|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
25.2.2009 14:35:43   
nosečka maja
Blacky30- se mi je zdelo, da je ta medvedek že v uporabi, ko sem menjala avatar.
M. nalepke poslane.Ti pošljem podatke od Lare na zs.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
25.2.2009 15:04:20   
nosečka maja
Almera- uživajte in srečno pot.

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 15:18:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1453
25.2.2009 15:20:44   
ksenci
oba sva se najedla pireja in repe do onemoglosti! mu je ful pasal kiselkast okus. Aljaž je že zaspal, jz pa sm si prvošla eno ornk dozo kave če me kaj zbudi. ne vem, zaka se mi tak spiuser posted image bi najraj šla mal zadrmat, namest učituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1454
25.2.2009 15:21:12   
ksenci
Almera uživajte maximalnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
25.2.2009 15:21:44   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Lepo se imejte, ne kregajte se, pridno čvekajte (vas bom že ulovila). Malčki pa naj bodo pridni, speči in naj se naučijo en kupo novih vragolij

Naj se tvoje besede pozlatijo!

Enjoy! Enjoy! Enjoy!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
25.2.2009 15:25:00   
metuljcek321
Glih prileteli iz Lj - mami & oci bosta menjala avto, pa sem zapeljala oceta (in Anjouser posted image ) pogledat enega yarisa .... lep, lep, skoraj cisto tak kot moj (majcken bolj temno srebrn), pa novejsi - moj je letnik 2006, tale pa 2008 ... Sta cist navduesna nad mojim srebrnim lepotcem, ker je tko fajn prostoren in visok, da komot zlezeta vanj. Mogoce ga bosta pa kar kupilauser posted image  Me nekaj hecata, ce jima prodam svojega, pa nisem za stvar, ker sem zelo zadovoljna & ne mislim se menjati.

Btw: A mogoce kaksna od vas pozna koga, ki prodaja yarisa letnik 2006 ali novejsi? Just asking ...

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
25.2.2009 15:25:01   
ksenci
Kolkrat na teden dajete malčkom meso? midva sva začela pred približno pol meseca, pa mu ga zdaj dajem nekje 3x tedensko- piščanca, purana al pa zajčka. 

Neposredna povezava do sporočila: 1458
25.2.2009 15:26:26   
ksenci
metuljček- prodaj pa kup 2008user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
25.2.2009 15:27:10   
metuljcek321
ksenci, fajn, da sta tudi vidva ponovno na sprehodih. A ni fantasticno? Danes je tak mega dan - jaz sem po frustku skocila v Muellerja & je dedi peljal Anjo ven za eno uro, potem sem prisibala domov & jo kar direkt peljala se na eno uro setnje & je tko pasalo ----- noro, noro, noro!

meso - ma, pojma nimam, kaj cakam, a kar nisem se zacela ... Drugac pa: hi, hi, Aljaz je pa taksne vrste mesa kot jazuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
25.2.2009 15:28:05   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

metuljček- prodaj pa kup 2008user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  po moznosti kar nasima dvema po dobri ceni, potem pa '08 zase, ne?user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
25.2.2009 15:29:22   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja

M. nalepke poslane.Ti pošljem podatke od Lare na zs.

Blacky, a potem rabis tisti dve moji nalepki? Ali jih posljem netki, ali katera je ze prosila zanje? Povej, kaj in kako, da to ustimam ... ce ne prej, bom sla na posto jutri zjutraj ....

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 25.2.2009 15:36:40 >

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1462
25.2.2009 15:36:01   
metuljcek321
neboglasnica, posiljam ti en velik kos ENERGIJE, da bos uspesno zvozila skozi pocitniske dni s tvojima dvema frajlama. Stasa pa kar se malce razvajaj ... kaksen dan ali dva mu definitivno pripadata po taksni grozljivi temp.

mirjam, kako babysitting business?

hd, se strinjam, vendar - kot pravi populis - clovek potrebuje cas, da to spozna & razume. Sicer pa: "All's well that ends well."

populis - kako to mislis, da s tvojim nista bila skupaj lani med nosecnostjo? Mal sem blond, razlozi, please.

user posted image  mali Zivi za zobka nr. 1! In hvala za porocanje podatkov, populis!

Majuska, kako zobar? Ima se vse prste?

frutka, ma, shit, no, da ni bilo Pretty Baby izdelkov. Grrrr ... sem tudi jaz videla akcijo in se sprasevala, kateri izdelki so kaj misljeni ...

tims, happy b'day tvojemu dragemu. Tule pa virtualno - ce ze realno ne greuser posted image  user posted image  user posted image :
user posted image

PS: In ti se RES NE hecas s temi vampi, a ne? Si jih ze na Trojanah kupovala zanj, kot sem prebirala ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1463
25.2.2009 15:40:55   
ksenci

tule se mi zdi da se sploh ne vidi da sta skor tri mesece narazen. Aljaž je 7m, Špela pa bo kmalu 11m
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1464
25.2.2009 15:50:22   
Blacky30
Evo me nazaj. Hb sva oba živa in zdrava, ker naju je eno tele yxywyxywxywqčćsldšdlssauser posted image user posted image  skoraj povozilo, ker je frajerček moral na gsm zijat in vijugat po cesti, ki nima pločnika. Tolko, da nisva z Nejcem padla dol v grabo zaradi umikanja. Praseto! In potem mi še ustavi poleg mene in me vpraša, če so kakšni problemi, češ grozil mi je, ker sem mu pomahala, kao halooo, pazi malo. Za odstrel s takimi šmrkavci!!!!user posted image user posted image  Seveda pa blacky ne bi bila blacky, če si ne bi registrske zapisala, bom mu že pokazala.user posted image user posted image

Tims, jaz imam tudi Nejca v vrtcu, saj nima on počitnic, če jih imajo šolarji. Niti pomislila nisem na to, da bi bil zato doma. Bo že prišel njegov čas počitnic.user posted image

Rebeca pa se nam je izgubila al kaj?!??user posted image

Glu3, saj mi res ni bilo najbolj jasno to z zobki. A si tak povedla, da sem mislila, da gre za prva dva, potem pa sem noro v seznam buljila, ko sta bila že dva napisana.user posted image  No, zdaj je jasno in jih naslednjič dopišem. user posted image  Bravo, zobati mož!!!user posted image user posted image

Almera, si rekla 36 ur z letalom??? In kaj se počne ves ta čas gor, razen sedenja in spanja?user posted image  Ne, resno sprašujem. Kaj to greste jutri zjutraj, ne? Aja, čakaj, ti nas že zapuščaš??? Torej odhajaš zdaj popoldan al kak? Oh joj, jaz sem kar nervozna namest tebe. Čeprav mene ne bi spravli iz bajte.user posted image user posted image

Nosečka maja, zelo lep avatar si si izbrala.user posted image user posted image user posted image  In hvala ti!user posted image

Ksenci, ma kak pade, nič ne štejem, včasih dobi 3x tedensko, včasih pa tud samo 1x. Čeprav zajčka pa moja ne bo dobila.user posted image
Iiiiiiiiiii, Ksenci, Špela pa ima isti kompletek, kot ga ima moja žabica.user posted image user posted image  Evo, da dokažem:

user posted image

Sicer pa izgleda Aljaž starejši od nje.user posted image

Metuljcek, saj sem ti že dopoldan zs poslala za nalepkice. Rabim ja, rabim. Je naneslo tak, da jih zdaj rabim že za novi paketek, ker sem jih še nekaj dobila.user posted image  Če pa se raje odločiš za netki, pa tud prav, men je vseeno.user posted image
Pa dajjjjj, zdaj si mi pa dan pokvarila s temi ogabnimi vampi. Bljakkkkkkk!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Moj dedc bi zdaj bruhal, če bi to videl.user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
25.2.2009 16:00:54   
Blacky30
Še naši pusteki hrusteki od včeraj:

user posted image

user posted image

user posted image

Pol superman, pol hudiček:user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 25.2.2009 16:05:45 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
25.2.2009 17:12:52   
ksenci
blacky- kak kjut! tapru gledam od kot teb Špelia slika, pol pa berem in vidim da je Tejauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
25.2.2009 17:25:05   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
25.2.2009 17:32:38   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Še malo bom težila ... user posted image  user posted image

http://bibaleze.si/multimedia/fotografije_otrok/aleksander-zimski.html

a ni tega že konc user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
25.2.2009 17:33:03   
tims
Kosilo je za nami. Moj je bil čist navdušen nad njimuser posted image .

Blacky, se strinjam. Men so vampi ogabni in Metuljček, ja, nč se ne hecam glede njih. Sem mojmu pokazala sliko in se je sam smejat začel. Men se zdi, da te vampe jejo samo dedki in moj možuser posted image .

Blacky, mene je kar malo strah takih norcev v avtu. Pa pol še k kar za tabo pride. Nikol ne veš, kaj je sposoben narest. Še dobro, da si si zapisala tablco.

Nina je pa zdaj tako užaljeno jokala kot še nikoli, ker sem jo "kregala", ker je spet grizla mizo. Komi sem jo potem potolažla. Se mi je kar smilila, ampak res ne vem kaj ji je. Pri tolkih igračah,neeeee, ona mizo grizljauser posted image user posted image user posted image .

Zdej pa bom probala tamalo dat spat, ker je rahlo nemogoče ratala.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 18:05:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1471
25.2.2009 19:44:09   
lex
mi smo danes preživeli zadnji počitniški dan ful lepo, jutri pa nam ati vgre v službo user posted image user posted image user posted image . Sicer bi ga jutri najbolj rabila. Smo šli dopoldan na dolg sprehod po gozdu, pa sta ta velika dva oba zaspala in na koncu se je Aleks zbudil z vročino user posted image user posted image user posted image . Bi morala jutri k ortodontu, pa ne vem a ga je dohtarce strahuser posted image .

blacky ful dobre maškare ste biliuser posted image user posted image user posted image user posted image

ksenci tvoj Aljaž me ful spominja na punčko od kolegice, se morala vredu pogledat, da ni ona.

vse najboljše miškam, ki danes praznujejo user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
25.2.2009 19:51:39   
neboglasnica
No, Almera že letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

user posted image sdhgfdusfzweuifhuser posted image , Mercator me pa ne vidi več, dolgo časa ne več. Šment, nakupila sem za polno tisto Mercatorjevo reciklirano vrečko, pa še eno malo zraven in s 5 % popustom plačala 99,10 €. Kaj si ti ja nor? Nobenih krem, plenic,....

Tako sem jezna, da grem kar čokolado uničit.

Aja, lušne maškarce.... user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
25.2.2009 20:08:21   
Inigo
helow!

da se malo javim...

moja ločevalna - nism šla niti deke dol, sm šla pa 5 dek gor! user posted image

maškare
- smo bli čebele... evo nas

user posted image

user posted image

spimo ne, tečni smo u tri pm, jemo ne...

sasi13 - s kom pa greš na Plestenjaka? nis nč povedala... user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 20:16:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?