|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 19:12:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2476
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
5.3.2009 19:16:39   
Blacky30
Maja24, sam da kapljice hitro pomagajo. Kiri sirček je naša danes spet jedla, upam, da ne bo kaj, no pa saj tud zadnjič ni nič blo.

169 slik od rojstva do danes??!? Pa to je ful malo. Jaz jih še nisem dala razvit, a imam posebno datoteko, mapico, kamor shranjujem tiste, ki jih bom dala, pa jih je že čez 450, od rojstva do danes, pa še to dam potem po več izvodov, da še dedki in babice dobijo pa tete in strici, ......user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
5.3.2009 19:17:46   
Blacky30
Tims, jaz sem nekje prebrala, da več dni zaporedoma daješ samo pri uvajanju GH in to pri prvih 6. vrstah hrane. Ko je to brez težav, daješ vsevprek. Jaz ji dam vsak dan kaj drugega.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
5.3.2009 19:26:36   
maja24
Blacky30 ja jest mam na sumu Kiri,lahko da je sam na Kiri alergična,ker en mesc nazaj sm ji pa dala zdenka sirček pa je blo OK,loh je pa tut neki drucga.A je možno da je na pasjo dlako,ker v soboto sm bla pr eni prjatlci z Elo,k ma 5 maltežanov?

Kar se tiče pa fotk jih mam jest tutene 500 kom.,tok da sm jih dala 169 razvit,ostalo je pa itak na CDju in pa v račnalniku.Pa sej jih je zaenkrat dost.

Ela čebela

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 19:31:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2480
5.3.2009 19:44:01   
ksenci
maja24- ne hvala! mam že enga doma čist dostuser posted image
flower- tud jz cel dan prenašam tečkota. vremeuser posted image
jz sm tud čist zaspana ratala, tak da bom kr kmal šla v postlo, sam kdaj bo Aljaž zaspaluser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 19:51:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2482
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 20:01:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2483
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 20:02:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2484
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 20:06:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2485
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 20:08:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2486
5.3.2009 20:14:33   
Majuska
No tkole,

sem bila pridna in opravila kup stvari: dohtarca, vpis v knjižnico, šoping in lekarna.

Pri dohtarci sem urejala kup stvari, težave z želodcem - za kar sem dobila dobila tablete Controloc, bom pač morala paziti na tajming, kdaj jih vzeti (zaradi mojega mleka).

Za probleme s križem, oz. trtico sem dobila napotnico za fizioterapijo, super, to je namreč to, kar sem hotela. Za trebušno gripo pa moram itak samo počakati, da bo do konca mimo. Itak sem že dobra, še kak dan ali dva počitka, to je to.

Z dragim sva povečerjala špagete s smetanovo omako, zdaj grem malce počivat. Ful sem utrujena, pa nimam pojma, od česa user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2487
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 20:20:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2488
5.3.2009 20:24:00   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Blacky30 ja jest mam na sumu Kiri,lahko da je sam na Kiri alergična,ker en mesc nazaj sm ji pa dala zdenka sirček pa je blo OK,loh je pa tut neki drucga.A je možno da je na pasjo dlako,ker v soboto sm bla pr eni prjatlci z Elo,k ma 5 maltežanov?

Kar se tiče pa fotk jih mam jest tutene 500 kom.,tok da sm jih dala 169 razvit,ostalo je pa itak na CDju in pa v račnalniku.Pa sej jih je zaenkrat dost.

Bi lahko bilo od psov tud, ja, ker praviš, da je v nedeljo dobila pikice, v soboto pa si bila tam. Bi moralo počasi izginit potem.

Glede slikic pa sva se malo narobe razumeli.user posted image user posted image  Jaz jih imam okol 450 za razvit, dejansko pa imam fotk od rojstva Teje do danes okol 1500-2000.user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
5.3.2009 20:27:05   
Blacky30
Flower, kdo je avtor?

Jaz zdaj zaključujem z Razdrto zibelko, potem pa še ne vem, katero bom izbrala za branje.user posted image  Mam kar izbiro trenutno iz knjižnice.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
5.3.2009 20:31:45   
ksenci
jz še nism v postli kr Aljaž tečka. se bi kr igral, pol pa na enkrat sitnuser posted image vse sam spat ne. je flaško spil, zraven gledal, pol pa hop pokonc. grem gledat nazaj tednik.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
5.3.2009 20:33:21   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Flower, bova imeli zgleda isti večer. S tem, da je moj doma, ampak itak je na flight simulatorju, tak da me ne bo motil.

A to za igrce. moj je tud mahjen na igrceuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2492
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 20:38:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2493
5.3.2009 20:42:11   
neboglasnica
Oj, mi smo nazaj... Še enkrat tule hvala Populis, ker si prišla malo mirit mojega divjega škrata, pa ne Staša, da ne boste mislile, čeprav zdajle nori po ostelji. Tale divji škrat je moja Ana. Razstava ok, moja hči je imela razstavljeno eno sliko za katero pravi, da ni dobra.

HD: dogaja? Biznis?

Flower: te maska nič ne peče?

Ostalo sem pa že pozabila. Moram kakšen česen v obliki čokolade pohrustat za boljši spomin.

Nanka:
boga Natka. Moj se je pa danes končno opogumil in se nagnil naprej in iz sedečega položaja prešaltal na ležečega. Ejga fanta, počasi pa bo.

Nič, še enkrat poskusim z dojenjem, da vidim, kako bo.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 20:45:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2495
5.3.2009 20:45:41   
tims
Maja24, user posted image , ne zdaj pa nisi več podobna Almeri. Kar se pa moža tiče - ne hvala. Imam svojga poln kuferuser posted image .

Hvala za odgovore, kar se hrane tiče. Sicer pa, če se bojo kakšne pikice pojavle, bom točno vedla, da je to od špinače.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
5.3.2009 20:54:41   
Blacky30
Flower, samo zateuser posted image user posted image user posted image :

user posted image   - za okulista

user posted image   - za ginekologa

user posted image   - za zobozdravnika

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
5.3.2009 20:58:35   
Blacky30
IZIDI GLASOVANJA:

user posted image  - medo  = 9 GLASOV

user posted image  -  pingvin  = 6 GLASOV

user posted image   - krava  = 1 GLAS

user posted image  - slonček  = 0 GLASOV

Kateri naj bo za postavljanje na nogice?

ZMAGAL JE MEDO!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem naredit seznam.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
5.3.2009 21:04:56   
neboglasnica
Ok, zdaj pa po vrsti:

HD:
jap, gasilski izpit.

Tinky: samo, da sta ok!

Mojcek: tudi mi smo bolj počasni... nas vsaj ne skrbi, da bi si glavo razbili. Ne še.

Metuljčica: saj veš sama, kako težko si pridobiš potrdila za tri točke za nazive. Skratka, ena izmed njenih današnjih cvetk je bila, da sem sama kriva, ker lani konec junija nisem povedala, da nisem dobila nekega potrdila za šestdnevni semniar (2 x tri dni). Halo!?? Takrat sem bila ready stady to go. Približno četrtina kolektiva je imela težave s potrdili, ker jih ni bilo, napačni podatki ipd., ampak ker so bili tam, so vse zavrnili in dobili nove. Jaz sem izvisela in ona ne bo tega urejala zame. Never mind! Pa še nekaj cvetk. Pa še Ministrstvo... Ti povem v ponedeljek...

beležka: imam jo že od osnovne šole, samo da sem si jo včasih sama delala - navadni zvezek, ravnilo, črte... Zdaj si gospa rokovnik kar kupim. Sem pa izbirčna, ni vsak primeren.

Populis:
danes ponovi vajo z vpisom v album. Enkrat bo že skapirala, ni hudič. Če ne prej, pa takrat, ko bo začela brati, user posted image user posted image .

Nanka:
za buške je dobro tudi maslo menda. Sicer pa od Justa krema Tea tree, aktivna krema...

Flower: naj Lanovo tečnobo odnese luna s seboj!

Auroraa
: torej ti kuhaš za Matica tako kot za vas. Jaz tudi. Danes mu je moj dragi dal celo Poli salamo, jo že celo popoldne pobiram po postelji. user posted image Ne, ni bruhal, samo prežvečiti je nima s čim.

Maja24: baje da razne skutke, sirčki in ostalo ni premočno, ker je predelano (vir: naša P). Jaz sem mu danes dala kar navadno skuto od LJ mlekarn, MU in polovico malinovega jogurta iz Hoferja. Kar s epa deca tiče - češ ti mojega?? user posted image In ne ličiš več na Almero, niti na Borčka. user posted image Pridna, saj veš, emšo, očala = slabši vid.

Tims:
a ni tole nekam zgodnja ura zate? Očitno boš danes lepo z dragim kaj kmalu prečekirala kak film, obirala jagode...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 21:13:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?