Anonimen
|
ej punce na kolk časa dojite otročke? kar naprej resno - čist odvisno...včasih tud na pol ure, včasih pa celo spi kake tri urce skp jst ne kompliciram, pa ga pristavim, kadar pač želi, pa ni važno a za resno lakoto al samo za cartanje. včer je meto zvijalo in me ful muči kaj bi jo lahko zvijalo, pa sm takoj pomislna na rdečo peso k je okisana??? zdej če jo zvija zaradi kolik, nimaš kej, lohk ješ sam na vodi kuhan riž, pa jo bo še zmeri zvijalo, to je zaradi nerazvitega črevesja in nima veze, kaj ti poješ. pol pa kr mine, čez noč dobesedno.sej boš vidla, če se to ponavlja vsaj dan ob enaki uri, pol so kolike. pomaga samo veliko nosit in cartat otročka tolk da pač mine. nimaš kej. je pa prve tri mesece, ko so še ekstra občutljivi, se fajn izogibat citrusom, kisu, pa močnim začimbam. čeprov....jst sem vse to jedla pa ni blo težav, so pa ble po mleku. sem si pa jaz pri Uli, ko jo je najbolj zvijalo, predstavljala da jo verjetno ne boli tak hudo da dojenčki pač jokajo za vsak drek, ker pač ne znajo drugega in da ni nuno da ful trpi in jo grozno boli....ker če bi si pa zamišljala kako grozno boli revco, bi se mi pa tak utrgalo zraven zanimive porodne zgodbe fajn prebrat....jst tud menda še nism nč napisala kak je blo na brzino tkole - popadki so se že v soboto začeli, sam so bli tko nametani čez cel dan, neredno, samo so bli oni tapravi, sem takoj vedla da zdej bo pa šlo zares....pa čep se mi je začel luščit, nenormalne količine krvave, ful goste sluzi, ma kot silikon skor je blo sam to je vse šlo, tud spat sem šla normalno, ob dveh sem se pa zbudila, so bli že kr boleči pa bolj pogosti, sam se mi ni ljubilo vstat, pa sem kr ležala, mal dremala pa predihovala popadke....do petih zjutri, takrat pa ni šlo več, sem mogla vstat, k nisem več zdržala, je bolelo k ...sem jih tud štopala in so bli na 7 minut. sem šla na wc, se stuširat, glavo oprat...noge sm si pobrila pa spodi tud v p sma šla ko so bli popadki na 4 minute, ob enih pol desetih sem bla tam, so me priklopli na ctg, OMG tam me je pa pobralo skor od bolečin, dobesedno skp sem lezla, pa še klinčeva mašina je zatajila in ni izpisovala, tko da sem bla celo uro skor prklopljena....pol pa v kopalnco preoblečt, pa k dohterci, je rekla uf, tole bo pa hitr, me je kr v porodno sterala, nč klistirja, je rekla da ni cajta čeprov za to bi pa bil...ob 11ih sem bla v porodni, so mi mehur predrli, pol je pa začelo šopat pa nimam glih nizek prag bolečine, sam tile porodi to pa ful slabo prenašam, sploh un del, k začne dol tiščat, ma jst sem mislila da me bo konc, sem tolk jamrala, pa zavpila tud parkrat pa da ne bom mogla rodit, da kaj mi je blo tega treba in še cel kup neumestnih pripomb....je bil pa hec, k sma šla od doma je lubi reku da do 12ih bom pa tak rodila....in pol je bla ura deset do dvanajstih, pa pravi sori, sm te nasrau....ne bo do 12ih pa je bil točno 12:00 pa brez česarkoli proti bolečinam s, dvakrat hotla rečt nej mi za vraga dajo neki, sam nisem do sape pršla, da bi sploh izdavla lohk no, pol je pa tak blo konc...prerezali so me, pa še bolj grdo zašili kot prvič sej je res, da ta del glih ni na očeh širši javnosti, sam mal lepš bi pa lohk to nardili u glavnem, se ne grem več si pa ne morm predstavljat, da bi mogla te neznosne bolečine prenašat 10 ur ali več ojej...
|