metuljcek321
|
Hej! Srecanje je bilo super - tako kot vedno. Polna energije & dobre volje sem prisla domov, dala Anji kosilo (kuhar je bil danes dedi ) & ze spi kot polhek. Jo je tko zmatralo cvekanje z julijkami & malcki, da je joj Ma, res je superca, ko se takole dobimo, pokramljamo, nasmejimo - spica, res! In populis, prisrcna hvala za lepo presenecenje. Pa AAA, lepo te je bilo spoznati, resnicno krasno, da sta prisla s smejkotom Anejem In nosecka maja nas je kar persenetila & se pojavila, ne da bi se predhodno javila na RR-ju ... it was fantastic, seeing you, ladies, and your babies! Za tiste, ki ste manjkale, pa: "Pricakujemo vas naslednjic, prav?" tims, je mala bolje? Kako pa Lan, Tia, Taja? lex, mirjam, netki, hd, coraly, ... kje ste, punce? Blacky, ja, ti si sprasevala za izlete - jaz sem ti pa bolj sprehode nastepala (postala sem tiste vrste mama, ki vse razmislja skozi oci svojega otroka oz. tule skozi oci vozicka ) ... jih pa potem raaaaazteeeegnes & nastane izlet, se zapeljes do bliznje gostilne za kosilce & je to to. Povej, si ze dobila idejo za soboto? In kul za grelnik - tako prepucanega ze dolgo nisi imela ilatic, ja, prav smesno zveni tista storija sredi noci, ma stisnilo me je pa ful, ves? In vse imate belo, pravis? Saj sploh ne morem verjet, no - sneg, sneg, sneg. Se dobro, da je tu samo malo dezevalo, zdaj se je pa umirilo in se nekaj poigravajo oblaki s soncem. glugluglu, Blacky, zdaj me pa prav zanima, kaj je blo tole z diplomami pri Zrnecu in Bizovicarju. Kdaj je ponovitev - a katera mogoce ve? In btw: v soboto bodo Viktorji - zihr jih bosta odnesla polno malho Komaj ze cakam, da vidim nase zvezdice ... mojcek, za napredek pri GH - pocasi se dalec pride --- bos videla, kmalu bo tvoja Ziva jedla kot velika in se sploh ne bos vec spomnila, da je bil kdajkoli problem. neboglasnica, sem imela prav glede tortice, a ne? Imajo super izbiro. Pa vau za Staseve 3 krompirje - a to mislis dejansko 3 cele krompirje? Ali tri kose? Razsvetli me, please. flower, a Murko se deklarira kot moski al kako? Pa je to res???? I wonder. Umpa, za hojo - danes smo tudi populisino Laro videle, kako hodi naokoli - malce jo se mami drzi, ampak mala dobesedno leti po prostoru - ludnica, res! In o kaksnih imenih ti to govoris, lunica24? Nimam pojma, o cem tece beseda lidija, rebeca - ma, kul, da ti tece pa cela delovna doba. Lidija, kaj je s tistii 125 evri? Pa Neza za dober rezultat - rojeva se nova Tina Maze - hura. rovarka maybe it's only a phase. Cestitke za sedenje in plazenje. ksenci, Jan je bil car, ne? Tudi dzanika je napisala, da je bilo ful fajn. Da nista bili morda na istem koncertu? Se mi zdi, da si je ustvaril tako lepo kariero in polozaj na slo sceni, da je kar velik frajer. nanka, kam letis? Postiljat postelje? Hec, hec ... Tudi mene klicejo gospodinjske obveznosti. Cauci.