|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
8.4.2009 22:26:42   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

srečanje januarčic 20.4

ploha
mimi
zvezdica
snikolina
kiara ??
barba ??

a rečemo ob 10.30?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 22:44:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2252
9.4.2009 7:34:14   
krtekxx
L009 ko sem bila jaz toliko stara kot ti, sem imela kar precej precej preveč kg, pa nisem bila še mamica. Potem sem se čez nekaj let odselila iz mamine kuhinje in kg-ji so sami od sebe izginili...mama je komentirala, da mi gre pač zelo slabo odkar mi ne kuha več ona ampak za prehrano skrbim sama. Brat, ki živi pri njej, jih ima pa okroglih 130.

Danes je naša punca že 3. noč zapored spala v kosu 8 - 9 ur. Meni so pa dojke skoraj eksplodirale. Sem jo mislila že sredi noči zbudit in prosit, če bi jih malo izpraznila. Črpat se mi pa ne da.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
9.4.2009 8:56:13   
PAJO
dobro jutro in  user posted image   za vse vas

želim vam lep dan  user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
9.4.2009 9:03:01   
Ploha
niia: jst jo mam v košku in jo mislm met še kr neki časa, dokler nau tako živa, da bi bla nevarnost, od fanta nečak je biu 10 mescov notr,..

zvezdica: zmenen, 10.30, srečanje

grem zapravlat dinčke, danes dobim 1 porodniško user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
9.4.2009 9:21:59   
PAJO
a ti maš že danes porodniško  ploha???

kdaj imate ostale kej??

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
9.4.2009 9:29:05   
mimi30
Jutro user posted image

a me še nima povn kuferuser posted image

sej včasih rečem kr, da sem kje drugje prebralauser posted image , da se ne prenasičiuser posted image

mam vprašanje, kdaj torej se pa lahko da otročka v polsedeč položaj v voziček? moja user posted image je še čist vesela v košari HB!!!!!!! sam tok me zanima.

usica, tam nekje okoli 4meseca....da ima že malo okrepljene vratne in ostale mišice in ga ne premeče čist not ali pa ga čist zveriži (se poševno nastavi, da se naslanja).

pri nas pa je bila patronažna, smo jo zvagali in se je v 14 dneh zredila za 400g user posted image user posted image , tko da ma zdej 5100 g, iii sem vesela, očitno pri meni dobi dovolj, tak da sem ress vesela,..

Ploha user posted image user posted image user posted image . Evo, jaz sem bila tudi tako vesela, ko smo prišli do te ugotovitve, da ima pri meni dovolj in lepo napreduje. Po vsem trudu je res veselje in olajšanje user posted image .

Aja pa še stroj je crknil - star 2 leti, ravno ven iz garancije. bemti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ker je top loader sem prav slišala ko je boben dol padu, pa drag je bil k hudič. user posted image

zvezdica user posted image tole se pa rado zgodi, ko poteče garancija ali pa za katero stvar slučajno ne najdeš računa. Očitno je neko obdobje kvarjenja naprav user posted image , nam je šel bojler (spustil).

a rečemo ob 10.30?

a lahko vsaj za kake 30min prestavimo, ker drugače moram jaz že ob 8h štartatuser posted image .

Špela leži na igralni podlogi in uživa....je ugotovila, da se žirafa zamiga, če jo rukneuser posted image ...brca pa tak, da si vse dokolenkice dol spraviuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
9.4.2009 9:30:19   
mimi30
že ob 8h štartatuser posted image .

user posted image user posted image za kako uro sem narobe zračunala. Samo bi vseen rajši ob 11h.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
9.4.2009 9:49:04   
Anonimen
danuser posted image user posted image

spet ibržna noč, nikakvo, no....

kok je nam fajnuser posted image

komentirala nam nč, sem vse prebrala, pa je že mimi tok fajn vse napisala, tak da se pod njo podpišemuser posted image

greva vn mal...pol kosilo pa spet vn....joj kok je fajn to vremeuser posted image

kok se krega neouser posted image očitno nisem dovolj hitra, pa me ma že povn kufer...to prov zakriči, ne jok, ampak tak jezen krik ( kaj se zdej greš mami, a se boš že koncno zmigala semuser posted image )

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2259
9.4.2009 9:52:17   
mimi30
a ti maš že danes porodniško ploha???

kdaj imate ostale kej??

jaz jo dobivam 13. v mesecu

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
9.4.2009 9:53:35   
Anonimen
joj je moj lubi humoristuser posted image
me kliče zdejle, kdaj mislim se kej lotit velikonočne ureditve stanovanja....pucanje, umivanje oken in podobne zadeveuser posted image sem že hotla neki sikatuser posted image pa sem zaregistrirala kok mu na smeh uhajauser posted image sem rekla da edin kar lohk je to, da mu pirhe na vijolčno pobarvamuser posted image user posted image user posted image u glavnem sma se narežalauser posted image
cepcuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2261
9.4.2009 10:13:45   
petra88
pirhe na vijolčno pobarvamuser posted image

a njegove? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
9.4.2009 10:38:43   
kiara24
dobro jutro,

no mi smo bili včeraj urgentno pri zdravniku, ker Klare sploh nisem mogla pomiriti, spet histeričen jok, ne čaja, ne dude, ne joške... nič no na koncu sem se jaz čisto sesula in jokala zraven nje, ter klicala dragija da naj pride domov. No pol pa pridemo do zdravika je pa ona njemu smeje...user posted image jo pregleda in pravi da ni nič. no dala nama je svečke, če bi jo slučajno kaj žuljijlo, mogoče zaradi  prebave...
zato se nisem nič več oglašala včeraj.
spala je pri meni v postelji user posted image ker v svoji ni hotela.

sedaj grem pa ven, da vidim če bomo spali zunaj kaj danes.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
9.4.2009 11:12:33   
nina166
Dan!

Danes je spet tako lepo vreme. Mi smo bili že ob 9 na sprehodu, zdajle pa sta šla malo z babico se šetat, jaz pa grem delat.

Sem videla, da se pogovarjate okoli službe. Jaz tudi sedaj med porodniško delam po2 uri na dan...včasih kako minuto več, včasih pa manj, odvisno kaj imam za nardit. Sem že pri Domnu tako, pa je kar šlo. Babica pa gre ta čas na sprehod z otrokoma. Kaj čem, tako službo mam user posted image . Mi je pa fajn, ker bom tudi kasneje, ko boste šle druge v službo jaz še vedno delala po 3-4 ure na dan.

kiara tudi naša Daša je prvi mesec tako zelo jokala. Prav vpila je, pa je sloh nisva mogla pomirit. Začelo pa se je okoli 7 zvečer in trajalo do kake 9, ko je končno zaspala. To je trajalo prvi mesec, mogoče še malo dlje, potem pa je bilo tega joka čedalje manj. Tudi zjutraj se je večkrat jokala. Zdaj pa opažam, da se joka ko je že zelo zaspana. Jo samo nosim malo okoli po stanovanju in jo pustim, da se mi na rokah jokca dokler ne zaspi. Saj otroci morejo malo jokat...je pa res, da je za starše to težko, ker ne veš kaj bi naredil, pa še smili se ti. Saj bo boljše user posted image  user posted image  user posted image

Srečanje: mene ne bo. Drugič, če bo na kako soboto, ko je moj doma...z obema pa ni šans da pridem user posted image

Nič, grem zdaj plače obračunat

Lepo se imejte, čao

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
9.4.2009 11:53:37   
Zvezdica
zvezdica user posted image tole se pa rado zgodi, ko poteče garancija ali pa za katero stvar slučajno ne najdeš računa. Očitno je neko obdobje kvarjenja naprav user posted image , nam je šel bojler (spustil).

imam zavarvan strojelom, kar naj zavarovalnica plača...še dobr da sem se spomnla user posted image

a rečemo ob 10.30?

a lahko vsaj za kake 30min prestavimo, ker drugače moram jaz že ob 8h štartatuser posted image .

Špela leži na igralni podlogi in uživa....je ugotovila, da se žirafa zamiga, če jo rukneuser posted image ...brca pa tak, da si vse dokolenkice dol spraviuser posted image

mimi povej urouser posted image

ja naš uživa na podlogi, se pa krega sam s  seboj v špegluuser posted image user posted image user posted image
Smo včeraj opazovali kok ma opravit s tačkami, jih dvigne v luft, pa prime pol se prevali in je tak smeh. To lohka počne celo urouser posted image

Nina a ti še delaš?

Ulla...tvoj pa upauser posted image zaje..bavat že dopoldne...mene moj sploh ne kliče če sem neprespana, ker pravi pusti lava dok spava. user posted image

Neo ima prav, kaj pa si tok počasna...mislim.user posted image

Ojla, evo naš je zaspal, tkole ko sem cel dan uzuni oz. naokrog zvečer ful težko zaspi

niia, mi smo bli cel dan zunaj pa imamo enak problem. Zdaj sva bila dve uri pa pol, zdaj greva spet, popoldne bova pa doma. potem pa spet proti večeru na en enourni sprehod pa bomo vidl.

Sem ti pisala sms nazaj... si spregledala?

Greva mi2 spet ven.

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
9.4.2009 11:54:48   
Zvezdica
zvezdica: zmenen, 10.30, srečanje

grem zapravlat dinčke, danes dobim 1 porodniško user posted image user posted image user posted image

mimi prav ob 11ih, a je ql?

ne zapravljej preveč, bova šli v LJ okol skupaj ko bo srečanje, kaj praviš? user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
9.4.2009 12:14:45   
Anonimen
kolk že vaši mulčke kej glavico obvladajo? k neo že ful, je res močen...tko da mu je ne paziv več tolko, ok, podložim roko, za vsak slučaj, drgač ga pa kar pustim da jo sam dvigne. pa kravce tud fino pase, sam mal ga v desno vleče. tko da ga ful na levo stran stimuliram, bomo vidl kaj bo iz tega.
zdejle tamle na kavču leži, mislim da bo vsač cajt zaspaluser posted image večkrat tko sam od sebe zaspi, kar je men zlo všečuser posted image ni treba nič, pa zaspi. ula ni v teh 20ih mesec menda nikol sama zaspalauser posted image groza....user posted image
nosek je boljš, čeporv še vedno čuda ven potegnem, ula je pa čist ok, ji nič več ven ne tečeuser posted image tko da mam upanje, da še jutr preživi v vrtcuuser posted image in poderemo rekord - cel teden vrtca brez bolezniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je čudežuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
9.4.2009 12:37:40   
Soncnica
Hoj punce, kako ste?

Midve sva bile že na sprehodu, pa je vroče ko user posted image . Zdej sva obe pojedle kosilo user posted image in bova šle spet mal ven. Mi je fajn, ker lahko zraven berem, z eno roko pa moram porivat voziček sem in tja user posted image Včeraj je bila ful štala, ker mi je na ljubljanski obvoznici na avtu počil amortizer in je potem razneslo prednjo gumo, pa še tamalo sem imela s sabo. Pol sva mogle na odstavnem pasu počakat AMZS in user posted image . Sem nameravala dons spet v Lj, ker sem bila zmenjena s frendicami, pa ne morem, ker je avto še vedno na servisu user posted image

Tamalčka uživa v igralnem centru, jaz pa pred računalnikom user posted image Dons mi je celo uspelo, da sem pomila okna v kuhinji user posted image user posted image user posted image

Glede glave tut jaz opažam, da jo že ful lepo drži, ampak sem vseeno še malo pazljiva. Ulla a ti že daješ malega v sling tako, da gleda naprej in je pokonc? Naša pupa bo v nedeljo stara tri mesece in ji ta poza ful paše. Jaša je bil v vrtcu tut non stop bolan, pol smo šli pa h homeopatu, je dobil ene kuglice in od januarja praktično ni bil bolan (kdaj pa kdaj mu teče iz noska, to je vse)

jaz dobim porodniško 15-tega in jo zdej komaj čakam, ker sem spet v minusu (to sem itak vsak mesec)user posted image  

Krtekxx a ima ta avtodom klimo? Mi bi ga tut najeli, kakšne so cene?

Ploha ful fajn, da tamalčka tako lepo napreduje

lepo uživajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
9.4.2009 12:42:32   
Anonimen
Ulla a ti že daješ malega v sling tako, da gleda naprej in je pokonc

ne še. bom še ka mesec počakala, da bo ziheruser posted image se ne mudi, k mu itak tko ful paše.

o šit za gumouser posted image sam da je vse ok....se spomnem k jo je men enkrt na avtocesti razneslo...še sreča da je bla gužva, pa da sm za tovornjakom 80 vozila....ker si raj ne predstavljam kak bi se pr 150 končalo....

o minusu pa raj nebiuser posted image jst tud ko dobim porodniško in doklade, mam še zmeri minususer posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2269
9.4.2009 13:58:46   
Nea
kiara24 - to so ziher krčki. Moji dve pupi sta se tri mesece jokali vsak dan po nekaj ur. In to vedno ob istem času: Lara med 22-do zjutraj, Ema pa od 17-21. Nič ni pomagalo. In je potem naenkrat prenehalo.

Danes smo bili na UZ ledvic. Nobenih sprememb. Zato bomo naročeni na novi pregled s katerim bodo ugotovili delovanje ledvic. Če bo ena ledvica delovala več kot druga potem bo mogoče operiran user posted image  kar pomeni, da mu bodo cevko ki pelje od mehurja do leve ledvice skušali malo zožat.
Sploh nočem premišljevat o tem in upam, da do tega ne bo prišlo.
Držite pesti!

Drugače pa je user posted image  lepo napredoval. Ima 61cm in 6250g... je veliko večji kot sta bili sestrici. Ema je npr. imela 6kg ko je bila stara 5m.

Pri nas je tudi sonce in je toplo. Če mi bo uspelo bom punčki ob 15h pelala v lutkovno gledališče. Oči je danes in celi naslednji teden na dopustu. Jutri in v ponedeljek pa so itak prazniki.

Uživajte v sončku!
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
9.4.2009 14:50:23   
Zvezdica
kolk že vaši mulčke kej glavico obvladajo? k neo že ful, je res močen...tko da mu je ne paziv več tolko, ok, podložim roko, za vsak slučaj, drgač ga pa kar pustim da jo sam dvigne. pa kravce tud fino pase, sam mal ga v desno vleče.

ja itak. Mene zanima, če se vaši že kaj obrnejo, ker naš se iz trebuščka prevali na hrbet, s hrbta na trebuh pa tud skoraj...no enkrat mu je ratalouser posted image

aja  s čim jih mažete po obrazku?

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
9.4.2009 15:19:00   
kiara24
midve sva bili tudi zunaj 2 uri, pa je vroče kuser posted image   pol se je pa zbudila in začela jokati, ker ji je bilo očitno tolk vroče.... itak ko dam jaz v globoko košaro roko je ful toplo notri. napravleno imam pa sedaj samo še hlačke tanke, nogaviče, body z dolgimi rokavi in pa čez kratek rokav, ter bombažno kapico. to je vse, pa še to ji je očitno preveč.

ne vem, če so krči, ker jih do sedaj ni imela že skoraj 2 meseca.

gremo kosilo kuhat pol pa venuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
9.4.2009 15:19:29   
frrrr
mamice januarčic... obveščam vas, da je sonček33 brez interneta,zato se nič ne javi... sicer z Lovrom uživata ob pohajkovanju po sončku... vglavnem imajo se skrajno lepo. vse vas pozdravlja!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
9.4.2009 15:23:39   
Anonimen
iz hrbta na trebuh se ne obrne,tko na en in drugi bok in pol po nogicah grabi,  oz. enkrat mu je uspelo, ko sem mu zgornji del podložla, da sem mu nos posesalauser posted image in on hop! na trebuhuser posted image ko je pa na trebuhu, oz. ko ga pač dam kravce past, se pa obrne na hrbet, ko se naveličauser posted image se mi zdi da je bla ula motorično bolj naprednauser posted image je pri 3m že kar konkretno prijemala stvari, noge, igračke, se obračala. neo ne tolk, oz. gre počasnej. po moje je v zamudi, ker je prvi mesec in pol sam prespaluser posted image ula ni pa praktično nč spala... pa ula je bla skoz na tleh in je migala in se obračala, neo pa ne more bit, ker je zarad ule v življenjski nevarnostiuser posted image tko ga mam skoz po rokah, pa v jajčko ga odlagam in na kavč, k je mehek, to pa za motorični razvoj ni glih vzpodbudnouser posted image no, zdej k je ula v vrtcu, je boljš, ga dam na tla in to, sam sma pa zunej dost, je pa spet v vozu in spiuser posted image no bomo vidl kaj bo...sej men je glavno da razvoj pravilno poteka, da gre lepo po vrsti, tko kt more, če je mal z zamudo, pa nč hudga. pač ne bo prvi na vasiuser posted image se ne bom od zavisti požrla, ker sosedov pa že pri 9ih mescih maraton teče in prasca in pol pojeuser posted image

ula in lubi sta šla na teren, midva pa ne vem....a biuser posted image mam kr slabo vest, ker se mi ne ljubi it ven, ko skoz jamram zarad vremenauser posted image sam sm res tooooolk zmatrana....

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2274
9.4.2009 16:40:38   
mimi30
zdejle tamle na kavču leži, mislim da bo vsač cajt zaspaluser posted image večkrat tko sam od sebe zaspi, kar je men zlo všečuser posted image ni treba nič, pa zaspi. ula ni v teh 20ih mesec menda nikol sama zaspalauser posted image groza....user posted image

ulla, Nejc je tudi večkrat tako sam zaspal in v posteljici tudi....tamiceni pa še ni uspelo...da ni ki to domena ženskuser posted image user posted image ...dokler nisem nje dobila sem mislila, da sem Nejca tak vzgojilauser posted image .

midve sva bili dopoldan v mestu...na začetku poti zaspala....mami na kavo ona pa na rokeuser posted image ...mami v h&m ona v user posted image in na roke - težave minileuser posted image ...potem proti domu ona v vozičku v user posted image ....se ustavima, podojiva, zaspi...po 2min v vozičku v jok...poiščeva primerno mesto se 2min doji in zaspiuser posted image ...preložim v voziček po 2min v user posted image ...na zizo zaspi v 2min...počakam 10min odložim v voziček in veselo vozičkava do špecerije, da nabavima za kosilo...stopiva not in v user posted image in na roke - težave minejouser posted image user posted image ....    veselo, ne?

je bila danes oblečena v rjavo majčko s čisto svetlo roza napisom in rjave hlače z enako roza črtami (vglavnem roza zgleda skor kot bela) ... tri osebe so jo nagovorile v moškem spolu user posted image

poderemo rekord - cel teden vrtca brez bolezniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je čudežuser posted image

ulla user posted image user posted image nam bo tudi zgleda uspelo....so takoj v pon., ko sem prišla po Nejca povedali, da jih ima enih par visoko vročino in da so zjutraj enega domov poslali, ker ima vodene koze....nabavla sem tudi en naraven sirup za večanje odpornosti (izvlečki ameriškega slamnika,...) in smo ga ta teden začeli dajatuser posted image

Včeraj je bila ful štala, ker mi je na ljubljanski obvoznici na avtu počil amortizer in je potem razneslo prednjo gumo,

soncnica uf to pa je smola. In kaj se dogaja potem z avtom, kako ga obvladaš? Tega je mene vedno strah.
Nea držim pesti, da bo z ledvičkami vse redu user posted image user posted image in super za napredek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.