|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
10.2.2009 14:36:42   
PAJO

no cvekice kje ste?mi smo dobr,vcerej smo bli ze prvic zunej ker je blo res lepo.
kako ste kej?

ploha pride mal kasnej domov zato ker ima meta neke bakterije in
mora dobivat antibiotik.tko da sta se v p.upajmo da kmalu prideta.

no se slismo

papa

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 126
10.2.2009 15:17:37   
Zvezdica
Ojla punce

Pri nas se še mal navajamo en na druzga, sicer pa je vse ok. Liam je bistveno bolje, je super sprejel, le mamico mora deliti pa mu ni najbolj všečuser posted image . Ampak ati daje vse od sebe tko da nam je res lepo.

Zdaj pa kveščen DOKUMENTI ZA DOJENČKA

Kot vem ti rojstni list pošljejo domov, kaj pa davčna št in zdravstveno zavarovanje? Kako se to ureja....ma sem že čist out. Vse pozabila.

Pa kaj je še treba nardit? Poročni list sem že oddala v p ko smo določali ime. Kaj druzga pa mislim, da ni trebauser posted image user posted image user posted image

Eko, cel teden ni jokal...ker sploh ne joče, zdaj se pa dere, ker je lačen. Pa končno sem si cajt za rr vzela, ko Liama  ni domauser posted image

Bodite pridne.

Plohci pa pozdravčke, pa upam, da bosta čimprej doma.

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 127
10.2.2009 15:20:51   
ronja
ulla, hehe, tvoj post je pa ko bi mojega izpred 1 meseca prekopiraluser posted image . Ampak a ne hodi Ula v vrtec?

ploha, iskrene čestitke!

mimi, meni ni ostalo nič več trebuha, vse skup je šlo ful hitreje nazaj kot prvič. Zdaj sem čisto taka kot pred user posted image , no, še 4 kile mam več, amapk lubi pravi, da sta v vsaki joški 2user posted image . zredila sem se sicer več kot pri Ronji, vendar je bilo to očitno na račun zatekanja, saj ko sem prišla domov, sem imela obakrat popolnoma enako kil...

jancci, tudi tu dajo recept za AD3 na 1. posvetovalnici, Lejla jo ima jutri. (jo imata obe z Ronjo hkrati, Ronja ma pa svoj pregled pri 18ih mesecih in cepljenje).
Če kolca, ji ponudim joško, vendar je noče vedno.
Oblečem jo doma v bodi in pajacek ali pa  v dve majčki in hlačke overalke s stopali. Za ven dam čez to še en pliš pajacek in tisti medo pajacek (iz H&Ma, ki ima mucko zunaj), potem jo pa dam v zimski sling, ki je tudi podložen z mucko. Je pa Lejla bolj zmrzljiva kot Ronja, njej je bilo vedno hitro vroče, Lejla je pa po meni, jo pa takoj zebe. So različni, nimaš kaj... Meni je všeč, če nimam mrzlih rok in nog in to nekak pazim, da jih tudi Lejla nima - pa tudi se vidi, da ji paše bit na toplem, čisto po izrazu na obrazu. Čeprav se oblačit ne mara najboljuser posted image . Sicer pa nismo še veliko ven hodili, ker je problem, ker Ronja ne bi bila tako malo časa zunaj, kot smem met Lejlo v tem vremenu. Danes smo sicer šli, je bil bratec na obisku in sem ga kar ponucalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 128
10.2.2009 17:19:38   
nina166
Ojla!

Da na hitro kaj napišem dokler imam vsaj 5min mira. Imam vse tako natrpano, da se še umit večkrat nimam časa. Daša bi bila kar na rokah ali pa na zizi, pa še z Domnom se kaj igram in imam res premalo časa...kakih 5 ur na dan mi sfali user posted image .

Danes smo se prvič kopali...je Daša ful uživala in ni nič jokala. Se spomnim Domna ko se je pri vsakem kopanju jokal kot bi ga drliuser posted image . Sva pa z mojim včeraj ugotovila, da se Daša preveč naje in da jo potem boli trebušček. Zvečer se ob 8 podojima, poderema kupčka in se grema rihtat za nočko. Ko se zrihtala, se spet podojima...ker se drugače joka. Potem grema spat, spi 10min in spet jokca, dokler ji ne dam zize. Potem pa vleče tako da jo zaliva, se mi davi zraven, da jo morem okoli obračat, da pride do zraka, pa spet jokca, jo nosim, cartam, pojem, potem pa spet na zito, ker ne pomaga nič drugega. In potem spet vleče, se zraven jezi...v glavnem do polnoči se komaj spravimo v red in zaspimo. In sva z mojim pogruntala, da bi se rada zvečer samo cartala na zizi in ker pač teče če vlečeš, se preveč naje in jo boli trebušček. Mi je rekla babica, da naj ji vsilim dudo pa je noče. Tako da ne vem več kaj naj naredim, ker me to večerno uspavanje prav utruja in sem zraven ko en zombi.

Ploha čestitke za punčko user posted image  user posted image  user posted image . Pa smo dobili zadnjo januarčico user posted image

Zvezdica davčno naj bi poslali na dom...vsaj pred dvema letoma so jo. Za zavarovanje pa mora nest tisti od staršev po katerem bo otrok zavarovan v službo njegov rojstni list, da ga prijavijo na ZZZS. Potem lahko dobiš začasno potrdilo, kartico pa tudi pošljejo na dom, kolikor je meni znano.

Zdaj pa me nekdo kliče user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 129
10.2.2009 18:55:22   
predsolcek
Nina166

Se pridružim tebi, in seveda sočustvujem s tabo, ker je pri nas isto kot pri tebi.....pri nas tudi vedno hoče zizo potem pa joče ker mu je hudo v želodčku...user posted image  pa mislim da smo včeraj doživeli prve kolike.....blo je za znoret!!! Mali se je dru tri ure skup......user posted image  ja pri nas pa res nimamo srečeuser posted image  že prvi je imel take krče, da mu ni pomagalo nič.....ne masaža trebuščka, n4 nošenje naokoli, cartanje.....nič na tem svetu!! smo bili čisto iz sebe.....

user posted image  user posted image no danes bomo pa videli kako bo......kupila sem namreč Vetrovne kapljice, neke čaje sta mi tast in tašča znosila skup....itd....skratka javim kako bo...

čao

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 130
11.2.2009 13:01:33   
ronja
tašča znosila

Veš, kako sem pogledala, ko sem prebrala tašča zanoslauser posted image

(odgovor članu predsolcek)
Neposredna povezava do sporočila: 131
11.2.2009 13:27:24   
krtekxx
Predsolcek Oj, jaz sem ene 2x tudi mislila, da ima naša punca kolike, ker se je drla do 4h zjutraj, pa smo jo nosili, pa na joškah je bila (takrat je bila celo tiho)...nič ni pomagalo. Pomagal je potem Aptamil, ko mi je kapnilo enkrat, da je mogoče lačna. In sedaj vedno, ko začne zvečer po dojenju jokat pripravim flašo...in vedno pomaga.
Ronja, kako pa leži otrok v slingu? A je tudi zelo zvit - jaz mam namreč ruto (Sleepy wrap) in je v njej zvita v en klobčič - sam zgleda pa da ji paše, ker nič ne joka. Jaz zdej tole nošenje prakticiram po hiši, ker bi če ne res preveč nabildala v roke. Pa se res da marsikaj narediti...skuhati, pomesti, tipkati...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 132
11.2.2009 13:49:17   
snikolina
A res??? Jaz pa iz okolice NM. Sicer nisem januarčica, sem junijka 2008, lahko pa greva kdaj na kako kavo, ko boš v podgurjuuser posted image

NYA komot, jst sm zmeri za kofetkanje in čvekanje. Komaj čakam, da bo topleje in da grem malo domov in z vozičkom po mestu. Vedno se veselim čekeranja po podgurju, da vidim kaj je novega. Mi morajo moji skus pošiljat Novi medij, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, pogrešam podgurje, res.

Drugače pa: Naš Anže je danes tečen, samo na joški bi bil in niti pod razno ne bi spančkal. Od 9h zjutrej pa do zdej sem se ubadala z njim in končno je zaspal. Vprašanje je koliko časa imam na razpolago dokler se ne zbudi. Zunaj še nisva bila, bo treba počasi-samo čakam toplejše vreme.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   [Brisano sporočilo]
11.2.2009 14:08:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 134
11.2.2009 14:13:00   
petra88
hej! tudi jaz sem ene 2x probala dat Davida v pestunjo sam se mi zdi tako stisnjen skupaj da se mi je kar zasmilil not.user posted image a hoče ena poslikat in potem prpopat tu gor kako ga ima notri, da mi da malo spodbude da ga začnem nosit notuser posted image
ja ronja tud jaz sem prebrala rodit. bi bla malo hudauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 135
11.2.2009 14:14:48   
petra88
niia tako pestunjo mam jest. iz pikapolonice sam rdeče barve. pa lih danc je pršla reklama da jo imajo spet v akciji.user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 136
11.2.2009 15:14:03   
Jancci
Evo Petra, moja Meta je takole zadovoljna v slingu in oči jo non stop v tem okol nosi. Sta oba čist srečna.
user posted image

Mene pa začne križ bolet, tko da, če grem za dlje časa ven jo rajš z vozičkom furam. Po stanovanju pa jo nekaj časa tudi lahko v tem nosim. Danes je bilo zunaj spet super, ko je tak lep sonček. Sva šle ob pol enih ven, pa še vedno spi.  user posted image
Mi bo pa ena kolegica še trak posodla, da jo bom ko bo večja s tistim nosila. Tam je teža lahko porazdeljena na obe rami pa jo imaš lahko tudi na hrbtu.

< Sporočilo je popravil Jancci -- 11.2.2009 15:17:48 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 137
11.2.2009 16:42:05   
predsolcek
krtekxx, ojla.....
Bom tudi jaz poskusila dodat aptamil....pa bom vidla, če je mogoče lačen....samo ne vem če je lačen ker joka tut na joški, pa kar jamra, pa kar zvijat se začne....pa bruha..... pa kolcat se mu začne.user posted image  no moram pa povedat da je bilo včeraj malo boljše, po kapljicah...nič več se ni dru tri ure skup, je pa še malo pojamral...no bomo vidli. Mogoče imam pa tako zadrenega otrokauser posted image

Mi smo tudi šli vn za 10 minutk......ampak nisem bila kaj vesela zraven....user posted image  naše dete se je tako drlo, ko sem ga oblačila .....in še potem v vozičku....no samo je potem utihnil, ko se je rita začela trest..user posted image

user posted image  ej, punce koliko kaj pridobi dojenček na teži v enem tednu.....oz. koliko so vaši pridobili?user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 138
11.2.2009 18:37:24   
krtekxx
Predsolcek, naša dobiva konstantno 160-170g/teden. Se tudi dere, ko jo dam v voziček  tako, da sedaj počakam, da zaspi in jo potem dam.

(odgovor članu predsolcek)
Neposredna povezava do sporočila: 139
11.2.2009 20:34:44   
petra88
pri nas je bila ravno danes patronažna in je imel 4080, v petek ko je bila je imel pa 3830. tako da je v 5dneh šel gor za 250g.
Jancci kok je dobra Meta v slinguuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 140
11.2.2009 20:42:57   
snikolina
Tudi naš je bil zvagan-v enem tednu je šel gor za 260g. Danes teden pa imava posvetovalnico, saj bo 19.2. star 1 mesec. Me zanima koliko je zrastel. user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 141
11.2.2009 22:30:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

A res??? Jaz pa iz okolice NM. Sicer nisem januarčica, sem junijka 2008, lahko pa greva kdaj na kako kavo, ko boš v podgurjuuser posted image

NYA komot, jst sm zmeri za kofetkanje in čvekanje. Komaj čakam, da bo topleje in da grem malo domov in z vozičkom po mestu. Vedno se veselim čekeranja po podgurju, da vidim kaj je novega. Mi morajo moji skus pošiljat Novi medij, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, pogrešam podgurje, res.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 142
12.2.2009 9:54:40   
Anonimen
mimi user posted image user posted image user posted image super za raport, pa da se fino rihtateuser posted image pa javi se še kej...

ulla, hehe, tvoj post je pa ko bi mojega izpred 1 meseca prekopiraluser posted image . Ampak a ne hodi Ula v vrtec?

je,a neuser posted image se dostkrt nate spomnem, kak se kej mateuser posted image če je še kr tko pestro....pri nas je katastrofa uglavnemuser posted image zdej sva na vse elemente in omare varovala namontiralauser posted image prej jih ni blo treba, k si je dala rečt, zdej pa ni ostalo drugega....
zdej ni v vrtcu, ker je itak kar naprej bolanauser posted image 4 dni v vrtcu, pa 14 doma, bolana....tko da jo mam doma, ker je pa ipak met lažje dva zdrava, kt pa dva bolanauser posted image pol k se nehajo te viroze in bo vreme mal boljš, pa gre spet.
pol bo pa mami mal zadihalauser posted image

samo cartala na zizi in ker pač teče če vlečeš, se preveč naje

no, tole sta pr men obadva hitr naštudirala, kak je treba vlačit bradavico po ustih, da nič ven ne tečeuser posted image lumpi mejhni....drži bradavico v ustih, čist narahlo, tolk da zazna, če mu jo vzamemuser posted image pol pa sam čeljust mal premika, kao da sesa..
mi mamo pa dons kopanje, pride patronažna....je pa rekla zanč, da sta moj Neo in še ena punčka iz Šent...... rekorderjauser posted image po rejenjuuser posted image sm kr vedla da tvoja Dašauser posted image ker je zdej Neo v enem tednu pridelal 500guser posted image

ej, punce koliko kaj pridobi dojenček na teži v enem tednu.....oz. koliko so vaši pridobili?

minimum je mensezdi okoli 140g.

tak, sem vas uspela mal prebrat pa na hitr mal pokomentiratuser posted image Neo spi, Ula je z  atkojem zuni nekje...sej bosta vsak cajt nazaj, pa sem gotova pol spet...

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 143
12.2.2009 13:19:55   
usica
sem tudi jaz januarka, če se vam lahko pridružim?

imamo punčko Gajo rojeno 16.01.2009! moja prva sončica, če se vam lahko pridružim, mi sporočite drugače pardon za vdor;
imejte lep dan!!!!!

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 144
12.2.2009 13:48:07   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: usica

sem tudi jaz januarka, če se vam lahko pridružim?

imamo punčko Gajo rojeno 16.01.2009! moja prva sončica, če se vam lahko pridružim, mi sporočite drugače pardon za vdor;
imejte lep dan!!!!!

Seveda se lahko pridružiš... the more the merrier! user posted image  Pa čestitke za punčko! user posted image

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 145
12.2.2009 13:50:35   
Anonimen
usica dobrodošlauser posted image user posted image in čestitkeuser posted image

the more the merrier!

lej kolk nas jeuser posted image pa je bolj kt ne dohcat v tej temiuser posted image user posted image

kak ste pr vasuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
12.2.2009 13:56:45   
khurde
midve sva bili pa danes prvič zunaj, isa bo jutri stara 2 tedna, pa se mi zdi, da jo imava že celo večnost... to ti kar zlezejo pod kožo tile mali, pa čeprav kradejo spanec in sredi noči gledajo bolj zbujeno kot od dveh popoldne... no, zdele itak spi ko ubita... ja, ja, sprehod zmatra, pa čeprav 15 minuten in v naročju... user posted image

drugače se je v treh, štirih dnevih zredila za 300 g, pa že v P je ugotovila kako samo viseti na joški in se crkljati, pa kako premetavati bradavico po ustih, da nič ven ne priteče... (zdaj pišem kar sem si zapomnila, da je tekla debata, berem kar redno, samo nimam časa pisati... kako le, saj še pojem komaj, da o tušu ne govorim, samo se bova ulaufali)

mi imamo posvetovalnico prvi teden v marcu. zdaj grem pa še kaj naredit dokler spi.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 147
12.2.2009 14:02:16   
Anonimen
ful sta lepo ime zbralauser posted image

itak, da se boste ulavfali, sej druge tko ne ostaneuser posted image men zdejle kle na joški  visi, ula pa zravn na tleh leži pa muzko posluša v svojem radiu ( ribljo čorbouser posted image ) in kraca po magnetni tabliuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 148
12.2.2009 14:02:20   
khurde
ulla, saj ko se vse bolj ulaufamo, pocajtamo, pa pridemo na eno skupno linijo z novimi člani, bo lažje. pol upam, da nam bo ratalo tko čvekat kot v drugem delu januarčic...user posted image

upam, da se tvoja punca hitro zrihta, je pa res bolje, da je doma in kaj ne prinese iz vrtca...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 149
12.2.2009 14:09:50   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ful sta lepo ime zbralauser posted image

hvala. sej sva dolgo izbirala... user posted image user posted image user posted image  so še v P spraševali kdaj bo dokončno znano... user posted image

a tamala pa kar ribljo čorbo? dobr to...user posted image

ko meni na joški visi, ni šans, da še kaj drugega počnem, ker hoče vso pozornost takrat in drugače se samo pritožuje. user posted image  pa sej ma prav, ane...

ej punce, a se te vaši čmrlji tudi neprestano oglašajo? naša skos neki gode, pa javka, pa cvili, pa mrmra, ko en mali mucek... me je bilo kar malo strah, da ji kaj ni ok (joka ne), pa je patronažna rekla, da to ni nič čudnega. samo ko spi je tiho, pa še takrat ne vedno, ko se doji, je pa itak razred zase, takrat cmoka pa se zaganja v joško, da namesto dveh trije ne moremo spati... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?