|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: !!!1
19.5.2010 9:08:08   
Lona76
Dober dan. Ja kje pa ste vse?

Mi smo super. Taja je šla danes po desetih dneh v vrtec. Joj kakšno veselje je bilo to. Popoldne gremo pa nečaka pogledat. Ja danes bo Taja še sigurno zdrava, za vikend se pa ne ve, če ji bo kakšna svečka ušla user posted image . Pa še možek me je razjezil,  bo imel cel vikend  fuzbal. Ne vem kako hudiča se lahko zmeni tako butasto da bo igral cel vikend. Da bi se vsaj enemu odpovedal. Ne, pri njemu je fuzbal na prvem mestu. Mah brez veze, da se jezim, ker ne bo nič pomgalalo.

Pomlad srečno na pregledu user posted image user posted image user posted image .

Toliko za enkrat od mene, mam v  službi full dela, od kar je šla sodelavka na porodniško. Tista ki jo nadomešča pa dela 4 dni in še to ne po 8 ur, tako da je kar dosti padlo name.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
19.5.2010 10:47:26   
Naša črtica koraka
Dober dan,

ja, kje pa ste vse? user posted image

Lona, evo že v naprej nekaj user posted image user posted image user posted image , da bo Tajka ostala zdrava. Pa iiiiiii, dojenčka greste pogledat! user posted image  Naj ti ob tej priložnosti izrečem še čestitke, za nečaka Nejca, ker (mislim), da ti še nisem user posted imageuser posted image

Naša gre tudi rada v vrtec. Sicer jo sem pa tja prime, da ne bi šla, pa še najraje gre IZ vrtca, kot tja. So jo pa otroci in vzgojiteljice vedno ful veseli, ko pride, zato ne vem, kaj bi gospodična še rada user posted image , verjetno ima večje kriterije kot jaz user posted image .

Sicer je pa te dni zrasla, se vidi da je bil dež, pa začuda se je poredila tudi ona, ne samo jaz.

Trenutno rada poje in seveda kaj po svoje zapoje ... je angina gangina user posted image , pa še en kup takih besed ima, da se ji velikokrat nasmejimo. R.ja še ne reče, ga kar nadomesti z J ali S.

Njena najljubša žival je račka. Ima tudi dojenče, ki jih skoz nosi naokrog, in bognedaj, da bi kakšnega preoblekli, ni hujšega. No, včeraj je pa za spremembo nanosila ene 10 avtomobilčkov v posteljico preden je šla spat. Sicer gre lepo spat, ni hujših problemov (in ko sem to rekla sem potrkala na masiven les).

Uf, predvčerajšnjim je pojedla eno železno kroglico in zdaj jo čakamo ... ona pa verjetno tudi, ker še ni šla kakat (čeprav gre vsak dan). Js upam, da bo zadeva ven padla in bo vse ok.

No, toliko iz naših logov.

POMLAD: držim pesti, da bo vse ok.
MERGETKA: hvala, ker si se oglasila in držim pesti, da se bo filip lepo redil in da bi vsi ostali zdravi ko dren dokler ga ne porihtajo in potem seveda še naprej!

lp, k

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
20.5.2010 9:51:24   
san
evo, pa se še jaz oglasim

ja kje pa ste vse user posted image

pri nas je tako, da jebilo te dni precej dela, pa je priklopljen samo en računalnik in potem ni časa šeza klepet

pomlad, super da je bilo v zadru tako uspešno. sej sem na fb fotke vidla. ste bile super napravljene!!! sploh se mi je dopadlo tvoje krilo!!! pajob je prav krasen s to frizuro kratko. in bravo za kolouser posted image - mi ga imamo tudi v stanovanjuuser posted image , se ga nenaveliča in zdej se jezačel končno vozitna sedežuuser posted image

margetka, upam,davama gre s filipom dobro! poročaj, ko boš lahko...user posted image

lona, za tajo tudi jaz pošiljam pikepokeuser posted image , da ostane zdrava. pa še čestitke za nečakauser posted image , se mi zdi, da sem tudi jaz spregledala

ooo, nčk, da ste pridelali gramčke, ja bravouser posted image mi tudi r nadomeščamo, ampak z luser posted image

špela, krasno da si se oglasila. po pravici me je bilo res mal strah glede urbana, no, pa jebil strah odveč. uživamo pa res na velikoooouser posted image

sem hotela samo še povedat, da sva bila že dvakrat na obisku pri tašči in tastu, no pa je bilo vse lepo in ok. sem prav vesela in upam, da vsaj tako ostane. se je tasta voranca tako razveselila, da semije prav kamen odvalil odsrca, ker ko se je rodil urban, je bila jezna in sploh nipokazala veselja...

to jeto na hitro, moram zdaj končat

papa

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
20.5.2010 13:33:39   
tina50
Dinki user posted image user posted image user posted image user posted image Titu za nogometno moštvo user posted image user posted image user posted image . Super je. Takoj, ko sem dobila reklamoo v roke sem zagledala tvojega fanta!! Kako ste pa do BC prišli, za M že vem, sam BC, pa ne user posted image user posted image .
SUPER IZGLEDA!!!

Brat vas nimam časa,....

Moja dva sta vredu, upam, da bo v nedeljo lepo vreme, da bomo šli v Izolo na izlet,....

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
20.5.2010 13:47:35   
pomlad08
živjo modelke, a ste vse na soncu? user posted image
z Jobom sva bila tud danes zunaj, sem si vzela mal pavze od učenja in sva šla pogledat novo igrišče tu za Bežigradom (nasproti gimnazije Bežigrad) in je zakon user posted image sem se mensezdi jaz bolj veselila kot Job, itak. res so lušna igrala - če si kdaj zaželite kakšno novo lokacijo za guncanje, priporočam user posted image

drugače sem pa sploh čist hepi, ker sem bila včeri na pregledu v P in ne samo, da je vse tip-top (res, zdrava k bob, pritisk 110/60 itd.), ampak sem celo dobila eno res krasno zdravnico, ki je bila zraven pri Jobovem porodu, dr. Urška Bizjak. zdaj me bo mela ona čez do poroda in sem prov vesela. aja, še bolj noro je pa, da se me je spomnila tudi ona. ubistvu se me je najprej ona, pol pa jz nje user posted image je rekla takoj, ko sem notri prišla: "o, vi ste pa tista, ki ste bila cel porod nasmejana". user posted image sem čist ponosna že 2 dni user posted image
aja, hvala vsem za dobre želje in pesti user posted image

san, tenks za komplimente user posted image ja, super smo se imele, bomo šle drugo leto spet, že komi čakam.

aja, Job pa zna rečt R, ne zna pa L-ja user posted image user posted image res weird. no in pol L nadomesti z R-jem ali J-jem pa pridejo ful dobre kombinacije ven user posted image
drugače se pa pri nas obsesija z avti res noro stopnjuje. pa sem mislila, da se nima več kam stopnjevat. Job zdaj, ko gre mimo parkirišča, za vsak avto vpraša: kater je pa ta? in si jih večino tudi zapomne. tako da je res ful zabavno it z njim na bus, se mu vsi smejijo, ko gleda ven, pa vpije: še en clio! corsa! bmw taxi! ... nekak je tud povsem sam ugotovil, da so bmw-ji in mercedesi boljši kot drugi avti, tako da kadar pride kakšen od teh mimo, še poviša frekvenco in decibele user posted image

ej, kje je pa Dinki? ona se ponavad tud iz službe kaj javi ... pogrešamo te user posted image

no to je to iz naših koncev,
lepo bodte

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
21.5.2010 8:47:28   
Lona76
Dobro jutro!

Pomlad user posted image user posted image user posted image user posted image da je vse v redu, saj drugače tudi ne sme biti.

San vidim, da uživaš doma. In tast in tašča sta tudi v redu. No to je lepa novica

Nčk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Anjine kilogramčke.

No sem se tok hvalila kako gre Taja rada v vrtec. Dons zjutraj se je tako drla da je bilo joj. Ne vem kaj jo je prijelo. Očitno je vstala na napačno nogo. Reva una ta jutranja (je bila druga kot ponavadi) je čisto preplašeno gledala. Sploh ker pozna Tajo da je dobrovoljček. No potem je še pomočnica vzgojiteljice prišla in je šla Taja k njej v naročje, jokala je pa kot dež. Po moje jim danes ne bo treba trave zalivatuser posted image . Dobili so namreč okrog vrtca novo travo, igrala in kmalu bojo urejeni tudi atriji iz igralnic user posted image .

Drugače je Tajka super, Tilen pa tudi.

Dinki Tit je res fleten na letaku. Pa kako lepo pozirajo. Pa javi se kaj na RR.

Ja pa nekaj sem na FB zasledila da je Mumu rodila Tita. Čestitke Mumu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj bo zdrav in vesel in v veselje mamici, očkatu in Tii.

Tako zdej pa šibam delat.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
21.5.2010 10:16:48   
aleži
O Lona, kaj res.....
pol pa čestitke
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
za sinčka Tita in
prijetno cartanje...
in seveda čestitke tudi Tii in očiju,
pa mamici za trud
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
21.5.2010 10:19:25   
aleži
Pomlad user posted image user posted image user posted image user posted image  da je vse ok.

Lona ma si me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dinki kje si???? Pa spet prosim za link od letaka: k nam ne prispe ali pa mi ga je tašča vzela?!!user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
   RE: zakladi marčevk 2008
21.5.2010 10:43:32   
Dinki
Daaaaaan,
I m still alive user posted image .
sploh ne vem kaj mi je, ampak sem zadnji teden tko lena za pisat, da joj. V službi imam tudi kar pestro in pol se mi kar ne ljubi. Cccccc, se moram v staro kondicijo spravit, vem. Drugače smo OK, Tit je super, ful se mu je odprl dar govora, skoz govori in poje, ima pa še zmeraj svojevrstno govorico, ni še čist razumljiv širši množici user posted image . Še zmeraj pa ne zna izgovoriti črke R in K.
Ta teden ga pripravljava, da bo naslednji teden dobil novo posteljo, ta veliko in ni zmeri navdušen. Jaz ne vem, on se tko čustveno naveže na stvari, da ne govorim o obutvi, to je cel projekt mu nove superge na nogice spravit user posted image . No tko, da greva z dragim naslednji teden en dan v Ikeo po novo sobico za njega. Me pa zanima punce kje ste kupile jogi? ne vem al naj mu ga kupim v Ikei ali raje kakšnega od Dormea. Dejte mi prosim napisat katerega imajo vaši sončki. Bova pa kupila 200_x_90. hvala.
Jaz sem tudi OK, trebušček počasi raste, zdej so me počasi začele motiti navadne kavbojke, tko da bo treba počasi garderobo zamenjat user posted image . Počutje tudi OK user posted image .

No, da vas še malo pokomentiram.

Ursi2....joj, joj, ne vem, nimam kaj dosti pametnih besed kot to, da svaka ti čast, men bi se iskreno že odpeljalo. Ona vas prav psihično oprosti izrazu j--e v glavo. In da svojemu lastnemu sinu grozi s socialno službo user posted image user posted image ...ona res ni gladka! Žal mi je, da vse to prestajaš v svojem najlepšem in obenem zelo občutljivem obdobju. Želim ti, da se stvari uredijo. Če ne drugega, da se odselite in pa da se hitro pobotaš s svojo mamo user posted image . Drži se, mislim nate!!!!user posted image
Bravo Lukcu za besedo benjamin user posted image  to pa ni kar tako user posted image user posted image . Barve so pa tudi pri nas aktualne. Prepozna in izgovori rdečo, modro, rumeno in zeleno.

Mergetka, kako lepo, da si se nam oglasila in da vemo, da sta že doma user posted image . Želim vama veliko moči in pozitivnih misli in vse bo OK, boš videla user posted image .

San, super, da uživate v novem gnezdecu user posted image . Napiši nam kako je kaj Voranc, je priden, lepo spi? Komu je podoben? ima tudi on tako črne laske kot vsi do sedaj? user posted image  Pa še nekaj sem te hotela že parkrat vprašat....kako je Izabela glede tistih bulic, ki so se ji pojavljale? Je kaj bolje? ali še zmeraj ne jeste mesa?

NČK, bravo Anja za pridobljene gramčke user posted image . Joj, najljubša igrača so pri nas tipično fantovske - žaga, karjola, lopata, avto, traktor, kladivo....ma prav smešno res user posted image .
Pomlad08, sem se nasmejala obsesiji od Joba user posted image  ma je faca, da že znamke prepozna user posted image . Super, da je na ponovnem pregledu bilo vse OK user posted image . Zdej pa samo še uživaj do konca user posted image . Samo še dober mesec, kaj? joj gre hitro.

Ja, pa naša Mumu je rodila user posted image
mater še včeraj je napisala, da je kopalnica fertik in šla takoj rodit al kaj. To pa je bilo natempirano na sekunde user posted image . Skratka čestitke za sinčka Tita  user posted image user posted image user posted image . Bodite zdravi!!!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 21.5.2010 10:53:41 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
21.5.2010 11:05:54   
Dinki
NČK, kako je z železno kroglico, je prišla ven???? joj, to pa je zoprno. Upam, da ste jo že pričakali user posted image user posted image .

San, ma kaka lepa novička tole za taščo in tasta, da se je tašča razveselila Voranca user posted image . Vidiš pa se je vse spremenilo na bolje, zmeraj obstaja upanje. Tudi v brezupnih primerih se lahko stanje spremeni user posted image .

Tina50, hvala za pohvale user posted image . Res je super fotka izpadla, tudi celotna akcija BC se mi zdi fantastična. Hvala tudi tebi Lona76! So na njihovi spletni strani objavili tudi kratek filmček nastajanja te fotke.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=122684214420457
Skratka sem vesela, da smo bili del te kampanje, smo se imeli super. Tina, moj bivši sodelavec, še zmeraj dober prijatelj je vodja marketinga v BC in nas je povabil k sodelovanju.

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

je rekla takoj, ko sem notri prišla: "o, vi ste pa tista, ki ste bila cel porod nasmejana". user posted image sem čist ponosna že 2 dni user posted image

ej to pa čist verjamem user posted image . Pomojem bi si vse babce želel imeti take ženske na porodni mizi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Dinki kje si???? Pa spet prosim za link od letaka: k nam ne prispe ali pa mi ga je tašča vzela?!!user posted image

ti, ti grda tašča! user posted image  evo slikica:
user posted image

OK, zdej me je pa počas dovolj, sem nadoknadila vse za en teden nazaj user posted image
Lepo se imejte drage moje čez vikend, ki bo baje poln sončka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4060
21.5.2010 22:11:38   
tina50
Tvigy še tukaj, da vam zaželim zdravja, veselja, ljubezni,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pomlad
me veseli da sta ok.user posted image user posted image user posted image user posted image . To je pa res kul, da se te je dr. spomnila.
Job je pa res faca s temi avti.

Lona76 upam, da se Taja ne bo več jokcalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Dinki jogi imamo mi iz hoferja in je čist ok. Jaz mislim, da za tamaučke še ni treba dormeja. zdele od 24. jih imajo ful poceni na kupon iz reklame, če bi ga kupila v hoferju,....
sem pogledala filmček, res so face,... sem firbčna, a ne user posted image
me veseli, da si ok. upam, da te kaj vidimo s trebuščkom

lep vikend

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
21.5.2010 22:21:04   
mumu
Zdravo Punce- piše mož od "mumu", po njenem naročilu user posted image
Res je, žena je včeraj, 20.05.2010 ob 22:27 s carskim rezom rodila Tita. Težak je 3340 in velik 51, Oba sta sedaj ok in mirno "uživata" v NM porodnišnici.
Mene (itak) ni bilo doma in me je klicala, da je začela ful, ampak res ful krvavet- bila je reva čist iz sebe. Poklical sem na  112 in svak čast ekipi, namreč prej kot v 5min so bili na domu. Takoj so jo popokali in odsirenali v NM, kjer se je vseskupaj na hitro odvilo. Stvar je bila precej resna, izgubila je namreč cca. 1,5 litra krvi. Ampak kot rečeno, konec dober vse dobro, oba sta ok in mali se je takoj ko je žena prišla dopoldne iz intenzivne, skonektal na prsa in začel veselo malcat user posted image user posted image user posted image .

Lep pozdrav, Tibor

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
22.5.2010 7:07:31   
pomlad08
Dobro jutro!

Najprej: vau, mumu je že kar rodila! user posted image Noro! Tole je bil pa res dober timing glede na obnovo flata ...

Dragi Tit, želim ti zdravja in neskončno srečnih trenutkov, vsej družinici pa čestitam in upam, da kmalu začnete uživati v domačem (prenovljenem! user posted image ) gnezdu. Srečno! user posted image user posted image user posted image

Edit: trapa, sem šele zdaj prebrala zgornji post.
Hvala, Tibor, da si se oglasil, to je pa res pozorno. Oh, super, da se je vse srečno izteklo, bravo za pogumno mamico, si predstavljam, da jo je moral fejst stisnit pri srcu ... Me kar mrazi, ko pomislim, kako bi se sama ustrašila ob taki sceni ... No, važno, da je zdaj z obema vse kul! Lepo ju pozdravi!!

< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 22.5.2010 7:09:52 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
22.5.2010 8:10:24   
san
user posted image

user posted image

najprej slikci, ker je ravno časuser posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
22.5.2010 8:14:44   
san

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Zdravo Punce- piše mož od "mumu", po njenem naročilu user posted image
Res je, žena je včeraj, 20.05.2010 ob 22:27 s carskim rezom rodila Tita. Težak je 3340 in velik 51, Oba sta sedaj ok in mirno "uživata" v NM porodnišnici.
Mene (itak) ni bilo doma in me je klicala, da je začela ful, ampak res ful krvavet- bila je reva čist iz sebe. Poklical sem na  112 in svak čast ekipi, namreč prej kot v 5min so bili na domu. Takoj so jo popokali in odsirenali v NM, kjer se je vseskupaj na hitro odvilo. Stvar je bila precej resna, izgubila je namreč cca. 1,5 litra krvi. Ampak kot rečeno, konec dober vse dobro, oba sta ok in mali se je takoj ko je žena prišla dopoldne iz intenzivne, skonektal na prsa in začel veselo malcat user posted image user posted image user posted image .

Lep pozdrav, Tibor

sem se čist naježla....

res super, da se je vse dobro končalouser posted image in hvala ti, ker si sporočiluser posted image
čestitke vsem trem, pa zdravja na tone vam želim, malega titka pa naj sreča boža po ličkihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je pa lep koranjak, skoraj naših meruser posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
22.5.2010 8:15:02   
san

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image PDP pričakujemo      rodila ime

Terida 2.12.2009                      5.12.2009 Primož
Zofy 15.2.2010                        2.2.2010 Matej
Tina 4.3.2010                          21.2.2010 Jon
Joži79 14.3.2010                     25.3.2010 Ema
Ursi2 23.3.2010                       22.3.2010 Jure
Mergetka 7.5.2010                  30.4.2010  Filip
San 15.5.2010
Mumu 4.6.2010

Pomlad08 1.7.2010

ek76 06.11.2010
Dinki 13.11.2010 

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
22.5.2010 8:30:34   
san
se pravi, pomlad, naslednja si tiuser posted image
sem se pa nasmejala jobu in njegovi obsesiji in bravo, res obvladauser posted image . urban je sicer nekaj navdušen nad avti, ampak še bolj ga fascinirajo njihove barveuser posted image . obožuje pa žerjave.
pa še tukaj napišem, res super, da je vse okuser posted image
aja, tale dr. urška je pa res zakon! po njenem mihcu je želel izidor našga voranca poimenovatuser posted image , ima otročka v vrtcu tam kot izidor in je res super ženska! ma pa tudi 3 otrokeuser posted image .
no, sej vam nisem še povedala, da je bil najprej voranc lovro, pol so bili pa otroci tako žalostni, da sem poklicala in smo dal voranc miha. zdej mi je pa žal, da nisem dala kar voranc mimi, ker ga itak vsi mimi kličejo, ker se jim tolk dopadeuser posted image .

urbanova najljubša igrača je pa knjigauser posted image , pa en računalnik v italjanščiniuser posted image in pa vse kar ima v rokah izodoruser posted image

ooo, tina, lepo te je kdaj prebratuser posted image

dinki, a veš, da bi me prav zaskrbelo, če se ne bi javila! no, sam da je lenopisitisuser posted image . tit je pa res krasen, sploh je fotka noro dobrauser posted image
jogi mamo mi kar od dormea za vse, tist comfort in je uredu. se mi zdi, da so v ikei celo dražji...

voranc se mi zdi najbolj podoben izidorju, zgornji del pa izabeliuser posted image .
izabela zaenkrat nima bulic novih, se pa diete drživa na pol. mesa ne je, je pa začela mlečne izdelke jest, ker ji tako paše... v bistvu sem jaz med nosečnostjo začela, da ne bi bilo kaj narobe, no meso sem mogoče dvakrat jedla, mlečne izdelke pa ves čas. sej ne vem kaj je prav, ravno dva dni nazaj sem ji rekla, da bova mogle spet bolj pazit začet, ker njo kar zanese....

lona, pride kak dan, sej smo tastari isti, včasih pač ni dan taprav...

zdej morm pa nehat, ker urban tuki demontita računalnik poleguser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 22.5.2010 8:45:16 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
23.5.2010 17:38:26   
Zofy
Mumu, čestitke ob prihodu novega člana Tita. Želim vam obilo zdravja, cetanja in sploh sreče in veselja user posted image user posted image user posted image user posted image
Uh, me je bilo kr groza, ko sem brala post tvojega moža. Ampak res, konec dober, vse dobro. Sej nam boš še ti podrobneje razložila kako je bilo in zakaj sploh taka krvavitev, ko si opomoreš a ne?

Dinki, tvoj Tit je pravi fotomodel. Ma kako on zažiga na teh fotkahuser posted image user posted image user posted image . Res krasen fantek in naj še 1x povem, da mi res zgleda starejši, jaz bi mu kar 3 leta dala po fotkah. Zgleda pa, da bo šel Matej po njegovih stopinjah kar se velikosti tiče (kilaže zaenkrat še ne user posted image ). Matej že nosi Julijine bodije, ki so zaflekani s hrano, torej jih je ona nosila, ko je bila stara 6m+. Je res dolg, kakih 66cm ima že.

San, ma ti si res neverjetna. Imaš 4 otroke, pa si za RR bolj pridna, kot jaz user posted image . Moramo v kratkem še kako mini srečanje nove marčevske vozičkarce narest v Lj. AJa, pa tvoj Voranc je prav user posted image user posted image . Ni pa prav nič Baniju podoben, a ne?

Pomlad08, me veseli, da je pri vas vse kul. ZDaj samo čakamo na tvojo novičko, hihi.

NČK,
kako je s krogljco? Ste jo dočakali? Naša Julija je pa voščenke jedla in je tudi pokakala celo zmleto voščenko (2x)user posted image . A tudi vaši še počnejo take neumnosti? Sem ji morala voščenke odstranit, ker je že 2 pojedla. Kot, da ji ne dajam dovolj hrane... Aja, pa plaastelin je tudi že 2x pojedla in je pol imela drisko, po voščenkah pa ni bilo nekih posledic.

Mergetka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Filipa, da bo še naprej tak borec in pridno papal. Pa da bo vse ok. Drži se!!! user posted image user posted image user posted image

Drugače pa imava v torek s Tino50 mini srečanje v Savinjski. Ursi2, pa se še nič ni oglasila ali pride ali ne. V glavnem, vabljen je vsak, ki lahko pride. A nisi Joži79 iz tistih koncev? Mogoče bi lahko pokombinirala s kakšnim izletom v tvoje konce? Zaenkrat sva s Tino zmenjeni v Afriki ob 10h. Ob 12h pa grem po Julčiko h tašči in gremo vsi 3je na morje, v Izolo.
Aleži, morda se nam tokrat uspe videt?

< Sporočilo je popravil Zofy -- 23.5.2010 17:39:09 >

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
23.5.2010 22:01:46   
Naša črtica koraka
juhuhu, user posted image user posted image user posted image MUMU, čestitke za sinka Tita! Da bi bil zdrav velik in močan kot je bil Martin Krpan!!!user posted image user posted image user posted image  Tebi pa želim, da se šivi od CR čim prej in kar se da lepo zacelijo, moči pa povrnejo - pa ne za pucanje kopalnice user posted image .

za nami je kar pester vikend. Sicer nismo počeli nič neverjetno zanimivega, je bilo pa vse kar pestro ... pač malo lazimo po hribčkih tukaj okrog. Pa danes je anja "spoznala" svojo senco user posted image , je bila totalno navdušena. Pa vsak kamenček in vsako rožo vpraša: Mami, kaj je tooo? Pa to, mami, kaj je toooo? In potem za menoj ponavlja besede, prava piflarka, vam rečem user posted image . Začela je tudi pripovedovati o stvareh, ki so si ji zgodile ... do pred kratkim je lahko "govorila" le o stvareh, ki so jo obdajale. Včeraj mi je pripovedovala, kako se je imela na igrišču ... sicer 51% povedanega nisem mogla razumeti user posted image  pogovor z njo me spominja na igrico scrablle, če jo poznate ... imaš nekaj črk iz katerih sestavljaš besedo ... user posted image  

no, naj vam še povem, da KROGLICE NISMO DOČAKALI user posted image . Saj sem anjo dajala na WC in čakala skupaj z njo, a je ravno takrat tavelik padel, sem tekla pogledat kaj mu je, in je seveda med tem časom, krajšem od minute, anja že naredila klobaso in jo odplaknila v kakčevo deželo ...  user posted image  A ker jo nič ne boli, je verjetno že ven padla ali ne?  ... mislite, da bi me moralo vseeno skrbeti?

TITA, manekena, smo že občudovali in to so res krasne fotke, upam, da ste modri in te stvari spravljate ... mi je en a učenka ravno te dni kazala, sliko ko je bila ona kot user posted image  v enem katalogu ... lepo!

ZOFY: anja sicer ne je voščenk, plastelina ali pa kaj podobnega, sploh nima te želje, da bi dala v usta ... kroglico je pojedla zato, ker se je igrala, da je to duda in ko sem ji rekla, da naj jo izpljune, jo je seveda pojedla ?? Ma, mi smo, ko smo bili mali, v vrtcu jedli tisti roza WC papir user posted image  (je bilo kosilo res zaničuser posted image ).

SAN: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image , o ti štruček mali!user posted image user posted image user posted image

POMLAD: pa Job je genialecuser posted image ! Sem ravno tuhtala, kako dobro mora opazovati avtomobile, da jih prepozna po obliki, brez da bi pogledal na znamko - ali pač, prepoznava avtomobile po znamki, ki jo imajo gor? tudi, če jih, je še zmeraj mali genijalec!
Pa user posted image  za R! No, tudi L bo spregovoril, razen če je kaj kitajca v njem, potem je pa možno, da ga pač ne bo user posted image .
Joj, te moram še na FB pofirbcat, tvojega bušija, pa ta novo kiklo, še preden greš rodit ... če ne, bom pa tamaučka pogledala user posted image

ALEŽI, kaj ti si prav iz Izole? Imam ravno mojo sestro v Kopru, dela tam v trgovini -evo, spet se ne spomnim tega trapastega italjanskega imena na O, pa skor v centru kopra je, pa ful velikauser posted image user posted image - uglavnem: kje je tam okoli kaj lepega za kopat, pa da ni treba plačevat? Kako pa kaj tvoja 2? Koliko je že Žiga star? Matija je bil letos 6, gre v šolo,
(brrr, MENI se še ne da imet šolarja pri hiši, a enkrat je pač treba začet, na srečo je 1. razred bolj na izi (kar se domačega dela tiče)).

no, toliko na črevasto kratko od mene, lep ponedeljek želim vsem!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
24.5.2010 8:43:24   
Lona76
Dober dan!

San Voranc je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Res je luškan.

Mumu, ko sem brala sporočilo tvojega moža me je kar stisnilo. Ampak HB je vse v redu. Hitro okrevaj po CR.

Zofy Taja je zadnjič pojedla elastiko za čopek. No ker je nimam skos ne vem, če jo je izločila. Bi se je moglo pa opaziti ker je živo oranžna user posted image . Zanalašč pa daje v usta čelade od pajacov od Legic. Ne vem zakaj in potem hodi okrog in pravi mami poglej kaj mam v ustih. In me prav jezi. Sej zanalašč je po moje ne bo pojedla, ji pa lahko zdrsne po grlu in nebi bilo prijetno. Ostalih stvari pa za enkrat ne daje več v usta.

NČK tudi meni se ne ljubi imeti šolarja ampak kaj čmo. Letos nas to čaka. Mene bolj skrbi kako bo naš Tilen kaj pri miru. Po moje ma mravlje v riti ker res ne more sedeti na stolu. Še ko imamo kosilo more ene petkrat vstat, po enkrat popravlja stol, drugič gre samo nekaj pogledati skratka res ga neki stoli žuljouser posted image .

Drugače je bil tudi naš vikend kar uspešen. No ja moža seveda ni bilo doma. Je imel fuzbal. Kaj šele bo ko bo svetovno prvenstvo. No glede na to da gleda da bi kupil LCD upam, da bo fuzbal doma gledaluser posted image . No ja vsaj optimizma mi ne zmanjkujeuser posted image .

V soboto smo šli s Tilnom na zaključek njegovega plavanja. In so vsi otroci dobili medalje. Ja kakšno veselje je to. Res jih je fino gledati ko so tako veseli, včeraj pa smo imeli pri tašči piknik. Končno se je začela sezona čevapčičev user posted image .

Tajo sem vprašala zakj je v petek jokala v vrtcu in je rekla zato ker je Valči spala user posted image (pomočnica vzgojiteljice). Ja naša frača si kar nekaj zmisli. In da ne boste mislile, tudi danes je jokala. Pišuka sem kar malo slabe volje. Ne vem, kaj jo je sedaj prijelo. Morm malo povprašati vzgojiteljice če se ji je kaj zamerilo, oz. kakšna je čez dan.
Jutri imava pa na pediatrični kontrolo pri pulmologu.

Toliko od mene za enkrat. Lep sončen dan vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 4070
24.5.2010 13:55:37   
Dinki
hej mamičke,
najprej hvala možu od Mumu, da se nam je javil in nam sporočil, da je z Mumu in Titom vse OK. Sem še prav razmišljala in se spomnila, da je Mumu enkrat rekla, da je naročena za CR 25.5. in zato nas je vse malo presenetilo. No, verjamem, da si se ustrašla, ma kako se ne bi....pomembno je, da je zdaj vse za vami user posted image . Velikoooooo zdravja in crkljanja vam želim user posted image  !

san, hvala tudi tebi za slikice, ki so zares user posted image , sej veš kakšen je babji firbec user posted image . Ma ta druga mi je čist posrečena ko je z mlekcom pomazan, se je mimi ravno napapcal, kaj? user posted image  A Voranc Mihata imate zdej? no lepo da si uslišala tudi želje svojih otročičkov.

Zofy, hvala za pohvale, seveda tudi vsem ostalim user posted image . In bravo, da Matej tako lepo napreduje, kar tako naprej user posted image . ma imam prijateljico, ki ima punčko (3 leta) in fantka (bo eno leto) in je tudi taka razlika med njima da joj. Fantek je res en medvedek, punčka pa vsa suhica. Imata že zdaj skor isto kil in mali nosi že zdaj bodije, ki jih je tamala pri dveh letih, tko da čist verjamem user posted image .
BTW pa kje si ti, nič te ni več tu na javljanju! Si moraš malo večkrat ukrast čas za nas! Tit da bi prav jedel kakšne stvari nisem opazila, mi gre pa blazno na živce ko si začne umazane roke ko smo cel dan zunaj v usta tlačit, ampak nimamo kej vse to je del otroštva, se morjo mal razkužit user posted image .
Ooo a jutri se dobite nekatere marčevke - srečke na porodniški? super, lepo se imejte in uživajte še namesto nas user posted image .

Pa ursi2, upam, da je kaj boljša situacija pri vas doma. Le javi se nam kaj!

NČK, tudi pri nas Tit neumorno sprašuje kaj je to, kaj je to in kaj to???... user posted image  vse ga zanima in potem seveda tudi ponavlja, tko da mamo tudi mi piflarja doma, ki se potem pri ponavljanju še pači zraven in frise dela take, da se mu moraš nasmejat. Včeraj jemo večerjo in on pogleda očija in se začne smejat in prbije: "dada brre" in pokaže, da ima brke ker je bil nepobrit user posted image  mislim od kje mu take? res so face zdej v tem obdobju.
Jaaaa, slikice v vseh edicijah kjer je Tit pa seveda neumorno spravljam user posted image .

Lona76, naj te že zdej spustim na realna tla, da LCD ne bo pripomogel k temu, da boš imela moža ko bo fuzbal doma user posted image . Lahko, da se zgovarjajo na velikost ekrana, ampak roko na srce, gledajo ga skupaj zaradi družbe, ne zaradi velikosti slike. Ah pa sej jst ga kr razumem, ker ga tudi jaz rada gledam....no pa mamo doma plazmo 107 pa ga ponavadi sama gledam doma na kavču user posted image .
Bravo Tilnu za medaljo in super za začetek piknikov user posted image  tudi mi smo pekli v soboto. Pikniki so itak zakon! No upam, da Taja ne bo več jokala za v vrtec, sploh zato ker je že tako rada šla.

To je bilo vse od mene za danes,
je tak težek dan, me prav glava boli. Upam, da me neha ko bom šla domov.
san in Lona, hvala za info glede jogija. Bom šla v četrtek v Ikeo in se potem odločila kaj bom kupila.

Šibam....
lp
uživajte v sončku! user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 24.5.2010 14:04:22 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
24.5.2010 14:12:58   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

.

Lona76, naj te že zdej spustim na realna tla, da LCD ne bo pripomogel k temu, da boš imela moža ko bo fuzbal doma user posted image . Lahko, da se zgovarjajo na velikost ekrana, ampak roko na srce, gledajo ga skupaj zaradi družbe, ne zaradi velikosti slike. Ah pa sej jst ga kr razumem, ker ga tudi jaz rada gledam....no pa mamo doma plazmo 107 pa ga ponavadi sama gledam doma na kavču user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dinki si me prav nasmejala. O ja vem da ga ne bo doma. Mogoče za kakšno tekmo. Ob igranju naših pa sigurno ne bo mogel biti doma. Mogoče mu je pa prvenstvo samo izgovor da bo končno do novega tv-ja prišel user posted image . Ja tudi jaz ponavadi sama gledam.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
25.5.2010 9:55:00   
pomlad08
helou, čist na hitro se javljam, ker sem bizi bizi, mam v četrtek en izpit in se piflam ...

san, voranc je totalen srček!  user posted image

ja, zdej sem že jaz na vrsti, carsko! sicer nimam še nič pripravljeno, ampak saj poleti bomo sam par bodijev rabil. pa sling, itak user posted image no pa sej mam še en cel mesec pred sabo, če nas ne bo kaj prehitelo ...

ostalo preberem kasneje ...

lepo bodte!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
25.5.2010 10:42:21   
aleži
Najprej da vas malo dvignem in en lep sončen pozdravček. Pri nas je že začela vročina, zjutraj sem ju spokala v kratke hlače in kratko majčko, jaz pa že japonke jeeeeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Trenutno rada poje in seveda kaj po svoje zapoje ... je angina gangina user posted image , pa še en kup takih besed ima, da se ji velikokrat nasmejimo. R.ja še ne reče, ga kar nadomesti z J ali S.

Njena najljubša žival je račka. Ima tudi dojenče, ki jih skoz nosi naokrog, in bognedaj, da bi kakšnega preoblekli, ni hujšega. No, včeraj je pa za spremembo nanosila ene 10 avtomobilčkov v posteljico preden je šla spat. Sicer gre lepo spat, ni hujših problemov (in ko sem to rekla sem potrkala na masiven les).

bravo Anjauser posted image user posted image user posted image user posted image
hm, če ti povem,da Sara obožuje Ben10 in seveda vse kar spada pod fantovske igrače. Rada se tudi igra z dojenčki, ga nosi, govori da joka....Sevada so pa naj igrače vse kar ima onuser posted image  in potem je user posted image  in kreganje!
Spat pa gre z veliko opico Lalo in kušinom od hello kitty.

Uf, predvčerajšnjim je pojedla eno železno kroglico in zdaj jo čakamo ... ona pa verjetno tudi, ker še ni šla kakat (čeprav gre vsak dan). Js upam, da bo zadeva ven padla in bo vse ok.

upam,da ste rešli. Za enkrat nimam kakšnega nasveta za ti dat, ker nisem imela še nobene take izkušnje, čeprav oba dajata vse v usta.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

sem hotela samo še povedat, da sva bila že dvakrat na obisku pri tašči in tastu, no pa je bilo vse lepo in ok. sem prav vesela in upam, da vsaj tako ostane. se je tasta voranca tako razveselila, da semije prav kamen odvalil odsrca, ker ko se je rodil urban, je bila jezna in sploh nipokazala veselja...

user posted image user posted image user posted image user posted image  da sta ga lepo sprejela in pravi cukerček je.user posted image Bravo za slikice!!!!

No tko, da greva z dragim naslednji teden en dan v Ikeo po novo sobico za njega. Me pa zanima punce kje ste kupile jogi? ne vem al naj mu ga kupim v Ikei ali raje kakšnega od Dormea. Dejte mi prosim napisat katerega imajo vaši sončki. Bova pa kupila 200_x_90. hvala.

jogi mi še nismo kupili kjub temu, da ima že sobico, samo ima še posteljico. Ji pa mislim kupit v Lesnini od Meblota...povšter ima itak že z prevleko antialergijsko, pa kovter antialergijski....

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

ti, ti grda tašča! user posted image  evo slikica:
user posted image  

ja, potem sem jo vprašal in mi je dala. Res, cel fantina je!!!!!!!!user posted image

Mumu- Tibor lepo,da si spročil. Grozno!! Srečno vsem 4 in lepo cartanje in prespane noči. Ko bo pa zmožna prit do rač., naj se ogalsi. Milslimo nanjo!user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Drugače pa imava v torek s Tino50 mini srečanje v Savinjski. Ursi2, pa se še nič ni oglasila ali pride ali ne. V glavnem, vabljen je vsak, ki lahko pride. A nisi Joži79 iz tistih koncev? Mogoče bi lahko pokombinirala s kakšnim izletom v tvoje konce? Zaenkrat sva s Tino zmenjeni v Afriki ob 10h. Ob 12h pa grem po Julčiko h tašči in gremo vsi 3je na morje, v Izolo.
Aleži, morda se nam tokrat uspe videt?

upam,da se boste naklepetale in naredile kakšno fotko.
Ko prideš dol pa sporči....bom našla čas!user posted image

ALEŽI, kaj ti si prav iz Izole? Imam ravno mojo sestro v Kopru, dela tam v trgovini -evo, spet se ne spomnim tega trapastega italjanskega imena na O, pa skor v centru kopra je, pa ful velikauser posted image user posted image - uglavnem: kje je tam okoli kaj lepega za kopat, pa da ni treba plačevat? Kako pa kaj tvoja 2? Koliko je že Žiga star? Matija je bil letos 6, gre v šolo,
(brrr, MENI se še ne da imet šolarja pri hiši, a enkrat je pač treba začet, na srečo je 1. razred bolj na izi (kar se domačega dela tiče)).

user posted image user posted image user posted image  bial včasih, zdaj pa preseljene na podeželjeuser posted image user posted image user posted image . Verjetno misliš na Oviesse.
Kopanje je: v centru mesta kopališče z igrali: Glede plačila pa ne vem kako bo letos, ti javimuser posted image user posted image
http://www.koper.si/index.php?page=zabavainprosticas_single&item=1001158&id=1818
http://www.koper.si/index.php?page=zabavainprosticas&item=1001158
Ne, Žiga gre drugo leto v šolo... še malo bo užival!!!user posted image

zdaj pa grem...

< Sporočilo je popravil aleži -- 25.5.2010 10:50:02 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
25.5.2010 11:42:27   
Špela100
Dan!

sem skoraj vse prebrala, pogledala slikice...

San Voranc je pa tak cuker...joj kar zadiši mi po dojenčkih, ko ga pogledam...me veseli, da se je tašča unesla...joj te tašče....

Dinki...Tit je itak že od prvih mesecev maneken, tako, da sploh ne dvomim, da bo to pot tudi uspešno nadaljeval. user posted image  Je tako lep, pa tako resen, cel možak.
Po pravici ga pa nisem takoj opazila, šele potem ko sem tukaj prebrala, sem šla katalog gledat. user posted image  Sem vesela tudi zate, da se fajn počutiš. Kateri teden si zdaj?

Mumu čestitke za Tita...je bilo pa pestro. Lepo, da si možu naročila, da malo raportira. Ko sem brala me je bila kar groza, ne smem niti pomisliti kako si se ustrašila. Tolk krvi zgubit. Ma sam da je vse ok. Ja lepo okrevaj po carskem...počivaj!

Pomlad08 a ti pa naslednja na vrsti user posted image user posted image , ...ma si lepa nosečka.

NČK čestitam za še enega šolarja, upam, da bo tako priden kot mami user posted image user posted image  Kroglica??? Po moje je šla...

No Maks je v vrtcu, jaz sem si pa vzela par minutk za vas, ker imam prav slabo vest, ker se malo oglašam...sam me nekaj zdeluje, ne vem ali je to pomladno- poletna utrujenost, al mi manjka kakšen vitamin...se ne morem naspati in odpočiti...

Maks ima krizo glede vrtca, ne vem kaj so se mu zamerile ženske...zjutraj joče že pred igralnico, doma joče da ne gre v vrtec. Mu ne potegne ta vrtec, tako kot meni ne. Že dvakrat, enkrat pred dopustom, enkrat po dopustu, sem ga vprašala, če je kaj jokal v vrtcu, pa je rekel, da ja...sem vprašala zakaj, on pa: Zato ker me je xx pokrila čez glavo z rjuhco...pa zakaj te je pokrila, ker nisem bil priden, ker nisem spal. Pa kdo je bil še pokrit? Pa je naštel še dva in sebe. Halooooo!!!! Prvič sem mal vzela z rezervo, drugič pa me je že zaskrbelo. To se pa dveleten otrok res ne bi zmislil, kaj pravite. Sem lepo povedala v vrtcu, ja in valjda so rekle, da to pa one ne delajo.
Sem rekla, ja da upam, ker to so 30 let stare metode, ki so jih vzgojiteljice izvajale, ker otroci niso hoteli zaspati.

Sedaj pa moram malo počakati, če bo še kdaj kaj rekel. Upam, da sedaj vidijo, da maks vse pove in se bodo malo pazile. Sem bila pa čist paf.

to je to od mojega klepetanja, grem naprej delat...

uživajte v sončku

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?