neboglasnica
|
Ok, zdaj pa po vrsti: HD: jap, gasilski izpit. Tinky: samo, da sta ok! Mojcek: tudi mi smo bolj počasni... nas vsaj ne skrbi, da bi si glavo razbili. Ne še. Metuljčica: saj veš sama, kako težko si pridobiš potrdila za tri točke za nazive. Skratka, ena izmed njenih današnjih cvetk je bila, da sem sama kriva, ker lani konec junija nisem povedala, da nisem dobila nekega potrdila za šestdnevni semniar (2 x tri dni). Halo!?? Takrat sem bila ready stady to go. Približno četrtina kolektiva je imela težave s potrdili, ker jih ni bilo, napačni podatki ipd., ampak ker so bili tam, so vse zavrnili in dobili nove. Jaz sem izvisela in ona ne bo tega urejala zame. Never mind! Pa še nekaj cvetk. Pa še Ministrstvo... Ti povem v ponedeljek... beležka: imam jo že od osnovne šole, samo da sem si jo včasih sama delala - navadni zvezek, ravnilo, črte... Zdaj si gospa rokovnik kar kupim. Sem pa izbirčna, ni vsak primeren. Populis: danes ponovi vajo z vpisom v album. Enkrat bo že skapirala, ni hudič. Če ne prej, pa takrat, ko bo začela brati, . Nanka: za buške je dobro tudi maslo menda. Sicer pa od Justa krema Tea tree, aktivna krema... Flower: naj Lanovo tečnobo odnese luna s seboj! Auroraa: torej ti kuhaš za Matica tako kot za vas. Jaz tudi. Danes mu je moj dragi dal celo Poli salamo, jo že celo popoldne pobiram po postelji. Ne, ni bruhal, samo prežvečiti je nima s čim. Maja24: baje da razne skutke, sirčki in ostalo ni premočno, ker je predelano (vir: naša P). Jaz sem mu danes dala kar navadno skuto od LJ mlekarn, MU in polovico malinovega jogurta iz Hoferja. Kar s epa deca tiče - češ ti mojega?? In ne ličiš več na Almero, niti na Borčka. Pridna, saj veš, emšo, očala = slabši vid. Tims: a ni tole nekam zgodnja ura zate? Očitno boš danes lepo z dragim kaj kmalu prečekirala kak film, obirala jagode...
|