terida
|
Dober večer, punce! Evo mene in mojih "5 minut" za RR. Da vam malo poročam o novicah iz naših koncev... Tokratne Erikine počitnice pri noni niso bile ravno fantastične. No, saj ona se je čisto fajn imela, a če jaz pomislim kaj vse se ji je zgodilo... Na sveči na pokopališču si je fejst opekla prste, dobila je klopa in še en prehlad se je je loteval. No, opekline so že preteklost, prehlad se je razvil v eno zoprno virozo, ki je še ni konec, klopa pa smo odkrili šele po dveh (!) dneh tako, da zdaj v strahu čakamo, če se bo kakšna nepojasnjena vročina pojavila... HB so baje klopi na Primorskem manj okuženi kot drugod po Sloveniji. Če samo pomislim, da bi kakšen meningitis fasala, me kar stisne. A ste ve kaj dale cepit malčke proti klopnemu meningitisu? Moram priznat, da sama nisem kaj dosti razmišljala o tem, zdaj pa me stiska in študiram, da mogoče ni neumno... Ostali trije (midva in Primož) pa smo bili na poroki in lahko rečem, da od nje nismo imeli praktično nič. Primožu je bilo vse skupaj 100-krat preglasno in preobljudeno in revež ni mogel zaspat niti na sprehodu z vozičkom (kjer sicer navadno zaspi kot bi mignil), zato je bil cel dan utrujen in siten. Na večerji je planil v histerični jok takoj ko se oglasili muzikanti, tako da smo samo na hitro pojedli prvi del večerje in bili doma že nekaj po deveti uri. Ah ja, saj sem si predstavljala, da to ne bo zanj, samo da bo tako hudo, si pa res nisem mislila. Po eni strani se mi je smilil in sem se jezila nase, ker smo ga postavili v situacijo, ki mu ne paše, po drugi strani pa sem bila vseeno vesela, da smo šli, ker bi mi bilo žal, če bi poroko zamudili. No, do kakšne naslednje poroke bo gotovo še dolgo in bo takrat vse drugače (če nič drugega, se ne bo več dojil in ga bom lahko kje pustila) Zdaj pa je tako, da je Erika bolna (od četrtka je doma in bo še jutri, v sredo pa bo po moje že šla k varuški), Primož pa v bistvu tudi, ker se je od nje nalezel, a ni tako hudo kot pri Eriki. Prejšnji teden nisem šla praktično nič ven z vozičkom zaradi vremena, zdaj pa še zaradi bolezni, tako da se mi počasi spet meša. A je mogoče, da je že maj, jaz sem na porodniški od decembra, vozičkala pa se nisem še praktično nič No, saj je bilo vmes kak teden prav krasno, samo glede na to, da ima Primož že dobrih 5 mesecev, je najina pohajalska kariera bolj borna... Drugače pa se moram pohvalit, da sem si končno zrihtala balkon (mi je tudi Erika pomagala sadit rožice) in sem prav zadovoljna. Prej je bil tako prazen - prav žalosten je zgledal, zdaj pa je poln rožic in začimb in upam, da bo vse lepo raslo. Jaz sem namreč novopečena vrtnarka - o rožah še do aprila nisem imela pojma in sem se zelo na hitro podučila (HB za internet). Zdaj pa da vidimo, če se da teorijo kar tako na hitro uspešno prelevit v prakso Držite pesti, da mi ne crkne vse že ta mesec Glede Festivala družin... zdaj s temi boleznimi še ne vem kako bo z nami in ali bomo šli. Smo pa tudi mi mislili it v nedeljo. Dinki, se mi je kar zdelo, da bo v redu izpadlo, če vzamete Tita s sabo na NS. Saj zdaj res že praktično vse razumejo. Drugače se pa glede spola jaz še ne predam - saj smo v Tivoliju nagruntale, da vsi znaki kažejo, da bo punčka. Jo bomo že načarale, nič bat (Ti kar povej, če si že sita teh mojih neumnosti glede spola - jaz se čisto dobronamerno malo hecam in upam, da ti ne grem na živce.) Aja, pa seveda čestitke za super rezultate NS! Kar tako naprej! Pa kako fajn, da ste imeli kres. Jaz bi tudi Madona imam enih stvari za nadoknadit za potem, ko bodo tile otroc malo večji IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 Aja, za tiste, ki še ne poznate Teride, vam pa izdam, da je v živo ravno tako prijazna&pozorna sogovornica in krasna mamica (s ful hudim slingom!) kot tukajle Rahlo dvomim, da si tole zaslužim, a ker se tako lepo sliši, bom kar sprejela kompliment. Pa če bom kdaj slabe volje, si ga bom šla še enkrat prebrat Hvala Si me nasmejala s tistimi makaroni v trebuhu Nekaj podobnega je Erika govorila za pusta: Erika je bila leopard, mama je bila tigrica, tata pa je imel bundo. Super slikce, a veš, da Joba sploh nisem prepoznala! Kaj naredi sprememba frizure Mimogrede, jaz sem se tudi ostrigla (pred poroko), ker mi zdaj noro izpadajo lasje in nisem več zdržala. Sem kar skrajšala in sem zadovoljna, da bom pol krajše lase po stanovanju pobirala... Držim pesti za tekmovanje, sporoči! Aja, pa še glede Kettlerja - to je verjetno edini poganjalec, ki ga nisem videla v živo, tako da težko rečem. Je pa prava velikost, to pa sigurno. Ursi, upam, da je tisto s taščo pozabljeno in da se ji ne pustiš več! Boga, že tako si preobremenjena z dvema pleničnikoma doma, potem pa ti še ona najeda. Drugače pa super, da Jure tako lepo raste in da Luka ni ljubosumen. Škoda, ker se moraš pazit s hrano, samo itak da je bolje to kot pa izpuščaji. Saj vem, da nimaš časa (verjemi, res razumem), a upam, da se boš spet pogosteje oglašala Lona, šele zdaj vidim, da sem ti dolžna čestitke za nečaka! Bravo, bravo, kako sta Taja in Tilen vesela bratranca? Lepo, da je Taja navdušena nad vrtcem. Mogoče ga pa ima tako rada zato, ker se ga nikoli ne prenaje No, vsekakor upam, da bo zdaj do počitnic skozi v vrtcu, brez prekinitev zaradi bolezni! Zofy, čestitke za plenice! Jaz Eriko poskušam motivirat s tem, da je Julija že brez, pa ne pomaga Bom počakala na toplejše vreme, da jo bom kar brez imela in potem upam, da se bo navadila hodit na kahlo. Zdaj je tako, da gre kakšen dan tudi trikrat, večinoma pa nobenkrat. Bo že... V Porto pa le pojdite, meni je Portugalska tako všeč! Sva bila z mojim par let nazaj (ko sva bila še brez tamaučkov) in bi šla takoj še enkrat. Za sprehod (in horsa, seveda) te pokličem enkrat, ko bomo zdravi. NČK, vi pa kar v Bohinj, Arboretum, pa na hribe in na morje. Blagor vam Super, da ste tako dobro izkoristili počitnice, otroci so gotovo uživali 100/h (no, pa saj ne da je odraslim pri takem pohajkovanju kaj hudega ). Kako se ima Matija na kmetiji? san, a Bani je tudi že brez plenic? Ja, super, čestitke! In bravo tudi za ostala dva, ki znata lepo pospravit za njim! Kako ste kaj drugače? Kako je Bani sprejel novega bratca? Glede nalepk na steni - midva z možem sva prav pazila, da nisva Eriki nikoli omenila, da so tisto na steni nalepke, ker bi potem ne bilo nobene več gor. Ona je čisto obsedena z lepljenjem (in odlepavanjem) nalepk, tako da se gotovo ne bi dobro končalo, če bi vedela, da se da tiste živalce na steni odflikat. Jih je bila pa zelo zelo vesela in sem res zadovoljna, da sem jih naštimala. Uuu, Špela, vi se tudi ne hecate z dopustom. Ja, super. In bRRRRRRRRRavo Maksu za R Pa vagon za škrlatinko. Maks pa res nima sreče z vrtcem... aleži, a vi ste tudi pohajali? Se počutim, kot bi bila edina, ki je žedela doma te počitnice? IZVIRNO SPOROČILO: aleži Terida samo zate Samo upam lahko, da se bosta tudi moja dva imela tako rada! In hvala za slikco samo zame mumu, lepo da si se javila po dolgem času. Kako beži ta čas - zdaj si že ti na vrsti! Reci bibiju naj še malo zdrži, da bo imel potem lep in neprašen domek Ej, jaz se spomnim, da tudi nisem imela ničesar prištimanega za Primoža še malo pred PDP. Na srečo on ni pohitel, tako da sem imela dovolj časa za vse zrihtat. tina, dobro, da si me posvarila - sem pravkar naredila eno varnostno kopijo tele moje klobase, ker vsega tega pa res ne bi še enkrat pisala... Ne se pustit in se nam še kaj oglasi! Evo, branja imate dovolj in še več. Lahko noč!
|