Anonimen
|
kiara zdej so glih tolk stari, da tiste, k jih zvija, zdej najbolj revčki so....bo pa počas boljš, tam po tretjem mescu bi se nej ti krčki čist umirili... zvezdica sej vem da maste vi sam pampers pa še kdo verjetno, zato sm se pa vnaprej opravičla jst morm pa mal pospravt, sem posesala, zdej grem še pomit, ven bova šla popoldan, čeprov me vleče, sam kaj, ko je tak svinjak morm žrtvovat en sprehod pa v spalnici morm plac narest, sma šla včeri iskat uno omaro za šivalni stroj moj sicer neki jamra da je grda in da zdej bo pa mogu to gledat v spalnci....sm mu rekla da nau nč gledu, spi naj pa bo pa ni take sile, je zlo lepo ohranjena, pa take svetle barve, je pa res stara in tko kt so včasih z unim furnirjem vse oblačli...pač grda je no tko da bom une samolepilne tapete nabavla eno rolo in jo mal polepla pa bo da ne bo lubi mel kakih mor zarad tega sem pa zašila zavese za v otroško ful fajn, sam zdej morm še un trak kupit, da ga prišijem in jih lohk obesim pa k sem mela en tak tanek, oranžen frotir, sem si urezala pižamo, ful bo fajna, sam sešit jo še morm uglevnem ful sem vesela da mam stroj končno tko da mimi taužnkrat, ma kaj tažunkrat, miljaužnkrat hvala aja, pa še to...sma šla kt sem rekla uno omaro iskat včeri...in je una rekla nej pridema po sedmi...spravim ulo spat, neseva tašči bejbisiter, neota sva vzela zravn in greva....in zdej, ula se res zbuja ponoči kar naprej, ampak NIKOLI se ne zbudi do polnoči..res NIKOLI!!! po polnoči ga pa serje, to pa ja...in tašči lepo naročva, naj NE hodi, če se ne bo zbudila, tud če kej kr tko zacmevka al kej, naj NE hodi gor, k bejbisiter se oglaša, že če se mal bolj premetuje, ni pa to razlog za ukrepanje...in kaj? prideva domov in tašča v sobi pri uli češ da se je zbudila AAAAAAAAAAAAAAAAA.kr lasje so mi šli pokonc no.....k to je zmeri tko, ma nikol se ne zbudi, al takrat ko njo prosva, se pa bo pa isto kadar je doma in jo dam popoldan spat....zmeri spi isto dolgo, če jo dam spat ob 11, spi do 1ih, če jo dam ob 11:30, spi do pol dveh itd.2 ure spi vedno. in dava ulo spat ob 11, greva v trgovino, prideva ob 12ih nazaj in ula pokonci ker da se je zbudila, 1 uro prej kot ponavadi? ma daaaaaaaj....kolk me razpizdi, ne morm povedat no nikol ji ne bo kapnlo zgleda, ma to je res slabš kt otrok...
|