l.daisy
|
heja hej, remember me? kolk časa me ni blo? mesec, dva???? če bi hotla bit na tekočem, bi morala prebrat lih ene dva cela dela....... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čveke čvekaste, prav fovš sem vam, da imate čas čvekat v glavnem.... jst ne sfolgam veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeč ... lunca in vse ostale, ki imate več otrok, VSA ČAST vam... meni vsak dan sproti popijeta kri.... včasih se mi zdi, da cel dan samo skačem od enega do drugega.... v tem času smo se namreč naučili plezat po stopnicah, vlečt vse mogoče kable, poiskat najbolj skrite vtičnice in skoraj že tudi hodit (naredimo dva, tri korake med bližnjimi oprijemališči, in milijon korakov preko celega dneva, ko ju držim)..... hvala bogu, da obstaja naklofen za križ, sicer ne vem kaj bi blo..... zobki smo še vedno na 6+2, nič novega od novega leta.... smo bili pa zadnjih 10 dni bolani, najprej je starejši zakuhal in začel driskat, potem še mlajši bruhat, najbrž sta kasirala kakšno virozo, ampak moram potrkat, sta jo kar dobro odnesla, čeprav mlajši ni spravil vase niti 10% tiste hrane, ki sicer jo, sem mu pa uspela vsilit po pol litra tekočine na dan.... zadnjih nekaj dni se mi zbuja ponoči in hoče jest, kot da bi hotel vse kar je spustil prinest notr... se mi zdi, da je precej shujšal, ampak v sredo smo imeli posvetovalnico pri 9ih mesecih, težka sta vsak cca. 10,5 kg, velika pa cca. 77 cm in pravi pediatrinja, da tudi če je izgubil kaj na teži, da ni nobene panike... da sta pa verjetno zaradi svoje teže tako dobro odnesla pri virozi.... vsaj za nekaj dobrega tolk trpi moj križ... aja, avtosedeže smo naročili prek ene spletne trgovine iz londona, dva tobija model 2009 s poštnino sta me prišla 370 €.... ne vem, če lahko napišem naslov (reklamiranje?), če ne naj pa izbrišejo: www.babyboom2000.co.uk ..... saj verjetno zdaj pa že imate več ali manj sedeže, če pa ne, pa mal poglejte, ne vem kako je s poštnino za en sedež (za dva je blo cca. 55 €).... tko... zaenkrat.... sem tukaj nekaj časa, če se katera javi