Naša črtica koraka
|
juhuhu, MUMU, čestitke za sinka Tita! Da bi bil zdrav velik in močan kot je bil Martin Krpan!!! Tebi pa želim, da se šivi od CR čim prej in kar se da lepo zacelijo, moči pa povrnejo - pa ne za pucanje kopalnice . za nami je kar pester vikend. Sicer nismo počeli nič neverjetno zanimivega, je bilo pa vse kar pestro ... pač malo lazimo po hribčkih tukaj okrog. Pa danes je anja "spoznala" svojo senco , je bila totalno navdušena. Pa vsak kamenček in vsako rožo vpraša: Mami, kaj je tooo? Pa to, mami, kaj je toooo? In potem za menoj ponavlja besede, prava piflarka, vam rečem . Začela je tudi pripovedovati o stvareh, ki so si ji zgodile ... do pred kratkim je lahko "govorila" le o stvareh, ki so jo obdajale. Včeraj mi je pripovedovala, kako se je imela na igrišču ... sicer 51% povedanega nisem mogla razumeti pogovor z njo me spominja na igrico scrablle, če jo poznate ... imaš nekaj črk iz katerih sestavljaš besedo ... no, naj vam še povem, da KROGLICE NISMO DOČAKALI . Saj sem anjo dajala na WC in čakala skupaj z njo, a je ravno takrat tavelik padel, sem tekla pogledat kaj mu je, in je seveda med tem časom, krajšem od minute, anja že naredila klobaso in jo odplaknila v kakčevo deželo ... A ker jo nič ne boli, je verjetno že ven padla ali ne? ... mislite, da bi me moralo vseeno skrbeti? TITA, manekena, smo že občudovali in to so res krasne fotke, upam, da ste modri in te stvari spravljate ... mi je en a učenka ravno te dni kazala, sliko ko je bila ona kot v enem katalogu ... lepo! ZOFY: anja sicer ne je voščenk, plastelina ali pa kaj podobnega, sploh nima te želje, da bi dala v usta ... kroglico je pojedla zato, ker se je igrala, da je to duda in ko sem ji rekla, da naj jo izpljune, jo je seveda pojedla ?? Ma, mi smo, ko smo bili mali, v vrtcu jedli tisti roza WC papir (je bilo kosilo res zanič ). SAN: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , o ti štruček mali! POMLAD: pa Job je genialec ! Sem ravno tuhtala, kako dobro mora opazovati avtomobile, da jih prepozna po obliki, brez da bi pogledal na znamko - ali pač, prepoznava avtomobile po znamki, ki jo imajo gor? tudi, če jih, je še zmeraj mali genijalec! Pa za R! No, tudi L bo spregovoril, razen če je kaj kitajca v njem, potem je pa možno, da ga pač ne bo . Joj, te moram še na FB pofirbcat, tvojega bušija, pa ta novo kiklo, še preden greš rodit ... če ne, bom pa tamaučka pogledala ALEŽI, kaj ti si prav iz Izole? Imam ravno mojo sestro v Kopru, dela tam v trgovini -evo, spet se ne spomnim tega trapastega italjanskega imena na O, pa skor v centru kopra je, pa ful velika - uglavnem: kje je tam okoli kaj lepega za kopat, pa da ni treba plačevat? Kako pa kaj tvoja 2? Koliko je že Žiga star? Matija je bil letos 6, gre v šolo, (brrr, MENI se še ne da imet šolarja pri hiši, a enkrat je pač treba začet, na srečo je 1. razred bolj na izi (kar se domačega dela tiče)). no, toliko na črevasto kratko od mene, lep ponedeljek želim vsem!
|