Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 9.4.2009 16:54:48
|
|
|
|
Ploha
|
pri nas se še nič ne obrača , dobr iz boka na hrbet gre, sam ne to da bi sama šla, to kr pade zvezdica: brez skrbi, nism skoraj nič zapravla, ja lahko greva 1x po lj mal nabavlat, loh greva že pred srečanjem,...a maš kakšen dan tak, povej kdaj ti paše,...(p.s. sm dobla 2 porodniški )
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 9.4.2009 17:01:16
|
|
|
|
Ploha
|
PAJO: bog ve, kdaj bi jo dobila, če ne bi moja mami dons bla mal razkačena in poklicala na CSD in jih napiz*** u kaj sm pa zdej nardila, črke sm povečala, da so tolk velike da komaj vidm brat, poveča se na CTRL + zvezdica oz. plus, kako pa pomanjšam?????
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 9.4.2009 17:02:53
|
|
|
|
Ploha
|
sm že zrihtala, sm tolk cajta tipkala pa prtiskala da sm ugotovila, ctrl pa un kurzor na miški
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 9.4.2009 18:32:20
|
|
|
|
kiara24
|
No jaz sem pa mislila, da ne bom dobila otroških dokladov, pa jih bom čist mal, ampak nekaj pa je. Pri nas se iz hrbta sama spravi na trebušček, to ni blema jo je fajn gledat k to dela. kontra ji pa še ni ratalo, upam da ji bo kmalu. Nogice samo dviguje, pa ritko tudi, prime jih pa še ne. Glavico mislim, da že kar fajn oblada. Ali je kateri že začel malček dvigovat zg.del telesa, naša je tako kot bi se hotela pobrati ful dvigne zg. del. Mi pa nismo mogli ven ker se je ful uscalo, bomo šli pa sedaj ven malo na sprehod, pol pa se kopat in spat . Upam, da bo danes lažje zaspala, kot včeraj.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 9.4.2009 18:33:47
|
|
|
|
Soncnica
|
Hoj! Pri nas se obrne z boka na hrbet (zelo rada spi na hrbtu), al pa z boka na trebuh, ne zna pa se obrnit, če leži na hrbtu al pa na trebuščku. Za nogice se še ne prijemlje, v bistvu še ni pogruntala za kaj ima rokice . Če jo dam v igralni center ful gleda igračke, ki se premikajo al pa posluša zvoke Mimi30 ko poči guma avto začne zanašat sem in tja. Sem bila presenečena, ker sem vedno mislila, da ful poči, ko raznese gumo, pa v resnici sploh ni tako zelo glasno počilo. Približno tako, kot včasih komu poči v auspuhu. Zdej mam še eno šofersko izkušnjo več... Ulla te čist razumem, da si zmatrana. Tut jaz imam slabo vest; celo zimo smo komaj čakali, da bo lepo vreme, zdej se mi pa sploh ne da tolk hodit. Na dan hodim mogoče eno uro al pa uro in pol maksimalno, ostali čas sva pa lepo pred hišo.. lp
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 9.4.2009 19:48:40
|
|
|
|
Ploha
|
Meta pri 2 mescih
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 9.4.2009 20:11:41
|
|
|
|
krtekxx
|
Avtodom: mamo svojega, s klimo, j, pa še bolj pomembno - z ogrevanjem.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 9.4.2009 21:22:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
e ne bom od zavisti požrla, ker sosedov pa že pri 9ih mescih maraton teče in prasca in pol pojeuser posted image kake ti streljaš Ja, vem kako je to, če en skoz laufa okol po bajti . Sam naš mali jevseen starejši pa ga dresiramo in ve kako stvari stojijo. je bila danes oblečena v rjavo majčko s čisto svetlo roza napisom in rjave hlače z enako roza črtami (vglavnem roza zgleda skor kot bela) ... tri osebe so jo nagovorile v moškem spolu tole je cel smeh... Drgača pa tole na 2 minuti vem, da v realnosti ni niti najmanj smešno ampak ko bereš si predstavljaš drgač... zvezdica: brez skrbi, nism skoraj nič zapravla, ja lahko greva 1x po lj mal nabavlat, loh greva že pred srečanjem,...a maš kakšen dan tak, povej kdaj ti paše,...(p.s. sm dobla 2 porodniški ) boš dvojno zapravljala. Ja komot plohca, čak da mi mastercard sprostijo...sej veste za vse ostalo je mastercard META je pa taka pupika No jaz sem pa mislila, da ne bom dobila user posted image otroških dokladov, pa jih bom čist mal, ampak nekaj pa je.user posted image draga moja kiara, sam da je, mi imamo itak najnižjo. Vrtec bom pa celo plačevala 40 %, ne morem verjet, ker sem bila v 6pl razredu prej, enkrat celo v 7...mater jim lopovsko, no zdaj k mamo še tamalga pa so nas v 4 vrgli bom nalepla eno patrikovo... sam mal
|
|
RE: Januarski sončki 2009 9.4.2009 21:26:09
|
|
|
|
Zvezdica
|
ekola, tale od danes...se vidi, da je sit
|
|
RE: Januarski sončki 2009 9.4.2009 21:27:52
|
|
|
|
barba
|
Ojla, mi smo danes malo praznovali. Šli smo na kosilo in sladoled. Danes praznujemo kar trije: Meta svoj 3.RD, midva z možem pa 4. obletnico poroke. Smo se res imeli fajn. Ploha - tvoja Meta je tko cortkana Naš Tine se tud nč ne obrača, no edino ko pase kravice se čez neki časa prevrne na bok in pol na hrbet. To je pa tud vse. Svojih nog še ni odkril. Trenutno so najbolj zanimive roke. Je prav smešen ko gruli v roke, pol se pa poč. Dojenje in kg - bi bla vesela, če bi šlo kej samo od sebe dol, pa kar noče Ulla - super za šivanje . Men je šivanje prav relaksacija. IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 joj kok se je mali usrau grem ga urihtat čunek mičken Mi smo dons tam v gostilni sedel in čakal, da nas postrežejo. Ko je natakar prnesu hrano pa je mali 3x tako glasno nakidal v plenico , da so se pri sosednji mizi začel nazaj obračat. No, Tine je potem lepo zaspal, sam smrdel je pa ful. Joj, mazanje obraza je za Tineta nočna mora. Čist živčnega faše in se dere ko sraka. V trenutku, ko ga neham mazat utihne. Ga mažem z eno Johnson kremo za obraz. IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx mož pa komplicira user posted image in je pač taka odločitev Financminister, kaj? Ma saj je res drago takole nekam odletet. Moj je zrihtal avtodom za vseh 5, tako, da bomo, kamor bomo že šli, hišo kar s sabo peljali. Upam, da čimvečkrat. Sploh ni problem pr financah. Skrbi ga kako bo z obema na letalu in kaj bo Tine jedel, če se takrat nebo več dojil. Drugo sploh ni problem. IZVIRNO SPOROČILO: niia Tiste ki ih imate še v koški oz. zibkah kdaj jih boste prestavile v posteljico? Naša zibka mu je še prav. Verjetno bom imela Tineta v zibki še ene 2 meseca. Če se prav spomnim od Mete sem jo imela noter nekje do 5-ih mesecev. Pol je bo pa že kar tesno. mimi30 - men je tud poznano tole nagovarjanje v moškem spolu. Zadnjič greva z Meto v trgovino pa pravi ena mama poglej kako fantek lepo hodi. Tamala je imela rutko na glavi, roza majico, kavbojke, pa še uhane ma. Grem še mal na kavč ... jutr morem potico pečt, jajca barvat, ...
|
|
RE: Januarski sončki 2009 9.4.2009 23:06:43
|
|
|
|
Zvezdica
|
Barba...a meta ma dons RD? Zakaj sem pa jast tortice zadnjič lepla? No pol pa ziher še eno pripravim sam za meto http://
|
|
RE: Januarski sončki 2009 9.4.2009 23:19:35
|
|
|
|
Zvezdica
|
spet nikjer nobene...grem pa spat. nočka
|
|
RE: Januarski sončki 2009 10.4.2009 7:15:03
|
|
|
|
VRTNICA84
|
ojla! Kako ste kaj? Kaj ste veliko zunaj na sprehodu sedaj, ko je zunaj lepi sonček? Sploh nimam časa za računalnik. Naša mala je prava navihanka.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 10.4.2009 7:20:38
|
|
|
|
VRTNICA84
|
To je naša pikica...........
|
|
RE: Januarski sončki 2009 10.4.2009 7:22:10
|
|
|
|
VRTNICA84
|
To je naša pupa.... poglejte si jo v albumu, če želite.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 10.4.2009 7:46:50
|
|
|
|
krtekxx
|
Skrbi ga kako bo z obema user posted image na letalu in kaj bo Tine jedel, če se takrat nebo več dojil. Reči mu naj vpraša kako kolegico v službi, našo skupno znanko, kako to zgleda. Menda je fajn, če na letalu dojiš zaradi izravnavanja pritiska v ušesih pri dojenčku. Uni so šli z letalom na Djerbo in je menda bilo fantastično.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 10.4.2009 8:20:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ploha pa zvezdica kok sta luštna zvezdica kaj pa kakšna od našga tamladga pa vrtnica fajne, luštne slikce no evo, že žnari grem gledat kaj bi rad, pridm še pol kej
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 10.4.2009 8:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, tkole se naša big sister umetniško izraža tkole pa televizijo gleda si je iz balkona prnesla škaf za cunje, pa dudo je nekje staknla, ji je ful interesantna zdej, k jo majo vsi v vrtcu, pa menda skoz teži - uva dudo tud ma pa še sine...tko je dobre volje zjutri
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 10.4.2009 8:46:43
|
|
|
|
Zvezdica
|
ploha pa zvezdicauser posted image user posted image user posted image user posted image kok sta luštnauser posted image zvezdica kaj pa kakšna od našga tamladgauser posted image nalepim kako kasneje, da boš vidla zeta kako lepo napreduje . Zaj moram nahranit mladička, pa čakat serviserja. Vam povem, da je tale strojelom pri zavarovanju zakon. Pred dvema mesecema sem po nesreči razbila zaslon na macu, dobila povrnjen. Zdaj mi bodo povrnili stroške za popravilo. ma to je zakon. Res. grem dojit :)
|
|
RE: Januarski sončki 2009 10.4.2009 8:50:24
|
|
|
|
Zvezdica
|
tkole pa televizijo gledauser posted image si je iz balkona prnesla škaf za cunje, pa dudo je nekje staknla, ji je ful interesantna zdej, k jo majo vsi v vrtcu, pa menda skoz teži - uva dudo tud mauser posted image naš je pa v šparovi škatli sedel. pr vseh igračah in poganjalcih, smo se največ igrali v škatli, pa vsak teden ej dobil novo. Še zdaj se spomnim veselja zarad sesalca in škatle. Prva beseda zjutri je bla SALC
|
|
RE: Januarski sončki 2009 10.4.2009 8:51:19
|
|
|
|
Zvezdica
|
pa še sine...tko je dobre volje zjutriuser posted image user posted image a niso cukrčki no... tko dobrovoljni. Vrtnica, luštna pupika
|
|
RE: Januarski sončki 2009 10.4.2009 10:06:00
|
|
|
|
kiara24
|
jutro, kako smo kaj? Evo kavica za vse . Upam, da ste preživeli lepo mirno nočko. mi smo jo spali od 22tih pa skoraj do 7mih, sedaj sva na zizi, pol greva pa ven. Dajte mi povedat ali se vaši malčki kaj kregajo v vozičku, jaz sem včeraj ugotovila zakaj, ker ji je tolk vroče, sem parkrat preverila in se res kuha v njem, če tako pogledam. Pa nimam več kože notri, nič ni več čez dan pokirata, ful je mal napravljena ali ima katera kak predlog? Vidim, da limate slikice, ful kjut res so tile januarčki . Bom jaz tud kakšno.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 10.4.2009 10:22:03
|
|
|
|
kiara24
|
evo našo lepotičko,kako se igra v igralnem centru
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 10.4.2009 10:28:24
|
|
|
|
snikolina
|
Hei Najprej naj povem, kako prelepe slikice z otročki!!! Anže pa se prekucne iz boka na hrbet in boka na trebuh-nazaj mu še ne gre , se tudi veliko na glas smeji in se tudi že pogovarja. Blagor se tistim, ki vam prespijo celo noč, mi še vedno dojimo okoli 2 zjutraj in 5 ali 6. Je pravi jedec, mislim, da je že čez 7 kg. v dolžino pa se mi zdi, da se je malo ustavilo. Bomo vidli 21.4., ko imava 3 posvetovalnico. A ga bodo zdaj že kaj cepili? Pa za rota virus ga bom tudi dala. Kiara naš v vozičku veselo gruli, se smeje in včasih še zaspi. Krega se pa ne. Pa uno košaro sem dala ven, moram sprobat kako bo brez, naklon pa bom še malo pustila vodoravno. Saj ga še ne moti. A potlej srečanje 20.4. ob 11h na Trojanah???
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.