Blacky30
|
Serijo sem pogledala, zdaj vas še na hitro preberem in letim spat. Kruhek se je tu spekel, se že hladi, mnjami bo fajn zajtrk. Flower, verjamem, da ste se ustrašili letala. Si potem znaš vsaj približno predstavljat, kak je pri nas doma, ko smo poleg letališča in imajo velikokrat te vaje? Smo pri zavarovanju hiše dali posebej to postavko zraven, če letalo dol pade. Samo res. Grozno je, sploh ko imajo mitinge. Take akrobacije izvajajo nad našimi glavami, da dol padeš. Trgovine - vauu, ne morem verjet, mercator da je tak drag? No, resda skoraj nič tam ne kupujem, ampak vseeno. Ampak, Inigo, to pa skoraj težko verjamem, da bi bil leclerk tak drag, če pa se meni zdi poceni. Sta vidva gledala cene na policah in na računu, brez da bi odštela še 2 popusta, enega osnovnega in enega na kartico? Ker potem je dražje ja, samo jaz vse te popuste odštevam in pridem na dokaj nizke cene. Spar pa mi je ful odročen, tak da me redko vidijo. Pa še ne prenesem tistih njihovih piskanj pri blagajnah in varnostnikov, ki potem stranki delajo sramoto. Plenice pa tudi mi kupujemo v Hoferju. Za nakup pa je pri nas tak, da gremo enkrat mesečno in pustim tam okol 200€, potem pa še samo sproti kupujemo kruh, pa še kakšne malenkosti, itak to znese še dodatnih 150€. Majuska, preko koncesije doplačuješ za bele plombe in umetne zobe. Rovarka, aha, hvala za razlago Almerinega posta. No, vidiš, sem dobra v številkah, samo kak pašejo v stavek, pozabim. Neboglasnica, tudi tebi hvala za razlago. Upam, da se bo Bor lepo prilagajal, da ne bodo imeli večjih težav. Ooooo, marička, ubogi Jan Plestenjak, kolk julijk se misli spravit NA njega. Da se ne boste steple, babnice. Neboglasnica, čestitke za novi avtek. Zdaj pa bi hitro skočila kar v MB k flower s stajico, ne? Ko je tak fajn vozit novo mašinco.... Saj res, ko berem vaše nakupe, me je GR spomnila - a mi poveste razliko med Kiri sirčkom in navadnim topljenim sirčkom Zdenka, Happy Cow, itd. Mi imamo Zdenko skoz v hladilniku, ker pa sem vas brala in ste me čist zmešale s tem Kirijem, sem ga kupila in doma pogledam in nisem opazila nobene razlike med njima. Kaj je torej bistvo? Majuska in ostale glavobolke - Mercator nalepke - če še kateri kje ležijo in bi jih vrgla v kanto, se še priporočam, do nedelje je še čas. Hvala! Nočko.
|