Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:29:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Katero sem zdej dodala...ki ima tri otročke...enega bolj srčkanega ko drugega...? RMRM. Glej moj post mal višje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:31:34
|
|
|
|
beyba
|
Je bla on a a ne... se mi je zdelo.... Nič bejbe (sicer vas dans ni velik...ampak važna je kvantiteta a kako gre že ) lepo je blo čvekat z vami, moj je šel že spat, jst popokam Elo in greva za njim predno začne smrčat in bo nemogoče zaspat pa tut fulllllll sem že zaspana......
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:31:40
|
|
|
|
lunca14
|
Čer,čer vsem skupi,in bravo ela za korake,ja res napreduje tale tvoja z nadzvočno hitrostjo ,naš pa se je začel danes mal z rokami gor vlečt,tako,da počasi,a sigurno gremo proti hoji .Kleo fajn se mej,pa javi se kej,če se boš lahko,jaz pa grem danes spat,zdejle prec,da me kej ne premami,ker sem čist adijo,mi manka spanec,pa še vikend je pred mano,pa verjetno dobim jutri še dva prijatla od maja,da prespijo pri nas,se pravi 5 otrok,pa še sosedova ,7 otrok,jao meni............lepo pančkajte
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:32:01
|
|
|
|
beyba
|
Nočko vsem!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:32:34
|
|
|
|
RMRM
|
sem te glih hotla vprašat, kje si pa ti zdej moje otroke vidla , pa sem se koj spomnila, da sem te dala med prijatle beyba - jaz sem ti poslala vabilo , sem mogla tvojo Elo videt, kako šiba
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:34:03
|
|
|
|
RMRM
|
Lunca, a so to predpriprave? beyba, nočko.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:36:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba ja Kleo maš dela čist preveč ni kaj...pa saj brez česa se pa tudi zdrži kak teden....Stolčka za kopat naprimer Ne se ne,ker nasi imajo tko trapasto kad,je na stol narejena,tamala pa koj iz rok spolzi.Moram stolcek nujno vzet.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:37:23
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz pa tud grem danes prej.Očitno smo vse zmatrane še od včeraj zvečer. RMRM, tvoji Sari ful paše uhanček. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:41:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Nič zdaj se pa mani oči zapirajo Od pol sedmih se danes že cel dan odpirajo Noči so pa kratke in malo prespane Kar Elo ponoči zabava premane Zbudi me vsaj 10 krat na to kratko noč Me vleče za uhe, in pleza povsod Na koncu veselo na jošk se mi obesi Zasede mi povšter in noč sev jutro prevesi.... Beyba,pa ti razturas.Bravo.Saj sem bila jaz vcasih ista,zdaj sem cist ven,prav gl... sem ratala. da se spomnim kaj sem sestri pisala ko je rodila... ...mah ne spomnim se.Samo vem,da se je zjokala,ker je blo kao tko lepooo .Pa tamale necake sem narisala...ja,se moram mal pohvalit,ker me zadnje case nobeden ne.Aja,Didlinaa me je vceraj .Sam to s pametjo nima veze . Pismo kr nekaj mutim....so mi cistilni hlapi pri stedilniku v glavo udarli.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:42:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj ste sle pa vse spat.Nesramnice.Saj je prav,itak bi mogla kaj drugega postorit,kot na rr-u pametvat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:43:04
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No, jaz pa tud grem danes prej.Očitno smo vse zmatrane še od včeraj zvečer. RMRM, tvoji Sari ful paše uhanček. Lahko noč. hvala. kleo, a si me dala na ignore? . Za kolk časa pa prideš v Slo?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:44:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No, jaz pa tud grem danes prej.Očitno smo vse zmatrane še od včeraj zvečer. RMRM, tvoji Sari ful paše uhanček. Lahko noč. hvala. kleo, a si me dala na ignore? . Za kolk časa pa prideš v Slo? Kdo pa si ti .Za en teden,saj sem napisala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:47:35
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa No, jaz pa tud grem danes prej.Očitno smo vse zmatrane še od včeraj zvečer. RMRM, tvoji Sari ful paše uhanček. Lahko noč. hvala. kleo, a si me dala na ignore? . Za kolk časa pa prideš v Slo? Kdo pa si ti . Za en teden,saj sem napisala Hello Kitty . Aja, sorry, sem spregledala. Ste tolk naklofale, pa nisem brala vsega.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:49:27
|
|
|
|
lunca14
|
malo muzike pred spanjem,glede na to da je petek in pa,pa
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:52:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 malo muzike pred spanjem,glede na to da je petek in pa,pa Kolk je faca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 7.3.2009 8:01:24
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 7.3.2009 9:05:18
|
|
|
|
lunca14
|
vse naj naj za mesečnico
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 7.3.2009 10:10:40
|
|
|
|
Taanikaa
|
dan..danes pa nobene ni...je lepo vreme in ste že kje na sprehodu...sej je prav..je treba kr izkoristit..lep vikend vam želim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 7.3.2009 10:29:14
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa dan..danes pa nobene ni...je lepo vreme in ste že kje na sprehodu...sej je prav..je treba kr izkoristit..lep vikend vam želim ................a,jaz sem pa nevidna????????????????
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 7.3.2009 10:29:40
|
|
|
|
beyba
|
Evo še za vse ostale -obljuba dela dolg....http://www.shrani.si/?2b/Dz/bZcloGa/mov02073.mpg Dobro jutro...pa nismo na sprehodu, piha ko strela....mala spi mami ma pa generalno.... Nič grem pospravljat naprej... Lep vikend!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 7.3.2009 10:35:41
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa dan..danes pa nobene ni...je lepo vreme in ste že kje na sprehodu...sej je prav..je treba kr izkoristit..lep vikend vam želim ................a,jaz sem pa nevidna???????????????? ja no za dobro jutro al dober dan me že kregaš ..nisem sploh gledala na vrh kdo je pa kdo ni,sem samo sodila pa uri kdaj je bil nazadnje kak pos napisan in ker je bil razmak eno uro skoraj,sem misla da te več ni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 7.3.2009 11:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Pa tamale necake sem narisala...ja,se moram mal pohvalit,ker me zadnje case nobeden ne. super - jaz bi pa tole rada videla, dej pofotkej, pa mal nalož na računalnik :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 7.3.2009 11:06:32
|
|
|
|
Anonimen
|
sicr pa dober dan vsem Polly80 - Vita cv3rklic4 - Primož
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 7.3.2009 12:47:08
|
|
|
|
babysolza
|
Dan! Ja, danes vse šetkate. Mi smo s prvega sprehoda (smo mogli it takooooj sprobat nov vozek ), zdajle kuhamo kosilce, potem bomo pa najbrž šli še mal ven. Generalna bo pa na naslednji dež počakala. Lunca, uau, ti maš pa danes cel vrtec doma.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 7.3.2009 12:49:50
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa nya Kleo, bo kakšna kavica padla tu v Slo? Matr, še babysolzi sem jo dolžna. Drug teden mam mojga na dopustu, pa bom švignila z njegovim avtom mal nokoli. No, lepo da si se spomnila name. Kleo, jaz bi tudi kofetkala s tabo.
< Sporočilo je popravil babysolza -- 7.3.2009 12:51:48 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?