Blacky30
|
Jutro! Spali ok, Nejc je šel lepo v vrtec, Teja zdaj spi že drugo rundo po jutranjem vstajanju. Kavica in zajtrk sta na varnem v želodčku, zdaj pa pospravljanje. Danes pride frizerka, da nas vse porihta, tudi frendica s svojima punčkama pride, ker nam vsem naenkrat dela frizure. Je že skrajni čas, ker me ni frizirala od oktobra. Si predstavljate potem, kak narastek imam, ne? Ja, je rodila v decembru in je zdaj spet začela delat. Majuska, hvala, ti bom zelo hvaležna za nalepkice. Tims, hb, da je vse ok. Flower, hrupa pa smo se navadili. A veš, da sploh več ne slišim, kdaj letalo vzleti in to, res ne. Pa gre vzdolž moje bajte, tam za gozdom zadaj. Tiste dni, ko so mitingi, smo sicer malo gluhi, pa vse dneve, ko imajo vaje, moramo pretrpet, a se nekak navadiš. Mercator - jaz sem tudi tukaj vedno kupovala samo njihove znamke, pa se mi je zdelo, da se splača. Neboglasnica vs. HD - sem ravno prej razmišljala, da je velika razlika med vama sploh glede števila družinskih članov in zato je tudi račun pri Neboglasnici tolk višji, saj kupiš večje količine živil,npr. 4x6 Aptamila, .....itd. Rebeca, pridna punca, navsezgodaj pa tak delovna. Inigo, žur do jutra, neeee, nič nisem fouš, me sploh ne mika. Leclerk - mi ne da miru, bom se spravla v akcijo primerjanja cen. Neboglasnica, vidla reklamo. Samo številke?? Kolk pa imajo naši julijčki nogice? Ker za Nejca ni veš številke, on ima fusiko št. 29/30. Lex, za Aleksa, da se čimprej pozdravi.
|