Anonimen
|
iz hrbta na trebuh se ne obrne,tko na en in drugi bok in pol po nogicah grabi, oz. enkrat mu je uspelo, ko sem mu zgornji del podložla, da sem mu nos posesala in on hop! na trebuh ko je pa na trebuhu, oz. ko ga pač dam kravce past, se pa obrne na hrbet, ko se naveliča se mi zdi da je bla ula motorično bolj napredna je pri 3m že kar konkretno prijemala stvari, noge, igračke, se obračala. neo ne tolk, oz. gre počasnej. po moje je v zamudi, ker je prvi mesec in pol sam prespal ula ni pa praktično nč spala... pa ula je bla skoz na tleh in je migala in se obračala, neo pa ne more bit, ker je zarad ule v življenjski nevarnosti tko ga mam skoz po rokah, pa v jajčko ga odlagam in na kavč, k je mehek, to pa za motorični razvoj ni glih vzpodbudno no, zdej k je ula v vrtcu, je boljš, ga dam na tla in to, sam sma pa zunej dost, je pa spet v vozu in spi no bomo vidl kaj bo...sej men je glavno da razvoj pravilno poteka, da gre lepo po vrsti, tko kt more, če je mal z zamudo, pa nč hudga. pač ne bo prvi na vasi se ne bom od zavisti požrla, ker sosedov pa že pri 9ih mescih maraton teče in prasca in pol poje ula in lubi sta šla na teren, midva pa ne vem....a bi mam kr slabo vest, ker se mi ne ljubi it ven, ko skoz jamram zarad vremena sam sm res tooooolk zmatrana....
|