Blacky30
|
Evo me nazaj. Hb sva oba živa in zdrava, ker naju je eno tele yxywyxywxywqčćsldšdlssa skoraj povozilo, ker je frajerček moral na gsm zijat in vijugat po cesti, ki nima pločnika. Tolko, da nisva z Nejcem padla dol v grabo zaradi umikanja. Praseto! In potem mi še ustavi poleg mene in me vpraša, če so kakšni problemi, češ grozil mi je, ker sem mu pomahala, kao halooo, pazi malo. Za odstrel s takimi šmrkavci!!!! Seveda pa blacky ne bi bila blacky, če si ne bi registrske zapisala, bom mu že pokazala. Tims, jaz imam tudi Nejca v vrtcu, saj nima on počitnic, če jih imajo šolarji. Niti pomislila nisem na to, da bi bil zato doma. Bo že prišel njegov čas počitnic. Rebeca pa se nam je izgubila al kaj?!?? Glu3, saj mi res ni bilo najbolj jasno to z zobki. A si tak povedla, da sem mislila, da gre za prva dva, potem pa sem noro v seznam buljila, ko sta bila že dva napisana. No, zdaj je jasno in jih naslednjič dopišem. Bravo, zobati mož!!! Almera, si rekla 36 ur z letalom??? In kaj se počne ves ta čas gor, razen sedenja in spanja? Ne, resno sprašujem. Kaj to greste jutri zjutraj, ne? Aja, čakaj, ti nas že zapuščaš??? Torej odhajaš zdaj popoldan al kak? Oh joj, jaz sem kar nervozna namest tebe. Čeprav mene ne bi spravli iz bajte. Nosečka maja, zelo lep avatar si si izbrala. In hvala ti! Ksenci, ma kak pade, nič ne štejem, včasih dobi 3x tedensko, včasih pa tud samo 1x. Čeprav zajčka pa moja ne bo dobila. Iiiiiiiiiii, Ksenci, Špela pa ima isti kompletek, kot ga ima moja žabica. Evo, da dokažem: Sicer pa izgleda Aljaž starejši od nje. Metuljcek, saj sem ti že dopoldan zs poslala za nalepkice. Rabim ja, rabim. Je naneslo tak, da jih zdaj rabim že za novi paketek, ker sem jih še nekaj dobila. Če pa se raje odločiš za netki, pa tud prav, men je vseeno. Pa dajjjjj, zdaj si mi pa dan pokvarila s temi ogabnimi vampi. Bljakkkkkkk!! Moj dedc bi zdaj bruhal, če bi to videl.
|