|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 20:18:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1476
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
25.2.2009 20:18:40   
Inigo
ko sva bla še sama in v MB, sva nardila štih probo čez vse trgovine in kupovala enake reči. najbolj se nama je splačal Jager. za njim pa takoj špar in pol Tuš... merkator in leclerk pa sta bla zadnja.

Neposredna povezava do sporočila: 1477
25.2.2009 20:19:54   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Inigo user posted image user posted image user posted image  vi ste bli pa NAJBOLJ LUŠNI!!!!!!

Ja ločevalna...... user posted image  krejzi!

o fala fala! user posted image sj so nam vsi rekli ,da smo bli zelo simpatični. predvsem zato, ker smo bli Bee family.

ločevalna pa zdele kr neki... sploh ne gre dol. že hruška je zadnjič jamrala. mah... se treba strpet. baje nekje po 14 dneh pride do preobrata.

Neposredna povezava do sporočila: 1478
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 20:22:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1479
25.2.2009 20:39:59   
Blacky30
Flower, slikice slikice s kopanja, dajmoooooo!!!!user posted image user posted image user posted image

Glede Almerinega poleta 36 ur mi zdaj tudi mož pravi, da tu nekaj ne štima. Samo sem skoraj prepričana, da je Almera enkrat tak napisala. Katera ve več?

Neposredna povezava do sporočila: 1480
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 20:48:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1481
25.2.2009 20:54:14   
lex
inigo kak ste bli lušni, vsi trijeuser posted image user posted image user posted image

za Almerin let nimam pojma

flower uživajo tile mulci na kopanju, naša je bla včeri ziher vsaj 3 ure v vodiuser posted image  (če ne drugač sva sedeli na stopničkah in je mami rit namakala v vodouser posted image user posted image user posted image

mercator mene že dolgo ne vidi več, pa sem včasih vse tam kupovala, mam Tuš pred nosom, pa Hofer par km vstran. v avto se pa itak morem vsest, ker je Tuš na magistralki MB-SG in ne morem z vozičkom tja (sem 1x probala pa verjetno nikoli več je smrtno nevarno)

glede diete - mačobe se začnejo topiti po 3 tednih in šele takrat se začne počasi videvat uspeh, vztrajat je treba (tega se menda edinega spomnim iz SŠ, ker ko smo to jemali sem glih začela hujšat in se je kar poznalo)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
25.2.2009 20:55:52   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, kako zobar? Ima se vse prste?

ima, ima user posted image   ni mi mogla plombirati, tako da se v ponedeljek spet vidiva. Madona kar ne neha se ...  problem je, da z marcem neha delati in gre na svoje, koncesijo bo imela. Pa ne vem, kaj bi naredila. Hm, kako že gre to, kaj je treba pri koncesiji potlej plačevat?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
25.2.2009 20:56:37   
sasi13
da se pohvalim da grem na plestenjaka z inigo - ja že mama karte user posted image

midva vse kupujem v lidlu, se full splača. dobiš ogromno za malo denarja in še vse kar smo do sedaj kupla je blo ql.

da vam še povem kaj je dans ena punčka v trgovini izjavla ko je vidla anžeja: mami lej ko je na nulo obrit user posted image

slikice od maškar dobite kmalu vrjetno jutri, ker zdej grem v posteljo.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1484
25.2.2009 20:57:06   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Flower, slikice slikice s kopanja, dajmoooooo!!!!user posted image user posted image user posted image

Glede Almerinega poleta 36 ur mi zdaj tudi mož pravi, da tu nekaj ne štima. Samo sem skoraj prepričana, da je Almera enkrat tak napisala. Katera ve več?

Hm, ko je moj pred leti potoval v Avstralijo, je trajalo nekje 24 ur. Verjetno morajo kaj čakati, pri kakšnem prestopu  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
25.2.2009 20:57:09   
ksenci
sej sm tud jz včeri rekla, da me je skor kap, ko sm za eno vrečkico fasnge dla50 €user posted image
jz bi težk brez stajice. jo mam odspod v kuhni in je zelo fajn, se not igra sam tud več kot pol ure in ni treba imet skoz oči na njem, in v miru kaj nardim.
skopani in prpravleni za spat. zdaj pa ga še ati matra da bo dlje spal(markotova teorija, bomo vidl če bo delvalauser posted image ) mu prestavla daljinc po postli in pa se podi za njim ko noruser posted image
groza flower!user posted image sam zadne čase je spet tulk letalskih nesreč, se vam ne zdiuser posted image
dieta- sm mogla zmazat krofa, da neb šla v ničuser posted image joj, moje očiuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
25.2.2009 21:03:04   
lex
majuska če ima koncesijo ne rabiš plačevat, takrat država plača, je isto kot če dela v javnem. Moja ima koncesijo, pa sem plačala samo bele plombe

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
25.2.2009 21:03:59   
lex
jaz se pa bašem s sveže pečenim kruhom, je še topel - mmmm

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
25.2.2009 21:05:02   
ksenci
jz grem tud na plestenjaka s sestrouser posted image user posted image user posted image - upam, da kaj ne pride vmes, tako kot je za v mb. sm se že z mojim zmenla, da si vzame fraj, da bo pazu Aljaža. jz pa po dolgem cajtu v lifeuser posted image

kaj mi niste povedal prej, da se začne maščoba topit po 3 tednih, jz pa sm po 4 dneh strogega držanja diete obupala, kr se ni nič kaj poznaluser posted image user posted image user posted image sej ne, jutri sm povableni še na pice, v petek pa ponovim, če spet držim 4 dni, pa bo šla še ena kilca dol. počas se daleč prideuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
25.2.2009 21:07:01   
sasi13
jz grem po full dolgem času vn in že komaj čakam.
ksenci mogoče se pa kje srečamo.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
25.2.2009 21:07:02   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: lex

jaz se pa bašem s sveže pečenim kruhom, je še topel - mmmm

ko pr nas pečemo kruh, ga gre obvezno mami vzet iz pečice, kr če grem jz ga pol faliuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
25.2.2009 21:07:43   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

jz grem po full dolgem času vn in že komaj čakam.
ksenci mogoče se pa kje srečamo.

če se, grmo na pijačo! važi?user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 21:08:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1493
25.2.2009 21:10:30   
ksenci
men tud še sam mal fali. sm jezna, ko mam tak velik lepga za oblečt, pa mi še ni pravuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1494
25.2.2009 21:14:45   
ksenci
že kliče mama, mama! se greva mal pocrtat, mislim da bo kmal zaspal. ima pa spodno dvojkico že skor na površju, upam, da ga ne bo ponoč kaj matraluser posted image
nočkouser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
25.2.2009 21:15:30   
lex
jaz starih cot nimam več, ker sem skoz noseča in sem jih razdajala, razen 1 kavbojk, te pa bodo še čakale. me mika ločevalna ali pa monti, ampak prej si ne upam, ker dojim.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
25.2.2009 21:23:38   
rovar_ka
Samo tolko - almera je rekla, da bodo 36 ur na poti, kar definitivno vključuje postanke, prestope...user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
25.2.2009 21:34:43   
dzanika
metuljcek user posted image user posted image   res huda izkušnja. Zato pa je sedaj Anja en posrečen otroček. Vsaj men se zdi ful tak srček ki vaju razveseljuje iz dneva v dan.

mojcek user posted image user posted image za Živinega zobeka!

glugluglu ja vem da obstajajo tiste višje banjice... Sam žal ne pride v poštev ker smo v mansardi. user posted image   Ampak se bomo že znašli. Jaz že točno vem kako bo potekalo najino tuširanje. Ga bom dala v fliperja pa čist mal vodice al pa celo nič in ga bom samo stuširala. Ker se tut ful rad tušira. Je pa grozno ja če maš tko majhno kopalnico. Sam se morš pač znajdit pa se tut da lepo razporediti...

neboglasnica ja mercator je pa dragi ja. Jaz tudi ne kupujem pri njih. Kupujem pa večinoma vse v šparu. Edino plenice v hoferju.

flower tole z letalom je pa čist adijo. Mene bi kap od straha. user posted image

sasi, inigo, ksenci mogoče se res kje srečamo NA Plestenjaku. user posted image   Mene moj pelje še za valentinovo in 8. marec. user posted image   Se je znajdu, bo kar dva praznika notr zajel. user posted image   Pa še dva kolega gresta zraven.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
25.2.2009 21:39:00   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Jaz sem ji zadnjič omenila, da se mi zdi to strašno dolgo, pa tudi moj mož je rekel, da nekaj ne drži, saj je do Avstralije le ?? ur. Pa mi je odgovorila, da je v teh 36 ur že vštela časovno razliko. Pa postanki so tudi, mislim,d a v Munchnu čakajo kar štiri ure. In ne bo 36 ur kot je mislila, je danes povedala, da je še enkrat preračunala in samo 32 ur.

Flower: ti kar povej, če boš želela, ti jo pripeljem..

nakupovanje:
jaz sem vedno kupovala v Intersparu, pa me je tale presneta Pika kartica premamila, pa še tule na RR-ju so nekatere pisale, da se splača, sploh če ob torkih kupuješ... Klinc, jaz bom ostala v Sparu, vsaj takoj vse najdem.

Sem morala danes iti neke stvari urejat in sem šla frajerka samo v spodnji majici, čez pa en puli. Valda me je prepihalo, sedaj pa čakam, da me začne kaj matrat.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
25.2.2009 21:40:18   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

sasi, inigo, ksenci mogoče se res kje srečamo NA Plestenjaku. user posted image   Mene moj pelje še za valentinovo in 8. marec. user posted image   Se je znajdu, bo kar dva praznika notr zajel. user posted image   Pa še dva kolega gresta zraven.

Te bodo pa opedenali.... user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?