|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
8.4.2009 10:10:51   
kiara24
Dobro jutro,

Mi smo spali super od 22tih pa do 6tih, pol pa do 10tih, zdej pa jemo.user posted image
Včeraj sem pa jokala kot dž, k je Klara tolk user posted image in ji nisem znala pomagat, stiskala sem jo k sebi, jo tolažila, nič ni pomagalo, no pol sem jo pa čisto pokonci dala in je čez čas podrla res tri velike kupe, pol se je pa počasi umirila user posted image , pa ne vem ali je bilo res to to, da jo je tolk tiščalo ali kaj drugega.user posted image kaj mislite? Bil je pa histeričen jok, telesce čisto trdo, nogice tudi...

Ojlica- ti si iz Gorenjske a ne? V Kranju je ena štacuna, če ti bi bilo všeč, samo ne vem kako se ji reče. Je pa prav v mestu, na tisti strani k je Mlečna, če tako gledam v tem sklopu, k je kar nekaj trgovin, jaz sem jih v zadnje videla tam samo nisem mogla ponje. Drugje sploh ni nič pametnega. Če te še kaj več zanima pa povej.

TUdi jaz grem v službo konec januarja 2010, seveda, če me bodo vzeli nazaj  (recesija). mogla bi it decembra samo bom imela še ves dopust!

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
8.4.2009 10:48:50   
Zvezdica
Se pa globoko strinjam s tabo glede zdravnikov user posted image , ampak kaj čem, demokracija je demokracija...

user posted image user posted image user posted image user posted image sam da se maste fajn, pa kjerkoli da bosteuser posted image

največji šit od plenice ( se že vnaprej oproščam uporabnicamuser posted image ) so pa definitivno pampers

user posted image

bemtiš, mi mamo pa sam pampers...ker od vseh dobi rdečo rit. Te alana pa nisem probala. te eko k se dobijo v mullerju so ble kr v redu, sam k je skoz vse oko teklo.

drgač sva bila mi2 z mali že dve urci zunaj, zdaj greva jest, pa potem spet ven. Sva zmenjena za enk kofetek na sončku.

Aja, s čim jim mažete lička?

i belive i can fly....

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
8.4.2009 11:02:46   
Anonimen
kiara zdej so glih tolk stari, da tiste, k jih zvija, zdej najboljuser posted image revčki so....bo pa počas boljš, tam po tretjem mescu bi se nej ti krčki čist umirili...

zvezdica sej vem da maste vi sam pampersuser posted image pa še kdo verjetno, zato sm se pa vnaprej opravičlauser posted image

jst morm pa mal pospravt, sem posesala, zdej grem še pomit, ven bova šla popoldan, čeprov me vleče, sam kaj, ko je tak svinjakuser posted image morm žrtvovat en sprehoduser posted image pa v spalnici morm plac narest, sma šla včeri iskat uno omaro za šivalni strojuser posted image moj sicer neki jamra da je grdauser posted image in da zdej bo pa mogu to gledat v spalnci....sm mu rekla da nau nč gledu, spi naj pa bouser posted image pa ni take sile, je zlo lepo ohranjena, pa take svetle barve, je pa res stara in tko kt so včasih z unim furnirjem vse oblačli...pač grda je nouser posted image tko da bom une samolepilne tapete nabavla eno rolo in jo mal polepla pa bouser posted image da ne bo lubi mel kakih mor zarad tegauser posted image sem pa zašila zavese za v otroškouser posted image ful fajn, sam zdej morm še un trak kupit, da ga prišijem in jih lohk obesimuser posted image pa k sem mela en tak tanek, oranžen frotir, sem si urezala pižamo, ful bo fajna, sam sešit jo še mormuser posted image uglevnem ful sem vesela da mam stroj končnouser posted image tko da mimi taužnkrat, ma kaj tažunkrat, miljaužnkrat hvalauser posted image user posted image user posted image

aja, pa še to...sma šla kt sem rekla uno omaro iskat včeri...in je una rekla nej pridema po sedmi...spravim ulo spat, neseva tašči bejbisiter, neota sva vzela zravn in greva....in zdej, ula se res zbuja ponoči kar naprej, ampak NIKOLI se ne zbudi do polnoči..res NIKOLI!!! po polnoči ga pa serje, to pa ja...in tašči lepo naročva, naj NE hodi, če se ne bo zbudila, tud če kej kr tko zacmevka al kej, naj NE hodi gor, k bejbisiter se oglaša, že če se mal bolj premetuje, ni pa to razlog za ukrepanje...in kaj? prideva domov in tašča v sobi pri uliuser posted image češ da se je zbudilauser posted image AAAAAAAAAAAAAAAAA.kr lasje so mi šli pokonc no.....k to je zmeri tko, ma nikol se ne zbudi, al takrat ko njo prosva, se pa bouser posted image pa isto kadar je doma in jo dam popoldan spat....zmeri spi isto dolgo, če jo dam spat ob 11, spi do 1ih, če jo dam ob 11:30, spi do pol dveh itd.2 ure spi vedno.  in dava ulo spat ob 11, greva v trgovino, prideva ob 12ih nazaj in ula pokonciuser posted image ker da se je zbudila, 1 uro prej kot ponavadi? ma daaaaaaaj....kolk me razpizdi, ne morm povedat nouser posted image nikol ji ne bo kapnlo zgleda, ma to je res slabš kt otrok...

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2228
8.4.2009 11:14:36   
mimi30
Jutro user posted image

poiščem, zapečem in pošljem, ok?

fino, zvezdica user posted image

Dojenje in kg: a se kateri zdi, da je začela sedaj kaj hujšati..jaz imam sedaj -2 kg kot ponavadi, pa mi (ne se smejat) to ni preveč všeč. In nisem prepričana, če lahko pojem več, kot pojem.

krtekxx, jaz nimam nič majn kot prej....še vedno višekuser posted image ....bi bila vesela za tvoje težaveuser posted image ...mogoče pa pridem tudi do tegauser posted image

Ulla super, da si se že spravila šivat in da uživaš. Sem zelo vesela, ko vidim, da ima nekdo tako veselje. Ti samo glej, da boš imela čas za srečanjeuser posted image , da si ne boš preveč naložlauser posted image .

Midve se tudi nisva še nikamor spravili user posted image ....zjutraj ni odspala svoje runde user posted image ....jaz se nisem mogla niti umit, ker je skoz na men in na zizi gor visela....zdajle je malo zadremala in sem si lase umila ....že jočeuser posted image ....nekaj jo napenja, ker ful prdiuser posted image in nikakor ne more spat....imam pa že tudi likalnik vklopljenuser posted image in posesat je trebauser posted image ...z dopoldanskim sprehodom ne bo ničuser posted image , ker potem je treba že kuhat začet.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
8.4.2009 11:32:43   
Anonimen
jaz nimam nič majn kot prej....še vedno višek

mimi ne me v smah spravljatuser posted image kje pa maš ti kak višekuser posted image

joj, enkrt sm najdla eno internetno stran o jogi, maš tud vadbo gor, lohk zravn delaš in vse, sam pojma nimam kaj je že blo touser posted image no, bom mal poguglala, pa če najdem, ti pa prlepim...je bla res fajn stranuser posted image

joj kok se je mali usrauuser posted image grem ga urihtatuser posted image čunek mičkenuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2230
8.4.2009 12:00:26   
Nea
Hojla!

Nocoj smo super spali. Erik od 10 do 3, je papcal in se spet zbudil ob 6ih. To pomeni da sem imela skoraj 8 ur spanja user posted image

Danes nam na obisk pride prijateljica s punčko in sem že spekla mafine. Polovica kosila je že gotova (krompir) potem pa grem kupit še polovico piščančka.

kg - jaz imam še +2kg, ampak se mi zdi da se počasi topijo, ker imam več dela kot prej in non-stop nekaj letim po stopnicah gor in dol tako, da mi telovadbe ne fali. Sicer pa lahko oblečem vse stare hlače. Edino so bluze malo problematične zaradi prsi. Ampak te se tudi počasi vračajo v normalo.
O jej, ko se spomnim kakšne ooogrooomne so bile po porodu user posted image

Zdaj šibam Erika nahranit, pol pa po pupiki v vrtec. Ob pol 1 imajo še nastop za starše.

Fajn bodite,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
8.4.2009 12:06:09   
Anonimen
joj kok mene grize tamaluser posted image user posted image prov stisne dlesni kolker more, vmes pa valjda moja bradavicauser posted image in pol prov tko žveči in gricka...jao....pa bohnedaj da mu vzamemuser posted image

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2232
8.4.2009 12:23:13   
kiara24
no jaz sem pa že iz sprehoda, me je skoraj pobralo isti jok kot včerajuser posted image tako da sem domov klaro nosila voziček pa porivala vmes pa še en grozen klanc user posted image

res ne vem kaj je to sedaj, itak je pa na joški... vročine ni, trbušček mehank...user posted image ne vem mogoče je premalo pojedla.

ulla tudi mene šiplje in grize za bradavicouser posted image ta naj huj je pa to da jo pol kar za seeboj potegne k boli kuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 12:46:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2234
8.4.2009 13:01:33   
pokica_
Hvala punce za odgovore! Super ste! user posted image

Bom še kar en paket tetra navadnih belih kupila za vsak slučaj...tistih od To-to.

Lep sončen dan vsem!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
8.4.2009 13:39:37   
mimi30
mimi ne me v smah spravljatuser posted image kje pa maš ti kak višekuser posted image

ulla, potem sem dobro tistih 6kg viška skrilauser posted image ...moram mojmu rečt: ula je rekla, da nimam viškauser posted image

evo, ko sem končala s pisanjem je zaspala in še kar spiuser posted image ...vmes sem vse zlikala...dala ribo pečt...krompir kuhat...solato otrebla in umila...sesala še pa nisemuser posted image (se mi ni)

Ulla, Nejc je tudi vedno, ko ga je tašča pri nas pazila spal samo eno uro al pa sploh ni hotel it spatuser posted image ...to te ubije....doma in v vrtcu spi tud do 2,5h...aja, tokrat pri njih ji je pa normalno spal...je bila pa smrtna tišina in ona zraven njega ter božat tako dolgo, da zaspi.
Tole izživljanje nad bradavicami jaz tud poznamuser posted image ...imam ravno rdečo črto čez od stiskauser posted image ....punce niso zgleda nič bolj nežneuser posted image

no jaz sem pa že iz sprehoda, me je skoraj pobralo isti jok kot včerajuser posted image tako da sem domov klaro nosila voziček pa porivala vmes pa še en grozen klanc user posted image

kiara, tole protestiranje v vozičku smo mi tudi imeli že pri tavelikem....je bilo samo eno obdobje....navadno ga nismo ven jemali....je kar hitro minilo. Na rokah potem tudi joče?

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
8.4.2009 13:41:22   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Dojenje in kg
: a se kateri zdi, da je začela sedaj kaj hujšati..jaz imam sedaj -2 kg kot ponavadi, pa mi (ne se smejat) to ni preveč všeč. In nisem prepričana, če lahko pojem več, kot pojem.

Men se to zdi. Sam lih basat se pa tud ne morem, če mi ne paše, sploh pa zdej to ne bo možno, ko bo vroče. In sem brala na med.over.net, da je potem ok sokove pit, če rabiš dodatne kalorije, ker 1l je že kar ene 500 kalorij, samo kaj ko je men najbolj voda in me sok sploh ne odžeja.

Ulla, pol pa nisem edina, ki ji pampers smrdijo. Nama je zmanjkal unih milerjevih plenic, pa je šel v DM po Alana, ker to imamo v našem kraju, Mullerja pa ne, samo kaj ko si ni zapomnil, kaj išče user posted image  (pa tud pomoje se mu ni dal iskat) in je vzel pampers (prve, ki jih je videl in so se mu zdele znane). In meni so tako smrdele, user posted image  da jih imava še vedno skoraj cel paket... Sem rekla, da smrdijo, pa so me vsi čudno gledali, še posebno kakšni, ki so prepričani, da tisto, k je v reklamah, je najbolje. user posted image

Ej, punce, kaj naredit, ko pri previjanju v bombažne plenice čmrlji ležijo skor na 45-stopinjskem naklonu? user posted image  Rit nekje zgoraj? A je to kej "nevarno"?

V C&A sem našla bodije na preklop tudi v št. 68 (nikjer drugje jih nimajo, tudi H&M ne - imajo do 62).

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
8.4.2009 13:45:57   
khurde
aja. mažem z weledino kremo za obraz za dojenčke. pa naša babnica SPLOH noče bit v vozičku, samo v slingu, da ven vid... je bila do zdaj samo 1x not... user posted image  ostalo pa 2x tako dretje, da je vse minil... upam, da bo bol, k bo lah tok pokonc, da ven vid.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
8.4.2009 13:53:16   
Anonimen
..moram mojmu rečt: ula je rekla, da nimam viška

a me še nima povn kuferuser posted image no sam men si se čist suha zdelauser posted image lohk pa da se motimuser posted image

jst ne vem kolk mam viška, od zadnjega tehtanja je šlo še neki dol (vidim po cunjah), je pa blo nazadnje 65kguser posted image no, glede na to da sem šla rodit s 77user posted image je to kr ok....sam kje je še 54, kot je blo pred ulouser posted image jezusmarija, to vse skup je 23 kiluser posted image user posted image user posted image   user posted image

khurde a ne nouser posted image že čist suha ubitačno smrdi, da se polula, je pa to smrtnonosna kombinacija...no jst sem jih počas nekak porabla un en paket, sem pač nekak pršla do zaključka, da okolja je isto obremenilno, če jih neuporabljene vržem prečuser posted image lohk bi jih sicer šenkala komu, sam jst sem tak šus, da neki k se men zdi slabo, nimam srca nekomu podturituser posted image tko se mi recimo valja doma kengurujček, k sem ga dobila in nikol uporabla...pa vem da velik jih to uporablja, pa kdo bi ga ziher vzeluser posted image sam men je groza sploh ponudit komu, ker vem da je ful škodljiv za razvoj otrokauser posted image kako leto se mi bo še valjal okoli, pol ga bom pa v kanto zabrisalauser posted image oz. bi ga dala nekomu, k bi mi garantiral, da ga bo uporabljal po 6. mesecuuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2239
8.4.2009 15:07:25   
krtekxx
Plenice Alana iz DM - tudi jaz prisegam poleg racmank na tele.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
8.4.2009 17:13:37   
Ploha
dojenje in kg: moji kilogrami so še vedno na istem ko sem prišla iz P, so obtičali, tko da bom mogla sama to dol spravt user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
8.4.2009 17:30:29   
usica
Pozdrav!

mam vprašanje, kdaj torej se pa lahko da otročka v polsedeč položaj v voziček? moja user posted image je še čist vesela v košari HB!!!!!!! sam tok me zanima.

hvala za morebitne odgovore

moj sonček je prvič zares vzšel 16.01.2009 ob 21.32!!!!!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
8.4.2009 18:06:47   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica

Krtekxx a greste na avion? Mene je ful mikal Kos, ampak ne upamo, ker je otok in se mal bojim kako je z zdravniško oskrbo. Smo imeli v turčiji ful slabe izkušnje, pa smo bili na celini. Tako, da gremo letos na Hrvaško, naslednje leto pa ziher kam v tujino

Mi gremo tud letos na Hrvaško. Jst sem ful za Grčijo in me z otroci sploh ni strah it, mož pa komplicira user posted image  in je pač taka odločitev. Ampak drugo leto gremo pa ziher z avionom.

plenice - pamperske št. 3

Nea - ja, po enem letu bo treba nazaj v službo. Tudi naš Tine bo šel v vrtec, seveda če bo sprejet. Tukaj v Šenčurju je ful velik majhnih otrok in bodo jeseni odprli prizidek vrtca. Glede sprejema je pa 90% ziher, sej je že Meta v vrtcu.
Jaz še nevem, če bom koristila krajši delovnik. Nisem še nč premišljevala v to smer.

Morem nehat ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
8.4.2009 18:38:45   
krtekxx
mož pa komplicira user posted image in je pač taka odločitev

Financminister, kaj? Ma saj je res drago takole nekam odletet. Moj je zrihtal avtodom za vseh 5, tako, da bomo, kamor bomo že šli, hišo kar s sabo peljali. Upam, da čimvečkrat.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
8.4.2009 20:48:41   
L009
mi smo mel dons cepljenje.tok me je blo strah kaj bo pa kok se bo jokala, pa ni nč blo, sam smejala se je pa pogovarjala, niti trzlna niuser posted image .edin zdej je bolj mirna pa usake tok časa mal sitkana, nč resnga.upam da ne bo vročine, P je rekla če je do jutr zjutri ne bo mela pol sploh ne bo mela vročine.
napredujemo pa tut supr, smo na zlati srediniuser posted image .

krtekxx če hočeš ti lahko jst dam svoje odvečne kilograme...user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
8.4.2009 20:54:39   
Ploha
pri nas pa je bila patronažna, smo jo zvagali in se je v 14 dneh zredila za 400g user posted image user posted image , tko da ma zdej 5100 g, iii sem vesela, očitno pri meni dobi dovolj, tak da sem ress vesela,..

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
8.4.2009 20:59:28   
Zvezdica
Ok oba spita...končno.

Patrik je sicer vse dopoldne prespal, potem pa spal na pobroke, sej smo bli skoz zunaj, sam....

zdaj sta ga pa oba sračkala. Aja pa še stroj je crknil - star 2 leti, ravno ven iz garancije. bemti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ker je top loader sem prav slišala ko je boben dol padu, pa drag je bil k hudič. user posted image

nč grem mojmu težit.

nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
8.4.2009 21:00:26   
Zvezdica
pri nas pa je bila patronažna, smo jo zvagali in se je v 14 dneh zredila za 400g user posted image user posted image , tko da ma zdej 5100 g, iii sem vesela, očitno pri meni dobi dovolj, tak da sem ress vesela,..

meta user posted image user posted image user posted image user posted image

Plohca, a smo me kaj dorekle uro srečanja?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
8.4.2009 21:08:22   
Ploha
zvezdica: nismo nč dorekle, se mi zdi da ni kaj zanimanja, mogoče je še predaleč, daj ti povej uro, ker men je vseen,...grem poiskar seznam user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
8.4.2009 21:12:52   
Ploha
srečanje januarčic 20.4

ploha
mimi
zvezdica
snikolina
kiara ??
barba ??

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.