metuljcek321
|
Morning, everyone! Ej, danes sredi noci me je skoraj kap: ta mala nekaj zajoka & ji grem dat dudico. Vidim, da je klasicno zapigana ob vrh posteljice, po primem z eno roko za hrbet, z drugo pod glavico, da jo bom dala nizje, in me skoraj kap rukne - glava je totalno mehka, tezka, .... DZIZS! ... OK, se skuliram & opazim, da se je med spanjem obrnila na trebuh (to se se ni zgodilo nikoli prej) & sem jo pac za lice prijela. Sem pa cviknla, ej. dzanika, jep, zamutila - skombinirala sem Lana & Brina - oba sta imela tezavice ... srecno, fanta, pa sorci. Kako sta danes? Me veseli, da je angelcek uspel! Majuska, vsak dan se ob enih spravis v horizontalo? Dobra si, ej! Pri meni je to laufalo v dijaskih in studentskih letih, zdaj pa nikakor vec ne - moj motor je ze en mau zarustan, ce ne dobi potrebnih zblj ur spanca Pa za urejene slikice malcka. In opala, spet si nam postregla s sanjskim zajtrkom. Vikend & danasnji slavljencki: happy b'day: Almera, lepo, da se javljas & da uzivate. Kar v tem tempu naprej. Pa hitro dez pregnat - sccc, scccc .... slikica s srecanja: ena skupinska na fotkicu, pa na mejl ... to bo tud OK, a ne? Hi, hi, rebeca, ti je padel v uc tisti moj post, a ne? Je legendarno razvleceeeeeeeen. In kuga - vi imate ze dez? Jaz sem potihem upala, da so vremenarji zamustrali napoved - he, he. O, nagelj, tega pa res ze nekaj casa nisem dobila - thanks! Populis 15 km pa ni kar tko. Bomo danes preverile misice, OK? Sandrine, glihkar je bil tu postar & prinesel paket - OUJEEEE! A million thanks again. Nekaj sem ze pogledala, vec, ko zakljucim tole. Hura, hura, hura! Aha, potem je bla res 6. bolezen. Sam, da je boljs. tims, joj, no, presneti trn. A je moral bit tam, al kaj? Ti pacek! Naj se hitro zaceli rana. Pa za 8. marec. Naj mu bo, no. Tokrat, ampak next year bo pa siba pela Ja, mirjam, Iski vintgar, saj res ---- fuuul lepo, tud cisto blizu nas. Ampak se bolje je, ce si brez vozeka in gres plezat ... which reminds me of Pekel - Borovnica - tud sanjsko. Ampak spet ohne vozicek. Ilatic, skoda, da te ne bo - bi malo v zivo povedala o sobotnem mega dnevu - iskrene cestitke - razturajo teli kickboxerji. Ce bo kdaj treba koga mal nalomit, vemo, kam se obrnemo - hec, hec. Lidiji za zobek nr. 1! In pri vas SNEZI? Are you sure? OMG! A je pomlad zasla???? Opa, ura je cajt, da grem se kaj narest, potem se pa vidimo v Lj ... pa, pa ... z Anjo ze komaj cakava! (btw: prideva z gledalisko zamudo )