|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
6.3.2009 20:45:36   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa

user posted image user posted image ..jaja kr pir si bo zdej sam vzeluser posted image user posted image ..sem bila res presenečena...sem prav opazovala kaj bo naredil s flaško on pa direkt v usta,kr je ponavadi kar je z eno roko prijel,je vedno z drugo roko spusti,nikoli ni znal držat predmeta z obema rokama naenkrat..do sedaj očitnouser posted image

Sabinči je tudi to pred kratkim pogruntala, in zdaj se ful fino dela in se kr mal považi, pa drži v vsaki roki eno stvar pol pa tolče z njima in podobno.

ja Žan je obvladal držat v vsaki roki en predmet ,samo enega predmeta v obeh rokah ni skapčuuser posted image ..danes pa frajer kr čaj za oba roča z obema rokama,sem kr pogledala..ponavadi si je predmet podajal iz ene roke v drugo..do danes mendauser posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
6.3.2009 20:46:39   
babysolza
Mene pa moj časti z eno pivco.

Na balkonu. user posted image user posted image

Čawči!!!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2902
6.3.2009 20:46:59   
Anonimen

Živjo!

Evo, mi smo doma, smo cel dan pohajali. Šli na sejem dom, pol pa v BC in Mullerja - standard. user posted image user posted image  Sabina je dobila kup plenic in vseh vrst kašic ter nov voziček! Babica časti! user posted image user posted image

Grem mal brat pa sproti komentirat, moj bere neke strokovne zadeve in me sploh ne porajta. user posted image user posted image user posted image

hej babysolza - pozdravljena - ste bli na sejmu Dom? midva bi tud šla, sam s tamalim mi ni glih za it v tisto gužvo - k jutr zihr bo - ma sej bova vidla - a se drgač splača?

Neposredna povezava do sporočila: 2903
6.3.2009 20:47:01   
Taanikaa

Mene pa moj časti z eno pivco.

Na balkonu. user posted image user posted image

Čawči!!!

uživaj potem...papa

Neposredna povezava do sporočila: 2904
6.3.2009 20:48:07   
babysolza

user posted image user posted image ..jaja kr pir si bo zdej sam vzeluser posted image user posted image ..sem bila res presenečena...sem prav opazovala kaj bo naredil s flaško on pa direkt v usta,kr je ponavadi kar je z eno roko prijel,je vedno z drugo roko spusti,nikoli ni znal držat predmeta z obema rokama naenkrat..do sedaj očitnouser posted image

Sabinči je tudi to pred kratkim pogruntala, in zdaj se ful fino dela in se kr mal považi, pa drži v vsaki roki eno stvar pol pa tolče z njima in podobno.

ja Žan je obvladal držat v vsaki roki en predmet ,samo enega predmeta v obeh rokah ni skapčuuser posted image ..danes pa frajer kr čaj za oba roča z obema rokama,sem kr pogledala..ponavadi si je predmet podajal iz ene roke v drugo..do danes mendauser posted image

Vidiš, Sabina pa obratno - najprej en predmet v obeh rokah, zdaj pa v vsaki roki en predmet.

user posted image user posted image  Ne govorim več s tabo - sem prišla nalč sem čvekat, da bom stran obrnila, pa mi jo pred nosom. user posted image user posted image  Hec. user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
6.3.2009 20:50:00   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Živjo!

Evo, mi smo doma, smo cel dan pohajali. Šli na sejem dom, pol pa v BC in Mullerja - standard. user posted image user posted image  Sabina je dobila kup plenic in vseh vrst kašic ter nov voziček! Babica časti! user posted image user posted image

Grem mal brat pa sproti komentirat, moj bere neke strokovne zadeve in me sploh ne porajta. user posted image user posted image user posted image

hej babysolza - pozdravljena - ste bli na sejmu Dom? midva bi tud šla, sam s tamalim mi ni glih za it v tisto gužvo - k jutr zihr bo - ma sej bova vidla - a se drgač splača?

Meni je blo kr neki, ker sem pozabla da je pohištvo posebej. Je pa fuuuul oken in vrat, garažnih vrat, montažne hiše, klime, strehe, kopalniška oprema, savne, bazeni, jakuziji... Bolj gradbene zadeve kot kaki 'modni dodatki' za dom. Našla sem celo eno otroško sobo in 2 kuhinji. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
6.3.2009 20:50:46   
Taanikaa

Vidiš, Sabina pa obratno - najprej en predmet v obeh rokah, zdaj pa v vsaki roki en predmet.

user posted image user posted image  Ne govorim več s tabo - sem prišla nalč sem čvekat, da bom stran obrnila, pa mi jo pred nosom. user posted image user posted image  Hec. user posted image user posted image

sploh porajtala nisemuser posted image ..pojdi na pivouser posted image ..jst grem pa ležat ,kmalu..ko bo sušilc posušil

Neposredna povezava do sporočila: 2907
6.3.2009 20:51:47   
Anonimen

Živjo!

Meni je blo kr neki, ker sem pozabla da je pohištvo posebej. Je pa fuuuul oken in vrat, garažnih vrat, montažne hiše, klime, strehe, kopalniška oprema, savne, bazeni, jakuziji... Bolj gradbene zadeve kot kaki 'modni dodatki' za dom. Našla sem celo eno otroško sobo in 2 kuhinji. user posted image user posted image

ja, sej naju zanima to za gradnjo - k bova gradila hišo, pa bi rada mal cene pregledala, pa mal preštudirala določene stvari

Neposredna povezava do sporočila: 2908
6.3.2009 20:53:18   
Anonimen
se vid, da je petek - spet nobene tle - no razen tebe babysolza, pa še ti odhajaš - na zdravjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2909
6.3.2009 20:57:06   
Anonimen
Čer čveke.user posted image

Tanikaa, noben se ni norca delal iz naših pametovanj o flaškah. To je bilo rečeno zgolj za zabavo, ker bi bilo predolgo za pisat kaj vse smo se pogovarjale tekom dneva in je Tina napisala droben opis A_S. Nč zamerit nobeni...če smo se delale norca smo se same iz sebe.user posted image Bi mogla cel čvek prebrat...sam je predolg, moraš bit vsaj do 23 tu, da ti nič ne uide.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2910
6.3.2009 21:04:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

čer

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2911
6.3.2009 21:08:24   
Anonimen

čer

Kej novega?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2912
6.3.2009 21:12:02   
Anonimen
Cer

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2913
6.3.2009 21:16:03   
Anonimen
Mi se ne spimo,je ponovitev vcerajsnjega vecerauser posted image .
Sem iskala potni list Marisin sigurno eno uro.Vse pregledala,predale,torbe,potovalke.....in ga najdem v predalu kjer je vedno in kjer sem sigurno 5x pogledala.user posted image Isto je bilo prejsnjic.Jaz ne vem,sem res tko slepa,a je to neka nadnaravna sila ki me zeza u glavo....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2914
6.3.2009 21:22:04   
Anonimen
kleo - a jutri greste? sem očitno nekje v poplavi čvekanja spregledala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2915
6.3.2009 21:23:12   
Anonimen
Kleo, za take stvari si najdi v stanovanju poseben plac, da tega ne iščeš. Upam, da najdeš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2916
6.3.2009 21:24:22   
Anonimen

Kleo, za take stvari si najdi v stanovanju poseben plac, da tega ne iščeš. Upam, da najdeš.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Mi se ne spimo,je ponovitev vcerajsnjega vecerauser posted image .
Sem iskala potni list Marisin sigurno eno uro.Vse pregledala,predale,torbe,potovalke.....in ga najdem v predalu kjer je vedno in kjer sem sigurno 5x pogledala.user posted image Isto je bilo prejsnjic.Jaz ne vem,sem res tko slepa,a je to neka nadnaravna sila ki me zeza u glavo....

sej je našla - no očitno ne berem sam jaz tko površno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2917
6.3.2009 21:24:51   
Anonimen
Jp,okol poldne.Samo brez tavelke.Bo prespala pri prijatelci,v nedeljo pa moz nazaj pride,midve pa naslednji vikend.komaj cakam,da vidim...vseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2918
6.3.2009 21:27:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nya user posted image

Kleo, bo kakšna kavica padla tu v Slo?user posted image Matr, še babysolzi sem jo dolžna.user posted image Drug teden mam mojga na dopustu, pa bom švignila z njegovim avtom mal nokoli.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2919
6.3.2009 21:32:04   
RMRM
Čer!user posted image

Zdej ste pa čist preveč naklofale, tko da ne bom nič komentirala, brez zamere.user posted image

Kleo, a prideš v Slo?

Danes pa mi nekaj štrajkamo s spanjem. Je že trdno spal ene pol urce, pol pa v jokuser posted image .

Nya - nič ne nakazjuj. Mi boš pol dala, ko pripeljem. Sam ju3 ne bo šlo. Se je moj polotil enga mal bol zamudnega dela.

Babysolza - hvala za podatek glede sejma. Sva tud hotla pogledat, pa zdej ne bova šla, ker gradil pa upam da ne bomo več user posted image . Me zdej bolj notranja oprema zanima.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
6.3.2009 21:32:41   
Anonimen
kleo - če boš mela možnost, se kaj javi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2921
6.3.2009 21:36:23   
Anonimen
Ja Kleo, greš lahko tud v knjižnjico in nam kaj lepega napišeš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2922
6.3.2009 21:36:55   
beyba
dans ko pa moj otrok spi pa nikjer nobene....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
6.3.2009 21:38:11   
Anonimen
Sej smo tu.user posted image RMRM čer tudi tebi.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2924
6.3.2009 21:38:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Nya - nič ne nakazjuj. Mi boš pol dala, ko pripeljem. Sam ju3 ne bo šlo. Se je moj polotil enga mal bol zamudnega dela.

sploh ni panike - ko boš user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?