tims
|
Ojla. Predno grem v pojstlo še pozdravček. Uspela sem vse prebrat, kar ste napisale. Sem zadnje čase kar pridna, a ne ? No, naj povem, da sem imela obiske. Sem sestri pokazala copatke iz Hoferja in se je takoj ponudla, da mi počuva Nino, jaz pa naj skočim pogledat, če jih še majo. In itak da jih niso imel več . Mislim, kok so jih pa sploh mel? Ne mi rečt, da v enem dnevu grejo vsi copati? Če bi imel naročeno konkretno število jim sigurno ne bi smelo zmanjkat že drugi dan. Sramota. In to bom tud naprej kaj zatežila. Res mi grejo take štacune na živce. Oh, bo že. Se razp**** za brez veze. No, potem je moja mama skuhala kosilo (sem ji jaz pomagala), že pred tem sem bila pridna in sem vse polikala, Nina je bla pa eno uro pokonc, pa eno uro spala in spet eno uro pokonc, eno uro spala. In to trikrat. In tud zdele zvečer je čist zakomirala. Upam sam, da ne bo to spanje do dveh, pol pa konc . Umpa, lepo da si se oglasila . Flower, sej mogoče pa Lan ne bo dobil koz. Ni nujno, da se jih nalezeš, pa čeprav si v stiku s kužno osebo. Držim pesti da bo tako SOS trgovine - jaz upam, da bomo imeli kaj takega tudi pri nas. Almera, sem ravno pop. mislila nate. . Uživajte še naprej. Blacky, jaz sem za pingvina. Čokoladne kašice - mi bomo še mal počakal. Je kar še nekaj zelenjave, ki bi ji rada prej dala za probat, pol pa tud te zadeve pridejo na vrsto. Majuska, pa si ti šla kaj k zdravniku? Zdaj se pa že kar nekaj časa tole pri tebi vleče, a ne? A se motim ? Populis, v 8.raz padeta? Ojoj, midva sva prvo leto pri Timu padla za stodeset toalrjev v šesti raz., pa sem bila čist zgrožena. No, zdaj pa naj bi upošteval kredit za stanovanje. Bom vidla kako bo. Še nisem dobila odločbe. Nč, moram končat. Sem prej napisala, da upam, da ne bo spanje do dveh. Pa glih zgleda nekak tko. Sem že dvakrat šle vmes k tamali.Zgleda, da ji nekaj ne štima, ker tud v naročju jamra, s tem, da se vidi po njej, da bi rada spala. Bomo vidli, kakšna bo noč Lahko noč vsem.
|