|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
9.3.2009 16:05:06   
metuljcek321
Hej!

Srecanje je bilo super - tako kot vedno. Polna energije & dobre volje sem prisla domov, dala Anji kosilo (kuhar je bil danes dediuser posted image ) & ze spi kot polhek. Jo je tko zmatralo cvekanje z julijkami & malcki, da je jojuser posted image  Ma, res je superca, ko se takole dobimo, pokramljamo, nasmejimo - spica, res! In populis, prisrcna hvala za lepo presenecenje. Pa AAA, lepo te je bilo spoznati, resnicno krasno, da sta prisla s smejkotom Anejemuser posted image  In nosecka maja nas je kar persenetila & se pojavila, ne da bi se predhodno javila na RR-ju ... it was fantastic, seeing you, ladies, and your babies! Za tiste, ki ste manjkale, pa: "Pricakujemo vas naslednjic, prav?"

tims, je mala bolje? Kako pa Lan, Tia, Taja?

lex, mirjam, netki, hd, coraly, ... kje ste, punce?

Blacky, ja, ti si sprasevala za izlete - jaz sem ti pa bolj sprehode nastepala (postala sem tiste vrste mama, ki vse razmislja skozi oci svojega otroka oz. tule skozi oci vozickauser posted image  user posted image ) ... jih pa potem raaaaazteeeegnes & nastane izlet, se zapeljes do bliznje gostilne za kosilce & je to to. Povej, si ze dobila idejo za soboto? In kul za grelnik - tako prepucanega ze dolgo nisi imelauser posted image

ilatic, ja, prav smesno zveni tista storija sredi noci, ma stisnilo me je pa ful, ves? In vse imate belo, pravis? Saj sploh ne morem verjet, no - sneg, sneg, sneg. Se dobro, da je tu samo malo dezevalo, zdaj se je pa umirilo in se nekaj poigravajo oblaki s soncem.

glugluglu, Blacky, zdaj me pa prav zanima, kaj je blo tole z diplomami pri Zrnecu in Bizovicarju. Kdaj je ponovitev - a katera mogoce ve? In btw: v soboto bodo Viktorji - zihr jih bosta odnesla polno malhouser posted image  Komaj ze cakam, da vidim nase zvezdice ...

mojcek, user posted image  za napredek pri GH - pocasi se dalec pride --- bos videla, kmalu bo tvoja Ziva jedla kot velika in se sploh ne bos vec spomnila, da je bil kdajkoli problem.

neboglasnica, sem imela prav glede tortice, a ne? Imajo super izbiro. Pa vau za Staseve 3 krompirje - a to mislis dejansko 3 cele krompirje? Ali tri kose? Razsvetli me, please.

flower, a Murko se deklarira kot moski al kako? Pa je to res???? I wonder.

Umpa, user posted image  za hojo - danes smo tudi populisino Laro videle, kako hodi naokoli - malce jo se mami drzi, ampak mala dobesedno leti po prostoru - ludnica, res! In o kaksnih imenih ti to govoris, lunica24? Nimam pojma, o cem tece besedauser posted image  user posted image  user posted image

lidija, rebeca - ma, kul, da ti tece pa cela delovna doba. Lidija, kaj je s tistii 125 evri? Pa user posted image  Neza za dober rezultat - rojeva se nova Tina Maze - hura.

rovarka  maybe it's only a phase. Cestitke za sedenje in plazenje.

ksenci, Jan je bil car, ne? Tudi dzanika je napisala, da je bilo ful fajn. Da nista bili morda na istem koncertu?user posted image  user posted image  Se mi zdi, da si je ustvaril tako lepo kariero in polozaj na slo sceni, da je kar velik frajer.

nanka, kam letis? Postiljat postelje?user posted image  Hec, hec ...

Tudi mene klicejo gospodinjske obveznosti. Cauci.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
9.3.2009 16:07:03   
nosečka maja
Miting- super...in še enkrat hvala populis za tortico in kavicouser posted image user posted image user posted image .
Krajši delavni čas- sama bi šla tudi rada delati po 4 ure. Zaposlena sem v Kliničnem centru in me zanima ali je možno, da ti delodajalec ne dovoli delati po 4 ure, je možno, da se ne strinja ali mora to upoštevati???

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
9.3.2009 16:08:56   
nanka
Metuljček ne boš verjela, ko sem se pripeljala do našega klanca me je pozdravil sneg.
Postelje bodo počakale kar na spanje takšne kot so, me pa čaka pospravljanje kuhinje in kopalnice, je spet gora perila.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
9.3.2009 16:10:46   
nanka
nosečka maja nimam pojma kako je s krajšim delovnim časom in delodajalcem, meni se ne splača vozit v Lj za 4 ure, zato se nisem nič zanimala.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
9.3.2009 16:13:08   
elyy
kokr js vem d če dobiš potrdilo pri G da imaš skrajšan delovni čas ti delodajalac mora dovoliti...vsaj pri meni je bilo tko...kaj pa delaš v kličnem centru(med. sestra)al kaj....
mislm da pol ko odstopi porodniški dopust,če hočeš delati po 4 ure je odvisno takrat od delodajalca...kako pa to d ti G ni še predlagala d greš delat po 4 ure?  

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
9.3.2009 16:54:56   
ksenci
zdjle pa sm res poštudirala če sm čist pr seb, al se mi že mal meša. Aljaž se igra v postlci in ga po 15 min vzamem ven in je v samih žabah, brez hlač! si mislim, ja pa sej je mel hlače gor, ko sm ga dala v postlcouser posted image mi ni blo nič več jasn, pa pogledam v postlco pa so ble hlače not! mal so mu dol lezle, pa jih je pol čist dol spravuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
9.3.2009 18:08:39   
Blacky30
Ej, elyy, tukaj nismo nosečke. user posted image user posted image  G. nimajo več nič z nami.user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
9.3.2009 18:11:21   
Blacky30
Zdaj mi je kapnilo, ko nas je elyy zamenjala. Me ja nimamo v naslovu teme napisano, da smo letnik 2008.user posted image  Sicer se je zmotila pri forumu, pa vseeno, lahko bi bile 2007 in počasi že tud 2009. Ko naslednja temo odpre, mora dodat letnico Julijskih čvek.

Katera že odpira 10. del? Metuljcek, kajne? No, boš še dolgo čakala.user posted image  Verjetno boš že eno leto v službi takrat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
9.3.2009 18:16:31   
dzanika
ksenci jaz sem iz Trbovelj.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
9.3.2009 18:19:23   
elyy
Uuuuupsssss res sem vas zamenjala....sploh tok nisem prebirala tko d sploh nism opazla..sm misla d se gre za neki druzgauser posted image sam se mi je res zdel čudn..ampak dober je loh bi blo še hujšuser posted image
sam js pa res nespadam sm.....sm pa nosečka...pa mam še dva mesca do rokauser posted image user posted image

lep pozdrav

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
9.3.2009 18:47:14   
lex
helow
jaz sem tu. sem imela mrk, ker enostavno ne sfolgam več na internet. V petek sva bila v lj na sejmu dom - žal nisva imela časa nič. v prvi vrsti je bil planiran romantičen večer, ker bi morala ostat Aleks in Alina na počitnicah pri mojih, Vita pa je bila z nama. A žal me je po spanju poklicala vzgojiteljica, da ima Aleks vročino in valda sva potem letela čez sejem in šibala domov. prišla sva izmučena - vzrok: vita je bila na spana in je tulila vso pot domovuser posted image  ker je hotela na roke. ko sva se ustavila in jo vzela ven je bilo ok, kak je vdela sedež je tulila. no peljala se je v Romerju, ki ga itak dobi od Aleksa.

pol je bil itak vikend, danes pa ni blo interneta.

ja nimam več toliko asa za internet ali pa na fb šimfam brateca z njegovo puncouser posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 19:45:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2837
9.3.2009 19:45:55   
Inigo
ahoj!

naš pipi se je danes naučil kako pit iz magic cup-a! user posted image user posted image user posted image prej mu ni blo nič jasno... zdaj pa eksa. in je dans kr neki čaja spil.

ja, s sasi13 sva bli na janu plestenjaku. blo je super! najprej sva šli malo u šoping, pol na tortico in gas na koncert. ful sma se naplesali, na koncu mi je pa še sasi predstavla jana, k ga pozna osebno... ne, sasi13? user posted image user posted image user posted image sma rekle, da grema spet na kak koncert. skratka, da grema žurat!

drgač pa smo skoraj pri koncu z obnovo babijinega stanovanja. sem zelo zadovoljna, ker sva z markom vse sama delala. sm stene tk fajn pobarvala, laminat sma tut tak fajn izbrala... res, ful sm ponosna! ko končamo bom objavla kako sva opedenala.

zdj spimo malo bolje... čist možn, da ga matrajo zobki, kr ma zgoraj spet tako oteklinico... kdaj bo pa prišel ven, pa pitaj boga! user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 19:48:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2839
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 19:52:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2840
9.3.2009 19:53:53   
Blacky30
Mojcek, ne moreš popravit. Pa saj ni panike, bomo pri naslednji temi pazile. Samo mislim, da tud vse prejšnje teme niso imele letnice, ali pač? Grem čekirat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2841
9.3.2009 19:54:52   
Blacky30
Aja, pa res, smo imele pri vseh letnico zraven.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2842
9.3.2009 19:56:38   
tims
Metuljček - hvala za vprašanje. Ko se bo zbudila, jo bom kar zbutala, smrklouser posted image . Spi že od šestih, prej pa ni šans, da bi zaspala. Sem jo prej ob treh probala spet dat spat in je zaspala za petnajst minutuser posted image . Prej jo je dal pa oči "počivat", zdej pa šlafa. Mogoče je pa naša vedla, da bi mogla it na zmenk z julijčki, pa je bila užaljena, ker ga je zamudilauser posted image .

Blacky, se bomo pa že potrudle, da bomo kaj prej prišle do 10. delauser posted image . Se pa res zadnje čase počas nabirajo tele strani.user posted image . Se vidi da je lepš vreme.

Zdej grem pa Timu še pravljico prebrat za lahko noč. Se beremo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 20:00:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
9.3.2009 20:02:23   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

Tinky - vaja je super in Živa se je danes prvič kotalila sama oz obrnila s hrbta na trebuh! zakon je, res! hvala.

bravo Živa!!!!! user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2845
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 20:02:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2846
9.3.2009 20:07:10   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

inigo, ti pa nis kr tko, zdaj poznaš Jana!!! user posted image  

jaz sem pa Živcu danes naročila Tommee lonček za pitje, da vidimo, kako bo to sprejela, če bo kaj več pila.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137101

hehe! veš to je finta! ne poznam ga. ŠE! to sva se s Sašo hecali... sma se pa mele res fajn! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2847
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 20:10:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2848
9.3.2009 20:23:30   
sasi13
inigo res je blo super. jana ti pa drugič predstavim ko bo imel več časa user posted image

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2849
9.3.2009 20:27:56   
Tinky
Flower, jaz pa mislim, da to ni glih razvajenost ampak iskanje pozornosti. Ko sem s Teotom sama doma in, če ne sedim skozi ob njem začne hitro težit. Recimo, se igrava, vstanem za it v kuhinjo, pokuka kam grem in se zaigra sam, vendar me ima skoz na očesu, če me ni dolgo časa pa začne težit. Ko vidi, da grem k računalniku pa začne težit še preden se usedem.
Teo je full zahteven, hoče da se non stop kej dogaja. Sam se zaigra tu pa tam za 5 minut, vendar moram bit v prostoru sicer začne vriskat.
Včasih, ko grem spat mi tako piska v ušesih, da se ne sprašujem več od česa bi to bilo.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?