krtekxx
|
men se zdi, da ko mamo obiske, da po tem je mali zelo nemiren. kaj mislite, a je možno? Zelo možno, sploh če doma drugače nimate preveč hrupno. Služba: jaz nameravam septembra začet delat po 1 dan/teden, oktobra 2 dni/teden itn. Tako, da bi imela nekaj dni v rezervi za 2010 - oz. da bi delala še ene pol leta v 2010 le po ene 3 dni na teden. Sicer pa, glede na 3 otroke, razmišljam o skrajšanem delovnem času. Ma ni tako simple zvozit 3 otroke v jasli, vrtec, šolo in biti iz gorenjske prestolnice pred gužvo v Lj, potem 8 ur delati in biti ob spodobni uri spet v vseh treh varstveno-vzgojnih inštitucijah in pobrat otroke, pa potem vzgajat, kuhat, prat, pomivat in še kaj zase narest. Spanje: že 2 dni spi od 10h do 7h brez vmesnega dojenja. A misli katera, da je to mogoče zaradi tega, ker ima sedaj zaradi cepljenja proto ROTA navadno pleničko in ji ta pač da občutek suhosti? Dojenje ponoči: lepo prosim, naj mi katera, ki kaj več ve o tem pove, ali je res tako, da če spustiš nočno dojenje, potem počasi mleka zmanjka? Ali je katera, ki doji, nočni obrok že spustila? Meni to patronažna skozi govori namreč. Včeraj zvečer sem ob 9h na 1-ki gledala uno oddajo o neplodnosti in ker je bila posneta v večini na Odd. za reprodukcijo, sem se spomnila kako je bilo leto dni nazaj... Dojenje in kg: a se kateri zdi, da je začela sedaj kaj hujšati..jaz imam sedaj -2 kg kot ponavadi, pa mi (ne se smejat) to ni preveč všeč. In nisem prepričana, če lahko pojem več, kot pojem.
|