|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
7.3.2009 21:22:05   
lunca14
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
7.3.2009 21:24:09   
RMRM
user posted image lunca14

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
7.3.2009 21:25:27   
lunca14
rmrm......user posted image user posted image user posted image čestitke za zobike,če naya ne bo vzela omarice,jo kar k meni pripelji-okuser posted image
tanika.........no lepo,da ste se potapali in sedaj čutite posledice user posted image user posted image ,lepo spite,jauser posted image nimaš kaj ,če pride,pride,pri men vstraja že skor cel teden,jo mam dost,za ta mesecuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
7.3.2009 21:26:59   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

user posted image lunca14

hvala,ta pozdravček,mi je pa eden izmed ljubših,barve so ful lepe ,pa še tak starinski vzorec,res mi je zelo lep,hvala,da si mi ga dalauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
7.3.2009 21:44:55   
RMRM
sem vedla da ti bo všeč. Mi asociira nateuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
7.3.2009 21:46:28   
RMRM
Lunca, dons sva pa mi2 sami. A tvoji škorčki že spijo?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
7.3.2009 22:03:10   
lunca14

Lunca, dons sva pa mi2 sami. A tvoji škorčki že spijo?

O,že,že gredo lepo po vrsti od sedmih pa do osmih,se včasih pošalim,pa rečem,da popadajo,kot domine..............ja res,sva same in jaz sem tud sama,ma moj danes turnir v badmintonu,pa tvojedva ga kaj že žurata,ko je sobota.?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
7.3.2009 22:08:44   
RMRM
ne, zaenkrat še ne. Upam da čim dlje tako ostane, ker jaz sem ful panična. Sploh ker se vse živo dogaja. Me mal tolaži to, da je Sara 3 leta trenirala karate, da samoobrambo ziher obvlada.

Me je ravno včeraj tko, previdno vprašala, če bi ona smela it v disko po valeti. Je bla pol čist paf, ko sem ji rekla, da normalno da bo šla, sam da jo jaz pridem iskat, pa ni problema. Pa še ko sem ji rekla, da bo lahko tud do 2, če bodo ostale kolegice tko, me je sam debelo gledala, kaj je sedaj z mano narobeuser posted image .

Mark je pa še taka bebicauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
7.3.2009 22:44:42   
lunca14
Mene tud že zdej skrbi,kako bo,ko bodo pubertetniki,ko bojo hodili ven,vem,da se mi bo kegljalo od skrbi,šele sedaj razumem svoje starše,ko so mi težili,do kdaj sem lahko zunaj in s kom grem in vse to...........a,kaj čem,tud to bomo mogle dta čez.No moj mali je pomalcal,sdej grem pa spat,ne,morem in ne morem prinest noter spanec............ampak veš kaj tvoj mark je pa lušen bebyuser posted image ,ga bodo punce oblegale po dolgem in počez.............lepo pančkejuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
7.3.2009 22:54:25   
slovenka
ojla pupe, evo še mene user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
7.3.2009 22:59:31   
aleksandra silvija
In meneuser posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
7.3.2009 23:01:11   
slovenka
Smo bili danes po nakupih, neke drobnarije, da napolnimo stene v biljardnici - eno tablo za pisanje rezultatov - v gostilniškem stilu, pa eno veliko plastično rožo (ker ni okna v prostoru, pa je vseeno fajn nekaj zelenega in tako). Je bil fajn dan. Aja, pa v BC smo kupili Tobija v akciji - kar tistega modrega smo vzeli, ko mi je tako luštna barva - skoraj vijolična, pa čeprav imamo pupo. So imeli rdečega, pa vseeno user posted image Mala je pa tako navdušena, da vidi ven, je kar brcala po poti... Potem pa je zaspala in se na Ptuju zbudila in bila kar zmedena, ko je pogledala skozi okno. Jaz pa sedaj sedim spredaj.

Prej smo imeli pa obiske - sem kuhala večerjo...

Aja, tudi mi smo navdušeni nad Elo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša tudi hoče stati brez opore, a kar hitro pade na rit in se potem smeji. Sem pa ob tem vstajanju tudi jaz na trnih - kaj če pade nazaj, pa udari ob kako plastično igračo... Sem vesela, ko bomo jutri preselili mizo in stole iz dnevne v poseben prostor, tako da bo dnevna bolj prazna in tudi bolj varna - ker mala vstaja ob stolih, ki niso preveč stabilni, pa se kar bojim. Je pa hecna ko po 4 pride v kuhinjo, ko kuham, pa malo čaka na tleh, ko ji postane dolgčas, pa spet odide... user posted image

I.daisy - hvala, da si omenila tablete, ki pomagajo za križ user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh, sicer sem pa kar ven iz debate. Včeraj popoldne sem predavala - tam do osmih, pa potem doma mala ful dolgo ni zaspala, tako da nisem bila nič fraj. Ati je bil pa na nogometu. Sem hitro vozila domov, da je prišel pravi čas user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
7.3.2009 23:01:45   
slovenka
Ojla AS user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
7.3.2009 23:06:51   
RMRM
Slovenka, AS - čer user posted image

Mi smo tud Tobija kupili, me pa nekaj moti. Ker je ful visok, kar je sicer za otročka super da ven vidi, se mi zdi pa zelo neroden ko otroka daješ v sedež. Moram ful pazit, da ga z glavico ne butnem v streho.

Slovenka user posted image user posted image  za uspešen nakup. Mi2 sva tud danes letala okrog, pa me je kmalu vse minilo, ker je bilo toliko folka, noro. Sploh ne maram po trgovinah, če je vse polno ljudi.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
7.3.2009 23:10:52   
slovenka
RMRM, res je, ja - je treba paziti, da ne udari mali z glavo v pločevino user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
7.3.2009 23:11:40   
slovenka
Uh, naša zmeda s spanjem se nadaljuje. Danes ni imela popoldanskega spanja, pa sem jo potem ob 19h zrihtala za spat, kopanje in vse. Je lepo spala, ampak sedaj izgleda, da se bo zares zbudila. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
7.3.2009 23:13:04   
RMRM
slovenka, tvoja bejbika je tud bol pri talahkih, a jo boš ti že v stol dala, al boste še mal počakal?

Mi smo sicer stol že sprobal, sam zaenkrat smo še v lupini

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
7.3.2009 23:21:44   
aleksandra silvija
Ojla-sva vmes Jerneju še infuziski set zamenjala.

Sicer pa- Slovenka super za današnje pridobitve, nakupe, potepanje.
Stolček-mi imamo Lovra še kar v jajčki. Čisto lepo noter paše, nad glavo ima še dovolj prostora, teža je še o.k.---9 kg očitno še ne bomo kmalu dosegli.

Lun-5 zobkov?user posted image
Ela-shodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
L.Daisy-smo te pogrešale. Ti imaš kar 2 škorca, ki napadata kable, vtičnie--mi imamo varnostne vtičnice in še pokrovčke gor, a so Lovru nezanansko zanimive. Smo jih danes še polepli.
In rezultat?
Mali je po novem celo nekaj minut na istem mestu. Ker poskuša spravit lepilo iz vtičnic.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
7.3.2009 23:24:01   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Uh, naša zmeda s spanjem se nadaljuje. Danes ni imela popoldanskega spanja, pa sem jo potem ob 19h zrihtala za spat, kopanje in vse. Je lepo spala, ampak sedaj izgleda, da se bo zares zbudila. user posted image

Otročkom se tedaj, ko so tik pred kakšnim večjim razvojnim napredkom rad poruši ritem spanja. Npr. postavljanje na nogice, stanje, prvi koraki-otročki so popolnoma predani novim dosežkom in jih to "preganja" tudi ponoči.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
7.3.2009 23:24:49   
aleksandra silvija
Slovenka, držim pesti, da se zmeda hitro konča.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
7.3.2009 23:26:21   
aleksandra silvija

Slovenka, AS - čer user posted image

Mi smo tud Tobija kupili, me pa nekaj moti. Ker je ful visok, kar je sicer za otročka super da ven vidi, se mi zdi pa zelo neroden ko otroka daješ v sedež. Moram ful pazit, da ga z glavico ne butnem v streho. To je tudi pomemben podatek, sploh ker večkrat hitim, ko otroke pakiram v avtouser posted image
Slovenka user posted image user posted image  za uspešen nakup. Mi2 sva tud danes letala okrog, pa me je kmalu vse minilo, ker je bilo toliko folka, noro. Sploh ne maram po trgovinah, če je vse polno ljudi.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
7.3.2009 23:27:22   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

jaz tudiuser posted image

AS - pri vas so pa vtičnice zelo aktualne user posted image .

Sem se zadnjič spomnila na vaju z Jernejem, sem po TV gledala eno oddajo o otročkih s sladkorno. Res sta pogumna, oba user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3047
7.3.2009 23:30:03   
RMRM
Lunca, sem te mal zgrešila. Najbrž že sladko spiš, pa vseeno, ti želim mirno nočko user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
7.3.2009 23:32:03   
aleksandra silvija

Sem se zadnjič spomnila na vaju z Jernejem, sem po TV gledala eno oddajo o otročkih s sladkorno. Res sta pogumna, oba user posted image
Hvala. Mali je že kar navajen ritualov. Ko kaj poje, že sam pride in prosi, da mu napišemo na črpalko, da je pojedel to in to. user posted image
Zbadamo ga pa najraje kar ponoči, ko spi-menjava setov za infuzijo inzulina. Razen seveda pikanja v prstek. Ga pikamo v povprečju 12-krat na danuser posted image .

RMRM--Tvoja Sara ima že valeto pred sabo?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
7.3.2009 23:36:27   
RMRM

Hvala. Mali je že kar navajen ritualov. Ko kaj poje, že sam pride in prosi, da mu napišemo na črpalko, da je pojedel to in to. user posted image
Zbadamo ga pa najraje kar ponoči, ko spi-menjava setov za infuzijo inzulina. Razen seveda pikanja v prstek. Ga pikamo v povprečju 12-krat na danuser posted image .

RMRM--Tvoja Sara ima že valeto pred sabo?

AS, a kljub črpalki je potrebno tako številčno špikanje? Joj, vaš Jernej je res pogumen. Mu pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, Sara pa letos zaključuje. Tud sama komaj verjamem, da še par let, pol bo šla pa že po svojeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?