Ursi2
|
Živjo, punce! Najprej Mergetka en kup za Filipa, da bo vse ok in bo operacija super uspela!!!Za tebe pa za to, da boš močna in da veš, da nisi sama, da držimo pesti za vaju, da se bota kmalu vrnila domov k Maticu in atiju!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem bila čist brez besed, ko sem to prebrala!ŠE ENKRAT, DRŽTA SE!!!!!!!!!!!!!! San, dobrodošla doma!Upam, da se imate fajn in da uživate! Mis mo fajn, vsaj Luka, Jure, jz in moj dragi, kadar je doma. Mi bo pa tašča uničila vse!Sem rekla mojmu, da mi bo do konc maja lahk že v norišnici rezerviral prostor! Zadnjič, ko sem rekla, da smo imeli en ruker z njo, se je prišla dret na Lukana, da se ne more tk obnašat in kaj se gre (ampak res se je drla na njega). Jo je moj poslal dol nazaj, da naj nas pusti pri miru in se bomo že zmenli. To je bilo ene 14 dni potem, ko sma prišla z Juretom domov. Luka ima res vsake tolko časa izpade in izbruhe in se dere ko jesihar!Ne vema, kako rešit in se trudima, pa včasih ga uspema preusmerit pa zamotit, da pozabi, včasih pa ne. IN takrat je znorel, ker je ravno vstal in v tem se je tudi Jure zbudil čist lačen in sem ga mogla podojit. NI veljal nobeden, sam jz, meni se je Jure drl,.... pač ne moreš pomagat in potem se je prišla dret na njega in mu je rekla, da če se bo takole obnašal, da bo šel v drugo hišo in ne bo več videl mamce in atija. Men se je strgalo. In sem ji rekla,da nima kaj govorit tega otroku, da imamo že tako dost sranja ponoči, ko se zbuja v joku, in govori mami ni, mami ni!Pol pa mu gre pa tako reče. In je bila seveda potem ona užaljena, da sem ji to rekla, da ni ona kriva za to,..... No, na koncu je bilo za njo rešeno, ko je rekla, da je pač imela slab dan in se je potem še Luka tako drl. Pa še kup stvari je rekla, predvsem to, da se tako obnaša sam ko je z mano, ko je z njima se nikoli ne. Ja itak, če pa sta dva in se 100000% sučeta okrog njega. Pa razsuje po tleh, pa gre pa dedi pobere, pa udari babico, ona se pa igra z njim naprej ali ga pa lubčka in objema, pa jo še enkrat udari, ona pa se še kr igra. Itak, da se ne dere. No, potem se je mal umirilo, pa sem si mislila,da bom pač pozabila in uživala z Lukanom in Juretom pa bo. In smo se res ful fajn imeli, malo smo se potepali, okrog hiše delali, kosili, obrezali živo mejo,pleli,....Luka je skoz pomagal in bil priden in užival, čist brez problemov. No, v nedeljo je pa imel spet en tak dan in je za nekaj čist brez veze znorel, jz sem pa ravno Jureta previjala in je hotel, da bi njega crkljala, Jureta pa dala atiju. Sej bi mogoč lahk, sam kaj, ko smo večinoma sami in se mi zdi, da pri takih stvareh pa ne morem popuščat, ker Jureta morem previt in podojit in če bom enkrat, bo vedno večkrat hotel in to počel.No, pomagalo ni nobeno mirjenje, objemanje, pogovarjanje, preusmerjanje pozornosti,.... Pač, Luka se je jokal in cepetal in poskušal doseči svoje in potem mu je moj rekel, da ne more se tk obnašat, da ne bo dosegel, naj se umiri inse bomo zmenli. Pa ni zatulil na njega, ampak mu je dal pa z glasom vedet, da resno misli. pAČ, po ene 10-15 minutah se je umiril in smo se potem lepo igrali in pojedli kosilo, pa je šel spat brez problema. No, ko je pa vstal, smo mislili se it pa mal potepat, ko je bilo lepo vreme in tašča kliče, da naj pride malo dol. Pa sem jz rekla mojmu, da kasnej, da gremo mi zdej ven pa mal okrog, ker je nedelja in smo končno spet skupi. Ji je šel povedat, pa je znorela na njega, da kk se obnašama, da Luka trpi zraven naju in da bo ob takem dretju shizofrenik postal in da je tik na tem, da bo poklicala socialo,......No, pol je pa ona imela Lukana cel popoldan pri sebi in se je sukala okrog njega in mu spet vse pustila pa celo tako se je trudila, da je celo kdaj vstala s klopi oz stola, pa šla pogledat, kaj ji kaže ali pa mu je šla celo vodo nalit. Ker drgač je to nje vedno pretežko in ji more vse prinest pokazat, pa če tudi ona sedi meter stran od vode, pokliče dedija, ki je na drugi strani, da naj pride vodo nalit, da se nje ne da,.... No, midva sma bila čist adijo vsak na svojmu koncu hiše. Potem v pon zvečer je pa moral it moj dol, da so se zmenli, kk bomo v torek nardili, ko smo šli svaka iskat na letališče in sta se potem ene 2 uri tako kregala in mu je take bolane govorila, meni je šlo na bruhanje, ko sem jo poslušala. In ji je moj rekel, da pa naj pokliče sociala, ker on bo tudtakoj, ko bo enkrat glas dvignala (ar se itak vsak dan parkrat zgodi)poklical policijo. Je bil pa spet ta najhujši in da ne more verjet kk se obnaša, da ga je hudič obsedel. No, kaka sem bila jz raje nebi, od joka me je še cel torek vse bolelo. In prav groza me je vsakega dneva spet, ker vem, da bo vedno težje, sej je logično, da bo Jure vedno več buden in bo potreboval pozornost, pa bo eden bolan in drugi,.... Pač, stvari, ki spadajo zraven in vem, da bo še joka, tud za čist brezvezne stvari. Poleg tega pa je sedaj do konec maja doma in vse vikende imamo nekaj, tako da jo bom skoz gledala. Pa drug vikend imamo krst Jureta in me je že zdej groza, kk bo! Jezna sem na sebe, ker si pustim uničit ta lep čas in na njo, da mi to vsakič nardi. In čeprav si želim še več otrok, sem mojmu rekla, da dokler smo pod eno streho, si jih jz ne upam več imet! Mislim, res ni kritično, da bi se ne ukvarjaa z Lukanom, res se skoz od 6-ih zjutraj igrava, riševa, kuhama, pečema, delama, sestavljama,....Ni dani in vse delava skupaj, velikokrat Jure kr zelo kratko potegne, pa grema na igrišče, v igralnico, na obiske,.... Ima pa res izpade in tud meni niso všeč, ampak ne vem kaj naj. Pa tudi to ne vem, kaj naj, ko se igra in če se mu kaj podee ali če kaj ne gre tako kot is zamisli, se razkuri in kar leti vse po zraku. Pa tudi ne najdem rešitve.Za mal časa pomaga, potem pa enkrat spet! Sem pa vesela, ker je potem naslednji dan dedi videl za kako brezvezno stvar ponori, sam zaradi tega, ker sem pač jz mogla Jureta in potolažit pa pocrtlat, ker ga je šravfalo. sEJ vem, da sem ful zmedeno napisala, zato, ker se tud tako počutim. Včeraj sem bila spet čist na tleh in sem se mojmu zjokala, a je bil čist moker. Pa za piko na i še domov ne morem it, ker do 16-ih delajo in nima smisla, da smo gor, ker smo bolj v napoto, potem pa ali moj pride, če pa dllje dela, je pa bica zraven v delavnici, pa spet nima smisla, mi je pa tam sami težje, ker je polno mašin in viličar,....pa bi povsod bil, jz morem pa še na Jureta zraven gledat pa ga dojit. Pač ne grem k našim. Pa še preden je šel moj na očetovskega, so imeli en ruker, pa brat in moj smo zdej ok, oči tk tk, mamca pa skor ne spregovori z mano, če pa že kaj jo vprašam, pa sam skomigne z rameni. Tako da je res brez veze, da grem k njim. No, včeri smo se vračali iz SG-ja pa sem se ustavila, ker sta spala in je potem maca imela malo JUreta in je bil Luka čist vesel in ko sem ga potem podojila, je tako lepo prosil bico, naj ima Jureta, da sma se šla midva igrat pa po mleko. Sej vem, da je LUkanu šok, ker sma bila prej skoz sama in sem bila 100%njegova. Sam ne bom pa zdej vsakič, ko bom Jureta previjala ali dojila, Lukana k tašči poslala, pol pa menjavo nardila. Mislim, adijo. No, mi je bil tudi zadnjič v soboto šok, ker moja mamca ve, da se vedno potrudimo, da pridemo na nastop njenega okteta, ker jih res rada poslušam, pa tudi moj in LUka. No, sem jo pa vprašala, ko sma govorile, če kaj vem, kk dolgo bojo delali v delavnici, pa je rekla, da ne ve, ampak da ona in brat imata itak ob 19-ih koncert z oktetom. Pa sem sam gčledala in sem jo vprašala, zakaj mi ni povedala, je bila pa kr tiho in ni nič rekla. Tako da sem vedela, kolko je ura. No, če pa vse to odmislim, se imamo pa super, Luka uživa, sam da je mašinerija, traktorji, bagerji, da lahko kosi,obrezjue,...Vpon sma kosila in obrezovala živo mejo in je tako pomagal in pomagal kosit s ta veliko kosilnico ali pa je letal spredaj s svojo, da jepotem popoldan v minuti zaspal v postelji. Nič,Jure se je zbudil<, pa tudi Luka se bo kmalu! Pomlad, držim pesti, da bo vse ok!!!!!!!! Mumu, tebi želim, da se vse tako uredi, kot si si zamislila, pa da vam vreme nesa nagajat!!!!!! Lona, za vas ,da se nehajo viroze! Tina, super, da se fajn rihtate. Upam, da se res kaj dobimo! Dinki, super, da je tudi Tit užival na NS in da ste zdravi, da vas ne napadajo viroze! Terida, vidim, da je pri vas pa ravno obratno. Pri nas Jure spi tudi 4-5 ur, če je glaaaaaaaaasnooooooooo okrog njega!So bli 2x vsi nečaki na obisku pa še sosedova zraven, tako da jih je bilo 8 glasnih, pa je vse prespal, ko so pa šli, se je pa zbudil!!!! Tudi drgač je najboljš uspavanka, ko ati in Luka igrata bobn e! Je pa fajn, da ste šli in da si malo ven prišla. Aja, če imate kako idejo za zmagovalno kombinacijo na loteriji ali kaj podobnega, bom vesela!Ker res sma tik na tem, da spakiramo in gremo. Problem je res, ker imamo žekredit in lizing in ne gre več, ker če ne, bi bili pa že ziher preseljeni! Hvala vam in če ima katera kdaj med tednom čas za kavo, naj pove. Zofy, javi, kdaj boš v naših koncih!
|