|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
9.3.2009 20:32:13   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Pozabila sem našteti udeležence današnjega srečanja:

Populis in Lara, Nanka in Natka, Metuljček321 in Anja, AAA in Anej (me veseli, da si prišla, lepo te je bilo spoznati), Todi in Svit, Majuska in Aleksander, Nosečka Maja in Lara, Zimska in Lan in midva. Se pravi, da nas je bilo devet mamic z otročki in ne osem. Opravičeno manjkali: user posted image user posted image Almera in Bor, Ilatic in Tarik in Tims z Nino.

Za fotke sta bili zadolženi Majuška in Populis.

se javljam na dolžnost ... samo še pretočim fotke, mi smo danes jasno še frleli naokoli. Midva sva šla po srečanju domov, sem Aleksandru prvič dala za kosilo 3 vrste zelenjave: krompir + brokoli + korenček in je kar jedel, malce pačenja seveda je bilo user posted image   potlej sva letela po očija, se zelo na hitro oglasili pri kolegici, ki ima 3 tedne staro punčko, potem smo šli do babi in dedija, prav fletno je bilo. Mali ju je očaral kot vedno, čeprav je bil na koncu že malo sitkan, od zaspanosti seveda.

Srečanje je bilo super kot vedno, moram reči da vedno uživam v družbi vseh user posted image   super da sta prišli še nosečka Maja in AAA, jaz vedno rada spoznavam nove obraze user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
9.3.2009 20:33:25   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja

Miting- super...in še enkrat hvala populis za tortico in kavicouser posted image user posted image user posted image .
Krajši delavni čas- sama bi šla tudi rada delati po 4 ure. Zaposlena sem v Kliničnem centru in me zanima ali je možno, da ti delodajalec ne dovoli delati po 4 ure, je možno, da se ne strinja ali mora to upoštevati???

kolikor vem, lahko delovnik za 4 ure koristiš do otrokovega 3. leta. Ne vem pa, kako je s strani delodajalca, najbrž mora biti kak sporazum, ne? Mislim da bi vseeno morali razumeti, da želiš biti več doma in vzgajati podmladek? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
9.3.2009 20:52:24   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Zdaj mi je kapnilo, ko nas je elyy zamenjala. Me ja nimamo v naslovu teme napisano, da smo letnik 2008.user posted image  Sicer se je zmotila pri forumu, pa vseeno, lahko bi bile 2007 in počasi že tud 2009. Ko naslednja temo odpre, mora dodat letnico Julijskih čvek.

Jaz pa tega ne štekam. user posted image Kaj nismo 2008, ker smo rodile julija 2008?

Ja, seveda smo. Samo v temi nam to ne piše. In nekdo, ko pride od zunaj na forum Starševski čvek, bo videl samo julijske čveke, ne bo pa vedel, katerega leta smo rodile. Zato nam mora pisat zraven 2008. Ker imajo tu gor teme tudi Julijske čveke 2007, pa poleti jo bodo imele že tudi Julijske čveke 2009. Po letnicah se naše teme ločujejo med seboj.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
9.3.2009 20:54:47   
Majuska
Evo fotke ...

Todi, AAA in Zimska
user posted image

Laro nič ne zanima, da se mami Populis sladka... user posted image
user posted image

mala lepotička Lara
user posted image

nosečka Maja z dvema ... hm ... ah ne, Aleksander se crkljal pri njej
user posted image

mala in velika metuljčica
user posted image

modremu Lanu je bil všeč moder Svitov voziček ...
user posted image

Aleksandra je od vsega navdušenja na koncu zmanjkalo
user posted image

... Anja je sledila njegovemu zgledu
user posted image

še ena lepotička Lara
user posted image

Nanka je vneto čvekala med Natkinim dremuckanjem
user posted image

Zimska in Lan pozirata
user posted image

neboglasnica in Staš, ki ima menda rad temnolaske (že zdaj!)
user posted image

AAA in dobrovoljni Anej
user posted image

dekleta, tiste od katerih še nimam maila, mi le te sporočite - da dobite fotke. Hm, to ste nosečka Maja, AAA, neboglasnica, se mi zdi ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 20:55:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2855
9.3.2009 21:11:36   
AAA
Dober večer,

ja punce lepo vas je bilo spoznat, sedaj si bom lažje zapomnila, ko berem. Še enkrat hvala populis za tortico in kavico in seveda tudi neboglasnici in Stašu za posladek.

Majuška ti bom na zs poslala mail. Hvala.

No, otroci so v postelji in trenutno spijouser posted image , grem hitro še jaz malo kosti poravnat.

Lahko noč. 

Neposredna povezava do sporočila: 2856
9.3.2009 21:17:06   
ksenci
Aljaž je takoooo sitnuser posted image user posted image user posted image mašina, da ne more zaspat v svoji postli, pa tud ne vem. poskušam na 1000 možnih načinov, ampak dans pa ne odstopim. ponavad, popustim in ga vzamem k seb da zaspi, kr sva z mojim pl preveč živčna, ko ga poslušama kako se dere in se še midva zarad tega skregavauser posted image zdaj pa sm sama in bom. pa že skor zaspi in pogleda ki je in začne z drenjem. s prav ve zakaj se gre!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
9.3.2009 21:18:19   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

kolikor vem, lahko delovnik za 4 ure koristiš do otrokovega 3. leta. Ne vem pa, kako je s strani delodajalca, najbrž mora biti kak sporazum, ne? Mislim da bi vseeno morali razumeti, da želiš biti več doma in vzgajati podmladek? user posted image

Ja, mora bit sporazum s strani delodajalca, ker je on tisti, ki ti da zeleno luč. Se spomnim, da sem pri Timu vprašala na CSD-ju in so mi rekli, da mi mora dat delodajalec potrdilo, da se strinja s polovičnim delovnim časom, potem pa lahko urejaš naprej. Je pa res, da mogoče v nekaterih službah ni te možnosti. Jaz sem prej delala kot poslovodja in v štirih urah bi zelo malo naredila. Mene zanima, če katera ve, koliko to pomeni manj denarja. A se je to katera že kaj pozanimala?

Ful lepe fotke. Tko kot vedno. Joj, kok mi je žal, da naju ni bilo.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
9.3.2009 21:18:50   
ksenci
sm čist pozabla zjutri kg javt- 83,7

< Sporočilo je popravil ksenci -- 9.3.2009 21:26:29 >

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 21:24:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2860
9.3.2009 21:26:06   
neboglasnica
Evo mene s pilatesa. Nas je zgonila, sem crknjena. Me pa leva dojka močno boli, ker je bilo precej vaj na trebuhu, pa še Staš že spi, tako da  bo dojenje moralo počakati. Upam, da si nisem kaj skuhala???

Popoldne je Ana risala in med risanjem sede za mizo zaspala (fotko prilepim drugič). Jo je mož odnesel v posteljo in mala še vedno spi. Upam, da ne bo ponoči žur??

_rebeca_: no, mogoče res, Lidija že ve.

Metuljček321: tri krompirje, sicer niso bili velikanski, ampak konkretni pa. Ponovitve so pa menda ob sobotah dopoldne.

Nosečka Maja
: imam tri kolegice v KC in ena dela po 4 ure, ena po 6 ur in ena po 7 ur. Baje se  da vse zmeniti.

Elvy: hvala za komentar (album). Pa srečno!!

Majuska:
seveda imaš moj e-mail, saj veš, da sem zadnjič bluzila in nekaj Nanki pošiljala ipd... Ti pošljem še enkrat. Sem pa nalepke nalepila, dodala nekaj svojih in bom Glugluglu kar krožnike vzela, tako da bo morala priti naslednjič na srečanje. Hvala še enkrat v njenem in mojem imenu!

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
9.3.2009 21:32:50   
tims
Ksenci, upam, da ti uspe. Mi smo zdaj vsaj tok daleč, da tud če se malo predrami, ko jo položim v posteljico, spi naprejuser posted image . Da bi jo pa položila v posteljo in bi ona lepo zaspala, so pa samo moje sanjeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2862
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 21:42:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
9.3.2009 21:48:51   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Ksenci, upam, da ti uspe. Mi smo zdaj vsaj tok daleč, da tud če se malo predrami, ko jo položim v posteljico, spi naprejuser posted image . Da bi jo pa položila v posteljo in bi ona lepo zaspala, so pa samo moje sanjeuser posted image .

kaj je to, da otrok sam zaspi?????????? a ve to resno??????????? - hec. namreč vsem kapo dolg, ki vam uspe. jaz imam premehko srce.

Mi še vedno z Aleksom hodimo spat. je v stanju zaspat samo če sem jaz sama z vsemi tremi in čez dan ne spi, drugač je obvezna še izmišljena pravljica (poleg tega da prej beremo že knjige cel popoldan). ta mali dve pa itak. vita ponoči nikoli ne zaspi nazaj samo z dudo. vedno more past še ziza. Alina more met pa roko, da jo čohlja, drugač se ne umiri. no še sreča da smo jo uspeli preusmerit, ker drugač je za nos grabla i krempala tako dolgo, da ni zaspala.
joj kolk sem vam kar fauš ko imaste srečanja. bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 22:00:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2865
9.3.2009 22:09:12   
ksenci
kaj mislite. po eni uri tečkanja sm imela dost in ga uspavala, da se je vlegel k meni in ga božala da je zaspal.
ja lex, za mene bi bilo to da sam zaspi, če sm z njim, se sklanjam nad postlcoin ga božam ali mu pojem. ni važn kak sam, da bi spal v svoji postli. kr gospodič hoče spat samo pri meni. tako zaspi kmalu, v postlci pa nikakor. čez dan še nekak zaspi (ampak tudi ne vedno) v postlci, ko pa je večer ni šans. se ne joče ampak prav dere, dokler ga ne vzamem ven, ne pomaga da sem sklonjena nad posteljo in tud ne to, da grem vn. zdaj zaspi tako, da me krempa po obrazu, mu poskušam medota podturit, pa ne nasedeuser posted image
tims- morm potrkat, da smo mi tud vsaj to dosegl, da ga lahk položim v postlo, ampak se še tud kdaj pa kdaj zbudi

sm mal zabluzla, sm mal pa mi je načel živčkeuser posted image
ati prišu, greva se stiskat. nočko!user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 22:14:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2867
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 22:22:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2868
9.3.2009 22:23:03   
neboglasnica
Populis: mislim, da je Umpa lumpa to napisala..

zaspati sam: pri drugem, tretjem gre lažje in namesto srca je malce trši kamen, pa je. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2869
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 22:24:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2870
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 22:25:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2871
9.3.2009 22:25:08   
neboglasnica
Majuska in Populis: krasne fotke in same nasmejane face. to mi deli!! user posted image user posted image Populis: Blacky30 te bo kregala, ker so premale fotke!

Midva pa gledava Bruce Willisa, kako je hecno, ker eno dete manjka.

Neposredna povezava do sporočila: 2872
9.3.2009 22:26:02   
neboglasnica
Populis, izgleda da bova spet celo stran zakupili, kajne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2873
   [Brisano sporočilo]
9.3.2009 22:26:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2874
9.3.2009 22:26:56   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

zaspati sam: pri drugem, tretjem gre lažje in namesto srca je malce trši kamen, pa je. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , verjetno res praksa naredi ta svoje.

Jap, pa tudi živci so že precej bolj nakodrani, ni kaj!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?