|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
9.3.2009 11:01:50   
glugluglu
ilaticuser posted image za tvoje,
tudi mene ne bo danes na srečanje, ker nimam prevoza, pa še očitno se bom popoldan morala spet v dežju sprehajati, ker Mitja pride kasneje, ta večja dva pa morata pa na pop. dejavnosti.

rovarka glede dojenja ima najbrž kakšno obdobje. user posted image Kako pa ji daš AM? Mogoče sploh ni navajena cuclja, bo direktno iz kozarčka pila.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
9.3.2009 11:03:38   
lidija***
Rebeca- do 6. leta,to pa zaradi treh otrok do 8let. Splača pa se zaradi 125 EUR.user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
9.3.2009 11:03:40   
rovar_ka
pa še to, blacky, mi bi miško za sedenje in želvico za "plazenje". Hvalaaauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
9.3.2009 11:44:23   
tims
Dober dan

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Full mi je žal, da ne morem priti na srečanje!!!!!

Sva že dve. Sem bila ful žalostna, ko sem vidla, da je začel dež padat. Najprej je sonček še neki silu ven med oblaki, pol je pa obupaluser posted image . In kličem mojga, če je kakšna varianta, da pride po naju, pa ma ful gužvo. Pol se pa še Nina z jokom zbudi, kašice sploh ni hotla in je tečna za pop*****. Zdej sem jo podojila, ker je spravla samo dve žlički v usta. Mi ni jasno kaj ji jeuser posted image . Se je pa drla k žival, ko sem ji žličko samo približala. Ji bom poskusila dat mal kasneje.

Me je pa sestra klicala in mi povedala, da so imeli dokaj mirno noč, glede na to, da je tamala ful jokala zaradi nohtka. Se mi prav smili, bogica.

Ilatic, user posted image user posted image user posted image  vsem trem, predvsem pa puncam.

Almera, lepo da si se nam oglasilauser posted image . Bosta izgubljeno spanje v dvoje nadoknadila domauser posted image . Bomo mel epicenter v Ljubljaniuser posted image .

Moram it. Bom dala tamalo kar spat, drugač se mi bo še skeglal.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 11:56:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2805
9.3.2009 12:23:36   
Blacky30
Jutro!

Včerajšnja pizza je bila enkratna, sir, mozzarela, gobice, zašinek in paradižnik. Mnjamiiiii!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Film Boogeyman 2 pa veliko boljši od prvega dela.user posted image

Levinja, prečudoviti fotkici si dala. Kakšne laske že ima Teja, vauuuuuuuu!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Tak temne in tak lep temni pogled, res je luštna bejbika.user posted image

Hvala za prve ideje o izletih. Se mi dopade, da zraven napišete še gostilno, kjer se lahko dobro napapcamo, ker to večinoma spada zraven, pa kaj vse si lahko ogledamo.user posted image user posted image user posted image  Kar tako naprej, že shranjujem ideje.user posted image  Berem dalje, pa vidim, da nič kaj veliko ne hodite na izlete al kak? Samo sprehodi? Mi pa ful radi gremo na celodnevni izlet. Nič kaj veliko idej ne pišete.user posted image

Neboglasnica, polovička za pomivanje posode???? Hmmm, daj me malo razjasni, kaj je to?user posted image

Grelnik vode - ga je mož preizkusil zvečer in DELA!!!user posted image user posted image user posted image Danes zjutraj sem ga že 2x sprobala, ker sem morala še eno rundo proč vlit zaradi kisa. In res dela, hb!user posted image

Metuljcek, Jociki noben od tvojih predlogov za ohranitev posta ne bi pomagal, ker je kliknila X na okencu in ga sama izbrisala.user posted image
OMG, verjamem, da si se morala ful ustrašit zaradi Anje.user posted image

No, da si eno leto vzdržala brez RR-ja, pa si že sama odgovorila zakaj: redoljub. Taki si vedno najdete delo, ne?user posted image user posted image  Tudi tam, ko ga ni.user posted image

Sandrine, še zdaj nisi tipkovnice menjala? Se spomnim, da si čez njo jamrala že pol leta nazaj tud.user posted image

Jaz pa moram mojo tipkovnico reklamirat, mam še comp v garanciji. So se zbrisale črke z določenih tipk, to je itak RR kriv, pa kaj. Morajo mi menjat.user posted image user posted image

Zrnec in Bizovičar - vse ok, vredu show, samo sta bla pa včeraj prava prasca (ne morem druga rečt), kak sta šla nap.izdit mami, ko sta jima diplome v roke dala. Mater jima.....user posted image user posted image user posted image user posted image  onidve pa obe v solzah. Res sta brezsrčna.user posted image user posted image
Almera, super, da uživate.user posted image user posted image user posted image  Le tako naprej! In danes se imej fajn na izletu.user posted image

Ilatic, čestitke!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Dobro ste to zrihtali!user posted image

Rebeca, nisi ti ločevalne diete začela? Hvala za pošto, pa sploh ni panike, sem tak že tak dolgo brez, kaj je še en dan.user posted image user posted image
Lidija, čestitke za 1. zobek in čestitke Neži!user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE DANAŠNJIM SLAVLJENČKOM!!!!!! (še za včerajuser posted image ):

VSE NAJ NAJ ZA 8 MESECEV!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

TARIK (ilatic)

JULIJA (ana2007)

VITA (lex)

TILEN (netki)

TEJA (levinja)

GAŠPER (recelj)

VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV!!!!!!!!!!!

Aleksander (Majuska)

user posted image

Ok, letim dalje delat. Že cel čas skačem zraven in nekaj prčkam, potem pa se spomnim, da še nisem posta objavila in spet priletim nazaj in berem in berem.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2806
9.3.2009 12:25:38   
tims
Evo, Nina je omagala in zaspala. Ampak imam pa na sumu ušesek. Ves čas si ga vleče, pa kar prstek tlači notr... Pa ponavadi ko jo nosim, se umiri, zdele je pa glih pol ure kar jokala in jamrala.... Sem ji še enkrat hotla dat mal kašice... Ma ni šans. Tud ust ni odprla. Ponavadi zjutraj več kot polovico tavelikega poje. No, sej mogoče pa ni nič, pa jo samo vreme dajeuser posted image . Upam. Bom vidla kakšna bo še pol popoldne.

Grem regrat oprat. Mnjami. Komaj čakam, da pride moj domov, da ga bova jedlauser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2807
9.3.2009 12:40:15   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Zrnec in Bizovičar - vse ok, vredu show, samo sta bla pa včeraj prava prasca (ne morem druga rečt), kak sta šla nap.izdit mami, ko sta jima diplome v roke dala. Mater jima.....user posted image user posted image user posted image user posted image  onidve pa obe v solzah. Res sta brezsrčna.user posted image user posted image

To pa sploh nisem vidlauser posted image . Je pa res, da mi ni uspel sedet in gledat ampak sem vmes še Nino rihtala, pa posodo pospravljala.... Bom mogla gledat ponovitev.

Metuljček, jaz bi na tvojem mestu tudi iskala srce pod pojstlo

Lidija - user posted image user posted image user posted image  Mojci za prvi zobek.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
9.3.2009 12:42:45   
glugluglu
Blacky, tista fora z diplomo je bila meni tudi malo čez mejo. Sta res štorasta butla no, ma ajd šale, heci, ok, ampak kakšne stvari pa niso ravno za šalo. Pa še to: Mitja je takoj rekel, da je to šala še predno so drugi dojeli, ma saj je takoj dojel, ker tudi njemu kakšna kruta šala pride na pamet.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 13:03:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2810
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 13:14:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2811
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 13:37:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2812
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 13:41:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2813
9.3.2009 13:42:52   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Nasmejte se malo. OMG kak kriči ta Murko, je bil na robu joka se zdi. Prav histerično, kot kaka ženska. user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/video-sokantno-pretepli-damjana-murka.html#video

A pa ne morš verjet, nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, še jest ne bi tko grdo cvilila.

Neposredna povezava do sporočila: 2814
9.3.2009 13:46:25   
ilatic
metuljček sorry ampak mene si tko nasmejala z tvojim postom. Čeprav ti verjamem da si se full ustrašla.

Pr nam fullllll sneži je že vse belo!! Noro!!!! Tok mi gre že na k... ta sneg!

Neposredna povezava do sporočila: 2815
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 13:53:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2816
9.3.2009 14:08:41   
tims
In on je ta, ki poje:"Srečen sem, da sem moški..." Po moje pa ostali moški niso, da imajo nekaj takega med sabo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2817
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 14:14:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2818
9.3.2009 14:30:13   
neboglasnica
Oj, samo pomaham, kaj več pa zvečer... Midva sva okoli enih ušla s srečanja, ker moj princ ne zna zaspati v naročju in je potreboval posteljo, kjer je takoj zaspal. In še dobro, da sem šla, kajti komaj 15 minut sem bila doma, ko me je že klicala Sara.

In na srečanju nas je bilo osem + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa Populis nas je častila, pocrkljala, ker se bliža nek čaroben dan. In BTW, Tims, sem prenesla tvoje sporočilo, pa so se vseeno odločile kar za tortico. user posted image Jaz sem se še najdlje upirala, a po eni uri sem se vdala. Saj zdaj mi je žal, ampak kaj čem. Metuljček je rekla, da mi pripada glede na moje pretekle dneve. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2819
9.3.2009 14:51:18   
tims
Neboglasnica, je imela Meuljček prav glede torticeuser posted image . Upam, da ste se načvekale.

Meni bo pa Nina živce dons popapcala. Prej je spala celih 40 min. In se ji vidi, da sploh ni naspana. Sem ji skuhala zelenjavo in jo je pojedla. Pa še podojila sem jo, pa kar ji nekaj ne odgovarja. Grem na wc pa se dere, ko da bi jo iz kože dajala. Očke se ji kar zapirajo, ko pa jo dam ležat, je pa spet jok. Ponavadi se tudi po eno uro in več sama igra, dons se ni niti minuto. Jo grem probat še enkrat dat spat. Mogoče bo pa zdej mal dlje spala.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 15:18:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
9.3.2009 15:21:27   
neboglasnica
Ojla..upam, da mi bo Staš dovolil kaj napisati? Je pojedel tri cele krompirje, pečene v ponvi, požrešneš mali.

Almera: super, lepo te je brati in res je, na drug konec sveta moraš, da te lahko preberemo zgodaj zjutraj. Upam, da slikaš, slikaš....

Ilatic: bravo za vse uspehe, še posebej za dekleti!! user posted image user posted image

Lidija: bravo Mojci za zobek!! user posted image In seveda Neži za peto mesto!! user posted image user posted image

Ksenci: jap, meni se vraščajo nohti. Na sredincu sem ga jeseni operirala, rana se je celila dober mesec dni, pa je spet vse gnojno... Poleg tega mi nagaja še palec na isti nogi, katerega mi zaenkrat rešuje pedikerka z rezanjem, ker čakam na toplejše dni za operacijo.

Lidija & _rebeca_: vsaka mama lahko koristi do šestega leta krajši delovnik, ne samo tista, ki ima tri otroke do osem let. Taka mama pa dobi en mesec daljšo porodniško.

Tia, Lan, Nina & mamice: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blacky30: super, d agrelnik dela. Polovička pomivalnega stroja pomeni, da lahko izbiram med pomivanjem polnega ali napol praznega stroja. Izbiram pa lahko med zgornjo ali spodnjo košaro. Ampak je potrebno pritisniti kakšen gumb, seveda. user posted image

VSE NAJBOLJŠE SLAVLJENČKOM!!!!!! (še za včeraj ):

VSE NAJ NAJ ZA 8 MESECEV!!!!!!!!!

TARIK (ilatic)

VITA (lex)

TILEN (netki)

TEJA (levinja)

GAŠPER (recelj)

VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV!!!!!!!!!!!

Aleksander (Majuska)

In saj res, kje pa je kaj Netki?? Že kar nekaj časa ni bilo vijoličnega metuljčka??

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
9.3.2009 15:31:03   
neboglasnica
Pozabila sem našteti udeležence današnjega srečanja:

Populis in Lara, Nanka in Natka, Metuljček321 in Anja, AAA in Anej (me veseli, da si prišla, lepo te je bilo spoznati), Todi in Svit, Majuska in Aleksander, Nosečka Maja in Lara, Zimska in Lan in midva. Se pravi, da nas je bilo devet mamic z otročki in ne osem. Opravičeno manjkali: user posted image user posted image Almera in Bor, Ilatic in Tarik in Tims z Nino.

Za fotke sta bili zadolženi Majuška in Populis.

Neposredna povezava do sporočila: 2823
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 15:49:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2824
9.3.2009 15:57:54   
nanka
Čvekanje super uspelo, sem vesela, da sem spoznala nosčko majo in AAA, Populis še enkrat hvala za tortico.

Almera se vrača 25.3., punce upam da kmalu spet ponovimo, ker je super. Zdaj pa hitro malo pospravit, ker je tamalo degte zaspalo, Zoja je pa tako sitna prišla iz vrtca, da se mi kar malo rola.

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

otroška trgovina na internetu
nada56

Nakup otroške obutve, oblačil, igrač in športne opreme preko spleta. Ali bi kupovali?

DA, idealno (21%)

DA, če je dostava brezplačna (33%)

NE, raje obiščem trgovino (46%)

Število vseh glasov: 165

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!