ronja
|
ulla, hehe, tvoj post je pa ko bi mojega izpred 1 meseca prekopiral . Ampak a ne hodi Ula v vrtec? ploha, iskrene čestitke! mimi, meni ni ostalo nič več trebuha, vse skup je šlo ful hitreje nazaj kot prvič. Zdaj sem čisto taka kot pred , no, še 4 kile mam več, amapk lubi pravi, da sta v vsaki joški 2 . zredila sem se sicer več kot pri Ronji, vendar je bilo to očitno na račun zatekanja, saj ko sem prišla domov, sem imela obakrat popolnoma enako kil... jancci, tudi tu dajo recept za AD3 na 1. posvetovalnici, Lejla jo ima jutri. (jo imata obe z Ronjo hkrati, Ronja ma pa svoj pregled pri 18ih mesecih in cepljenje). Če kolca, ji ponudim joško, vendar je noče vedno. Oblečem jo doma v bodi in pajacek ali pa v dve majčki in hlačke overalke s stopali. Za ven dam čez to še en pliš pajacek in tisti medo pajacek (iz H&Ma, ki ima mucko zunaj), potem jo pa dam v zimski sling, ki je tudi podložen z mucko. Je pa Lejla bolj zmrzljiva kot Ronja, njej je bilo vedno hitro vroče, Lejla je pa po meni, jo pa takoj zebe. So različni, nimaš kaj... Meni je všeč, če nimam mrzlih rok in nog in to nekak pazim, da jih tudi Lejla nima - pa tudi se vidi, da ji paše bit na toplem, čisto po izrazu na obrazu. Čeprav se oblačit ne mara najbolj . Sicer pa nismo še veliko ven hodili, ker je problem, ker Ronja ne bi bila tako malo časa zunaj, kot smem met Lejlo v tem vremenu. Danes smo sicer šli, je bil bratec na obisku in sem ga kar ponucala .
|