|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: !!!1
25.5.2010 12:04:15   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100
Maks ima krizo glede vrtca, ne vem kaj so se mu zamerile ženske...zjutraj joče že pred igralnico, doma joče da ne gre v vrtec. Mu ne potegne ta vrtec, tako kot meni ne. Že dvakrat, enkrat pred dopustom, enkrat po dopustu, sem ga vprašala, če je kaj jokal v vrtcu, pa je rekel, da ja...sem vprašala zakaj, on pa: Zato ker me je xx pokrila čez glavo z rjuhco...pa zakaj te je pokrila, ker nisem bil priden, ker nisem spal. Pa kdo je bil še pokrit? Pa je naštel še dva in sebe. Halooooo!!!! Prvič sem mal vzela z rezervo, drugič pa me je že zaskrbelo. To se pa dveleten otrok res ne bi zmislil, kaj pravite. Sem lepo povedala v vrtcu, ja in valjda so rekle, da to pa one ne delajo.
Sem rekla, ja da upam, ker to so 30 let stare metode, ki so jih vzgojiteljice izvajale, ker otroci niso hoteli zaspati.

Sedaj pa moram malo počakati, če bo še kdaj kaj rekel. Upam, da sedaj vidijo, da maks vse pove in se bodo malo pazile. Sem bila pa čist paf.

jaz pa mislim,da si ravno Maks ni izmislil. En vzrok je, zakaj noče it...in to ti že on pove z jokom. Nekaj se mu je moglo zgodit in zamerilo kot je napr. to kar si napisala, ker če ne, bi šel vesele volje in brez joka.
Upam, da se bodo zdaj zamislile in vedle, da ti Maks vse pove....samo bravo Maks za proočilo mamici user posted image user posted image user posted image user posted image , ker vem,da ni prijetno videt otroka kako joče in potem si slabe volje dokler ga ne greš iskat. Ne se dat!

Jaz na srečo s Saro nimam problemov za it v vrtec, ona teče, da bi vidla sošolke in vzgojiteljico. Meni so zlate!!! A ja, ima pa naj sošolko Julijo in je pred dvema dnevoma zapela: julija, objokana....pesmico user posted image  a jaz sem se pa tako nasmejala...verjetno je pomočnica zapela Juliji pesmico, pa si jo je zapomnila.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
26.5.2010 11:03:27   
Naša črtica koraka
šPELA, tale vaš vrtec je pa za zjokat user posted image . Tolk staremu otroku bi tudi jaz vse verjela, sploh da pove to, kar je tebi maks povedal. Saj, potem ko gredo v šolo, potem je treba take zgodbe res dobro preverit, ker takrat pa ima domišljija že kriiiiiiila user posted image .
joj, za dobro tvojega maksa in tebe res upam, da drugo leto ne bo s temi user posted image vzgojiteljicami ... KAR PA ŽE LAHKO PREVERIŠ PRI VODJI VRTCA, zdaj morajo že imeti razpored - za že vpisane - narejen! Evo, toktrat pikepoke za to, da bodo s septembrom letos z njim že druge, bolj srčneuser posted image vzgojiteljice!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Škoda, res škoda da so v tem poklicu tudi ljudje, ki ne marajo otrok ... bi bilo za državo dobro, če bi imeli plačane prekvalifikacije v druge poklice, to stane veliko manj, kot pa ranjene otroške dušice!

Kroglica pa je verjetno ven padla ... razmišljam, če bi anjo za vsak slučaj  na letališče na carino peljala, da jo s tistim senzorjem, ki piska na kovino dala pregledat ... user posted image  saj ne , se heeecam user posted image

ALEŽI: Hvala za info!!!

nosečke, pobožajte bušije, mamice svoje dojenčke ... ostale pa - tako kot tudi jaz - veselo na delo! user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
26.5.2010 14:17:35   
Lona76
Špela jaz tudi mislim, da si Maks kaj takega nebi zmislil. Sem se pa spomnila, da je meni Tilen pred kratkim povedal, da ga je varuška v privat varstvu čez glavo pokrivala če ni hotel zaspati. Očitno so to res neke stare metode, me pa jezi da mi ni že takrat povedal. Ampak kar je je. Nimam kaj. Je pa Taja veliko bolj zgovorna. Ona pa vse pove, kdo jo je ugriznil, kdo jo je udaril in seveda tudi koga je ona udarla user posted image . Drugače pa že skozi igro vidim ko daje dojenčke spat. Oponaša mene in vzgojiteljici. In za enkrat jih daje kar lepo spat. Edino mleka jim noče dat user posted image . No to se je od mene naučila, ker je hotela zvečer v posteljo mleko in sem jo odvadila in ji povem, da lahko dobi vodo, mlekca pa ne zaradi zobkov.

Aha v vrtcu sta me pa vzgojiteljici malo povprašali kako mislimo z odvajanjem od pleničk, da sta dve punčki že suhi in potem je vzgojiteljica tudi tajo nagovarjala da ja ne rabi pleničk ker je že velika in sem se sedaj pa odločila da ko pridemo domov gre plenička dol. In včeraj popoldne se res ni nič polulala (pa tudi v kahlo ne). Je pa lubica rekla da gre kakat in se je res pokakaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . bomo pa danes videli kako bo.

Skratka toliko od mene, šibam delat, ker mam norišnico. Si bom sedaj naštimala, da bom lahko še od doma delala ker imam preveč za 8 ur, pa še nekaj bom pomagala. Popoldne se mi res ne da tukaj viset, raje zvečer ko otroci spijo delam dve uri. Seveda ne bom zastonj da ne boste mislile da sem tako požrtvovalna user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
27.5.2010 8:59:36   
ek76
Mumu, čestitke ob rojstvu sinčka, veliko zdravja in lepih trenutkovuser posted image

No jaz sem po 14 dnevnem počitku zaradi krvavitev zopet v službi. V četrtek mi je na pregledu naredil ultrazvok in je vse ok ter me poslal delat. Srčno upam, da tako tudi ostane in da bo nosečnost tekla naprej normalno. Čutim pa tudi že nežne premike naše pikice. 17.6. imam morfologijo, upam da mi ne bo treba spet pred tem datumom obiskati bolnice kot do sedaj, kajti do sedaj so mi zaradi krvavitev delali UZ vsaka dva tedna.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
28.5.2010 8:06:28   
Lona76
Dobro jutro!

Ek super da so se krvavitve ustavile in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se nebi več ponovile.

Mi smo drugače v redu. Uživamo še v teh sončnih dnevih, vikend bo baje bolj tako tako.

Skratka lep vikend vsem.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
28.5.2010 9:53:42   
Špela100
Hvala Aleži, NČK in Lona76 za lepe besede...ja potrpljenje, potrpljenje rabim s tem vrtcem user posted image .

Jaz spet hitim delat, maks v vrtcu, komaj čakam vikend.

Uživajte.

Mumu lepo da si doma, lepo se imej.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
31.5.2010 10:50:43   
pomlad08
živjo, punce, mal se javljam, da ne bo tale naša tema na 3. stran sfrčala user posted image

kako ste?
mi kar kul. v sredo imam ponoven pregled pri G, da spet mal zmermo dojenčka. upam, da se je kaj poredil. jem dost user posted image

počas se mal spravljam rihtat stvari, en dan bom v ikeo skočila, pa oblačilca moram uredit, pa na CSD še ene papirje nest in podobne fore ...

hvala vsem za pohvale našga avto-obsedenca user posted image ja, men tud ni jasno, kako jih prepozna (nčk, prepozna jih kar po obliki, ja, sploh ne po znakcu). jaz včasih kaj zamešam in narobe rečem in je pol ta glavna fora, ko vsem razlaga: mama je mislila, da je opel, pa je bila v resnici mazda user posted image

ej, špela, po moje je najboljša rešitev za maksa, da še eno proodniško užgeš user posted image ne, drugač pa res, joj, jaz bi ga probala kam prestavit, sej se ne more revež tkole matrat vsak dan. držim pesti, da uspeš kaj urihtat v vrtcu user posted image

mumu, super, da si doma. se že ok počutiš? sta otroka pridna, ti pustita kaj spat?

ek76, drži se, upam, da je konec s telimi komplikacijami. a te krvavitve se načeloma po začetnih tednih končajo al kako?

lepo bodte vse,
pa javite se kaj user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
31.5.2010 13:03:43   
mumu
živjo punce

samo na hiterco, grem rajš še mal ležat kot pa da sem pokonci user posted image . Po CR se počutim kar dobro, edino Tie se ne upam dvigovat, se bojim da bo šlo kar vse narazen.

Tit je en pridkan fantič, jedec tak da ga ne najdeš vsak dan, za en obrok poje pri svojih 12 dneh 140 ml (mojega mleka, ki si ga črpam, ker je dojenje trajalo po tri ure pa je bil skos lačen - le zakaj user posted image ). Če bodo pa še vse noči takšne ko je bila današnja pa smo absolutni zmagovalci, spal je namreč od 22.00 do 2.30, potem pa je potegnil do 7.00 user posted image user posted image user posted image  - carsko.

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=929766&id=1656816029

tako zdej pa gram, se še kaj oglasim ko se dokončno ustalimo.

< Sporočilo je popravil mumu -- 31.5.2010 13:10:31 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
31.5.2010 13:21:14   
Zofy
Dan mamice!
Tukaj pa je tako zatišje, kot že dolgo ne. A je vse lenoritis dajal, ne samo mene?user posted image
Mi smo bili na morju, v Izoli, in sem bila tako lena, da še aleži nisem poklicala. Najprej je bilo tako vroče, da ob 11h nisi imel več kaj počet zunaj, lahko si šel ponovno ven šele okoli 18h. Pa kopala sem se tudi, je morje lih prav, ni premrzlo. No, pol pa je začelo grdo vreme in sem se še bolj ulenila. Julij apa je uživala, ker ima pri noni dosti prostora, pa druge igraše, pa gugalnico, poganjalec... in ji sploh ni bilo za hodit ven, je bila najraje doma in na balkonu. Si mislim, da verjetno zato, ker je bila pred tem 2 dni pri babici, ki jo je terala še pa še.Sta bile non stop zunaj in mi jo je predala opečeno po rokah in licih user posted image user posted image user posted image Po licih sicer ne toliko, po rokah pa je jamrala, da jo pečeuser posted image user posted image user posted image user posted image Tale tašča, jaz ne vem. Ji ni dovolj, da ima Julijo in da je z njo v bližnjem parku oz. gozdičku. Ona more 3 km stran jo terat, da hodijo pol po največji vročini pod milim nebom. Mož pravi, da pretiravam, da sonce na Štajerskem ni tako nevarno, samo meni se ne zdi ok, da je 2 letni otrok opečen, no. Sem mu rekla, da Julija ne bo šla na POlzelo do jeseni, razen, če bo kak teden slabo vreme napovedano, pol gre lahko h babici.

Srečanje na Štajerskem je delno uspelo - Joži se ni javila in je ni bilo, urši pa je tudi "zahinavila" (user posted image ). Mi je žal Urši, da nisi prišla, ker se še nisva asrečale. No, pa drugič. ko ne bo prevroče in bo šla Julija spet h babici, se lahko spet tam dobimo. Bom magari še Julijo zraven pripeljala, da bo skakala po trampolinihuser posted image .
Tako sva se dobili s Tino50 in njenim Jobom. Spili kavico, malce poklepetali in je šel čas in se morala po Julijo. Naslednjič si moramo več časa vzet, ker lih, ko sva prišli do obrekavanja tašč, sem mogla ituser posted image . SLikice pa žal nimam nobene - pa naslednjič.

Drugače pa je novo pri nas to, da je Julija začela s spraševanjem ZAKAJ. Me je kar v zadrego spravila. Najprej me je vprašala zakaj je elektrika ajs? Pa sem rekla, ker močno strese itd., pa je bila zadovoljna. Drugi dan spet isto - zakaj je elektrika ajs? Pa ji odgovorim, ona pa zakaj pa strese? Hm, sem rekla, da ji bo ati povedal, ko prideuser posted image .

Matejček pa tudi lepo napreduje, se že na trebuh obrne, zelo se slini in zelo se rad smeji. Ko ga Julija stiska in mu nagaja, je ves vesel, se prav vidi, da jo ima raduser posted image . Aja, pa vrtec smo dobili zanjuser posted image user posted image . Sicer čisto na drugem koncu kot je Julija, ma bomo že nekako pokombinirali.

Špela100
, zakaj pa do ravnateljice ne stopiš in zamenjaš skupino. Bogi Maks no, take vzgojiteljice pa tudi ne vem kaj so se za tak poklic odločileuser posted image user posted image user posted image

Pomlad08,še malo pa boš ti na vrsti! In pol se moramo enkrat dobit, ker tudi tebe še nisem uspela spoznati.

Ek76, pošiljam pikapoke, da bo enkrat konec teh komplikacij in boš lahko polno uživala nosečnost user posted image user posted image user posted image user posted image

Toliko od mene zaenkrat. Zdaj pa moram v vrtec licat, da zrihtam, da Julijo prestavijo v tisto enoto ob moji sližbi. Ker če ne bom zjutraj 1 uro oba otroka razvažala...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
31.5.2010 13:38:22   
Zofy
Aja, v Lidlu imajo termometer za uho in za merjenje na čelu za 13.99€. Ima tudi funkcijo merjenja temperature prostora, vode in štoparico. No, zdaj sem ga preizkusila in zgleda super. Tudi kaže dosti natančneje kot vsi termometri, ki jih imam do sedaj (z izjemo živosrebrnega). Priporočam.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
31.5.2010 13:50:28   
Zofy
Mumu, dobrodošla doma in še 1x čestitke. Tit jepa pravi cukrček, sem že pred pol ure vidla slikico na FBuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
31.5.2010 19:19:55   
san
hehe, zofy, jst sm se od dinki nalezlauser posted image
super, da ste tako uživaliuser posted image in še dobr, da se vama je vsaj s tino uspel naklepetat. sej ta srečanja vedno tko hitr minejo in se prehitro končajo..
tile zakaj-i so pa men še kako znani. pri nas je tudi sedaj zakaj in kaj je to aktualno. pa včasih zmanjka odovorov. pa pri nas imamo še starejše zakajčke in mormo pol v knjige gledat, pa po netu brskat za odgovoriuser posted image

da se končno spravim za računalnik, predno kaj vmes spet pride...izabela je v šoli v naravi, voranc spi, izidor je na obisku pri prijatelju, bibi se pa pridno igra tukaj, sva ravno iz parka prišla

no, mi smo super, veliko smo zunaj, tako dopoldne sama, kot popoldan z otroci in hitro mine dan. še dobr, da je kdaj dež, da smo kaj tudi domauser posted image . voranc ima sicer sedaj par dni malo krčke, sam ni preveč hudo - se samo malo napenja in ne joče, ponoči pa lepo spi, tko da je res zakon.

mumu, čestitke še enkrat in super, da sta že doma! uživajte! ti pa res le počivaj, jst urbana še sedaj nič kaj preveč ne dvigujem, res redko. se pač objemava, pa stiskava kadar sedim. tit je pa prekrasenuser posted image in le tako naprej s spanjem! kako pa je tia?

špela, ma me je kar stisnilo.... joj, dvomim, da bi si kaj takega izmislil.. jaz bi jim pa kar mal zatežila. ma to je neverjetno, sej nismo v sredenjem veku. upam, da ti uspe kaj zrihtat v zvezi s tem vrtcem oz. vzgojiteljicami...
p.s. krasna je tista slikca z maksom, ki jo je tvoja hči posnelauser posted image

nčk, po moje je kroglica tut kar lepo že ven padla, čerav sej brnik maš blizuuser posted image

lona, super za kahlouser posted image

ek, no zdej pa držim pesti, da se krvavitve ne ponovijo več!!!user posted image ooo in user posted image za premikeuser posted image

pomlad, še celo to, po obliki, me res je frajeruser posted image zdej pa se že izteka, še zadnje pripraveuser posted image ... počasi, počasi boš že štručkico novo imelauser posted image

no, to je bilo na hitro, sedaj pa se grem z urbanom igrat

uživajteuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
   zakladi marčevk 2008
31.5.2010 21:32:49   
terida
Ojla, punce!

Kako ste kaj? Vidim, da je forum skoraj zamrl (z izjemo današnjega dne). Upam, da se popravimo. Jaz vas kar berem, pisat pa se težko spravim, ker si vedno rada vzamem nekaj časa za komentiranje, to pa je zadnje čase bolj težko kot ne. Tako da sem se odločila, da vam vsaj nekaj napišem o nas, če že ne bo časa komentirat...

Mi se imamo lepo. Erika ima rada svojega bratca, Primožu se pa tudi kar smeji, ko jo vidi. Danes smo se peljali v avtu, kjer se lahko dobro vidita, ker ima on sedež obrnjen še nazaj (lupinica pač), ona pa naprej. In se je ves čas v avtu na glas smejal samo zato, ker je njo gledal. Ma ni lepšega, res user posted image Zadnje čase ju kopamo hkrati - ona je pod tušem on pa v svoji banjici in sta oba vesela, ker se lahko gledata med kopanjem.

Sicer pa naši dnevi šibajo kot bi mignil. Dopoldne sva s Primožem zunaj, potem greva malo noter (no, to je bilo aktualno predvsem prejšnji teden, ker je okrog poldneva bilo prevroče za hodit okrog), nato pa po Eriko v varstvo. In smo spet zunaj do večera. Zunaj je Primož zelo priden, sploh zdaj, ko sem ga dala ven iz košare in se mu je odprl cel nov svet. On bi samo sedel in ker zdaj doma že sedi brez opore (ga še ne puščam samega, ker ga vsake toliko še zanese, a sicer je vsak dan bolj stabilen) ga tudi v voziček dajem sedet. Tudi gosto hrano smo že začeli uvajat - najprej se je nekaj upiral, zdaj pa že dva dni lepo je. Upam, da bomo tako nadaljevali. Edino spanje je problem. Uf, ampak res problem. Še vedno je tako, da mi čez dan spi samo po 30 minut (in ne 29 ali 31, ampak prav 30!), razen če ležim jaz zraven njega. Takrat se po 30ih minutah zbudi, me pogleda in zaspi nazaj. Samo to ne pelje nikamor, ne morem kar zraven njega ležat... Poleg tega pa zaspi še vedno samo tako, da je priklopljen name. Edino za večerno spanje smo uvedli, da ga uspava mož. Ponoči pa se zbudi najmanj dvakrat ali trikrat. Vidim, da sem s tem uspavanjem na joški res naredila eno neumnost, zdaj pa seveda ni lahko tega popravit...

Erika je en cuker (kot je vedno bila), le zadnje dva dni jo nekaj meče in ne sliši nič. Upam, da je to ena kratka faza, da ne bo tako do konca pubertete user posted image Varuška jo ima ta teden brez plenic. Upam, da jo bo ona odvadila od plenic, ker mi si za to ne vzamemo dovolj časa (smo zelo malo noter). Takoj, ko bo tam malo bolj zagrabila, bomo pa seveda tudi doma to prakticirali. Drugače pa je res en tak vesel in simpatičen deklič, da se ji lahko cel dan samo smejiš. Govori zelo lepo, čeprav Rja še vedno ne uspe izrečt (no, včasih se mi zdi, da ga v kakšni besedi slišim, a mogoče si samo domišljam user posted image ). Tudi domišljija ji laufa 100/h, lahko se igramo eno uro samo z namišljenimi predmeti. Po kakšnem mesecu pavze je začela spet sestavljanke zlagat in je prav neverjetna - jih zna že vse na pamet in naredi prej kot se jaz zavem, da je sploh začela. Potem jih pa okrog obrne in jih zlaga brez slike user posted image Pa zelo rada ima eno knjigo s pesmicami (Lonček na pike, MOL jo je izdala ker je letos Ljubljana svetovna prestolnica knjig), ki nam jo je prinesla patronažna od Primoža prav za njo. Super knjigica, res, priporočam. Erika že zna vse pesmice na pamet, ker ji jo beremo, da jo umirimo pred spanjem (namesto pravljic). Zunaj pa uživa na poganjalcu - je že uničila ene čevlje, ker je z njimi zavirala. Smo čuki, ker ji nismo kupili zaščite za čevlje prej! Tako ima zdaj ščitnike, ki ji ščitijo že uničene čevlje user posted image Za barve kaže izjemen interes, samo ne vem ali jih loči ali ne (najverjetneje ne). Včasih mi za 5 barv pravilno pove katere so, ko jo potem vprašam še enkrat, pa ne zadene niti ene. In potem ne vem ali se heca ali misli resno. Do vprašanj "zakaj..." pa še nismo prišli. Kar mi čisto paše, ker ji že zdaj komaj uspem vse odgovarjat (non-stop govori in sprašuje) in si ne predstavljam kako bo potem.

Vrtec smo dobili na pol - Erika ga je dobila, Primož pa ne. Je 12. v čakalni vrsti, tako da upanje še ostaja, samo če bo, bo šele enkrat drugo leto, ker se zdaj čakalne vrste ne pomikajo več tako hitro kot prejšnja leta. Tako da sem se že zmenila pri Erikini varuški, da bo imela tudi Primoža.

Evo, zdaj pa moram šibat, samo še tole: Draga mumu, ne zameri, ker ti čestitam tako pozno: čestitke za Tita, naj bo zdrav in vesel fant! Upam da ga bo Tia lepo sprejela in da boste noči lepo prespali. Reci hvala možu, ker si je vzel čas in nas obvestil o tem kaj se je dogajalo s tabo. Mene je prav zmrazilo, ko sem prebrala.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
31.5.2010 22:40:16   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

živjo punce

samo na hiterco, grem rajš še mal ležat kot pa da sem pokonci user posted image . Po CR se počutim kar dobro, edino Tie se ne upam dvigovat, se bojim da bo šlo kar vse narazen.

Tit je en pridkan fantič, jedec tak da ga ne najdeš vsak dan, za en obrok poje pri svojih 12 dneh 140 ml (mojega mleka, ki si ga črpam, ker je dojenje trajalo po tri ure pa je bil skos lačen - le zakaj user posted image ). Če bodo pa še vse noči takšne ko je bila današnja pa smo absolutni zmagovalci, spal je namreč od 22.00 do 2.30, potem pa je potegnil do 7.00 user posted image user posted image user posted image  - carsko.

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=929766&id=1656816029

tako zdej pa gram, se še kaj oglasim ko se dokončno ustalimo.

juhu, mumu lepo, da si se javila ... ti kar počivaj, da bo dovolj moči, zdaj si prava proizvodnja, pa ne samo mleka, ampak tudi krvničk ... popraševanja vidim, da ti ne manjka, torej recesije glede tega že ne bo user posted image  
tit pa res veliko poje, revež lačni, ko pa mora tako veliko rast! Evo, sumim, da je ime "krivo" ... do zdaj poznam 3 Tite in vsi so veliiiiiiki in lepi fantolini user posted image user posted image user posted image .  Lepo se imejte, glede spanja pa res user posted image user posted image user posted image .

TERIDA: sumim, da so kakšni otroci taki, da rabijo skoz nekoga ob sebi ... je bil tak moj prvorojenec ... samo ne vem pa, ali je bil tak zaradi moje napake ali je pač tak po naravi? Ne vem, morda ninica ... a se lahko izmuzneš ven ne da bi to on opazil?

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 31.5.2010 22:52:00 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
31.5.2010 22:55:56   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

hvala vsem za pohvale našga avto-obsedenca user posted image ja, men tud ni jasno, kako jih prepozna (nčk, prepozna jih kar po obliki, ja, sploh ne po znakcu). jaz včasih kaj zamešam in narobe rečem in je pol ta glavna fora, ko vsem razlaga: mama je mislila, da je opel, pa je bila v resnici mazda user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  kulsko user posted image user posted image user posted image user posted image , se že heca, kot se stručkoti s kakšnega področja med sabo hecajo ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

držim pesti, da se je tamali poredil !

SAN: ej, a voranc ga pa kar spi? user posted image user posted image user posted image  jupiiiiii

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 31.5.2010 22:58:32 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
1.6.2010 10:11:07   
Dinki
Daaaaan! user posted image
zdej sem se pa sama sebe za ušesa in sem si rekla odpri RR in čvekaj! user posted image
ne vem kaj mi je. Se spomnim kako sem prej mislila, da ko bom ponovno zanosila, da bom zagotovo spet čvekala na RRju (tokrat bi bile to pač novembrke)....ja valjda - NIŠTA, še berem jih ne user posted image . Z vami sem pa tkoooo rada čvekala - je blo časa in volje za talat naokol user posted image .
Mi smo kul. Smo bili prejšnji teden v Ikei in kupili Titku novo sobico. Kupila sva mu posteljo (jogi, povšter, kovter), omaro, predlanik in omarico s plastičnimi škatlami za igrače in sobica je izpadla kot iz škatlice user posted image  pa tudi Tit je nad njo več kot navdušen, je ponosen kot pav ker ima veliko posteljo. Spimo lepo celo noč, preden zaspi mogoče kdaj ostane in pride v dnevno, ampak ga oči hitro nazaj odnese in ni panike. Največji žur mu pa je, da se lahko jaz ali oči k njemu uleževa in zvečer preberemo knjigico (prej smo to počeli na stolu). Ali pa zjutri ko se lahko stisnemo. je prav sladek ko prideš k njemu in reče "pridi mami, pridi" in pokaže z rokico, da se uležem k njemu user posted image . Malo posteljico pa nisva podirala, sva jo le premaknila k nama v spalnico in pridno čaka na novega člana user posted image , ki bo BTW res fantek. Sem imela včeraj pregled in je rekla, da bo verjetno fantič. No zdej sem se že sprijaznila, kaj pa čem, sej mi drugega ne preostane user posted image . Zdej imamo pa težave najti še eno lepo in neobičajno ime kot je Tit. Če ima katera kakšen predlog za fantiča, ki bi pasal poleg imena Tit, prosim predloge na plan user posted image . drugo je vse kul, mali raste, konec tega meseca imam že morfologijo. Pol pa že na morje, komaj čakam. Ek76 berem, da ti že čutiš premike user posted image  super! jaz jih zaenkrat še zmeraj ne, na trenutke če sem zelo pozorna je kakšen metuljčem, ampak je še zelo, zelo nežno.

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Dinki...Tit je itak že od prvih mesecev maneken, tako, da sploh ne dvomim, da bo to pot tudi uspešno nadaljeval. user posted image  Je tako lep, pa tako resen, cel možak.
Po pravici ga pa nisem takoj opazila, šele potem ko sem tukaj prebrala, sem šla katalog gledat. user posted image  Sem vesela tudi zate, da se fajn počutiš. Kateri teden si zdaj?

Joj, sej drugače nočem, da gre po manekenski poti, nimam teh želj, če jih bo pa on imel.... imam pa (srečo) da imam tako službo in se mi to pač ponudi in nimam razlogov/zadržkov da ga ne bi slikala. pa zdej ko ima novo sobico sem mu vse to dala v okvir in je izpadlo prav super  user posted image .
Drugače sem pa sedaj v 17. tednu. danes imam 1. nosečniške kavbojke pa so mi še orng na komot, ampak navadne me pa že malce motijo pri sedenju.

Špela, tole za vrtec je pa res eno sranje. jaz bi mu tudi verjela, jaz Titu zaenkrat verjamem če mi kaj pove. Mi pove ko ga poberem če je bil kaj kregan, mi je prav faca zaradi tega user posted image . Pa kako lepo reče ime od pomočnice pa kaj so jedli, kaj so počeli, vse mi razloži če ga vprašam. no Maks to verjetno počne že dolgo user posted image . Te občudujem, da še zmeraj vztrajaš pri tej skupini, a verjetno ti kaj drugega ne preostane al kako? Upam, da uštimate zadeve. vrtec mora biti luštna stvar, ne pa slab spomin pri otrocih.

Aja, smo pa tudi mi v vrtcu že suhi, se po popoldanskem spancu zbudi suh in potem vse ulovijo v kahlico user posted image  ampak potem pa ni da bi ostal še suh. Še mejčkn mu manjka user posted image . Doma pa tud ni brez ker smo praktično celo popoldne do večera zunaj.

Lona76, čestitam Taji za kahlico, da je kakala vanjo user posted image . kako vam gre glede tega? Ti bom na FB pisala, da se zmeniva za tisto stvar.

Mumu, lepo da si se oglasila, krasnega sinčka imaš user posted image user posted image . Bravo da rad papa, tako je tudi prav če je pa Tit user posted image . Le tako naprej glede spanja in glede hranjenja user posted image

Zofy, lenopitis je tudi tebe močno napadel vidim user posted image . Bravo za vrtec user posted image , lepo je brati, da se imata mala rada. Tole za taščo in Julijo....kaj naj rečem. Vidim, da so vse tašče mal čiv čiv user posted image  žal ampak res je tko. To je nekje zapisano. ja sonce zna bit kr že močno, Tit ima že ful rjave rokice in vrat. Bogi tvoj mož ko je slišal za tvojo odločitev, da gre tamala naslednjič k njegovi mami jeseni user posted image

San, upam, da vas krčki ne napadejo preveč user posted image user posted image user posted image  ma važno da ponoči spite, super user posted image

Pomlad08....še malo, že brojiš sitno? user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 1.6.2010 10:27:41 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
1.6.2010 10:23:12   
pomlad08
živjo punce, lepo vas je spet mal brat user posted image

terida, tele scene s spanjem so pa men tud znane, je bil Job glih tak kar neki časa - če sem bla zraven, je spal k top, drugač pa no way ... kaj pa vem, jaz sem mensezdi kar dost zraven preležala, mi je bilo to bolj na izi, kot pa, če je bil praktično non-stop buden. dostkrat sem res zaspala (sem bila itak zmatrana od nočnih zbujanj in mi je čist pasalo), pa ogromno sem prebrala v tistem obdobju, pa laptop sem si naštimala zraven ... aja, druga varianta za spanje je bila pa v slingu - tam je spal pa res po cele ure, tako da sem šla z njim po vseh opravkih, faksih, štacunah in se je on medtem spočil. a to primožu še paše, al je že prevelik? saj bo, sčasoma znajo zmeri boljš spat user posted image drž se! o, pa kok je lepo brat o teli ljubezni med vajinima mladičkoma user posted image kok je primož star? me zanima, pri kakšni starosti začnejo tkole uživat ob starejših sestricah/bratcih ...

san, vidim, da se tudi z štirimi odlično znajdeš, kaj pa druzga user posted image držim pesti, da krčki čim bolj prizanesejo vorancu user posted image aja, pa zakon za spanje, to pa res lepo od njega, da ti da malo miru user posted image ful upam, da gremo po vaših stopinjah naslednji mesec!

nčk, a že odštevaš do počitnic? a vas pol še dolgo mučijo s konferencami ipd? v glasbenih šolah se mal pogoljufa pa je že kakšen teden prej konc, jupi user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
1.6.2010 10:30:50   
pomlad08
o, dinki, helou helou!

sem te vesela, te že dolgo ni bilo na spregled user posted image super za novo sobo. job ma tud ta veliko posteljo in je prov fajn, ker se loh zraven uležem, za pravljice pa uspavanje ... user posted image

a, so ti potrdil fantička! ma to je pa res smešn, sami fantini v telem drugem krogu user posted image zdaj pa ime iskat, ja, ni izi, vem. moj mož je imel toook bedne predloge zdaj v drugo, da je bla groza user posted image . vidva mata pa podobno situacijo - če ima prvi otrok dokaj nepogosto ime, hočeš nekaj v podobnem stilu tud za drugega ... zdele mi nič ne pade na pamet (razen Job user posted image ), če se kaj spomnim, ti pa sporočim!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
   RE: zakladi marčevk 2008
1.6.2010 10:37:45   
Dinki
Terida, sej bo....Tit je pri 6 mesecih tudi še zmeraj zaspal le ob meni oz. priklopljen na meni. Še kar nekaj časa za tem, razen če je bil zunaj v vozičku ali v avtu in ga je vožnja uspavala, drugače pa ni šans. Mož ga je dal prvič spat brez moje zize šele pri skoraj enem letu, tko da za moje poglede ne delaš nič narobe. Zdej v tem prvem letu si ti cel njegov svet, drugega itak ne rabi kot le tebe. Poglej Eriko kakšna samostojna punca je...še prehitro zrastejo...kr počasi. Drugače pa super, da se lepo razumeta in da sta že toliko velika, da se skupaj kopata in se režita svojim foram user posted image user posted image .

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
1.6.2010 10:45:07   
Dinki

a, so ti potrdil fantička! ma to je pa res smešn, sami fantini v telem drugem krogu user posted image zdaj pa ime iskat, ja, ni izi, vem. moj mož je imel toook bedne predloge zdaj v drugo, da je bla groza user posted image . vidva mata pa podobno situacijo - če ima prvi otrok dokaj nepogosto ime, hočeš nekaj v podobnem stilu tud za drugega ... zdele mi nič ne pade na pamet (razen Job user posted image ), če se kaj spomnim, ti pa sporočim!

user posted image user posted image
sej moj jih ma tud! no njemu jih mam pa jst, itak! user posted image
ma sej mamo še cajt, neki bomo že našli. Ja ime Job je mojemu možu všeč, ampak jaz se bolj ne nagibam k tako kratkemu imenu. Meni načeloma niso ravno všeč, no Tit mi je bil pač nekaj posebnega. Mislim pa da ta drugi ne bo tako kratek. Všeč mi je Tibor, ampak moj mož neki gunđa da mu ni kul.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
1.6.2010 11:10:31   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

user posted image user posted image
sej moj jih ma tud! no njemu jih mam pa jst, itak! user posted image
ma sej mamo še cajt, neki bomo že našli. Ja ime Job je mojemu možu všeč, ampak jaz se bolj ne nagibam k tako kratkemu imenu. Meni načeloma niso ravno všeč, no Tit mi je bil pač nekaj posebnega. Mislim pa da ta drugi ne bo tako kratek. Všeč mi je Tibor, ampak moj mož neki gunđa da mu ni kul.

Ime Tibor je zelo lepo - tako je ime mojemu možu user posted image user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
1.6.2010 11:50:35   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Mi smo bili na morju, v Izoli, in sem bila tako lena, da še aleži nisem poklicala. Najprej je bilo tako vroče, da ob 11h nisi imel več kaj počet zunaj, lahko si šel ponovno ven šele okoli 18h. Pa kopala sem se tudi, je morje lih prav, ni premrzlo. No, pol pa je začelo grdo vreme in sem se še bolj ulenila. Julij apa je uživala, ker ima pri noni dosti prostora, pa druge igraše, pa gugalnico, poganjalec... in ji sploh ni bilo za hodit ven, je bila najraje doma in na balkonu.

user posted image user posted image  ti ti...jaz sem pa mislila,da bom vildla Julijo in pestvala Mateja. user posted image
No, pa drugič...ne pozabi me poklicat. Kdaj spet prideš?

Dinki user posted image user posted image user posted image  Titu za novo sobico in seveda, da boste imeli še nega user posted image . Uff, pa res vse ste večinoma rodile fantke....

Mumu prav lep je Tit. Se mi zdi,da je kar podoben Tii. user posted image  in imaš res krasnega moža, da te je ubogal in z nami delil novico!!user posted image

Pomlad...še malo pa bo??!!!

pa kje so še Jagoga, Vilma naše Primorke.

Urši oglasi se? Kako si? Tašča?

V soboto je tudi Sara prvič se pokakala v kahlico in sama povedala, da bo lulala. Drugače je kar navihana, živa.... šteje 1,2 in 8...vse kar vidi napisano reče: "piše Sara" ....

lep sončen dan

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
   RE: zakladi marčevk 2008
1.6.2010 11:53:16   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Mi se imamo lepo. Erika ima rada svojega bratca, Primožu se pa tudi kar smeji, ko jo vidi. Danes smo se peljali v avtu, kjer se lahko dobro vidita, ker ima on sedež obrnjen še nazaj (lupinica pač), ona pa naprej. In se je ves čas v avtu na glas smejal samo zato, ker je njo gledal. Ma ni lepšega, res user posted image Zadnje čase ju kopamo hkrati - ona je pod tušem on pa v svoji banjici in sta oba vesela, ker se lahko gledata med kopanjem.

jaz ju še vedno skupaj kopam v banjici in ni večjega veselja kot to. Tako uživata, da je smeh!!!!!!!!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
1.6.2010 11:57:54   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Drugače pa je novo pri nas to, da je Julija začela s spraševanjem ZAKAJ. Me je kar v zadrego spravila. Najprej me je vprašala zakaj je elektrika ajs? Pa sem rekla, ker močno strese itd., pa je bila zadovoljna. Drugi dan spet isto - zakaj je elektrika ajs? Pa ji odgovorim, ona pa zakaj pa strese? Hm, sem rekla, da ji bo ati povedal, ko prideuser posted image .

pri nas pa je :kaj delaš?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
1.6.2010 12:28:38   
Špela100
Ojla bejbe!

Vsem vam hvala, ker ste mi lepo napisale, bom kar vsem skupaj odgovorila...

vzgojiteljici sem že povedala, da kaj mi je maks rekel, ja itak one tega ne delajo...sem rekla, da upam, da ne da so to metode stare 30 let, ko so pokrivale čez glavo...
drugače sem že razmišljala, da bi ga dala v drugo skupino, ampak je vse polno, zraven tega bodo sedaj združevali skupine poleti in smo spet na istem...
maksa sem pa vprašala zadnjič, če je kaj jokal, pa je rekel, da samo malo, pa sem vprašala, če je spal, da ja, pa če so ga čez glavo kaj pokrile...pa da ne...samo do hrbta so me pokrile je rekel...torej....jaz mu verjamem in sem trdno prepričana, da si ni zmislil, zdaj ga vsak dan lepo vprašam. Ampak mislim, da je zaleglo, ker so vidle, da maks pove doma, da vem da so to stare metode za zmanjševanje kisika in umirjanje otrok. Upam, da ne bo naslednjič, ker če ne grem direkt k ravnatelju.

Dinki user posted image  za fantka...ime...joj težka bo, mi sam za punčke hodijo po glavi user posted image user posted image

San hvala za pohvale za slikico. Tudi meni je ful lepa...itak user posted image user posted image

Vprašalnice: kaj je to, kakšne barve, mama kaj delaš, mama ki si....

Vsi ste tako pridni s pleničkami, oz. z odvajanjem od njih, mi smo pa se mi zdi še daleč...morda mu pa preklopi na hitro.

terida uspavanje pri nas še vedno poteka tako, da se grem jaz z maksom uležt...pa mi ni nič odveč, ker se malo pocrtava, pa še kaj mi pove, ker je tema pa je bolj skoncentriran, pa kakšno novo pogrunta. user posted image user posted image  Ni mi žal tega časa...ja saj včasih imam drugo delo, sam je lepo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?