brala in sproti ne pozabljala. Da povem mal kako smo. Zobe imamo še zmeri sam tri in to spodaj, četrti je na pohodu in sicer spodaj. Mi bomo spodnjezobci . Tečni nismo, pridni smo, spimo še zmeri celo noč, pridno papcamo, se plazimo i nzdaj smo celo prestavili že v 6 brzino in nas je vsepovsod. Na čudo moje, pa pusti rože pri miru, ki so kar na tleh. Posedamo se ne sami. Razen zadnjič pri P se je posedla . Tam pa itak vse pokaže, kar zna in kar ne zna Smo imeli posvetovalnico. Težk ismo 8800g in dolgi 72cm
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Čer! Nya - se čist strinjam glede seznama. Pa za sedež, samo da je le eden in ne trije . ja, sem mela dans še en šok - so mi poslali mail, da niso dobil plačila - ampak zdej sem dobila tri, da je na poti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:29:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 a maš sistem špartanci....a moje štruce z dekco še nis probala ...sicer to po normah ni prav...pomaga pa . No, nam se je k sreči uneslo...spimo zvečer Ja sem,vceraj popoldan,ko sem gledala tv,je tko v dekco zavita na meni spala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:29:53
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Drugače pa...kako se preživele tole polovico pomladnega dne. Jaz sem bla cel dan utrujena in zaspana...me je dopoldan tko prevetril, da je blo joj. In pol sem računala na moega popoldan...pa je ušel šravbat...itak semga vsa zadovoljna pričakala . zdaj je šel na karate in pol na zapit enga dojčka od kolega...tko, da je srtah pred kreganjem izpuhtel ...se k sreči ne bova mogla. Me je pa prej med dojenjem zmanjalo, kar se mi že dolgo ni zgodilo. Jeeeej ...spomladanksa utrujenost je tu...sam še pomlad čakamo mi tud, je bil že tak lep sonček in tako toplo, za jutri pa spet napovedano -7
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:30:26
|
|
|
|
RMRM
|
didlina, jaz bi tud rada vedla kaj se je zgodilo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:30:27
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Meri spi,pa kako hecno...na kolenih ajo boš kar pustila....men se je zadnjičmed dojenjem na kolena zbasala. in pol ko sem se dvignila, da bi jo spet lepo privila k sebi...se je pa kar v sede na zizo spravla. Glih kar pa me bo sama slekla.... . Sam se tko ne grem...v leže bova dojili, pa če ji paše alpa ne...naj se obnaša kot dojenček ko doji
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:31:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Čer! Nya - se čist strinjam glede seznama. Pa za sedež, samo da je le eden in ne trije . ja, sem mela dans še en šok - so mi poslali mail, da niso dobil plačila - ampak zdej sem dobila tri, da je na poti Super
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:33:09
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 a maš sistem špartanci....a moje štruce z dekco še nis probala ...sicer to po normah ni prav...pomaga pa . No, nam se je k sreči uneslo...spimo zvečer pri nas pa kar nervozen postane, če ga preveč v deko zavijem. Pri nas pali masaža po hrbtu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:33:11
|
|
|
|
Tina 28
|
O Alea...hitr pošlji še nyi na zs mere, da boš na elitnem seznamu...to so tisti, ki še šmirglajo. Naj ti bo,ko pa sem in tja še vletiš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:33:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Meri spi,pa kako hecno...na kolenih ajo boš kar pustila....men se je zadnjičmed dojenjem na kolena zbasala. in pol ko sem se dvignila, da bi jo spet lepo privila k sebi...se je pa kar v sede na zizo spravla. Glih kar pa me bo sama slekla.... . Sam se tko ne grem...v leže bova dojili, pa če ji paše alpa ne...naj se obnaša kot dojenček ko doji Sem jo ze obrnila,pa je bil koj jok....kako se bo.So noci res kar tezke.Sigurno se bo cez kako uro zbudila prvic,pol pa tko celo noc . Samsa,jaz se tut bojim,tko kot si se ti vcasih....me ustrahuje .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:34:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 a maš sistem špartanci....a moje štruce z dekco še nis probala ...sicer to po normah ni prav...pomaga pa . No, nam se je k sreči uneslo...spimo zvečer pri nas pa kar nervozen postane, če ga preveč v deko zavijem. Pri nas pali masaža po hrbtu Pri nas pa po trebuhu,ali bozanje cela.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:36:54
|
|
|
|
Tina 28
|
Naša pa kar gode, če jo zaritko mal stiskaš...kot bi jo mal požgačkat hotu. To bo njen fant vesel
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 20.3.2009 20:37:02
|
|
|
|
RMRM
|
jaz pa grozljivk tud približno ne gledam, sem preveč strahopetna. Sta enkrat otroka pustila vhodna vrata odklenjena, pa nisem upala v hišo, pol sem pa psa sabo v hišo vzela in sva hodili od prostora do prostora
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?