|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
7.4.2009 10:05:17   
Anonimen
ploha obojemuuser posted image

blato je blo tako verjetno zarad donata...

mah, sj vem da nis ti krivauser posted image pa nč slabga ne mislim....sam tolk me razkuri, k to zdravstveno osebje je včasih kr nekiuser posted image

eh, sj bo bolšuser posted image grem vn zdejuser posted image

sm se pa spomnla na med. sestro, k je moji bivši tašči pri zaprtju svetovala, da nej ma na sekretu trdo žajfo in nož in ko ne bo mogla srat, nej si reže koščke žajfe in si jh da v rituser posted image da ona tko dela in da definitivno pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image sej ne veš kva bi si mislu....

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2201
7.4.2009 10:11:30   
Soncnica
Hoj punce!

Mi smo danes tudi fajn spali. Jaša že itak celo noč prespi, če se pa ponoči zbudi, pa pride k nama v spalnico in spimo naprej. Tamalčka je včeraj zaspala ob pol enajstih, potem je jedla ob pol dveh in nato šele ob šestih user posted image

Včeraj smo izkoristili dan in smo ostali zunaj do sedmih user posted image Edina težava je, da zdej Jaša hodi spat šele med deveto in deseto, pol je pa zjutraj čist hin, ko mora vstat za vrtec user posted image

Zvezdica upam, da bo tvoj hrbet čimprej ok

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

đizs nouser posted image jst bi jo vprašala če seb tud putr v rit tiščiuser posted image
user posted image user posted image user posted image Ni kej Ulla, good point!

Glede zaprtja se čisto strinjam s Krtekxx

Trenutno uporabljamo pleničke Huggies (4-9 kg). Smo sprobali že Pamperske, Babylove in Huggies, pa moram reči, da so zmagale Babylove user posted image , ker so tako mehke. Naslednje so na vrsti pleničke Alana (DM), ki so neka bio varianta.

glede osebnih dokumentov - potni list

Krtekxx a greste na avion? Mene je ful mikal Kos, ampak ne upamo, ker je otok in se mal bojim kako je z zdravniško oskrbo. Smo imeli v turčiji ful slabe izkušnje, pa smo bili na celini. Tako, da gremo letos na Hrvaško, naslednje leto pa ziher kam v tujino

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
7.4.2009 10:19:45   
OLjica
ojla punce,

no mi smo bolj slabo spali, non stop se je zbujal injokal.mogoče zaradi pikice, ki smo jo včeraj dobili. včeraj smo imeli posvetovalnico in cepljenje.mislila sem, da bo ful jokcal pa sploh ni, drugače vse bp. v pet smo napolnili 3mesuser posted image pa ronjina lejla tudi

men se zdi, da ko mamo obiske, da po tem je mali zelo nemiren. kaj mislite, a je možno?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
7.4.2009 10:42:46   
snikolina
Helja, bejbe, kako smo??

Včeraj sem bila pri G, mi je vzela bris in naredila UZ. Notri vse okuser posted image user posted image Novo nosečnost priporoča čez eno leto, še gruntam al sploh bo al neuser posted image

No, kontracepcija-sem kar raje injekcijo vzela, ki drži 3 mesece in potem spet pridem po novo. Do otrokovega 6 meseca je brezplačno potem pa vsake 3 mesece slabih 15 eur. Lahko prekinem in grem na tabletke kadar koli. Se mi je zdela ta varianta še najboljša. Kaj pravite?
Anže trenutno debatira sam s sabo. Je ful hecen; če ga ne gledam, se začne dret. RAZVAJEN!! Okoli 12h greva malo ven.

Aja, pleničke-pampers new baby 3

< Sporočilo je popravil snikolina -- 7.4.2009 10:43:40 >

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
7.4.2009 10:55:40   
Nea
Hojla!

Pečem palačinke in surfam RR... a ni to multitasking user posted image

Oljica - seveda da je možno. Mi smo predprejšnji vikend imeli obiske, ki so ostali ceo dan. Za Erika in otroke sploh nisva imela časa kot ponavadi in zaradi tega Erik sploh ni spal. Ves čas je bil nemiren.
Spomnim se ko je Ema bila dojenček, kadarkoli bi prišla prijateljica z možem ta mala se je jokala dokler nista šla domov. Še danes mi ni jasno zakaj. user posted image  Enako je bilo ko smo mi bili pri njih na obisku. Dretje brez konca. 

Erik je nocoj super spal tako, da sem še jaz spočita.

Glede na to, da Erik že ima okoli 6kg mu že nekaj časa kupujem pamperske 3.  Št 2 mu je bila preozka in je drekec vedno bežal ven. S trojko pa je ok.

Glede na to da živimo v tujini smo že dali delat potni list.

Danes smo dobili odločbo za jasli. Sprejet bo februarja naslednje leto, jaz bom takrat šla za 4 ure delat. Enako sem naredila z Emo in Laro.
Tukaj je placa v jaslih zelo malo in če imaš namen otroka dat v vrtec ga moraš eno leto vnaprej prijavit.
Kaj pa ostale, a greste po enem letu nazaj v službo?

Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
7.4.2009 11:01:16   
Ploha
ulla: nekdo, nam povedala kdo, ker lahko kdo od poznanih tole bere, no ta nekdo mi je svetoval žajfo, na kar seveda nism pristala in temu človeku nikakor nism mogla dopovedat da ne, no za donat in putr res nism vedla, ker je le vms ( višja med. sestra) sem pač zaupala,...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
7.4.2009 11:02:55   
Ploha
snikolina: midva načrtujeva novo nosečnost drugo leto,...upam da bo šlo tko hitr kot zdej, ko sem v 1 zanosila,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
7.4.2009 11:07:34   
kiara24
ojla

tudi mi smo spali super, zaspala je okrog 22tih in spala do pol šestih zjutraj. pa do pol devetih pol pa se je zbudila ob 10tih. sedaj bova šli pa ven na šetnjo. So pa revčki ful zmatrani k so tolk zunaj, a ne?user posted image

Hvala za odgovorje za pleničke, tudi jaz mislim, da bom mogla it na  3.

Hvala ulla, da si povedala zakaj ne donata. Če mene vpr. bi dala raj sladkane kamilice! Če je pa res zaprta, bi bilo pa še bolje da tudi ti malček spremeniš prehranouser posted image . Če se bo to ponavljalo pa je najbolje da grev do P. To je moje mnenje.

Uživajte v sončku.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
7.4.2009 11:16:34   
Anonimen
Hvala ulla, da si povedala zakaj ne donata.

a sm povedlauser posted image sej najbrž nismuser posted image user posted image

mah ne vem....sej načeloma je donat kul, sam za večje otročke, k že jejo kej drujga in nimajo več tolk občutljivih prebavil. pa tud ne pogret, ampak samo zvetren, da stoji čez noč, sobna temp. k jim res lohk štalo nardi po bušiju...sploh pred tretjim mescem, k še majo res čist nerazvita prebavila.

ploha ma sj vem, čuda enih nasvetov dobiš, svašta, pa morš res bit kr umetnik, da furaš med njimiuser posted image sploh če jh dajejo strokovne osebe...eh...

midva sma že nazaj, je tolk vroče, da ni blo za zdržat....user posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2209
7.4.2009 12:48:09   
Zvezdica

Krtekxx a greste na avion? Mene je ful mikal Kos, ampak ne upamo, ker je otok in se mal bojim kako je z zdravniško oskrbo. Smo imeli v turčiji ful slabe izkušnje, pa smo bili na celini. Tako, da gremo letos na Hrvaško, naslednje leto pa ziher kam v tujino

Mi gremo na kos, pa sem že enkrat pisala o tem. Jast mislim takole, da itak ne bo nič, če pa že kaj bo imajo tud tam zdravnike. Če ne tud oni ne bi živeliuser posted image user posted image user posted image . Je pa najboljš it tja kjer se boš najbolj počutil.

i belive i can fly....

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
7.4.2009 12:51:05   
kiara24
no midve sva tudi nazaj ker je treba jesta pa D vitamin vzet. sem se skoraj skuhala zunaj po soncu eno uro in pol sva hodili k puran sem v glavo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja že prej sem hotla vpr. ali je kakšna povezava z D vita. ker mi, od takrat naprej kakamo enkrat tedenskouser posted image , ampak je blato normalno.

grem mal na kavč tolk časa da pojeva pol bom pa počasi naštimala za kosilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
7.4.2009 14:41:14   
krtekxx
Krtekxx a greste na avion?

Letos ne, rata kar malo drago za 2 odrasla, 2 otroka in enega dojenčka. Drugo leto pa...upam da.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
7.4.2009 16:33:09   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Niia, punce so mi povedale da se to v tisti štacuni kupi C&A, mislim, da sem prav napisala. In sem jih res dobila. Pa tud v Pikapolonici jih imajo.

Najboljše tetra, kar sem jih jaz videla (in kupila), pa še najcenejše, so v IKEI - v paketu ena bela, 2 potiskani - 3 EUR.

Živjo!
Ne spadam med vas, pa vseeno vas rada prebiram kdaj pa kdaj. Upam, da niste jezne.
Spremljam, kako se razvijajo vaši user posted image pri približno 3 mes, da bom vedla, kaj lahko pričakujem septembra, ko bo naš user posted image star 3 mes; če se bo obnesel dopust na morju.
krtekxx in ostale,...tele tetra pleničke od Ikee,...jaz sem jih nabavila 6 paketov, modro in rdeče pakiranih. Pa me zanima, če jih uporabljate samo za podiranje kupčka, kot podlogo,...ali jih je katera tudi uporabljala za široko povijanje? Mislim da so dimenzije 70x70...tako kot ToTo navadne tetra bele pleničke, ane?
Ker imam teh kar nekaj, pol nebi tolk drugih kupovala, če bojo te vredu. user posted image
Poslikane tetra imajo tudi v Millerju, jaz sem jih tam tudi nekaj kupila. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
7.4.2009 17:47:57   
krtekxx
li jih je katera tudi uporabljala za široko povijanje? Mislim da so dimenzije 70x70...tako kot ToTo navadne tetra bele pleničke, ane?

Jaz jih imam za podiranje kupčka, za v voziček, za pod glavo v posteljici...ne vem kako se obnesejo za široko povijanje, ker uporabljam racmanke in to ni potrebno.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
7.4.2009 21:07:58   
mimi30
Kakšne so te blazince...kje se to dobi mImi, ker mene res boli hrbet. Ni konstantna bolečina, me pa zagrabi ko se sklonim tko da kosmodisk je itak naročen...ga že čakamuser posted image

zvezdica, tašča pravi, da je kupila v top shopu. Poglej v kateri od trgovin, ki prodajajo izdelke iz TV reklam.
Če bi vadla doma, bom kje snela kako jogo pa ti jo zapečem, pa pošljem, a v redu?

zvezdica to bi bilo super. Hvala. Včasih sem hodla na organizirano vadbo joge in je bilo prav fajn...samo zdaj se pa nikakor ne spravimuser posted image .

men se zdi, da ko mamo obiske, da po tem je mali zelo nemiren. kaj mislite, a je možno?

Oljica, seveda je možno. Našo tudi gužva čist vrže...nikakor ji ne paše...od vznemirjenja v nedeljo je imela še v pon čisto zdrman ritem in ni skor nič spala user posted image ...danes je že na stari poti user posted image

Kaj pa ostale, a greste po enem letu nazaj v službo?

Nea, jaz grem in se nič ne veselim. Imam tako živčno službouser posted image ...že po prvi porodniški me je po prihodu nazaj velikokrat vrgla iz tira...potem pa dobiš trdo kožo, hormoni se nazaj ustalijo in kar gre.

.ali jih je katera tudi uporabljala za široko povijanje? Mislim da so dimenzije 70x70...tako kot ToTo navadne tetra bele pleničke, ane?

pokica jaz jih sicer nisem uporabljala za široko povijanje ampak, če jih lahko v širino zložiš tako kot tiste običajne dimenzije potem ni problema...bolj pomembno je kak široko so zložene in majnkoliko gredo spredaj in zadaj daleč.

Naša malecka je bila danes ful pridna. Zjutraj je lepo še eno rundo odspala, potem sva se malo pogovarjali in igrali...potem sem šla po eno darilo in ga izročit in je bila skoz zraven mene in je spala...potem je jedla, kakšno urco bedela, jaz sem zraven likala in se pogovarjala z njo.... ko sta ati in Nejc prišla domov smo šli na sprehod in zdaj je pred pol ure zaspala...samo, da bi bila še noč o.k.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 22:07:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2216
7.4.2009 22:27:12   
OLjica
mimi,pokica točno tako, danes je bil tudi nemiren, prejle je zaspal in upam da bo mirna noč. trenutno se učim,mam jutri ustni izpit,upam da sem nardila pisnegauser posted image

kar se tiče plenic, uporabljamo simple dry iz millerja, ful dobre. dm-ove bio plenice men niso všeč, preveč papirnate. so pa dobre tudi lumpije.

kje naj dobim kakšne lepe in udobne copate za malega? razen pikapolonice, v baby centru mi nč ni všeč

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
7.4.2009 22:33:46   
OLjica
niia, cepili smo se proti tetanusu, davici...proti rota virusu pa ne.

v službo grem jan 2010.mam pa tudi tako stresno delouser posted image  
jaz bom dala delat potni list

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
7.4.2009 23:19:16   
Zvezdica
no ko je tako lepo vreme se cel dan furamo uzuni. Danes me je tako sonce opeklo, da ko sme se tuširala se mi je prav poznal obris od majic

ravno ugotavljam da sem rdeča po dekolteju...še nikol nisem bila rdeča user posted image

zvezdica to bi bilo super. Hvala. Včasih sem hodla na organizirano vadbo joge in je bilo prav fajn...samo zdaj se pa nikakor ne spravimuser posted image

poiščem, zapečem in pošljem, ok?

grem zlikat do konca.
Smo bli ves dan zunaj, pa sem se namenila to nardit. Zdaj pa počas zaključujem.

Nočko

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
8.4.2009 7:30:16   
PAJO
dobro jutro

kako ste,ste se naspal?mi smo se ,no žana še spi od včerej od 21.user posted image

drugač smo pa velik zunej zdej ko je tak vreme.res dobr.

sploh več ne vem kako jo nej oblečemuser posted image

kaj kuhate danes?vsakodnevno vprašanje....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
8.4.2009 8:03:13   
krtekxx

Zelo možno, sploh če doma drugače nimate preveč hrupno.

Služba: jaz nameravam septembra začet delat po 1 dan/teden, oktobra 2 dni/teden itn. Tako, da bi imela nekaj dni v rezervi za 2010 - oz. da bi delala še ene pol leta v 2010 le po ene 3 dni na teden. Sicer pa, glede na 3 otroke, razmišljam o skrajšanem delovnem času. Ma ni tako simple zvozit 3 otroke v jasli, vrtec, šolo in biti iz gorenjske prestolnice pred gužvo v Lj, potem 8 ur delati in biti ob spodobni uri spet v vseh treh varstveno-vzgojnih inštitucijah in pobrat otroke, pa potem vzgajat, kuhat, prat, pomivat in še kaj zase narest.

Spanje: že 2 dni spi od 10h do 7h brez vmesnega dojenja. A misli katera, da je to mogoče zaradi tega, ker ima sedaj zaradi cepljenja proto ROTA navadno pleničko in ji ta pač da občutek suhosti?

Dojenje ponoči: lepo prosim, naj mi katera, ki kaj več ve o tem pove, ali je res tako, da če spustiš nočno dojenje, potem počasi mleka zmanjka? Ali  je katera, ki doji, nočni obrok že spustila? Meni to patronažna skozi govori namreč.

Včeraj zvečer sem ob 9h na 1-ki gledala uno oddajo o neplodnosti in ker je bila posneta v večini na Odd. za reprodukcijo, sem se spomnila kako je bilo leto dni nazaj...

Dojenje in kg
: a se kateri zdi, da je začela sedaj kaj hujšati..jaz imam sedaj -2 kg kot ponavadi, pa mi (ne se smejat) to ni preveč všeč. In nisem prepričana, če lahko pojem več, kot pojem.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
8.4.2009 8:40:20   
PAJO
no nasa žana je vstala ob 8,zdej je že pojedla...
jz moram cunje obesit...res je že sonček,fulll lepo.

lep dan vam želim ,uživejte maximalno......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
8.4.2009 9:24:49   
Soncnica
Dobro jutro punce!

Kako ste? Mi smo spali OK. Ob polnoči je jedla, nato ob treh in potem ob pol sedmih.

Glede nočnega dojenja: mislim, da če se čez dan dovolj pogosto dojita, potem ni panike, da bi zmanjkalo mlekca. Ampak ravno iz tega razloga nimam nič proti, če tudi ponoči enkrat do dvakrat jeva. Tako nama nikoli ne zmanjka mleka.

Služba jaz nameravam izkoristit ves dopust za leto 2009 in bom šla v službo v začetku februarja. Seveda mi je fajn bit doma s tamalčko, ampak tudi v službo se bom rada vrnila, ker uživam v tem kar delam.user posted image

OLjica a si za copatke pogledala v Cicibanu?

Obiski: tudi našo punčko obiski vržejo s tira, vidim, da se v bistvu najboljš počuti takrat, ko sva sami, popoldne, ko prideta domov Jaša in moj dragi je že bolj divje. Če gremo pa mi kam na obisk je pa še slabše, ker jo poleg "novih" ljudi zmoti tudi novo okolje... Ampak se bo mogla navadit, ker smo ful leteči in stalno nekje na potiuser posted image

Zvezdica sem imela že izbran hotel na Kosu Club AQius marine resort & Waterpark, pa so me preglasovali in gremo najbrž na Hrvaško v ene klimatizirane hišice. Gremo z enimi prijatli, ki imajo skoraj enako stare otroke in so bili vsi proti Grčiji (tudi moj user posted image ), čeprav sem ful navijala zanjo. Se pa globoko strinjam s tabo glede zdravnikov user posted image , ampak kaj čem, demokracija je demokracija...  

lp

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
8.4.2009 9:42:11   
Ploha
krtekxx: jaz ne dojim ponoči, samo kadar se čez dan ne dojiva dovolj pogosti, mi potem drug dan zmanjkuje mleka, proti večeru, pa to ne zmeraj, občasno, jaz ne zamenjam noči za hranjenje ji dam raj dodatek pa da spiva, kot pa da bi še ponoči vstajala, no way,...dojim eno zizo na podoj, in če ponoči spi, pride na tisto zizo ki sem pred spanjem dojila tudi 12 ur, v teh 12 urah se notri mleka tolk nabere da si malo načrpam, da imam za zvečer da ji dodam, ampak itak noče flaše, tko da mi to ne pomaga kaj dosti, samo če na cucelj od flaše dam kakšno kaplico proti krčem, ki so sladke, potem potegnem,..

zdej greva pa ven

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
8.4.2009 9:58:19   
Anonimen
injekcijo vzela, ki drži 3 mesece in potem spet pridem po novo.

jst sem razmišljala o tem, pa mi jo je odsvetovala. je rekla da je ful problem, če maš kakšno reakcijo al kej, pa ne morš nič, ker le drži 3 mesece....tablete pač prekineš, mireno daš ven, tu pa ne morš nič...pa še nekaj v zvezi z osteoporozo, sice pri mal daljšem jemanju, da je povezano, pa js ko sem bla skor celo leto na brezmlečni dieti in ker že tolk časa dojim, mi jo je tud iz tega vzroka odsvetovala.

kar se plenic tiče, so men definitivno najboljše alana iz dm-a, vedno kupujem te, so sicer res bolj debele od ostalih, ampak ker uporabljam pralne, k so še bolj, mi to ni nek faktor. največji šit od plenice ( se že vnaprej oproščam uporabnicamuser posted image ) so pa definitivno pampersuser posted image sem jih pri uli in zdej tud dobila za darilo kao, pa sem jih mislila že kr tko stran vržtuser posted image sam pol sem jih uporabla vseen, tko, eno do dve na dan, drgač je bla rdeča rit. pa grozno smrdijo, to ne morš verjetuser posted image pa že sam ko jih v roko primem, me zima strese, plastika nikakva, bljakuser posted image u glavnem klump od klumpa, kaj reklama nardi....plus še dejstvo da testirajo na živalihuser posted image

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.