|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.2.2009 8:21:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
   [Brisano sporočilo]
26.2.2009 8:21:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1527
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
26.2.2009 8:25:59   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

HD: 2x vložki, dve otroški zobni pasti, cel piščanec, ene kosmiče, 3x sveži kvas, 4x6 actimel, topljeni sir 2x, 1x kiri, grozdje, dva podstavka za mizo, 2x skuta, spominska knjiga, kus kus, skleda Winx in Tweety, obesek za ključe, 4x Lumpi kašica, 9x Frutek, Hipp sok 3x, Nivea robčki za rito, Meaglle maslo, beležka, ena tempera, opora za vrat ...99,10 € z že vštetim popustom. In to ni bil tedenski nakup, to je bil bolj za mimogrede, kje je šele tedenski user posted image .

ej pa si pogledala račun, da ti niso kj "pomotoma" 4x računal???

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
26.2.2009 8:30:07   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: lex

jaz starih cot nimam več, ker sem skoz noseča in sem jih razdajala, razen 1 kavbojk, te pa bodo še čakale. me mika ločevalna ali pa monti, ampak prej si ne upam, ker dojim.

lex ni panike z dojenjem. jst tut dojim. in mam še vedn mleka dojst. se mi zdi, da se mi je mogoče celo mal izboljšalo, ker mali rajš vleče user posted image dojima se pa ponoč 2x in čez dan pred spanjem in za žejo.

sasi13 - ni treba se zdj hvalit... user posted image hecam te! ej, punca... komaj čakam, da grema vn! res! kura se ma fajn mele. pa še ksenci srečama in sestro... pa zažuramo do jutra!!! user posted image user posted image user posted image ste kj fauš??? jst bi bla... user posted image

blacky - to sva delala ravno ko se je odprl leclerk v MB. glede na najino košarico nakupov, je bil skora izenačen z merkatorejm.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
   [Brisano sporočilo]
26.2.2009 8:43:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
26.2.2009 9:03:01   
tims
Dobro jutro.

Midve sva se dvignile. Nina je lepo in mirno spala do pol petih. Sem jo podojila, pa do pol devetih. Je taka kot ponavadi. Nič vročine, nič bruhanja, nič driske. Upam, da bo tako tudi ostalo. Sem pa rekla, da ji bom dons dala samo malo GH, ostalo pa dojenje in vodo, da se želodček pomiri. Hvala za pikapoke.

Neposredna povezava do sporočila: 1531
26.2.2009 9:33:05   
ksenci
spali 21-6:30 s tem da se je dvakrat na hitrco zbudo, zdaj pa spet spi. bogi revček ima dlesno tako zateklo, čist mal še fali da bo kronica odzun.
sm že na hitrco posprvla, zdaj pa počas greva k p. po napotnco, da jo pošlem v Lj. za tiste povišane pirvate in laktate. pol pa še na kafe s kolegicouser posted image

inigo-si nas predstavlaš, da se enkrat zjutri prvlečemo nažgane domov. kako bo deci zijaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
26.2.2009 9:35:00   
ksenci
tims- mogoče ji ni kaj od hrane pasal, al pa res rahla virozcauser posted image upam, da bo zdaj vreduuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
26.2.2009 9:52:11   
Majuska
'morning ladies,

jaz še kar nisem ok. Danes bom bolj počivala, ker imam še vedno vročino in sem že nekajkrat zakuhala, kljub vremenu bomo danes samo doma. Prav za nobeno rabo nisem.

Evo zajtrk
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
26.2.2009 10:08:30   
neboglasnica
Evo, za Majusko in Nino: user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
26.2.2009 10:21:57   
nosečka maja
Hitro okrevajte Nina, Staš in Majuska  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1536
26.2.2009 10:44:50   
tims
Nina že spi. Je bilo ob pol devetih absolutno prezgodaj zanjouser posted image . Zaenkrat je še vedno ok. Ko bi le tako ostalo.

Ksenci, tudi jaz sem pomislila na hrano, ampak ni jedla nič novega in vse je bilo sveže pripravljeno. Ne vem res. Al je pa res samo kakšna viroza, kot je rekla sestra pri P.

Majuska in Staš user posted image user posted image user posted image . Jaz tud ne vem če bi dons šla ven s tamalo. Bi jo kar doma mal pustila, da počiva. Al kaj?user posted image  Sej ne vem kaj narest.

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
26.2.2009 10:52:16   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja

Hitro okrevajte Nina, Staš in Majuska  user posted image user posted image user posted image

Hvala.... In vsem ostalim tudi.

Tims: če ima ali pa nima otrok vročine, gre lahko ven, samo paziti moraš, da s ene napreza. Ležanje v vozičku ni prehud napor, user posted image . No, jaz kljub temu ne bom šla s Stašem še danes, ker ga vidim, da ni pravi, bi kar poležaval...

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
26.2.2009 10:55:52   
neboglasnica
Aja, ste videle tole akcijo v Hoferjevi reklami:

http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_10201.htm

Neposredna povezava do sporočila: 1539
26.2.2009 11:15:02   
tims

Ležanje v vozičku ni prehud napor, user posted image .

user posted image user posted image user posted image . To maš pa čist prav. Mogoče bova šli popoldne. Jaz se grem tud mal raztegnit na pojstlo. Mi mal manjka spanca.

Neposredna povezava do sporočila: 1540
26.2.2009 11:15:51   
tims

Evo, definitivno greva popoldne ven user posted image user posted image user posted image . Mava Hofer čisto blizu.

Neposredna povezava do sporočila: 1541
   [Brisano sporočilo]
26.2.2009 11:17:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1542
26.2.2009 11:17:25   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolane. Pri nas Aleks že od včeraj popoldne konstantno kuha na 39,4 user posted image user posted image user posted image  je tud ati ostal doma, da mi pomaga. Nič grem jaz moji sitnici mirit, ko se skoz neki ruvata in kosilo kuhat.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1543
   [Brisano sporočilo]
26.2.2009 11:18:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1544
26.2.2009 11:18:53   
lex
PUNCE V PONEDELJEK JE AKCIJA V HOFERJU piše čisto na vrhu, da se začne 2.3.09

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
   [Brisano sporočilo]
26.2.2009 11:19:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
   [Brisano sporočilo]
26.2.2009 11:19:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
26.2.2009 11:27:18   
dzanika

o super. Nisem opazla. Hvala da si tole objavla. Bom šla v  ponedeljek pogledat če bojo meli kaj lepega. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1548
26.2.2009 11:53:04   
Blacky30
Jutro!

Spali ok, Nejc je šel lepo v vrtec, Teja zdaj spi že drugo rundo po jutranjem vstajanju. Kavica in zajtrk sta na varnem v želodčku, zdaj pa pospravljanje. Danes pride frizerka, da nas vse porihta, tudi frendica s svojima punčkama pride, ker nam vsem naenkrat dela frizure. Je že skrajni čas, ker me ni frizirala od oktobra. Si predstavljate potem, kak narastek imam, ne? Ja, je rodila v decembru in je zdaj spet začela delat.

Majuska, hvala, ti bom zelo hvaležna za nalepkice.user posted image

Tims, hb, da je vse ok.user posted image

Flower, hrupa pa smo se navadili. A veš, da sploh več ne slišim, kdaj letalo vzleti in to, res ne. Pa gre vzdolž moje bajte, tam za gozdom zadaj. Tiste dni, ko so mitingi, smo sicer malo gluhi, pa vse dneve, ko imajo vaje, moramo pretrpet, a se nekak navadiš.user posted image

Mercator - jaz sem tudi tukaj vedno kupovala samo njihove znamke, pa se mi je zdelo, da se splača.

Neboglasnica vs. HD - sem ravno prej razmišljala, da je velika razlika med vama sploh glede števila družinskih članov in zato je tudi račun pri Neboglasnici tolk višji, saj kupiš večje količine živil,npr. 4x6 Aptamila, .....itd.

Rebeca, pridna punca, navsezgodaj pa tak delovna.user posted image user posted image

Inigo, žur do jutra, neeee, nič nisem fouš, me sploh ne mika. user posted image  

Leclerk - mi ne da miru, bom se spravla v akcijo primerjanja cen.

Neboglasnica, vidla reklamo. Samo številke?? Kolk pa imajo naši julijčki nogice? Ker za Nejca ni veš številke, on ima fusiko št. 29/30.

Lex, za Aleksa, da se čimprej pozdravi.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1549
26.2.2009 11:58:59   
lex
a Nejc ma tako fuso že? Aleks ma 27/28 pa se mi je že to zdelo veliko. Samo ko pa fuse pogledaš pa res vidiš, da majo take št. Jaz jih bom vzela za punce. Za vito 18, Alini pa 23. Tak da rebeca kake mi pusti, ko boš ziher prej tam kot jazuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?