slovenka
|
Smo bili danes po nakupih, neke drobnarije, da napolnimo stene v biljardnici - eno tablo za pisanje rezultatov - v gostilniškem stilu, pa eno veliko plastično rožo (ker ni okna v prostoru, pa je vseeno fajn nekaj zelenega in tako). Je bil fajn dan. Aja, pa v BC smo kupili Tobija v akciji - kar tistega modrega smo vzeli, ko mi je tako luštna barva - skoraj vijolična, pa čeprav imamo pupo. So imeli rdečega, pa vseeno Mala je pa tako navdušena, da vidi ven, je kar brcala po poti... Potem pa je zaspala in se na Ptuju zbudila in bila kar zmedena, ko je pogledala skozi okno. Jaz pa sedaj sedim spredaj. Prej smo imeli pa obiske - sem kuhala večerjo... Aja, tudi mi smo navdušeni nad Elo. Naša tudi hoče stati brez opore, a kar hitro pade na rit in se potem smeji. Sem pa ob tem vstajanju tudi jaz na trnih - kaj če pade nazaj, pa udari ob kako plastično igračo... Sem vesela, ko bomo jutri preselili mizo in stole iz dnevne v poseben prostor, tako da bo dnevna bolj prazna in tudi bolj varna - ker mala vstaja ob stolih, ki niso preveč stabilni, pa se kar bojim. Je pa hecna ko po 4 pride v kuhinjo, ko kuham, pa malo čaka na tleh, ko ji postane dolgčas, pa spet odide... I.daisy - hvala, da si omenila tablete, ki pomagajo za križ Uh, sicer sem pa kar ven iz debate. Včeraj popoldne sem predavala - tam do osmih, pa potem doma mala ful dolgo ni zaspala, tako da nisem bila nič fraj. Ati je bil pa na nogometu. Sem hitro vozila domov, da je prišel pravi čas