|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
7.5.2010 17:35:20   
terida
Saj nimam časa, da bi kaj brala, kaj šele, da bi napisala, a mimo tega pa ne morem: san, tudi jaz držim pesti zate in za malo štručko. Komaj čakam novice! Samo zato hodim kukat na RR že dva dni user posted image

Pa še eno vprašanje: A ima katera namen it na Festival družin? Moj se nekaj zagreva za stvar, tako da zna bit, da bomo šli.

Si bom pa en večer ta vikend vzela malo časa, da vam povem kako smo in da vas malo pokomentiram...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
7.5.2010 22:19:03   
Ursi2
Terida, tudi jz sem mojmu že prejšnji teden rekla, da bi šla!Upam, da nam bo uspelo, ker kot sem rekla, se sedaj pač malo prilagajamo mojmu svaku, ko ima on čas!MOgoče bomo šli pa kar skupaj, pa bo!Se mi pa zdi zelo fajn, sploh v nedeljo.

Tako, zdej pa grem dat prat pa mal pospravit, da ne bo treba jutri tolko!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
8.5.2010 12:55:32   
Dinki
Dan mamice,
sporočam pričakovano novičko dneva user posted image

Naša San je včeraj postala še četrtič srečna mamica sinčku Vorancu user posted image
sinček ima že takoj na začetku manekenske mere, ki so 51 cm, 3370 g in bučka 35 cm user posted image
Z mamico je tudi vse super duper user posted image

Draga San, srčne čestitke od mene in Titka, Vorancu želim zdravje in srečo. Dobrodošel v svoji družinici user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 8.5.2010 12:56:51 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
8.5.2010 13:15:03   
mumu
San, iskrene čestitke! Želim vam veliko zdravja in srečnih trenutkov.

Željam se seveda pridružuje tudi navihanka Tia.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
8.5.2010 13:31:55   
Lona76
Draga San!

Čestitke ob rojstvu Voranca! Naj bo zdrav in vesel! Prav tako čestitke očiju, sestrici in bratcoma!!!!

Lona76 in Taja

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
8.5.2010 14:17:58   
Ursi2
user posted image
San,čestitke ob rojstvu Voranca (Lepo imeuser posted image )

Želim ti veliko crtljanja in nepozabnih trenutkov!Tudi sestrici, bratoma in atiju čestitke!RES STE SUPER!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
8.5.2010 15:33:28   
terida
Vidim, da nisem edina, ki na vikend dežura na RR, da bo ujela lepo novico user posted image

San, iskrene čestitke tudi od mene in moje družine! Da bi bila z Vorancem kmalu doma in se crkljala z možem in ostalimi cukrčki.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
8.5.2010 16:25:14   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Novorojenček Voranc se je rodil,
bo mamino mleko pil,
da postal do junak,
velik in krepak!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke celi družini

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
8.5.2010 16:46:38   
Naša črtica koraka
juhuhu, Voranc, dobrodošel med nami! Da bi bil zdrav, krepak možak! San, čestitam, veliko crklanja ti želim in sploh vse najlepše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
8.5.2010 23:48:18   
Špela100
Draga San,
iskrene čestitke ob rojstvu tvojega četrtega sončka ti želim,
vse najlepše in dosti, dosti crkljanja

cmokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Špela100+ maks user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
9.5.2010 7:08:00   
jagoga
SAN in VORANC,
naj vama bo postlano s srečo in zdravjem,
celi tvoji družini želi veliko družinske radosti in da bi se imeli radi.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
9.5.2010 16:01:44   
Zofy
San, iskrene čestitke ob rojstvu sineka Voranca user posted image user posted image Bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke celi družinici. Želim vam obilo lepih trenutkov in dosti crkljanja. razumevanja, potrpljenja in ljubezni. Pa eno vedro zdravja tudi!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
9.5.2010 21:43:19   
Naša črtica koraka
ojla, JAGOGA, user posted image kako ste kaj?

mi smo z morja, baterije smo si napolnili z vetro in sončkom. No, predvsem z vetrom user posted image Bomo lepo prezračeni štartali z novim tednom.
Ta teden gre moj tavelik sine prvič z vrtcem nekam. Še nikoli ni šel, odkar hodi v vrtec, ker takega luksuza pri nas na malomeščanskem ni ... (v mislim imam vrtec Loninega sinka, kjer vsako leto nekam grejouser posted image ). No, ne bom preveč šimfala, raje bom zadovoljnauser posted image , da sploh grejo in sicer na eno kmetijo v okolici Poljan (Šk. Loka). Ampak, ko ga sprašujem o taboru imam občutek, da mu je vseeno zanj. Verjetno zato, ker gre prvič takole od doma in ne ve, kaj ga čaka user posted image . Upam, da bodo imeli tam cel žur in da bo zato tabore v OŠ pričakoval z večjim vznemirjenjem ...

lp

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
9.5.2010 23:02:15   
pomlad08
Draga San, čestitke še z naše strani!user posted image Vsem šestim (vau!) želimo obilico lepih skupnih trenutkov, še posebej malemu Vorancu (kul ime) pa srečno in zadovoljno odraščanje v vaši družinici. Upam, da sta oba ok in da kmalu pokata domov, k ostalim mladičkom. Držte se!
mi trije

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
10.5.2010 10:08:07   
Dinki
Hej mamičke, kako ste kaj?
ste se spočile čez vikend?
NČK berem, da ste bili na morju, mi smo tudi hoteli iti v soboto ker je bil pri nas dež pa sem preverila na netu in je bilo tam isto sr....no včeraj je bilo HB že boljše vreme user posted image  a kaj ko je danes spet dež user posted image  ma tale maj je pa res ena kislca od vremena.
No drugače smo pa imeli lep vikend. Smo bili včeraj v mini teatru, smo gledali lutkovno predstavo Rdeča kapica, se je pa Tit tko vživel v zgodbo, da je začel jokat ko je volk pojedel rdečo kapico user posted image .

San, nate pa tako velikokrat pomislim. Upam, da greš danes že domov user posted image

terida, mi na festival družine ne bomo šli, ker imamo zdej vse vikende zasedene (sami rojstni dnevi), drugače bi pa pomojem šli.

No tko, javite se kaj.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
10.5.2010 10:35:57   
mumu
dan marčevke

Oglašam se vam samo na hiterco, sem utrujena ko user posted image , ker imam že en teden polno hišo delavcev. Pol nam zdej pa še ta trapast dež nagaja, da sem še jezna zraven. Mah kaj čm jamrat bo pa pol lepš pa bolj luštno.

Smili se mi naša Tia ker mora biti cele dneve zdoma, ker je doma vse prašno, tako da je dopoldan v varstvu popoldan pa pri tašči, spat pa pride domov.

Jst pa sem imela v petek pregled pri G in me je kar mal prestrašla, da ne ve če bo naš bibi zdržal do roka v trebuhu, tako da ga zdej vsak dan prosim, da naj počaka da bodo dela okrog in v hiši končana user posted image user posted image user posted image . Pravzaprav še nimam za miškota popolnoma nič pripravljenega, razen od Tie oblekice sem premetala in pripravila v vreče tisto kar je zanjga primerno, da bom oprala takoj ko bo konec gradbišča (prej se mi itak ne splača ker je vse prašno). No pa danes se zloženčke za popita kupila pa bepanten za ritko in to je tudi vse kar imam. Upam da bo šlo vse tako kot sem si zamislila pa bo vse ok.

Punce uživajte, pa čeprav je grozno vreme. Upam , da se vam še kej oglasim predno grem v porodnišnico.

< Sporočilo je popravil mumu -- 10.5.2010 10:37:30 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
10.5.2010 12:54:49   
tina50
Da še tukaj čestitam naši dragi San za sineka Voranca!!!
Bodite zdravi, srečni, radi pa itak, da se imate
        user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
10.5.2010 13:33:46   
tina50
ma nej gre nekam,...... po pomoti se vse zbrisala,.....ma sem štorasta. mam Jona v rokah

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
11.5.2010 0:32:39   
terida
Dober večer, punce!

Evo mene in mojih "5 minut" za RR. Da vam malo poročam o novicah iz naših koncev...

Tokratne Erikine počitnice pri noni niso bile ravno fantastične. No, saj ona se je čisto fajn imela, a če jaz pomislim kaj vse se ji je zgodilo... Na sveči na pokopališču si je fejst opekla prste, dobila je klopa in še en prehlad se je je loteval. No, opekline so že preteklost, prehlad se je razvil v eno zoprno virozo, ki je še ni konec, klopa pa smo odkrili šele po dveh (!) dneh tako, da zdaj v strahu čakamo, če se bo kakšna nepojasnjena vročina pojavila... HB so baje klopi na Primorskem manj okuženi kot drugod po Sloveniji. Če samo pomislim, da bi kakšen meningitis fasala, me kar stisne. A ste ve kaj dale cepit malčke proti klopnemu meningitisu? Moram priznat, da sama nisem kaj dosti razmišljala o tem, zdaj pa me stiska in študiram, da mogoče ni neumno...

Ostali trije (midva in Primož) pa smo bili na poroki in lahko rečem, da od nje nismo imeli praktično nič. Primožu je bilo vse skupaj 100-krat preglasno in preobljudeno in revež ni mogel zaspat niti na sprehodu z vozičkom (kjer sicer navadno zaspi kot bi mignil), zato je bil cel dan utrujen in siten. Na večerji je planil v histerični jok takoj ko se oglasili muzikanti, tako da smo samo na hitro pojedli prvi del večerje in bili doma že nekaj po deveti uri. Ah ja, saj sem si predstavljala, da to ne bo zanj, samo da bo tako hudo, si pa res nisem mislila. Po eni strani se mi je smilil in sem se jezila nase, ker smo ga postavili v situacijo, ki mu ne paše, po drugi strani pa sem bila vseeno vesela, da smo šli, ker bi mi bilo žal, če bi poroko zamudili. No, do kakšne naslednje poroke bo gotovo še dolgo in bo takrat vse drugače (če nič drugega, se ne bo več dojil in ga bom lahko kje pustila) user posted image

Zdaj pa je tako, da je Erika bolna (od četrtka je doma in bo še jutri, v sredo pa bo po moje že šla k varuški), Primož pa v bistvu tudi, ker se je od nje nalezel, a ni tako hudo kot pri Eriki. Prejšnji teden nisem šla praktično nič ven z vozičkom zaradi vremena, zdaj pa še zaradi bolezni, tako da se mi počasi spet meša. A je mogoče, da je že maj, jaz sem na porodniški od decembra, vozičkala pa se nisem še praktično nič user posted image No, saj je bilo vmes kak teden prav krasno, samo glede na to, da ima Primož že dobrih 5 mesecev, je najina pohajalska kariera bolj borna...

Drugače pa se moram pohvalit, da sem si končno zrihtala balkon (mi je tudi Erika pomagala sadit rožice) in sem prav zadovoljna. Prej je bil tako prazen - prav žalosten je zgledal, zdaj pa je poln rožic in začimb in upam, da bo vse lepo raslo. Jaz sem namreč novopečena vrtnarka - o rožah še do aprila nisem imela pojma in sem se zelo na hitro podučila (HB za internet). Zdaj pa da vidimo, če se da teorijo kar tako na hitro uspešno prelevit v prakso user posted image Držite pesti, da mi ne crkne vse že ta mesec user posted image

Glede Festivala družin... zdaj s temi boleznimi še ne vem kako bo z nami in ali bomo šli. Smo pa tudi mi mislili it v nedeljo.

Dinki, se mi je kar zdelo, da bo v redu izpadlo, če vzamete Tita s sabo na NS. Saj zdaj res že praktično vse razumejo. Drugače se pa glede spola jaz še ne predam - saj smo v Tivoliju nagruntale, da vsi znaki kažejo, da bo punčka. Jo bomo že načarale, nič bat user posted image
(Ti kar povej, če si že sita teh mojih neumnosti glede spola - jaz se čisto dobronamerno malo hecam in upam, da ti ne grem na živce.)
Aja, pa seveda čestitke za super rezultate NS! Kar tako naprej!
Pa kako fajn, da ste imeli kres. Jaz bi tudi user posted image Madona imam enih stvari za nadoknadit za potem, ko bodo tile otroc malo večji user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Aja, za tiste, ki še ne poznate Teride, vam pa izdam, da je v živo ravno tako prijazna&pozorna sogovornica in krasna mamica (s ful hudim slingom!) kot tukajle user posted image

Rahlo dvomim, da si tole zaslužim, a ker se tako lepo sliši, bom kar sprejela kompliment. Pa če bom kdaj slabe volje, si ga bom šla še enkrat prebrat user posted image Hvala user posted image user posted image user posted image
Si me nasmejala s tistimi makaroni v trebuhu user posted image user posted image Nekaj podobnega je Erika govorila za pusta: Erika je bila leopard, mama je bila tigrica, tata pa je imel bundo.
Super slikce, a veš, da Joba sploh nisem prepoznala! Kaj naredi sprememba frizure user posted image Mimogrede, jaz sem se tudi ostrigla (pred poroko), ker mi zdaj noro izpadajo lasje in nisem več zdržala. Sem kar skrajšala in sem zadovoljna, da bom pol krajše lase po stanovanju pobirala...
Držim pesti za tekmovanje, sporoči!
Aja, pa še glede Kettlerja - to je verjetno edini poganjalec, ki ga nisem videla v živo, tako da težko rečem. Je pa prava velikost, to pa sigurno.

Ursi, upam, da je tisto s taščo pozabljeno in da se ji ne pustiš več! Boga, že tako si preobremenjena z dvema pleničnikoma doma, potem pa ti še ona najeda. Drugače pa super, da Jure tako lepo raste in da Luka ni ljubosumen. Škoda, ker se moraš pazit s hrano, samo itak da je bolje to kot pa izpuščaji. Saj vem, da nimaš časa (verjemi, res razumem), a upam, da se boš spet pogosteje oglašala user posted image

Lona
, šele zdaj vidim, da sem ti dolžna čestitke za nečaka! Bravo, bravo, kako sta Taja in Tilen vesela bratranca? Lepo, da je Taja navdušena nad vrtcem. Mogoče ga pa ima tako rada zato, ker se ga nikoli ne prenaje user posted image No, vsekakor upam, da bo zdaj do počitnic skozi v vrtcu, brez prekinitev zaradi bolezni!

Zofy, čestitke za plenice! Jaz Eriko poskušam motivirat s tem, da je Julija že brez, pa ne pomaga user posted image Bom počakala na toplejše vreme, da jo bom kar brez imela in potem upam, da se bo navadila hodit na kahlo. Zdaj je tako, da gre kakšen dan tudi trikrat, večinoma pa nobenkrat. Bo že... V Porto pa le pojdite, meni je Portugalska tako všeč! Sva bila z mojim par let nazaj (ko sva bila še brez tamaučkov) in bi šla takoj še enkrat. Za sprehod (in horsa, seveda) te pokličem enkrat, ko bomo zdravi.

NČK, vi pa kar v Bohinj, Arboretum, pa na hribe in na morje. Blagor vam user posted image Super, da ste tako dobro izkoristili počitnice, otroci so gotovo uživali 100/h (no, pa saj ne da je odraslim pri takem pohajkovanju kaj hudega user posted image ). Kako se ima Matija na kmetiji?

san, a Bani je tudi že brez plenic? Ja, super, čestitke! In bravo tudi za ostala dva, ki znata lepo pospravit za njim! Kako ste kaj drugače? Kako je Bani sprejel novega bratca? Glede nalepk na steni - midva z možem sva prav pazila, da nisva Eriki nikoli omenila, da so tisto na steni nalepke, ker bi potem ne bilo nobene več gor. Ona je čisto obsedena z lepljenjem (in odlepavanjem) nalepk, tako da se gotovo ne bi dobro končalo, če bi vedela, da se da tiste živalce na steni odflikat. Jih je bila pa zelo zelo vesela in sem res zadovoljna, da sem jih naštimala.

Uuu, Špela, vi se tudi ne hecate z dopustom. Ja, super. In bRRRRRRRRRavo Maksu za R user posted image Pa vagon user posted image za škrlatinko. Maks pa res nima sreče z vrtcem...

aleži, a vi ste tudi pohajali? Se počutim, kot bi bila edina, ki je žedela doma te počitnice? user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Terida samo zate
user posted image

user posted image user posted image user posted image Samo upam lahko, da se bosta tudi moja dva imela tako rada! In hvala za slikco samo zame user posted image user posted image user posted image

mumu, lepo da si se javila po dolgem času. Kako beži ta čas - zdaj si že ti na vrsti! Reci bibiju naj še malo zdrži, da bo imel potem lep in neprašen domek user posted image Ej, jaz se spomnim, da tudi nisem imela ničesar prištimanega za Primoža še malo pred PDP. Na srečo on ni pohitel, tako da sem imela dovolj časa za vse zrihtat.

tina, dobro, da si me posvarila - sem pravkar naredila eno varnostno kopijo tele moje klobase, ker vsega tega pa res ne bi še enkrat pisala... Ne se pustit in se nam še kaj oglasi!

Evo, branja imate dovolj in še več. Lahko noč!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
11.5.2010 9:40:34   
ek76
San čestitke za sinka Voranca

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
11.5.2010 9:43:33   
ek76
Pri nas spet vse po starem, po 2 tednih službe sem zopet začela krvaveti, in bila potem 2 dni v bolnici. Zaenkrat je vse ok, predpisano imam mirovanje do naslednjega pregleda.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
12.5.2010 0:55:50   
san
drage moje, hvala vsem za čestitkeuser posted image

najprej dinki, hvala za obvestilo in smsuser posted image

midva sva od včeraj doma. vse je super ok z nama. porod je bil hiter, 2 urci, pa celo svoje popadke sem doživela tokratuser posted image . nič šivana, ker je imel manjšo bučko kot ostali trije, tako da je sploh ok počutjeuser posted image . no, mal me daje križ, ampak to je pa tudi vse.
doma so naju že komaj čakali in urban je mimija tako lepo sprejel, da sem bila kar presenečena, no kar šokirana. ga je božal, pa lupčkal in celo popoldne me je komandiral, da moram takoj, če je zajokcal k njemu, pa mu dati pit mleko in sam ni nič prostestiral, da bi se tudi on kaj dojil. HB, ker tega me je bilo kar malo strah. pa seveda ga je želel pestvovat in potem ga je celega pregledal in bil čisto navdušen, da ima ušeska, pa učke, pa nosek....tudi v vrtcu danes je bilo vse ok, še vedo gre lepo na stranišče in mu nič ne uideuser posted image , tudi ponoči ima plenico suo, tko da upam, da ga kasneje kaj ne bo znerviralo.
je pa precej živahen, joj, pa se mi zdi, da je v teh treh dneh tako zraseluser posted image . no, v glavnem imamo sedaj pestro. otroci so navdušeni in posledično bolj glasni, ampak vornaca to niti ne moti. tudi norenje izidorja in urbana ne. še srečauser posted image

no, to je bilo na hitro. sem vas tudi preletela, pa se miško že oglaša za hrano, tako da samo na hitro še, terida, upam, da ne bo s tistim klopom nič. naš urban ga je imel tudi lani, ga je staknil na bledu, pa smo ga odkrili čez en dan, no na srečo se ni nič razvilo. pikepoke, da viroza hitro mineuser posted image
user posted image user posted image

mumu, naj zdrži čim dlje!!!!

nčk, krasno za morje, meni letos manjka. na kmetiji bo pa matijatu itak cel žur. izidor je bil tudi, lani tam kot gre matija, letos pa na bledu, pa bi šel takoj spetuser posted image

tko, zdej me pa ata že preganjauser posted image

lep pozdrav vsem, pa še enkrat hvala za lepe željeuser posted image

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
12.5.2010 8:38:06   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: ek76

Pri nas spet vse po starem, po 2 tednih službe sem zopet začela krvaveti, in bila potem 2 dni v bolnici. Zaenkrat je vse ok, predpisano imam mirovanje do naslednjega pregleda.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bi se čim prej umirilo, pa da bi te kar na bolniški pustili (vem, da zdaj kao šparajo user posted image ). Obilo mirnih živcev in upanja na vse dobro, ti želim!

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
12.5.2010 8:41:52   
Dinki
Dan!
Kako ste?
San, vidim, da ste že doma, kako lepo user posted image ! Čestitke še enkrat za manekenčka in za super porod brez šivčkov user posted image . Lepo je brati, da so Voranca bratca in sestrica lepo sprejeli, le tako naprej user posted image . Želim vam veliko crkljanja in uživanja! Ob priliki pa upamo tudi na kakšno slikico user posted image .

Mumu, držim pesti, da bo kopanica hitro fertik, malemu pa povej, da se mu nikamor ne mudi v zaprašeno stanovanje in da prav nič ne zamuja user posted image . Sej bo, drži se!

Terida, Tit je imel letos že 3 klope user posted image , se vidi, da smo veliko zunaj v naravi. na srečo smo jih do sedaj zmeraj takoj našli - zvečer ko se gremo tuširat. Je tudi mene zmeraj strah, ampak mene je tudi cepiva, tko da zaenkrat sploh ne razmišljam o tem, še sebe ne bi dala.

Škoda, da poroka ni uspela, bo pa kakšna druga, drugič user posted image . Želim si tako zate kot zase, da se sprehajalna sezona končno odpre, ker tale dež je pa že res user posted image . Se sploh ne spomnim takega maja. No mi smo kljub temu vsak dan zunaj - škornji in čofotanje po lužah je pri nas cel žur user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Dinki, se mi je kar zdelo, da bo v redu izpadlo, če vzamete Tita s sabo na NS. Saj zdaj res že praktično vse razumejo. Drugače se pa glede spola jaz še ne predam - saj smo v Tivoliju nagruntale, da vsi znaki kažejo, da bo punčka. Jo bomo že načarale, nič bat user posted image
(Ti kar povej, če si že sita teh mojih neumnosti glede spola - jaz se čisto dobronamerno malo hecam in upam, da ti ne grem na živce.)
Aja, pa seveda čestitke za super rezultate NS! Kar tako naprej!
Pa kako fajn, da ste imeli kres. Jaz bi tudi user posted image Madona imam enih stvari za nadoknadit za potem, ko bodo tile otroc malo večji user posted image

neeeee, kje pa! Mani si prav simpatična s svojim optimizmom in neomajnim prepričanjem da si dobra čarovnička user posted image . Bomo videli, ti bom poročala sicer pa hvala za čestitke user posted image .
Ja kres je bil pa super, tkole je zgledalo user posted image :
user posted image

Ek76 user posted image user posted image user posted image  porkadijo kaj je zdaj to???? en kuuuuuuup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se tole neha!!!! Ti kar bodi doma in pazi nase!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 12.5.2010 8:56:03 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
12.5.2010 9:04:40   
Naša črtica koraka
SAN, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, kar si napisala!
Za porod pa: user posted image user posted image user posted image user posted image  (torej gre v četrte lažjeuser posted image ).  Veliko uživancije in ljubečnosti še naprej vam želim!
Čestitke Baniju za suhe dneve user posted image user posted image user posted image .

TERIDA: o, ti šment, klop user posted image user posted image user posted image  takoj pošiljam goro user posted image user posted image user posted image , da bo vse ok! Glede čepljenja: js bi, vsako leto rečem, da bom kar celo familijo pocepila, pa vedno pozabim, ko se pa spomnim, smo pa ponavadi bolani ... je pa res, da ne vem, proti kateri "klopovi" bolezni  se pravzaprav cepi (borelija al menigitis ... in nato, proti kateri različici bolezni- al virusu al bakterija- verjetno slednje, nisem pa ziher - no, vem da moraš virusni menigitis kar prebolet, se ga pa lahko dobi tako rekoč "iz zraka", ni nujno, da je klop. Da vas "potolažim", lažje ga je preboleti, čim mlajši, ko si).

Drugače, te pa razumem, bit noter toliko časa user posted image , zdj se ravno menim za lepo vreme, da se bodo z vrtcem na kmetiji imeli fletno, bom pa še tebe ponucala zraven kot predstavnico vseh vozičkaric user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: terida

NČK, vi pa kar v Bohinj, Arboretum, pa na hribe in na morje. Blagor vam user posted image Super, da ste tako dobro izkoristili počitnice, otroci so gotovo uživali 100/h (no, pa saj ne da je odraslim pri takem pohajkovanju kaj hudega user posted image ). Kako se ima Matija na kmetiji?

Ah, to so malenkosti, ko enkrat nimaš več dojenčka, se svet z lahkoto popedena. Boš kmalu videla user posted image . Matija je pa danes odšel. Včeraj je spakiral vse v torbo in pomoje je takrat zares dojel, da gre user posted image . Sem mu vse pripravila, on je pa not zlagal, anja pa tudi. Posledično so nekatere stvari temu primerno poravnane, kar pa navsezadnje niti ni tako pomembno. Glavno je, da sodelujeta user posted image .

MUMU: uf, tale prah! To zna bit grozljivka, upam da imaš čistilne pomočnmike, drugače bi znal bibi res kej prej ven pokukat user posted image . No, še eno goro user posted image user posted image user posted image , da bodo dela čim prej končana! Bo pa lepoooooo user posted image user posted image .

ALEŽI: tvoja2 sta pa res user posted image user posted image user posted image ! Moja2 se imata tudi rada in to je nekaj najlepšega, kar starš lahko vidi, a ni, no?

TINA: user posted image  pa javi se, vsaj toliko da poveš, kako vam gre!
URSI: Jure je pa res priden user posted image , kot mamica.

No, toliko na brzino, zdaj pa grem malo gospodinjit, potem pa spet nazaj v službo.

lp

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

stari starši
watershine

se želijo umešavati v vzgojo vaših otrok?

da (55%)

ne (45%)

Število vseh glasov: 410

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!