|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
25.2.2009 21:41:23   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Še malo bom težila ... user posted image  user posted image

http://bibaleze.si/multimedia/fotografije_otrok/aleksander-zimski.html

a ni tega že konc user posted image

majuska do kdaj pa sploh traja ta nagradna igra? Jaz sem že čist pozabla na njo. Sem pa dala glas tvojmu Aleksandru. user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
25.2.2009 21:42:51   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

sasi, inigo, ksenci mogoče se res kje srečamo NA Plestenjaku. user posted image   Mene moj pelje še za valentinovo in 8. marec. user posted image   Se je znajdu, bo kar dva praznika notr zajel. user posted image   Pa še dva kolega gresta zraven.

Te bodo pa opedenali.... user posted image

ne ne. Sem se narobe izrazla. user posted image   Gre še en par zraven. Kolegica pa kolega. user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 21:44:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1503
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 21:47:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1504
25.2.2009 21:48:28   
neboglasnica

sasi, inigo, ksenci mogoče se res kje srečamo NA Plestenjaku. user posted image   Mene moj pelje še za valentinovo in 8. marec. user posted image   Se je znajdu, bo kar dva praznika notr zajel. user posted image   Pa še dva kolega gresta zraven.

Te bodo pa opedenali.... user posted image

ne ne. Sem se narobe izrazla. user posted image   Gre še en par zraven. Kolegica pa kolega. user posted image

Saj sem zaštekala, samo hecam se, da malce popestriva tole vzdušje tu..

Kolk sm jst butasta!!! Klikam gumb za osvežitev in seveda je ves čas an isti strani. Je treba pogledat, ko spodaj piše, naslednja stran... Jao jao meni!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
25.2.2009 21:50:44   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Flower: ti kar povej, če boš želela, ti jo pripeljem..

Pripelješ? No way.. da si boš še ti pot in stroške delala.. potem pridemo po njo ali pa mi pošlješ in daš meni stroške pošiljanja. Se da kak zložit? Razen če bo padel kak meeting na Trojanah v kratkem?

HD tudi jaz imam kak dan več, pol pa spet manj. Če prejšnji dan malo več jem, je lahko tudi kila več, po sadnem pa tudi 1,5 manj.

Lahko noč!

Pridem na kavo, tortico ali pa kaj podobnega. Saj imam vinjeto user posted image . Lahko pa tudi vi pridete, seveda. Dobrodošli. Samo, saj veš, prej sporoči, da naredim gaz od vhodnih vrat do nas, se lahko poškoduješ na kaki igrači. Pa lepo pančki!

HD:
šment, le kako potem jaz nakupujem, da sem toliko dala? ali pa imamo v LJ višje cene? Pa super, da si šla dol s kilami! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 21:57:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1507
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 22:02:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1508
25.2.2009 22:03:35   
neboglasnica
HD: 2x vložki, dve otroški zobni pasti, cel piščanec, ene kosmiče, 3x sveži kvas, 4x6 actimel, topljeni sir 2x, 1x kiri, grozdje, dva podstavka za mizo, 2x skuta, spominska knjiga, kus kus, skleda Winx in Tweety, obesek za ključe, 4x Lumpi kašica, 9x Frutek, Hipp sok 3x, Nivea robčki za rito, Meaglle maslo, beležka, ena tempera, opora za vrat ...99,10 € z že vštetim popustom. In to ni bil tedenski nakup, to je bil bolj za mimogrede, kje je šele tedenski user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1509
25.2.2009 22:04:17   
neboglasnica
Populis: tudi mene glava boli. Kaj razsaja v LJ???

Aja, nekaj nalepk ste mi dale drage moje, hvala hvala, ker sem zbrala za tri komplete krožnikov za sestro in sem ji prej nesla, je bila full vesela.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 25.2.2009 22:05:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1510
25.2.2009 22:06:12   
neboglasnica
Evo, tri ki smo se že poslovile še visimo gor... Populis, Flower in jaz.user posted image

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1511
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 22:10:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1512
25.2.2009 22:18:07   
glugluglu
metuljcek, šele zdaj sem prebrala tvojo zgodbo, ko malo v miru berem za nazaj, si ne morem predstavljati,
populis, tudi 4ss si sploh ne predstavljam, user posted image
sedaj imate pa take prave lepe, napredne mlade dameuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa nakupujemo v Mercatorju, podobno kot HD, 1x tedensko ob torkih-vse (razen plenic, robčkov za rito, nutelle in Milke (to je pa Mueler1xna mesecuser posted image )), v Logatcu imamo še Tuš, ampak smo se navadili na Mercator, včasih smo kupovali tudi v Šparu. Koristimo torkov popust in ker imamo v Logatcu še Mtehniko in pohištvo (kjer so prijazni in se da zmenit za popuste) vzameva še tako robo, pike se potem naberejo in imava še na koncu obdobja še ta popust).
Nas pride torek okoli 60-70EUR s popustom, s tem, da je to vse razen plenic in praška, ker je to iz Muelerja. No, če je kakšno praznovanje, rojstni dan ali kakšna žurka na vidiku je račun malo večjiuser posted image .

neboglasnica, ja valjda skleda winx in tweety, pa spominska knjiga, beležka,...user posted image - to ni redno- to potem tudi pri nas pride večji računuser posted image . Pa tele sklede so najbrž zasoljene s cenami.

Sem hotela še kaj napisati, pa se mi ne da, smo spet ves dan letali naokrog in sem utrujena, pa spet je v stanovanju džumbus, grem kar spat, pred tem moram še malo porihtati, jutri nas pa itak ves dan ne bo doma.

Neposredna povezava do sporočila: 1513
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 22:46:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1514
25.2.2009 23:56:37   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Še malo bom težila ... user posted image  user posted image

http://bibaleze.si/multimedia/fotografije_otrok/aleksander-zimski.html

a ni tega že konc user posted image

majuska do kdaj pa sploh traja ta nagradna igra? Jaz sem že čist pozabla na njo. Sem pa dala glas tvojmu Aleksandru. user posted image

Thanks. Pojma nimam do kdaj je nagr. igra - v bistvu sem mislila, da je že konec, pa vidim da še lahko klikam user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
25.2.2009 23:58:12   
Majuska

Populis: tudi mene glava boli. Kaj razsaja v LJ???

Aja, nekaj nalepk ste mi dale drage moje, hvala hvala, ker sem zbrala za tri komplete krožnikov za sestro in sem ji prej nesla, je bila full vesela.

Jest imam glavobol že od popoldneva ... odkar sem doma, sem dobila pa še vročino (38.4) in zeblo me je ko cucka. Zdaj po šalci čaja, Lekadolu in dveh uricah spanja sem vsaj za silo k sebi prišla. Pojma nimam, kaj mi je.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1516
26.2.2009 0:03:44   
Blacky30
Serijo sem pogledala, zdaj vas še na hitro preberem in letim spat. Kruhek se je tu spekel, se že hladi, mnjami bo fajn zajtrk.user posted image

Flower, verjamem, da ste se ustrašili letala. Si potem znaš vsaj približno predstavljat, kak je pri nas doma, ko smo poleg letališča in imajo velikokrat te vaje? Smo pri zavarovanju hiše dali posebej to postavko zraven, če letalo dol pade. user posted image  Samo res. Grozno je, sploh ko imajo mitinge. Take akrobacije izvajajo nad našimi glavami, da dol padeš.

Trgovine - vauu, ne morem verjet, mercator da je tak drag? No, resda skoraj nič tam ne kupujem, ampak vseeno. Ampak, Inigo, to pa skoraj težko verjamem, da bi bil leclerk tak drag, če pa se meni zdi poceni. Sta vidva gledala cene na policah in na računu, brez da bi odštela še 2 popusta, enega osnovnega in enega na kartico? Ker potem je dražje ja, samo jaz vse te popuste odštevam in pridem na dokaj nizke cene. Spar pa mi je ful odročen, tak da me redko vidijo. Pa še ne prenesem tistih njihovih piskanj pri blagajnah in varnostnikov, ki potem stranki delajo sramoto.user posted image  Plenice pa tudi mi kupujemo v Hoferju. Za nakup pa je pri nas tak, da gremo enkrat mesečno in pustim tam okol 200€, potem pa še samo sproti kupujemo kruh, pa še kakšne malenkosti, itak to znese še dodatnih 150€.user posted image

Majuska, preko koncesije doplačuješ za bele plombe in umetne zobe.

Rovarka, aha, hvala za razlago Almerinega posta. No, vidiš, sem dobra v številkah, samo kak pašejo v stavek, pozabim.user posted image user posted image user posted image  Neboglasnica, tudi tebi hvala za razlago. user posted image  Upam, da se bo Bor lepo prilagajal, da ne bodo imeli večjih težav.

Ooooo, marička, ubogi Jan Plestenjak, kolk julijk se misli spravit NA njega.user posted image user posted image  Da se ne boste steple, babnice.user posted image
Neboglasnica, čestitke za novi avtek. user posted image user posted image  Zdaj pa bi hitro skočila kar v MB k flower s stajico, ne? Ko je tak fajn vozit novo mašinco....user posted image

Saj res, ko berem vaše nakupe, me je GR spomnila - a mi poveste razliko med Kiri sirčkom in navadnim topljenim sirčkom Zdenka, Happy Cow, itd. Mi imamo Zdenko skoz v hladilniku, ker pa sem vas brala in ste me čist zmešale s tem Kirijem, sem ga kupila in doma pogledam in nisem opazila nobene razlike med njima. Kaj je torej bistvo?

Majuska in ostale glavobolke - user posted image user posted image user posted image

Mercator nalepke - če še kateri kje ležijo in bi jih vrgla v kanto, se še priporočam, do nedelje je še čas. Hvala!user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
26.2.2009 0:35:25   
tims
Sem mislila, da se vam bom prej pridružla, pa ni šlo. Je tamala ful bruhala. Najprej kmalu po tistem, ko sem se oglasila. In to iz nič. Je lepo sedela na tleh, se nekaj igrala, pa slišim en čuden zvok. Se obrnem k njej, pa je kar lilo iz nje. Me je skor kap. Sem prvič vidla, da nekdo lahko tako bruha. Potem sem jo dala mojmu, da sem šla pripravit stvari za preoblečt, pa je vmes še enkrat bruhala. Potem jo umijem, preoblečem in sem jo mal nosila, da bi se umirila in probala zaspat. Pa jo je kar katapultiral iz naročja, kjer je ležala, v sedeč položaj in je spet bruhala. Jo še enkrat preoblečem, jo odnesem v dnevno, jo dam mojmu, da grem poplahnit stvari, pa slišim mojga, kako jo miri. Je spet bruhala. Ampak samo še slina. Jest valda čist panična in pokličem zdravnico. Je bila ura petnajst čez sedmo, do pol osmih pa delajo. Se je oglasila sestra, ji povem kaj se nam dogaja, pa me pomiri, da naj ji nič ne dajem za jest, samo vodo po žlički in dojenje, da je to sigurno samo kakšna viroza. Aja, pa nobene vročine nima, pa driske tudi ne. Ko sem se nehala pogovarjat, pa tamala spet bruha. Jo je moj nagnil nad umivalnik, pa je šlo samo zeleno rumeno ven. In potem je skoraj v sekundi zaspala. Jaz u jok, ker vem, da to ni nič dobro. Pa sva se z mojmu odločila, da bova počakala, da se zbudi in bova potem vidla kaj bo. Se tamala zbudi, pa kot da ne bi blo nič. Vsa razigrana, vsa navdušena pila vodo po žlički, potem sem jo podojila, samo nisem pustila, da bi dolgo vlekla. Sem jo malo pustila, da se je poleglo to, kar je pojedla, sem jo šla oblečt v pižamo, potem pa še enkrat pristavla. In zdaj spi. Sem se odločila, da bom ponoč kar dežurala za vsak slučaj. Nikol ne veš. Sem pa potem v knijgi Otroški zdravnik poiskala te simptome in piše, da ima lahko otrok nekakšno črevesno zaporo. Ampak tam je omenjena tudi driska in vročina, ki pa je naša tamala nima. Bom počakala do zjutraj kaj bo. Če pa se bo ponoči bruhanje ponovilo, pa definitivno greva z njo na urgenco.

Zdej grem pa tv gledat, da ne bom zaspala.

Lahko noč vsem.

< Sporočilo je popravil tims -- 26.2.2009 0:36:38 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
26.2.2009 1:06:30   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Mercator nalepke - če še kateri kje ležijo in bi jih vrgla v kanto, se še priporočam, do nedelje je še čas. Hvala!user posted image

nekaj jih še imam, dobiš po pošti user posted image

grem, tole je tu mač ... termometer še kar kaže 37.3... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
26.2.2009 6:35:32   
neboglasnica
Dobro jutro!

Nanka: Na pomoč! Staš ima danes zjutraj nekakšne rdeče flekce po čelu, po trebuhu pa samo par pikic. Na hrbtu ni omembe vredno. Je to šesta bolezen??? Pa siten je ko sto vragov. Kar naenkrat ima še zamašen nos..

Tims: user posted image user posted image user posted image user posted image . Očitno se ne smemo hvaliti z zdravjem naših otrok. Se spomniš, pri tebi smo se pogovarjale o bruhanju? Jaz že trkam. Upam,d a je noč minila mirno.

Glavobol: meni še vedno škratje štemajo v glavi.... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
26.2.2009 6:39:58   
neboglasnica
Sem ravno prejle razmišljala, kako mi je bilo hecno, ko sem pred čassom od vas dobivala nalepke, poleg pa listke s podpisi, pa mi je bilo vse tako nepredstavljivo. Ko sem vas pa osebno spoznala, so tudi tisti listki dobili svoj pomen.

Aja, pa Staš je full kakal prejle in mislim, da ravnokar spet. In Ana je tudi že dve uri pokonci, ker se slabo počuti. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1521
26.2.2009 7:15:56   
neboglasnica
Evo, sem klicala k P in pravijo, da so pikice posledice viroze.

Neposredna povezava do sporočila: 1522
26.2.2009 8:07:53   
dzanika
Dobro jutro!

Dobro jutro!

Nanka: Na pomoč! Staš ima danes zjutraj nekakšne rdeče flekce po čelu, po trebuhu pa samo par pikic. Na hrbtu ni omembe vredno. Je to šesta bolezen??? Pa siten je ko sto vragov. Kar naenkrat ima še zamašen nos..

jaz bi rekla da je tole šesta bolezen ja. In s tem k so se naredili flekci jo je prebolel. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1523
26.2.2009 8:08:37   
dzanika

Evo, sem klicala k P in pravijo, da so pikice posledice viroze.

aja? Tut možno...

Neposredna povezava do sporočila: 1524
   [Brisano sporočilo]
26.2.2009 8:15:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?