Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:03:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba ma tko za na hitro bo zasilo Kleopatra maš zs.... Vrnjeno. Evo,tamala je pri ocitu,pa mislim da je zaspala,samo ne vem kako je to mozno,ker oci tooolk smrci ...evo zdele je nehal.Svasta . Beyba obvladas Grem zdej,moram se stedilnik spucat,sem ga naspricala,pa perilo obesit,pa mal napisat kaj se rabim nujnega,da ne pozabim.Moram tut bejbifon vzet,ceprav je ze zapakiran nazaj v skatlo,pa sedezek za v banjo,pa posodice,grelec za vodo,mikser...ni da ni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:04:06
|
|
|
|
beyba
|
napišem pesmico pa me vun vrže
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:07:06
|
|
|
|
beyba
|
ja Kleo maš dela čist preveč ni kaj...pa saj brez česa se pa tudi zdrži kak teden....Stolčka za kopat naprimer
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:07:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja beyba, težko je ob takem tempu, ti kar verjamem. Kleo, pa ti boš mela robe za en teden ko čehi za 5 člansko družino.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:08:06
|
|
|
|
beyba
|
nya kako pa ti ga lahko dam? kje to vidim?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:08:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba nya kako pa ti ga lahko dam? kje to vidim? na tisti strani k maš video, skopiraš zgornji naslov - internetni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:11:52
|
|
|
|
beyba
|
Naj saj katera pove ča dela tole k sem gor pripopala....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:12:07
|
|
|
|
Anonimen
|
super - za telefon bi pa tile naši otroci nardili marsikaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
dele, dela
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:14:19
|
|
|
|
beyba
|
sej to je za tiste na FB ostalim bom pa med vikendo dala na shrani.si...kako sem že rekla častna skautovska Nya ni telefon -ključi od avtomobila so
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:14:22
|
|
|
|
Anonimen
|
dans pa res grem prej spat - sem včeraj predolg čula, sem dans čist adijo lahko noč babuške :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:15:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba sej to je za tiste na FB ostalim bom pa med vikendo dala na shrani.si...kako sem že rekla častna skautovska Nya ni telefon -ključi od avtomobila so no, to tud pali, pa daljinci
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:17:26
|
|
|
|
beyba
|
MA dalin pri nas ne tolk...najbolj ključi pa mobitel...to je zakon...ker dalinca smo ji dal dva, ki jih je moj našel-takak ki ne delata....pa potem tut ostali niso zanimivi...to je tako kar ni prepovedano je itak brez veze
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:18:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, vse to pali. Kar je prepovedano.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:20:12
|
|
|
|
RMRM
|
Ela.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:20:52
|
|
|
|
beyba
|
no nya... Naj bo mirna noč z veliko spanja NAj tvoj sonček kaj lepega sanja Naj luna na nebu svetlo zasije Da utrujenost današnjega dne popije Jutri spet boš spočita in nasmejana Ko bejbiju pokakano rito boš prala Vedala boš da je to blagoslov... Da tak sonček iz porodnišnice prinesla si domov.... ....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:22:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba no nya... Naj bo mirna noč z veliko spanja NAj tvoj sonček kaj lepega sanja Naj luna na nebu svetlo zasije Da utrujenost današnjega dne popije Jutri spet boš spočita in nasmejana Ko bejbiju pokakano rito boš prala Vedala boš da je to blagoslov... Da tak sonček iz porodnišnice prinesla si domov.... .... ampak kje jih ti pobereš no.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:26:00
|
|
|
|
beyba
|
Nič zdaj se pa mani oči zapirajo Od pol sedmih se danes že cel dan odpirajo Noči so pa kratke in malo prespane Kar Elo ponoči zabava premane Zbudi me vsaj 10 krat na to kratko noč Me vleče za uhe, in pleza povsod Na koncu veselo na jošk se mi obesi Zasede mi povšter in noč sev jutro prevesi....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:26:07
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: beyba no nya... Naj bo mirna noč z veliko spanja NAj tvoj sonček kaj lepega sanja Naj luna na nebu svetlo zasije Da utrujenost današnjega dne popije Jutri spet boš spočita in nasmejana Ko bejbiju pokakano rito boš prala Vedala boš da je to blagoslov... Da tak sonček iz porodnišnice prinesla si domov.... .... ampak kje jih ti pobereš no.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:26:16
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM, maš lepe otroke.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:28:33
|
|
|
|
beyba
|
Katero sem zdej dodala...ki ima tri otročke...enega bolj srčkanega ko drugega...?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:28:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Nič zdaj se pa mani oči zapirajo Od pol sedmih se danes že cel dan odpirajo Noči so pa kratke in malo prespane Kar Elo ponoči zabava premane Zbudi me vsaj 10 krat na to kratko noč Me vleče za uhe, in pleza povsod Na koncu veselo na jošk se mi obesi Zasede mi povšter in noč sev jutro prevesi.... Ti kaj razmišljaš o kakšni otroški pesmarici?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 6.3.2009 22:29:02
|
|
|
|
beyba
|
na FB mislim?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?