Blacky30
|
Jutro! Včerajšnja pizza je bila enkratna, sir, mozzarela, gobice, zašinek in paradižnik. Mnjamiiiii!!!! Film Boogeyman 2 pa veliko boljši od prvega dela. Levinja, prečudoviti fotkici si dala. Kakšne laske že ima Teja, vauuuuuuuu!!!! Tak temne in tak lep temni pogled, res je luštna bejbika. Hvala za prve ideje o izletih. Se mi dopade, da zraven napišete še gostilno, kjer se lahko dobro napapcamo, ker to večinoma spada zraven, pa kaj vse si lahko ogledamo. Kar tako naprej, že shranjujem ideje. Berem dalje, pa vidim, da nič kaj veliko ne hodite na izlete al kak? Samo sprehodi? Mi pa ful radi gremo na celodnevni izlet. Nič kaj veliko idej ne pišete. Neboglasnica, polovička za pomivanje posode???? Hmmm, daj me malo razjasni, kaj je to? Grelnik vode - ga je mož preizkusil zvečer in DELA!!! Danes zjutraj sem ga že 2x sprobala, ker sem morala še eno rundo proč vlit zaradi kisa. In res dela, hb! Metuljcek, Jociki noben od tvojih predlogov za ohranitev posta ne bi pomagal, ker je kliknila X na okencu in ga sama izbrisala. OMG, verjamem, da si se morala ful ustrašit zaradi Anje. No, da si eno leto vzdržala brez RR-ja, pa si že sama odgovorila zakaj: redoljub. Taki si vedno najdete delo, ne? Tudi tam, ko ga ni. Sandrine, še zdaj nisi tipkovnice menjala? Se spomnim, da si čez njo jamrala že pol leta nazaj tud. Jaz pa moram mojo tipkovnico reklamirat, mam še comp v garanciji. So se zbrisale črke z določenih tipk, to je itak RR kriv, pa kaj. Morajo mi menjat. Zrnec in Bizovičar - vse ok, vredu show, samo sta bla pa včeraj prava prasca (ne morem druga rečt), kak sta šla nap.izdit mami, ko sta jima diplome v roke dala. Mater jima..... onidve pa obe v solzah. Res sta brezsrčna. Almera, super, da uživate. Le tako naprej! In danes se imej fajn na izletu. Ilatic, čestitke!!!!!!!!!! Dobro ste to zrihtali! Rebeca, nisi ti ločevalne diete začela? Hvala za pošto, pa sploh ni panike, sem tak že tak dolgo brez, kaj je še en dan. Lidija, čestitke za 1. zobek in čestitke Neži! VSE NAJBOLJŠE DANAŠNJIM SLAVLJENČKOM!!!!!! (še za včeraj ): VSE NAJ NAJ ZA 8 MESECEV!!!!!!!!! TARIK (ilatic) JULIJA (ana2007) VITA (lex) TILEN (netki) TEJA (levinja) GAŠPER (recelj) VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV!!!!!!!!!!! Aleksander (Majuska) Ok, letim dalje delat. Že cel čas skačem zraven in nekaj prčkam, potem pa se spomnim, da še nisem posta objavila in spet priletim nazaj in berem in berem.....
|